Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla çok lezzetli bayıla bayıla yedim ben.ama iyi çırp canım yulaf kepeği kaybolsun.afiyet olsun.

valla çok lezzetli bayıla bayıla yedim ben.ama iyi çırp canım yulaf kepeği kaybolsun.afiyet olsun.

yulaf kepeği nasıl kaybolcak ki cnm ya ztn incecik bişe:S siz ne kullanıosnz blmyrm ama bn fransz markası bio olan bi kepek kullanıorum..

yok kaderdaşım yaaa valla 7 kilo aldım e pantalonlarımı zar zor giyiyorum popomu nasıl darıo yatıorum yere giyerken kış oluğu için kamufle ediorum ama yazın mümkün değil saklayamam .ben devam ediyorum zaten fark var ama tartılmıyorum çarşamba gününe kadar tartılmıycammm haydi iyigcelerzafer bizim olacak

e tbi yani bırakma :)) artk kaç gün atak, seyir sen kafana göre belirliceksin:) grşrz kaderdaş iyi geceler :)

çok geçmiş olsun canım.umarım degerlerin iyi çıkar ilaçlarla ugraşmak zorunda kalmazsın..
teşekkür ederim canım ilaç verse de çok ağır bişeyler olmıycaktır diye ümit ediyorum... sonuçlarım salı günü çıkıcak annem gidicek Levent amcaya... ama kendimi iyi hissediyorum sorun olmıycak bence...

senin bugünkü durgunluğunun sebebi bu muydu?inşallah hepsi çok güzel çıkar.benimkiler bugün fena çıkmadı.darısı başına.
teşekkür ederim inşallah hepimizin değerleri normal seviyede olur... tüm detaylarından bahsettim Levent amcaya... diyet yapıyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum dedim... 1 ayda 8 kilo verdim ve acayip hafifledim dedim... en önemlisi de gelmemin sebebi 1 yada 1 buçuk yıl içinde anne olmayı hayal ediyorum bu yüzden vücudumda anormal ne varsa normale çevirelim dedim... o da dediki o zaman sana evlilik öncesi check-up yapıyorum kuzucum... süperrr dedim... salı olsun bakalım hayırlısıyla iyi güzel olsun inşallah herşey...
haha ben denemedim ilkkez aldırıyorum bakalım nasıl olcak bu bohça :))

dualarımız seninle :)
o bohçayı hastane dönüşü bende aldım ama içmedim... sırf merakımdan aldım hiç sevmem de... sadece kabız oldugumda içerim yada olmıyım diye...
tatlı kurabiyeyi nasıl yapmıştın canım
inşşallah güzel şeyler duyarsın doktordan..
inşallah... bu arada tatlı kurabiyeyi de uyduruk yapmıştım... 2 kaşık yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı kakao 1 yemek kaşığı splenda 1 yemek kaşığı süttozu 2 yumurta 2 yemek kaşığı süt hepsini karıştırdım çok cıvık geldiyse kıvamı biraz daha kepek ve süttozu koydum
gecmis olsun cnm ama tam olarak rahatsizligin nedir ki bu kadar igne vermis doktor üzüldüm:44:
kansızlık biliyosun ciddi bir hastalıktır... önlem alınmaz önüne geçilmezse önemli hastalıklara davetiye çıkarır... çok ilaç değildi tek tipti ve kansızlık tedavim içindi... kan solüsyonu ve kan iğnesi.. çünkü hastaneye yatıp kan almam gerekecek düzeyde düşük kanım... ama ben istemiyorum hastaneye yatmayı... ilaçla tedavi olmaya çalıştım hep bi türlü düzelmiyo... çünkü pekmez tüketmeliyim yada siyah üzüm yemeliyim falan ama ben oldum olası sevmem böyle şeyleri... yani anlıycağın sağlıklı gıdalarla pek aram yok pek de tüketmedim mecbur kalmadan... bu yüzden kansızlık gibi bi hastalıgım var... ama bu diyetle normale döndü biliyorum ben kendimi iyi hissediyorum çünkü... yoksa çok yorgunluk halsizlik yapar...

ben iki günde bir 2 dilim dana jambon tüketiyorum polonezin değerleri çok düşük olduğu için tercih ediyorum... çemensiz pastırma da öyle... face sayfasında da yasak olduğuna dair bir bilgi görmedim burdada... ama normal olanları değil... yağ ve karbonhidrat değerleri düşük olanı seçiyorum alışveriş yaparken... bir de gojiberry hiç almadım yemedim o tip kuru meyveleri sevmem zaten o yüzden merak etmedim ama mutlaka bilen arkadaşlar vardır... kimseden yanıt alamazsan google amcaya sor o sana en doğru cevabı verir bu konuda...

eveeet bu sabahta - yi görmedim((
bundan sonra meyveli çay içmiyoruummmm ve light meyveli yoğurt yemiyorruuummmmmmmmmm.......

bu kadar duraksama olur mu yaa:s

ama diyetide bırakmıyorum inat ettim

bugünkü menümü de yazım....

