- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım bir akıl verin?
dukan bana;
2 gün atak
22 gün seyir
32 gün güçlendirme dedi..
ama ben atağı uzatsam mı diyorum acaba? bugün 2.gün atakta???
napıyım?
Uzatma canım ne kdr çıktıysa o kadar yap.
Bide bişey sormak istiyorum
sizlerde arada kaçamaklar yapıyomusunuz?ben tatlı olayına dayanamıyorumda
arama kuru kayıısı hurma...yada çok krize girdiysem çikolata yediğim oluyo...sonra toparlamaya çalışıyorum sporla filan ama....?bitek benmiyim tam yapamayan
yok cnm ben kullanmıyorum bide herşeyin diyet olanını kullanmayın diyolar fazlasıda zararmış.o haraketi eskiden bende çok yapardım gerçekten işe yarıyodu bu sefer başlamadım ama başlasam daha ii olucak
şu light meyveli yoğurtlardan bide ben bulabilsemmmSağol canım.. zaten 1-2 saattir çok şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu protein yüklenmesinden haklısın yarın ps geçeyim.
aslında dukanın o kadar harika tarifleri varki yapılsa kaçamağa fırsatı olmaz insanın..
ben şimdi dukanella yaptım 1 gün bekliycek yarın yerim
bunlarıda yapamıyorsan light meyveli yoğurtlardan alıp yiyebilirsin
şu light meyveli yoğurtlardan bide ben bulabilsemmm
herkeze merhaba, ben yarın bu diyete başlıyorum 7 kg fazlam var özelliklede göbek bölgemde şimdiye kadar 1 kere lahana diyeti yapmıştım 4 gün sonunda hiç kilo veremeyip bırakmıştım bide sürekli aynı şeyi yemek insanı tiksindiriyo. bakalım bunda nasıl bi sonuç çıkıcak kabızlık oluyomuş onuda bitki çaylarıyla halletmek mümkün sanıyorum. sonucu sizlerle paylaşıcam umarım başarılı olurum 2 ay gibi bir sürede bu kilolardan kurtulmam lazım
olarrrrrrrrrrrrrrben bulunca fazla alıp sana kargo yapim en iyisi:))
kipa bana ne kadar uzak bi bilsenyarim_cim ben ne arıyorsam kipada buluyorum.. daha dün aldım sütaş light çilekli...
buğday kepeği yulaf kepeği light meyveli yoğurt hepsi kipalarda var
bınaldım ben bınaldım...carrefour-real ve diger büyük marketlerde var ama çabuk tükeniyor...sanırım herkez diyette:)
Canım 2 yk kepek, 1 yumurta, 10 yk süt
kepekle sütü karıştır iyice biraz beklet.
Sonra yumurta kır içine. iyice karıştır.
Tavanı iyice kızdır ama iyi kızması lazım.
Bir çorba kepçesi karışımı dök içine kepçenin tersiyle yay.
Tavanın altını kıs ve üzeri benek benek olunca önce kenarlardan kaldırarak çevir.
çok sağol tatlım yrn sabah hemen deniyorum umarım bu sefer başarıcam:))
Başaracaksın tabi sadece çevirmek için acele etme. Benek benek olmasını bekle.
Sağol canım.. zaten 1-2 saattir çok şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu protein yüklenmesinden haklısın yarın ps geçeyim.
aslında dukanın o kadar harika tarifleri varki yapılsa kaçamağa fırsatı olmaz insanın..
ben şimdi dukanella yaptım 1 gün bekliycek yarın yerim
bunlarıda yapamıyorsan light meyveli yoğurtlardan alıp yiyebilirsin
Atakta oluyor baş ağrısı maalesef
herkeze merhaba, ben yarın bu diyete başlıyorum 7 kg fazlam var özelliklede göbek bölgemde şimdiye kadar 1 kere lahana diyeti yapmıştım 4 gün sonunda hiç kilo veremeyip bırakmıştım bide sürekli aynı şeyi yemek insanı tiksindiriyo. bakalım bunda nasıl bi sonuç çıkıcak kabızlık oluyomuş onuda bitki çaylarıyla halletmek mümkün sanıyorum. sonucu sizlerle paylaşıcam umarım başarılı olurum 2 ay gibi bir sürede bu kilolardan kurtulmam lazım
Hoşgeldin aramıza.
İyi akşamlar herkese kızlar. Kaçamaksız gelin yarın sabah yoksa
vee çikolataa krizim hooooşşş geldiiiii(((
güçlendirmedeki arkadaşlara sormak lazım bence.
seyir döneminden muzaffer bir edayla çıkıp sukunet dolu güçlendirmeye geçen arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
2 kocaman bardak su iç iyice bulandır midenizaten yiyesin kalmaz
aklıma düştü bir kere(( amaniin offf (
yemicem ama içim nasıl kıpır kıpır:d