Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım bir akıl verin?

dukan bana;

2 gün atak
22 gün seyir
32 gün güçlendirme dedi..

ama ben atağı uzatsam mı diyorum acaba? bugün 2.gün atakta???
napıyım?

Uzatma canım ne kdr çıktıysa o kadar yap.

Sağol canım.. zaten 1-2 saattir çok şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu protein yüklenmesinden haklısın yarın ps geçeyim.

aslında dukanın o kadar harika tarifleri varki yapılsa kaçamağa fırsatı olmaz insanın..
ben şimdi dukanella yaptım 1 gün bekliycek yarın yerim

bunlarıda yapamıyorsan light meyveli yoğurtlardan alıp yiyebilirsin

yok cnm ben kullanmıyorum bide herşeyin diyet olanını kullanmayın diyolar fazlasıda zararmış.o haraketi eskiden bende çok yapardım gerçekten işe yarıyodu bu sefer başlamadım ama başlasam daha ii olucak

kısıtlı zamanda elimden geldiğince spor yapıyorum. iş, kpss hazırlık derken bazen kitap okurken bile sağa sola dönüyorum :) zor oluyor. Ve gerçekten sıkılaştığımı hissediyorum.

şu light meyveli yoğurtlardan bide ben bulabilsemmm

selam kızlar ne kadar güzel hepiniz devam edebilmişsiniz diyetinize, kutluyorum tek tek ben cumartesi günü bozdum maalesef, kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum o günden beri.
bilmiyorum telafi edebilir miyim o kadar şeyi? tekrar dukana başlasam mı yoksa yeni bir diyet mi denesem? dukana başlasam tekrar bozarım diye çok korkuyorum. güvenemiyorum kendime hiç
iki senedir o kadar başarısız diyetler yaptım ki, verilecek tam 14 kilo aldım bu da kendime olan güvenimi sarstı tabii. bu gidişle obez olacağım. insanın kendine yardım edememesi ne kötü şey

Arkadaşlar süt tozunu da çok tüketmemenizi tavsiye ederim nedeni aşağıda:

100 gr için kalori tablosu
İnek sütü (tam yağlı): 62

İnek sütü (1 /2 yağlı): 45

İnek sütü (yağsız): 35

Süt tozu (yağlı): 496

Süt tozu (yağsız): 362

herkeze merhaba, ben yarın bu diyete başlıyorum 7 kg fazlam var özelliklede göbek bölgemde şimdiye kadar 1 kere lahana diyeti yapmıştım 4 gün sonunda hiç kilo veremeyip bırakmıştım bide sürekli aynı şeyi yemek insanı tiksindiriyo. bakalım bunda nasıl bi sonuç çıkıcak kabızlık oluyomuş onuda bitki çaylarıyla halletmek mümkün sanıyorum. sonucu sizlerle paylaşıcam umarım başarılı olurum 2 ay gibi bir sürede bu kilolardan kurtulmam lazım

canım hoşgeldin bence dukan sıkıcı bi diyet değil bisürü alternatif var. üstelik gerçekten kilo veriyosun 2 ayda 7 kg da verirsin emin ol. benim hayatım boyunca yaptığım ilk diyet dukan. bu zamana kadar 24 saat bile dayamazdım ama 1 ay oldu başlayalı. formu takip edince insan ister istemez hırs yapıyo motivasyonu artıyo. Yarından itibaren bol eksili günlere.

güçlendirmedeki arkadaşlara sormak lazım bence.

seyir döneminden muzaffer bir edayla çıkıp sukunet dolu güçlendirmeye geçen arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

soru kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyor muyuz sorusuydu sanırım.
diyetim bitti kilomu verdim,artık rahatım! derseniz elbette diyetteki sıkmalarınızın acısını çıkarırsınız.
ama güçlendirmeyi de halen kendinizin diyette olduğuna inandırırsanız tabi ki de saldırmazsınız.

güçlendirmedeki sıkıntı şu bence, bu hafta baklagil yedim mi, ödül günüm hangi gün olsun, protein günüm ne olsun. haftalık olarak düşünmeniz gerekiyor. mesela bugün perş, ben daha ödül günü yapmadım. bugün de saf protein günüm. ama ben ödül öğününü doğru mudur bilmiyorum ama bölmeyi düşünüyorum. yani bi akşam diyete gibi beslenip ardından tatlı yemek, bir akşam ödül yemeği gibi beslenip ardından tatlısını yememek gibi...

yağlı peynir hakkı var mesela, sabah kahvaltı olayım alelacele olduğundan o hep kalıyor.
dukan ekmeği olduğunda o 2 dilim ekmeği bile yemiyorum,gerek duymuyorum.
meyvede ise belki doğru değildir ama 1 porsiyona tamamlıyorum. 1/3 elma, 1/3 portakal, 1/3 armut gibi... yada yarım yarım 2 meyve yiyorum...

haa bir de artık akşamları 1-2 fındık, 3-4 kuru üzüm, 1-2 badem fln yiyorum.. abartmadan birer ikişer.. zira zararlı olanı avuç avuç yemek... sıkı dukancılar bana bu konuda kızabilirler ama bu gıdaların da diyetlerde önerildiği düşünülürse, faydaları elbet var diye düşünüyorum...

şimdilik güçlendirme ile ilgili görüşlerim bunlar. pazar günü tartıdan sonra fikirlerimi paylaşabilirim tekrar

şu light meyveli yoğurtlardan bide ben bulabilsemmm

ah canım yaa ben taa diyete başlamadan önceki alışverişimde metro'dan bulmuştm, bidaha hiçbir yerde bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…