Sabah 1 katı yumurta+ muffin+süt
öğlen: Yağsız soğanlı domatesli kabak yemeği ve bol yoğurtt
ara: yoğurt
akşam: kıymalı lahana dolması ve yine bol yoğurtt :)

kabakla tuvalete çıkabilme planları yapıyoruumm
olmadı bir arkadaş ilaç vermişti gidip onu alcam eczaneden:)

Günaydın yarim tam seni soracaktım arkadaşlar sormuş bende okudum salı gününü bekliyelim inşallah iyi çıkar sonuçlar

goji beryy alın aç karnına 1 yemek kaşıgı yutup üzerine ılık süt yada ılık su için çok işe yarıyor goji beryy leri rondodan toz haline getirin daha güzel oluyor

Son düzenleme:
goji beryy alın aç karnına 1 yemek kaşıgı yutup üzerine ılık süt yada ılık su için çok işe yarıyor goji beryy leri rondodan toz haline getirin daha güzel oluyor

bir çok yere sordum bulamadım...
bugün bir yere daha bakıcam olmadı netten ısmarlıcam oda aklımda:)

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah kaçamak yapana şişko diyorum .......ben bu manken halimle hiç kaçamak yapıyormuyum bakın ablanıza karşımda elma badem çikolata cips baklava neler neler yeniliyor ama yok .ben 0 beden olmak için ugraşıyorum

çok geçmiş olsun tekrardan iyi haberlerini bekliyoruz

sanada günaydın....ohhh çok iradeli gördüm seni hepimiz böyle iradeli olalım inşallah

hiç bir diyetime bukadar tam uymamıştım hvalar düzelse çıkıp yürürüm daha çok kilo gider inşallah

evet aynen bende daha önce diyete başlardım 1 hafta sonra bırakırdım....ama artık çok iradeliyim arada kaçamak yapsam bile devam ediyorum bırakmak yok

kızlar... gülmekten nerdeyse altıma kaçırıcam...
ben beyaz peynir yörsanın ligtını kullanıyorum en düşük değerli ve tadı sütaşa göre daha iyi... dün akşam doktordan çıktık markete uğradık... yoğurdum da bitmişti zati... yörsan light pembe kutuda ya hani... ben gittim büyük boy aldım bi teneke (1 kg)... eve gittik hoşaf gibiydim duş alıp yattım annecim sağolsun hazırlamış çantamı... şimdi işe geldim kahvaltı yapıcam... bi çatal aldım... ulan dedim amma güzelmiş bu peynir (bundan önce sütaş almıştım kireç gibiydide)... ben dedim hep bu büyük boydan alıyım... sonra bi çatal daha aldım... ama dedim bu yağlı... bıraktım yemeyi ve dün akşamı hatırlamaya çalışıyorum... reyondaki kıza dedimki "şu yukardaki yörsanın pembe kutusunu alabilirmiyim?"... o da "white cheese mi dedi" ..."he dedim abla onu istiyorum" şimdi düşünüyorum da galiba ben yanlış bi peynir aldım eve gidince bakıcam karnımıda kurabiye ve çemensiz pastırmayla doyurdum zati o peynir yüzünden...:13: heee bi de noldu dün akşam... eczaneye gittik... murat abi dediki niye gittin yine dr... dedim "kan değerlerime baktırıcam ne alemde diyet yapıyorum da sölemesi ayıp" (kendide baya dombilidir)... ekmeğimi kestin dedi... yok dedim yiyiyorum ekmek ama kendim yapıyorum... öyle kilo mu verilir dedi... ya dedim git hiiçmi duymadın DUKAN diyetini eczacı adamsın... 1 ayda dedim 8 kilo gitti... hadi ordan diye dalga geçiyo (montum falan sarınıp sarmalanmıştım zati kar buz heryer) incelmeyi göremedi yani... git dedim ya tartılıcam o zaman senin baskülde... eski zaman sağlık ocaklarında vardı bilirsiniz aynı zamanda boy da ölçen bi zımbırtı sezgin diyoki (yanında çalışan) abla buna çıkma abla burda tartılma... tabi ben dururmuyum 75 olduk ya tartılıcaz... başladım soyunmaya montumu çıkardım "uuwwww" diye bi ses şalımı da attım "bismillaah" sesini duydum pantalonum düşüyo belimden bide pantolumu çektim (hepimizin yaptığı klasik durum) "vay anasınıııı yaa"... e çıktık basküle aynı tepkiyi ben vermeye başladım... gerizekalı alet 82 çıkardı beni... dedim bu bozuk ne biçim bi adamsın ayarını mı kaçırdın naptın... "yok canım sen zayıflamışsın ya" diye dalga geçiyo 90 kiloydun dimi diyo bende 90 ım yok neymiş duymuşmuşsundur DUKAN diyetiymiş... ne diyeti ne diyeti diyo bide sinir etti beni... dedim adaaammmm elimde kalıcaksın heee... mayıs sonuna kadar görüşmeyelim dedim... dibin düşücek sonra öleee bakakalıcaksın dedim... çektim gittim eve... maniiiaaaqqq yaaaaaa...

Son düzenleme:
evet aynen bende daha önce diyete başlardım 1 hafta sonra bırakırdım....ama artık çok iradeliyim arada kaçamak yapsam bile devam ediyorum bırakmak yok

angel sen iyi gidiyorsun maşallaah:)
nazar değmesin kaçamaksız gitsen kim bilir kaç kiloda olcaktın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…