- 10 Ocak 2012
- 1.631
- 2.877
unların orda değildi. bi sonraki koridordaydı galiba. alt taraflarda. kesekağıdı gibi de bi paketi vardı. belki yanlış reyona bakmışsındır. süttozuda ayrı bi yerdeydi.
hormon deme bana zaten... ben 17 yaşımda kalp rahatsızlığım sonrasında 9 yıl boyunca ilaç kullandım... tüm dengemi altüst eden durum bu zaten... deli gibi kilo almamın sebebi de... okula giderken alıcak forma bulamıyorduk zayıf oldugum için... bikini bile giyemiyodum çünkü kalça yoktu göğüs yoktu... ama hormonal dengem bozulunca şekil şemal de kaydı tabi... geçen yıl mayıs ayında küçük bir kalp operasyonu geçirdim çok şükür artık iyiyim ve ilaç kullanmıyorum... sadece kansızlık sorunum var onu da kırmızı et yiyerek hallediyorum... yarın akşam tekrar doktoruma uğrayıp kan değerlerime baktırıcam diyette yaklaşık 1 ayımı doldurmak üzereyim... bi bakalım bakalım ne durumdayım... neler görücem... çünkü bu yaz kısmetse düğünümüz olucak ve hemen hamile kalmak istiyorum bunun için de vücut değerlerimin tümünü normal seviyeye ulaştırmam lazım... ne sorunlu bi hamilelik... ne doğum sonrası birsürü kiloyla savaşmak... nede sağlıksız bir çocuk doğurmak istemiyorum... Allah'ım hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin... dilediğimiz kilolara hızla ve sağlıkla kavuşalım inşallah...
evet irem&özge pek bozmuyorum moralimi zaten:)
önümüzdeki haftadan itibaren daha çabuk incelip vereceğimi düşünüyorum:)
spora yazıldım ordan bir fitness hocası ile tanıştım:)
ilk önce benim yağ oranımı ve metabolizma hızımı ölçücek daha sonra da program hazırlıcak ve harfi harfine uygularsan harika bir sonuç alırsın vücut yapın çok güzel dedi:) gelişme çağımda annemler sağolsun 7-8 sene yüzdüm:) adam anladı zaten hemen sen spor yapmışsın daha önce diye:)
1 aylık sonuçlar çok önemli benim için dedi:)) valla dedim inanın benim için daha önemliii:d
senden 5 cm daha kısayım ama etim çok sıkı..kimse 92 kilo olduğuma inanmamıştı..o yüzden sanırım canım..nesss güçlendirmen çok uzun olacak,farkındasın değilmiboyun mu daha uzun acaba? ben 1.67 boyundayım.... ondan olabilir, birde benim kilom vücuduma eşit dağılmış durumda yani ayak parmaklarımdan kafama kadar her yerim kilo alır, ayakkabı numaram bile 1 numara küçüldü şimdi..
canım bende eczaneden almıştım, stevya.bitkiselmiş..eczaneye bak istersen..konuştum. stok sıkıntısı sebebiyle ancak haftaya elinize ulaştırabiriz dedi.
napiiim bende beklerim. ya da eşimle çıkınca reale falan gidersek kentparkta ordan bulunbilir. real işyerime daha yakın oluyor.
bende koşu bandı aldığımda boşuna para verdin, boşuna yer işgali diye herkes kızdı..bide salon tipi büyük aldım ben..1 odamız iptal yani. ilk sene 30 kere filan yaptım..almasaydım filan demeye başladım.ama dukana başladığımdan beri iyiki almışım diyorum..yoksa spor yapamazdım, dışarda yürüme imkanım sıfır..ayrıca sadece kilo için değil, sağlık içinde kullanacağım artık..İşallah canım sonuçlar istediğin gibi olur.
Sporun çok faydası olacağına eminim.
Bende koşu bandı aldım eve kimse sorsam aman alma askılık oluyor dedi ama aldım.
İstediğim kiloya inene kadar yapacağım koşumu yürüyüşümü.
İşallah canım sonuçlar istediğin gibi olur.
Sporun çok faydası olacağına eminim.
Bende koşu bandı aldım eve kimse sorsam aman alma askılık oluyor dedi ama aldım.
İstediğim kiloya inene kadar yapacağım koşumu yürüyüşümü.
bol mekik ve oklava hareketleri işini görücektir o zamanannemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
benim alt bölgem çok yok zaten sorunum göbek ve bel çevresi
bakalım bir karar verces artık şu 1 ay bir geçsinde:)
annemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
senden 5 cm daha kısayım ama etim çok sıkı..kimse 92 kilo olduğuma inanmamıştı..o yüzden sanırım canım..nesss güçlendirmen çok uzun olacak,farkındasın değilmi
canım bende eczaneden almıştım, stevya.bitkiselmiş..eczaneye bak istersen..
bende koşu bandı aldığımda boşuna para verdin, boşuna yer işgali diye herkes kızdı..bide salon tipi büyük aldım ben..1 odamız iptal yani. ilk sene 30 kere filan yaptım..almasaydım filan demeye başladım.ama dukana başladığımdan beri iyiki almışım diyorum..yoksa spor yapamazdım, dışarda yürüme imkanım sıfır..ayrıca sadece kilo için değil, sağlık içinde kullanacağım artık..
annemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptımbütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:
çok tenkss çook tenksohhh....ohhh... ne güzel hem kilo vermene sevindim hemde artık evliliğe ilk adımları atmana sevindim ...çifte tebrik ederim seni
ohhh....ohhh... ne güzel hem kilo vermene sevindim hemde artık evliliğe ilk adımları atmana sevindim ...çifte tebrik ederim seni
çoook teşekkür ederim tatlım...yarim_ çook tebrik ederim canım
bildirim günü bugün müydü arkadaşlar?
bildirimin güncellendi... bende sebze günlerimde öyleyim ümitsizliğe kapılma... bi de hani hep diyolar ya sonra birden gidiyo diye... hakkatten doğru... belkide regl dönemin yaklaşıyodur... ben regl önce ve sonrasında 15 gün şişko şişko gezdim bu sabah bi baktım toplamda 8 kiloya yakın füf olmuş... o yüzden umutsuzluk yok... dukancılara yasak...[/QUOTE
ben de buna güvenip bırakmıyorum, bekliyorum bakalım ne zaman hızlıca gitmeye başlayacak :)
yes..........................bildirim günü bugün müydü arkadaşlar?