Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tableti çay kahve süt içerken şekersiz içemiyorsan kullanabilirsin belki... ama granülü tatlılara kullanıyosun... ayrıca siparişini vermeden önce bi telefonla görüş istersen bugun kargoya verirlerse yarın elinde olabilir... rica edersin çok zor değil... yada siparişini verdikten sonra...granül olanda kaşıkla kullanabileceğim bişey oluyor dimi. tabletten daha rahat olur bu durumda.
üüfff bee hatundaki enerjiye bak.. maşallah maşallah hadi bi tarıl gel bakalım bildirimde senin yerin boş kalmasın...ben yaklaşık 5-6 kilo kadar önce çıkardım alyansımı, düşüp duruyordu artık
şimdi almakta istemiyorum 10 kilo daha verince bu aldığımda bol gelecek sonuçta...
bugün çok sıkı bir şekilde yeni bir başlangıç yaptım, sıkıldım artık 70li rakamlardan...nisan gelmeden bitmiş olacak bu diyet hoş dukan mayıs dedi ama olsun, sıkıldım artık
inanaılır gibi değil ben 6 şubatta başladım daha 1.2 kg verdim siz benden bir hafta sonra başlayıp 3.5 kilo mu verdiniz muhteşem, tebrikler
tableti çay kahve süt içerken şekersiz içemiyorsan kullanabilirsin belki... ama granülü tatlılara kullanıyosun... ayrıca siparişini vermeden önce bi telefonla görüş istersen bugun kargoya verirlerse yarın elinde olabilir... rica edersin çok zor değil... yada siparişini verdikten sonra...
mutsuzluk yok bak hemen çok kısa özetliyim sana... regl dönemlerim öyle sorunlu geçerki benim normalde kabızlık sorunum hep vardı kendimi bildim bileli... ama regl dönemlerimde nedense midem bozulur çok afedersin ishal olurdum... ben DUKANa 83,30 la başladım atağımın 4. günü tartıldım 78,70 olmuşum acayip iyi hissettim kendimi... atağın 5. günü regl oldum ve dedimki seyire geçerken tartılmıycam... seyirde merakımdan bikaç kere tartıldım en düşük gördüğüm rakam 80,40 tı... yıkıldımmm... mahfoldum hemde... yok dedim olmaz... yapamıycam sandım... ama baktım iştahım da kapanıyo... zorladım kendimi yedim hiç aksatmadım öğünlerimi... zaman zaman midem bile bulandı... sonra regl bittiği gün çıktım basküle 79,20 gösteriyo... mutsuzluk hala devam anlıycağın... bugun regl sonrası 5. günüm ve ben tartıldım... 75,70... bu ne demek biliyomusun... bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olamazdım... tecrübeli arkadaşlarımız hep söyledi üzülme regl sonrası düzelicek diye ama insan yaşamadan inanamıyo malesef... bende gördüm yaşadım... fazlasıyla gitti kilolar... yaklaşık 8 kilomu verdim 22 günde... 15 kilomu da veririm elbet 3 ayda... o yüzden olumlu düşün... neye inanıyosan onu çekiyosun kendine emin ol...Günaydin Kizlar,
bugün kendimi cok mutsuz ve halsiz hissediyorum, sanirim regl öncesi haftam... icimden hicbirsey gelmiyor, insallah biraz kilo verme isi iyi giderde, moralim düzelir, bu arada gene KABIZ oldum ((
splendayı marketlerde değil eczanelerde araman lazım...konuştum. stok sıkıntısı sebebiyle ancak haftaya elinize ulaştırabiriz dedi.
napiiim bende beklerim. ya da eşimle çıkınca reale falan gidersek kentparkta ordan bulunbilir. real işyerime daha yakın oluyor.
