- 13 Temmuz 2011
- 251
- 0
arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz((