kaymaçina ne be
off ne kdr güzell!! bnde toplamda 19günde 5kilo fln verebilsem kşkeee .. bugn 2.atak günüm hiç kaçamak yapmadm çok istiyorum vermek...
günlük light puding sınırımız ne kadardı?
arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz((
merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar
arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz((
light meyveli yogurt,yogurt,light peynir,tarçınlı yoğurt,tatlandırıcılı yoğurt,tarçınlı süt,ayran,kahve,bitki çayları,soda,dukanella,dukan muffin,kaymaçina..
aslında altarnetifler daha da çoğalabilir
bol bol da su iç..
merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar
valla ben ev yoğurdu yiyorum ama daha yeni başladım bakalım nolcako kadarcıktan sanmıyorum bişey olsun kızım için yapıyorum ev yoğurdunu ondan yiyorum valla
valla bende ev yoğurdu yiyorum oğluma yaptığım ondan yiyorum napıyım normal düzenimi bozamıyorum sonuçda bu diet bitecek
yulaf kepeğini nerden aldınız kızlar????migrosta veya carefourda varmıdır?
güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım
bilgeasya
internetten sipariş kaç günde geldi?
arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?
arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine giriyorsun.
1 asama seriti seciyorsun, NEXT diyorsun sembolu seciyorsun NEXT diyorsun. sifre yaziyorsun senin sectigin
Private Data tikla, Weight tikla
Weight Units: kilo olucak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: basladigin kilo
Your current weight: simdiki kilon
Weight Date: baslama tarihin
BMI metre yapip boyunu yaziyorsun NEXT yapiyorsun. ilk kutuda cikan kismi kopyala yapistir ile profilindeki cizelye yapistiyorsun
olarrrrrrrrrrrrrr