sağol canım, ellerine sağlık.........giden kilo sütununu da ekledim... önümüzdeki perşembe görebilirsin...
bende onu soracaktım aslında:) iyiki aklıma getirdin... şimdi dün carefourda diyabetik çikolatalar gördüm ben:) şeker 0. yesek olur mu ki yhaa:)))
buarada bel bölgemde sorun olduğu için az önce twister ısmarladım netten:))) hergün yatmadan müzik eşliğinde dönsem ohh
hemde çook ucuzz bi bakın derim:)) hoş ben hepsiburada dakileri plastik gördüm ve beğenmedim ama voitin sitesine girip 3-5 fazla verdim öyle aldım:d
Arkadaşlar,
Özellikle dukan diyetinde çok ciddi karbonhidrat kısıtlaması olduğu için diyet bitince kıtlıktan çıkmış gibi yeme ihtiyacı doğuyor mu sizde de acaba? Bu ihtiyacı yenmek için ne yapılabileceği hakkında bir fikriniz var mı?
giden kilo sütununu da ekledim... önümüzdeki perşembe görebilirsin...
canın nasıl isterseCanim liste süper olmus ellerine saglik, bundan böyle her persembe sabahi sana özelden yollarim - ki silme beni-
baslangic tarihi - ilk kilo - aktule kilo - toplam giden kilo - hedef seklinde mi yazip gönderiyim gene ?
yoksa sadece aktuel kilo - giden toplam kilo seklinde yeterli mi ?
yulaf kepeğiyle ekmek,kek,pizza,muffin vs yapınca öyle sorun olmuyo
daha denemedim kurabiyelerim ve ekmeğim bittikten sonra artık çok geliyo yiyemiyorum...uuu sayfalar ne çabuk doluyor,inanın okuyamadım.
güçlendirmede protein perşembesindeyim. o kadar sebzeden sonra hafta ortası hem biraz zor hem de gerekli sanırım.
yarimcim denedin mi canım krakeri ?
bi de pizza kraker yayınlamış tarifler blogunda..
MALZEMELER:
-1 yumurta akı
-1 yemek kaşığı Pınar süttozu
-2 yemek kaşığı yağsız süzme yoğurt
-istenen baharatlar(ben sarımsak tozu,kırmızı tatlı biber tozu,pul biber,nane kullandım)
Fırın 180 derecede ısıtılır.(çıtırlaşması için fanlı olması iyi olur)Yumurta akı köpük olana dek çırpılır.diğer malzemeler eklenip homojen bir karışım olana dek beraber çırpılır.Yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığıyla ufak daireler halinde karışım koyulur.Yaklaşık 15 dk. rengi değişene dek pişirilir.(kontrollü pişirin aniden yanabiliyor)
Sıcakken kağıttan çıkarmaya çalışmayın yaklaşık 1-2 saat tezgahta soğumaya bırakın.İyice soğuyup kuruyunca çıtır çıtır oluyor.Yaklaşık 15 adet küçük kraker çıkıyor bu tarifle.günlük süttozu limitinize göre tarifi arttırabilirsiniz
Yulaf kepeği nerede satılıyor acaba?
Bir de sanırım önerilerinizi yağsız pişirmek gerek... Tarif var mı bildiğiniz?
ama bi gece dinlendirsen süper olur....125 gramlık granül splendamı aldım geldim eczaneden. hemen yanı başımdaymışda haberim yokmuş.
bekle beni dukanella. akşama yicem seni
bende yağ sorucaktım varmış sanırım ozaman sıkıntılıiyi yapmışsın cnm güle güle kullan bende bakıyım bakalım bi
Arkadaşlar,
Özellikle dukan diyetinde çok ciddi karbonhidrat kısıtlaması olduğu için diyet bitince kıtlıktan çıkmış gibi yeme ihtiyacı doğuyor mu sizde de acaba? Bu ihtiyacı yenmek için ne yapılabileceği hakkında bir fikriniz var mı?
Yulaf kepeği nerede satılıyor acaba?
Bir de sanırım önerilerinizi yağsız pişirmek gerek... Tarif var mı bildiğiniz?
125 gramlık granül splendamı aldım geldim eczaneden. hemen yanı başımdaymışda haberim yokmuş.
bekle beni dukanella. akşama yicem seni
ama bi gece dinlendirsen süper olur....
diyabetik de olsa yağ var. almayın bence. benimde tüm kilo bel ve karın bölgelerinde. twister kullanıyorum faydası çok ama bel için sağa sola eğil me hareketi var adını bilemedim şimdi oda çok faydalı ben günde 500 mutlaka yapıyorum
nefsime hakim olabilirsem tabi ki de bekletirim nefis bu naapacağı belli olmuyor.dukan ekmeği yaptım akşam(ki tadi kötünün bi üst kademesindeydi) ama yemedim
akşama kendime karnıbahar haşladım. ne şekilde yapsam ki. hiiiiçde cazip gelmiyor açıkçası.