Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar, benim 3-4 gündür öğleden sonraları akşamın geç saatine kadar feci midem yanıyor, bulantım oluyor,değişik şeylerde yemiyorum ama mahvediyor.su bile içemiyorum..sizdede oluyormu?

defteri yersin demedim:))) ama gözünün önünde insanın bu dursaa:) gidip bir kalıp alası gelir:KK70:
hee dersenkii yook benim midem değil gözüm doysuun:))
hemen verelim sipariş:KK70:
kız akşamları eve gidiyorum inanırmısın bi ben eksiğim mutfakta... lokumlarrr... çikolatalar... bitterinden sütlüsünden... ofiste desen zaten drajeler kurabiyeler havada uçuyo... patronumun ağzı pek durmazda... ben alıştım yani :KK76: ama tabi 70 olmayı bekleyebilirim nema problema:KK34:

ben ordu da oturuyorum özel hastanede yaptırıyorum malesef 700 tl. birde korse 780 etti.

canım meraba.cemsu duymasın ama ben ankarada oturmama rağmen kasım-ocak arasında göbek bölgesine yaptırdığım kavitasyon işlemlerine 850TL verdim.bana göre 6 onlara göre 30 seans.(cemsu'cuğum o zaman indirim sitelerinden haberim yoktu.şu anda gene yaptırıyorum bacak bölgesine.onu siteden 50 TLye aldım.)neyse konumuza dönelim.sizin konuyla ilgili yazışmalarınızı okudum ve şunu bil ki zayıflamayacaksın bu işlemlerin sonunda.ama kesinlikle işe yarayacak.daralacaksın ve sarkmaların varsa toparlanacaksın.sana da söylemişlerdir.''işlemlerle beraber diyet yapmanız ve spor yapmanız gerekmektedir'' diye.ben ilk yaptırdığımda diyet yapmamıştım.hiç o enerjiye sahip değildim.sadece azıcık dikkat ettim 1-2 hafta dikkat ettim sadece yarım kilo karın bölgemden gimişti.ama kesinlikle memnun kaldım.hayvan gibi bir göbeğim ve 2m dışarıda midem vardı.gayet güzel toparlandı.korse olayı ise biraz karışık.ben sömestr tatilinde bel ve sırt bölgemi sıcak tutmak amaçlı termal korse almıştım,eşim taktırmadı.bel fıtığından çok çekmiş biri olarak korsenin bel bölgemdeki kasları eriteceğini söyledi.birkaç gün taktım sadece.Allah'tan 10 TLye almıştım.

kız akşamları eve gidiyorum inanırmısın bi ben eksiğim mutfakta... lokumlarrr... çikolatalar... bitterinden sütlüsünden... ofiste desen zaten drajeler kurabiyeler havada uçuyo... patronumun ağzı pek durmazda... ben alıştım yani :KK76: ama tabi 70 olmayı bekleyebilirim nema problema:KK34:

ah canım ya eziyet gibi deil mi bende de aynı durum var eve gidiyorum herşey elimin altında ama ben yiyemiyorum...birde o güzel şeylerden hazırlayıp başkalarına sunmak tam bi eziyet offff offfffff biran önce zayıflamak ve yemek istiyorum

ben krep malzemesine lorda koyuyorum hatta bazen pul biber bile atıyorum biraz en azından tazı güzel oluyor sende
2 yk yulaf kepeği (un değil)
yarın su bardağı kadar süt (10 y. kaşığı)
1 yumurta ve biraz lor gazey güzel oluyor.

dukan testi için bugüne kadar en düşük ve enyüksek kilo boy bilgilerini verirsen yardımcı olabilirim

ayy çok sevinirim çok tşk ederim arkadaşım yaaa en düşük 57 kg oldum en yüksek 65 kg olduğum hamileliği söylemiyorum boyum
1.73 başka bişey varmı arkadaşım ara ara girip çıkıyorum çocuk yüzünden

Son düzenleme:
ah canım ya eziyet gibi deil mi bende de aynı durum var eve gidiyorum herşey elimin altında ama ben yiyemiyorum...birde o güzel şeylerden hazırlayıp başkalarına sunmak tam bi eziyet offff offfffff biran önce zayıflamak ve yemek istiyorum
ben şimdi efime didiyorum... herkese iyi akşamlarr.... :KK54::KK54::KK54:

merhabaaaaaa
bende seni hatırlıyorum, whitebird ne zamandır girmiyor, daha doğrusu ocak ayında ben grip oldum 3 hafta kadar giremedim, daha sonrasında ise eskilerden pek kimse kalmamıştı..
umarım bırakmaıştır ve geri gelir aramıza

tesekür ederim canim.. gecmis olsn sana da

Yarim tesekkürler listeye aldigin icin beni de :KK3:

selam kızlar pek sık giremiyorum net e ama güçlendirme harika 57 kilodayım hala arada dukana uygun beslenemesemde ipin ucunu kaçırmıyorum hepimize kolay gelsin . sevgiler

ayy çok sevinirim çok tşk ederim arkadaşım yaaa en düşük 57 kg oldum en yüksek 65 kg olduğum hamileliği söylemiyorum boyum
1.73 başka bişey varmı arkadaşım ara ara girip çıkıyorum çocuk yüzünden

dukan amca bilgilere göre 63 kilo hedef gösteriyo 2 gün atak 15 gün seyir 22 gün güçlendirme. (umarım yanlış olmamıştır.)

sen süreleri uzatarak hedef kilona ulaşabilrsin. mesela 3 gün atak 30 gün seyir gibi.. kendine göre düzenleyebilirsin hedef kilona ulaştığında güçlendirmeye geçersin.
banda 53 vermişti hedef kiloyu ama benim hedefim 50 ben süreleri uzattım.

Arkadaşlar ben de seyir evresinin 15. günündeyim. 54 kiloyla basladım. 48 olmam gerekiyormuş boyum baya kısa olduğu için :) simdi 51 kiloyum . 3 kilo kaldı. 15 gün daha seyir var ama benim bu haftanın basından beri kilo vermem durdu. Hep aynıyım. Diyet listesindekiler dışında da bir şey yemiyorum . 1 gün saf protein, 1 gün sebze artı protein. Kitabı da okudum. Bu ara baya da kabızlık problemi yaşıyorum. Tekrar kilo vermek için ne yapmam lazım ? Lütfen yardım edin, Moralim bozuldu :KK43:

dukan amca bilgilere göre 63 kilo hedef gösteriyo 2 gün atak 15 gün seyir 22 gün güçlendirme. (umarım yanlış olmamıştır.)

sen süreleri uzatarak hedef kilona ulaşabilrsin. mesela 3 gün atak 30 gün seyir gibi.. kendine göre düzenleyebilirsin hedef kilona ulaştığında güçlendirmeye geçersin.
banda 53 vermişti hedef kiloyu ama benim hedefim 50 ben süreleri uzattım.

off süreler iyiymiş ama bune yaaa 63 kilo beni kilolu gösterio dediğin gibi uzatmalı süreleri ben kendimi 57 ve 58 de iyi hissetiyorum

merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar

X