Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz:KK43:((

kaymaçina ne be :KK9:

Malzemeler
1 kilo süt
5 yumurta
Tatlandırıcı
Hazırlanışı
Süt iyice kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yumurta ve tatlandırıcı yumurtalar köpük köpük olana kadar çırpılır. Soğumuş süte yumurtalı karışım ilave edilir. Cam bir kaba karışım dökülüp, içinde su olan başka bir kabın içine yerleştirilir. Isıtılmış fırında 170 derecede üzeri göz göz olana kadar pişirilir. Buzdolabında 1 gece bekletilir.

her evrede :KK34:

off ne kdr güzell!! bnde toplamda 19günde 5kilo fln verebilsem kşkeee .. bugn 2.atak günüm hiç kaçamak yapmadm çok istiyorum vermek...

benimde 2.atak günüm yarın seyire geçiyorum dukancım öle diyoo :KK24:

günlük light puding sınırımız ne kadardı?

hergün değil.. regl dönemlerinde sınırlı olarak tüketilebilirmiş... ben kitapta göremedim ama buradaki arkadaşlar öyle dedi

arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz:KK43:((

geçmiş olsun.. ayağındaki tutulmanın diyetten olacağını düşünmüyorum başka bir sebebi olmalı. kabızlığa gelince kelin ilacı olsa başına sürermiş bende kalın barsak sorunu var ben kendimi bildim bileli kabızım yani bu konuda yardımcı olamıycam :KK19:

merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar

bendede inanılmaz bir baş ağrısı yaptı..
sütaşın light meyveli yoğurdu var. güvendiğin markanın light ürününü alabilirsin sorun yok

Kızlar nasıl görünüyor ama, ben yaptım :KK56:

tarçınlı muffin

$IMG_1213.jpg

hocam bu diyetin en zor kısmı kabızlık sorunu .bende neredeyse kronik bir durum kabızlık.hatta geçen gün bir hemoroidim oldu nurtopu gibi:26::26:.sebze çorbası yapıyorm bazen bir tek o gün sorun olmuyor doğrusu..suyu bol tüketmek gereklli..bir de ben doğadan formun beşi bir yerde çaylarından sonra biraz rahatlıyorum...bacak ağrısına gelince bizim mesleğin cilveleri nöbetlerden sonra ben çok yaşıyorum o durumu.kolaylıklar dilerim...

merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar

valla ben ev yoğurdu yiyorum ama daha yeni başladım bakalım nolcak :KK1: o kadarcıktan sanmıyorum bişey olsun kızım için yapıyorum ev yoğurdunu ondan yiyorum valla :KK70:

valla ben ev yoğurdu yiyorum ama daha yeni başladım bakalım nolcak :KK1: o kadarcıktan sanmıyorum bişey olsun kızım için yapıyorum ev yoğurdunu ondan yiyorum valla :KK70:

valla bende ev yoğurdu yiyorum oğluma yaptığım ondan yiyorum napıyım normal düzenimi bozamıyorum sonuçda bu diet bitecek:KK49:

valla bende ev yoğurdu yiyorum oğluma yaptığım ondan yiyorum napıyım normal düzenimi bozamıyorum sonuçda bu diet bitecek:KK49:

:KK1: e kızıma yapıyorum zaten birde hazırda almıyorum mandıradan geliyor süt tanıdık yer bence çok sağlıklı azıcık yağlıda olsa ama geri kalan hepsini uygulamaya çalıştımm :KK70:

valla günlerdir sekersiz sütsüz kahve iciyodum, bu aksam demledim cayimi, attim tatlandiricimi iciyorum, ayy tatli geldi biliyor musunuz ?
8. günde bu kadar mi etkiliyor, ne ekmek ariyorum, ne tatli...
bir aksam nutella istemisti canim sicak süt ictim, kesti nutella krizimi...

Kizlar bal yasak mi bu diette ? recel, marmelat yasakta. acaba bal da yasak mi ? sonucta dogal bir ürün ama bilemedim :44::44::44:

yulaf kepeğini nerden aldınız kızlar????migrosta veya carefourda varmıdır?

canım benim oturduğum da şehirde carefour yok migrosuda bilmiyorum buradakinde varmı küçük çünkü onun için ben internetten getirttim çabukta geldi zaten hemen başladım ekoergonik diye bi site canım istediğin herşeyi buluyorsun bi bak istersen

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım:KK43:

meraba canım benim bugün güçlendirmede 20.günüm ben 4 kilo vermiştim 40 gün güçlendirme yapıcaktım ama bugün tartıldığımda 1 kilo daha verdiğimi gördüm 10 gün daha ekledim güçlendirmeye.günlük iki dilim ekmek hakkımı nerdeyse hiç tüketmiyorum haftada bir serbest öğünümü yapıyorum genelde günlerime denk getiyorum pasta,börek.tatlı allah ne verdiyse yiyorum:KK56:.nişastalı öğünleride genelde unutuyorum bi sefer yogurtlu makarna azda pilav yemiştim galiba benimki tamda güçlendirme olmadı ama bilmiyorum yani bir kilo daha verdiğime göre.hatta ben günlük meyve hakkımıda arasıra yiyorum sadece benim söyliceklerim bu kadar sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım:KK3:

arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine giriyorsun.

1 asama seriti seciyorsun, NEXT diyorsun sembolu seciyorsun NEXT diyorsun. sifre yaziyorsun senin sectigin

Private Data tikla, Weight tikla

Weight Units: kilo olucak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: basladigin kilo
Your current weight: simdiki kilon
Weight Date: baslama tarihin

BMI metre yapip boyunu yaziyorsun NEXT yapiyorsun. ilk kutuda cikan kismi kopyala yapistir ile profilindeki cizelye yapistiyorsun

arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?

bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)

yaziyor, o kutudaki yazilimdan altakini http :......................................................png ye kadar olan kismi kopyaliyorsun.

bastaki

[/url] yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

balllllllllll

yasakkkkkkkkkkkkk

mııııııııııııııııııııııııııııı ???????????????????????????

:26::26::26::26::26::26::26::26:

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine giriyorsun.

1 asama seriti seciyorsun, NEXT diyorsun sembolu seciyorsun NEXT diyorsun. sifre yaziyorsun senin sectigin

Private Data tikla, Weight tikla

Weight Units: kilo olucak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: basladigin kilo
Your current weight: simdiki kilon
Weight Date: baslama tarihin

BMI metre yapip boyunu yaziyorsun NEXT yapiyorsun. ilk kutuda cikan kismi kopyala yapistir ile profilindeki cizelye yapistiyorsun

minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden :KK43:

X