- 31 Ocak 2012
- 1.809
- 431
- 36
olarrrrrrrrrrrrrr
yaaa carefoura gittiim sadece tek 4lü kalmış light meyveliii.....
ya az geliyor ya da çabuk bitiyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olarrrrrrrrrrrrrr
minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine giriyorsun.
1 asama seriti seciyorsun, NEXT diyorsun sembolu seciyorsun NEXT diyorsun. sifre yaziyorsun senin sectigin
Private Data tikla, Weight tikla
Weight Units: kilo olucak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: basladigin kilo
Your current weight: simdiki kilon
Weight Date: baslama tarihin
BMI metre yapip boyunu yaziyorsun NEXT yapiyorsun. ilk kutuda cikan kismi kopyala yapistir ile profilindeki cizelye yapistiyorsun
Canim yenmiyor
ataka evresi baya kati. dukan amcam da öyle olmasini istiyo, atak ne kadar iyi olursa devami iyi geliyormus...
bende bal a takildim, kitapta bulamadim, yoksa gözüm döndü de göremiyor muyum bilemedim
bildigim kadariyla dukannella seyir evresin de SP günleri yenebiliyor...
nereye yapıştırıldığını anlatırmısın
napalım yemeyeceğiz artık bana dukan amcacığım 3 gün atak dedi ama ben 4 gün yapmayı düşünüyorum kısmet seyire artık
Kızlar nasıl görünüyor ama, ben yaptım
tarçınlı muffin
Eki Görüntüle 348655 [/QUOTE
süper görünüyorlar hem de çok iştah kabartıcı:))ellerine sağlık. şu atak bi bitsin ben de yapıcam inşallah şimdlik sadece bulduğum tarifleri biriktirmekle ve sizin yaptıklarına bakmakla yetiniyorum:))
Geçmiş olsun..ki geçmişte çok şükür.. hayırlısıyla kilolarını verir hamişte kalırsın inşallah
hangi kipaya gittiysem dogalsanın bütün çeşitleri (yulaf kepeğide dahil) ru-sheim bütün çeşitleri (yulaf kepeğide dahil) doluu
bende dün yaptım senin videodan. ama 1 tanesini sanırım ilk linkti. hani kızlar kalçalarını atıp duruyo 11 dk sürüyo..onu yaptım işte
bel yanlarım halaaa acıyo
arkadaşım bu sitenin linkini bana özelden atabilir misin arada kaçırmışım ben linki
eveeeett
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)
(buğday kepeğiniz yoksa onun yerine de yulaf kepeği koyun.. çok güzel oldu.. içi de gayet güzel pişti)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
balllllllllll
yasakkkkkkkkkkkkk
mııııııııııııııııııııııııııııı ???????????????????????????
:26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar yulaf kepeği bulamadım yulaf kepeği unu buldum aktardan olurmu:26:
yulaf kepeği olsa daha iyi olur sanırım. Şimdi google da arattırdım da yulaf unu hakkında söylenilenler karbonhidrat oranının yüksek olduğu yönünde. Senin aldığın ürünün üzerinde değerler mevcut mu ? Ayrıca yulaf unu yasakmış. Kepek olması gerekiyor.
uff yaaa o zaman 2 gün boşa mı gittibiyer vardı gelicek dediydi oraya bakıyım tekrar.bide bu yem satan yerlerde olmazmiki yaa ne bulunmaz şey.ben bunu alırken adama kepek olucak dedim bu kepek unu dedim adam bana veriyorum hep dedi bende hiç almamakdansa alayım dedim napıyım kullanmayım barii
uff yaaa o zaman 2 gün boşa mı gittibiyer vardı gelicek dediydi oraya bakıyım tekrar.bide bu yem satan yerlerde olmazmiki yaa ne bulunmaz şey.ben bunu alırken adama kepek olucak dedim bu kepek unu dedim adam bana veriyorum hep dedi bende hiç almamakdansa alayım dedim napıyım kullanmayım barii
Yoo yoo boşa gitti diye düşünme, kilo veriyorsan sorun yoktur ama karbonhidrat değerlerine dikkat et derim ben. Kepek bulana kadar da sakın pes etme
canım bende bulamadım oturduğum şehirde burda yem satan yerlerdede yoktu bende netten getirttim ekoorganik diye bi site bak istersen ben 4 kutu aldım valla
canım yarın bakıcam olmadı sipariş vericem bende
nerde oturuyosun canım sen ?
canım yarın bakıcam olmadı sipariş vericem bende
Canım anteres deki real marketin kasalarının karşısında bı artar var orda rusheim marka kepek satılıyor. Gecen bı arkadas soylemistiya 4.5 tl ye aldım diyeBir kaç kere almıştım , söylediğin yere baktım da dün. Yine alt tarafta, aynı markanın yulaf ezmesi var da kepeği yoktu