- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defteri yemezdim :2:
kız akşamları eve gidiyorum inanırmısın bi ben eksiğim mutfakta... lokumlarrr... çikolatalar... bitterinden sütlüsünden... ofiste desen zaten drajeler kurabiyeler havada uçuyo... patronumun ağzı pek durmazda... ben alıştım yani ama tabi 70 olmayı bekleyebilirim nema problemadefteri yersin demedim:))) ama gözünün önünde insanın bu dursaa:) gidip bir kalıp alası gelir
hee dersenkii yook benim midem değil gözüm doysuun:))
hemen verelim sipariş
ben ordu da oturuyorum özel hastanede yaptırıyorum malesef 700 tl. birde korse 780 etti.
kız akşamları eve gidiyorum inanırmısın bi ben eksiğim mutfakta... lokumlarrr... çikolatalar... bitterinden sütlüsünden... ofiste desen zaten drajeler kurabiyeler havada uçuyo... patronumun ağzı pek durmazda... ben alıştım yani ama tabi 70 olmayı bekleyebilirim nema problema
ben krep malzemesine lorda koyuyorum hatta bazen pul biber bile atıyorum biraz en azından tazı güzel oluyor sende
2 yk yulaf kepeği (un değil)
yarın su bardağı kadar süt (10 y. kaşığı)
1 yumurta ve biraz lor gazey güzel oluyor.
dukan testi için bugüne kadar en düşük ve enyüksek kilo boy bilgilerini verirsen yardımcı olabilirim
ben şimdi efime didiyorum... herkese iyi akşamlarr....ah canım ya eziyet gibi deil mi bende de aynı durum var eve gidiyorum herşey elimin altında ama ben yiyemiyorum...birde o güzel şeylerden hazırlayıp başkalarına sunmak tam bi eziyet offff offfffff biran önce zayıflamak ve yemek istiyorum
ben şimdi efime didiyorum... herkese iyi akşamlarr....
merhabaaaaaa
bende seni hatırlıyorum, whitebird ne zamandır girmiyor, daha doğrusu ocak ayında ben grip oldum 3 hafta kadar giremedim, daha sonrasında ise eskilerden pek kimse kalmamıştı..
umarım bırakmaıştır ve geri gelir aramıza
ayy çok sevinirim çok tşk ederim arkadaşım yaaa en düşük 57 kg oldum en yüksek 65 kg olduğum hamileliği söylemiyorum boyum
1.73 başka bişey varmı arkadaşım ara ara girip çıkıyorum çocuk yüzünden
bugün 23. günüm veeee 1 kilocuk daha gitti toplam 6 oldu yuppiiiiiiiiiii
dukan amca bilgilere göre 63 kilo hedef gösteriyo 2 gün atak 15 gün seyir 22 gün güçlendirme. (umarım yanlış olmamıştır.)
sen süreleri uzatarak hedef kilona ulaşabilrsin. mesela 3 gün atak 30 gün seyir gibi.. kendine göre düzenleyebilirsin hedef kilona ulaştığında güçlendirmeye geçersin.
banda 53 vermişti hedef kiloyu ama benim hedefim 50 ben süreleri uzattım.