Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

unların orda değildi. bi sonraki koridordaydı galiba. alt taraflarda. kesekağıdı gibi de bi paketi vardı. belki yanlış reyona bakmışsındır. süttozuda ayrı bi yerdeydi.

Bir kaç kere almıştım , söylediğin yere baktım da dün. Yine alt tarafta, aynı markanın yulaf ezmesi var da kepeği yoktu

Canim bende de PCO sendromu var, kilo verme hizimi %50 düsürüyor. kabizlik sorunum dogdum dogali. su an 30 yasindayim inan 30 senede 3 kere ishal olmusumdur, ishal olana cok özeniyorum desem güler misin

bende tedavi ile hamile kaldim 1 ayda 6 kilo aldim, üstüne hamilelik 14 kilo. 85 kg ile doguma gittim, bende üniversiteye kadar hep 49-50 kiloydum, sonra sagliksiz ve düzensiz beslenme, yurtdisinda mastir. evlilik derken, hormon tedavisini hic bilemedim, türkiye de hic iyi yönlendirmedi dr lar. zaman gecince de tüp bebek yapmak zorunda kaldik, o da beni ve vücudumu mahvetti. bu dietten cok umutluyum daha 8 gün oldu baslayali, hayiflanmak istemiyorum. 10 yillik kilonun adi var, 8 günde gider mi ?

tek sorunum kabizlik... ve yememe istegim... zorlayamiyorum da kendimi, midem bulaniyo. ve cok zorlarsamda istifra ediyorum :-(50:

kızlar ben şimdi işe gidiyorum tenefüslerde bakmaya çalışırım ama telefondan fırsat olmuyor pek siz de çok kaynatmayın akşama okumak çok zaman alıyor
sevgiler
aslı

selam kızlarr

ben de kilo bildirimi yapayım
başlama tarihi :13.02.2012
başlangıç kilo : 86.3
güncel kilo : 83.5
hedef kilo : 65

İşallah canım sonuçlar istediğin gibi olur.
Sporun çok faydası olacağına eminim.
Bende koşu bandı aldım eve kimse sorsam aman alma askılık oluyor dedi ama aldım.
İstediğim kiloya inene kadar yapacağım koşumu yürüyüşümü.

senden 5 cm daha kısayım ama etim çok sıkı..kimse 92 kilo olduğuma inanmamıştı..o yüzden sanırım canım..nesss güçlendirmen çok uzun olacak,farkındasın değilmi

konuştum. stok sıkıntısı sebebiyle ancak haftaya elinize ulaştırabiriz dedi.

napiiim bende beklerim. ya da eşimle çıkınca reale falan gidersek kentparkta ordan bulunbilir. real işyerime daha yakın oluyor.
canım bende eczaneden almıştım, stevya.bitkiselmiş..eczaneye bak istersen..

bende koşu bandı aldığımda boşuna para verdin, boşuna yer işgali diye herkes kızdı..bide salon tipi büyük aldım ben..1 odamız iptal yani. ilk sene 30 kere filan yaptım..almasaydım filan demeye başladım.ama dukana başladığımdan beri iyiki almışım diyorum..yoksa spor yapamazdım, dışarda yürüme imkanım sıfır..ayrıca sadece kilo için değil, sağlık içinde kullanacağım artık..

annemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
benim alt bölgem çok yok zaten sorunum göbek ve bel çevresi

bakalım bir karar verces artık şu 1 ay bir geçsinde:)

bol mekik ve oklava hareketleri işini görücektir o zaman

canim ben dün 3 tane youtube den sayfa eklemistim, göbek ve bel cevresi icin bire bir, tavsiye ederim, 3 ayri dans videosu cok eglenceli, gerci yaptiktan ertesi gün fark ediyosun ki heryerin tutulmus, ben aman bundan ne olur ki demistim, ama kalcalarim ve belim ertesi gün yürüken aciyodu, hergün yapiyorum, süper....

Haklısın benimde dışarıda spor şansım hiç yok.
Ama eşim çok istedi koşu bandını. Aslında eşimin dışarıya çıkıp yürüme yada salona yazılma şansı var sonuçta evde kalmak zorunda değil bizimle ama o da beni bırakıp gitmek istemedi haftasonları.
Aldık mecburen bakalım.

Canım benim aldığımın hem mekik hem twister özelliği var. Şimdi öyle bantlar ve bel basen bölgesi için iyi oluyor.

ohhh....ohhh... ne güzel hem kilo vermene sevindim hemde artık evliliğe ilk adımları atmana sevindim ...çifte tebrik ederim seni

teşekkürler minasofie

o zaman burdan yapayım bildirimimi çünkü özel mesaj atamıyorum ben ;

başlama tarıhı : 13/02/2012
başlangıc kılosu: 77.50
şimdiki kılo : 76 (16/02/2012)
hedef kılo : 67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…