mutsuzluk yok bak hemen çok kısa özetliyim sana... regl dönemlerim öyle sorunlu geçerki benim normalde kabızlık sorunum hep vardı kendimi bildim bileli... ama regl dönemlerimde nedense midem bozulur çok afedersin ishal olurdum... ben DUKANa 83,30 la başladım atağımın 4. günü tartıldım 78,70 olmuşum acayip iyi hissettim kendimi... atağın 5. günü regl oldum ve dedimki seyire geçerken tartılmıycam... seyirde merakımdan bikaç kere tartıldım en düşük gördüğüm rakam 80,40 tı... yıkıldımmm... mahfoldum hemde... yok dedim olmaz... yapamıycam sandım... ama baktım iştahım da kapanıyo... zorladım kendimi yedim hiç aksatmadım öğünlerimi... zaman zaman midem bile bulandı... sonra regl bittiği gün çıktım basküle 79,20 gösteriyo... mutsuzluk hala devam anlıycağın... bugun regl sonrası 5. günüm ve ben tartıldım... 75,70... bu ne demek biliyomusun... bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olamazdım... tecrübeli arkadaşlarımız hep söyledi üzülme regl sonrası düzelicek diye ama insan yaşamadan inanamıyo malesef... bende gördüm yaşadım... fazlasıyla gitti kilolar... yaklaşık 8 kilomu verdim 22 günde... 15 kilomu da veririm elbet 3 ayda... o yüzden olumlu düşün... neye inanıyosan onu çekiyosun kendine emin ol...
tebrik ediyorum ben dukan atak deneme günümün ardından +300 gr aldım diye 2 günüm alt üst oldu 2 gün saçmaladım yedimde yedim..
nasıl olurda + çıkarım diye kızdım (hiç bir kaçamağım asla olmadı regl önceside değildim)
sen bu konuda örnek oldun bize bi daha böyle bişeyle karşılaşırsam seni getiricem aklıma :)
mutsuzluk yok bak hemen çok kısa özetliyim sana... regl dönemlerim öyle sorunlu geçerki benim normalde kabızlık sorunum hep vardı kendimi bildim bileli... ama regl dönemlerimde nedense midem bozulur çok afedersin ishal olurdum... ben DUKANa 83,30 la başladım atağımın 4. günü tartıldım 78,70 olmuşum acayip iyi hissettim kendimi... atağın 5. günü regl oldum ve dedimki seyire geçerken tartılmıycam... seyirde merakımdan bikaç kere tartıldım en düşük gördüğüm rakam 80,40 tı... yıkıldımmm... mahfoldum hemde... yok dedim olmaz... yapamıycam sandım... ama baktım iştahım da kapanıyo... zorladım kendimi yedim hiç aksatmadım öğünlerimi... zaman zaman midem bile bulandı... sonra regl bittiği gün çıktım basküle 79,20 gösteriyo... mutsuzluk hala devam anlıycağın... bugun regl sonrası 5. günüm ve ben tartıldım... 75,70... bu ne demek biliyomusun... bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olamazdım... tecrübeli arkadaşlarımız hep söyledi üzülme regl sonrası düzelicek diye ama insan yaşamadan inanamıyo malesef... bende gördüm yaşadım... fazlasıyla gitti kilolar... yaklaşık 8 kilomu verdim 22 günde... 15 kilomu da veririm elbet 3 ayda... o yüzden olumlu düşün... neye inanıyosan onu çekiyosun kendine emin ol...
sorma ben de ilk başladım 4 günde 1.4 kg verdim sonra ne yaptığımı anlamadan 500 gr aldım ve hala o 500`ü veremedim regl filan da bitti ama dün kızıp portakal yedim
Kızlar akşama dalyan köfte yapcam
ne aç gözlüyüm bakarmısınız sabahtan akşam ne yicemi düşünüyorum
önceliklee herkeslere günaydıınnnn:)
ohh bebeğim adına çok sevindim vallaa:)))) darısı başımıza diyoruummmm:)
ben salı günkü bildirimimle aynı kilodayım gram oynamamışım:) ama mutsuz değilim sorunda yapmıyorum:)
çünküüü 1 beden küçük aldığım elbisenin fermuarı bu sabah kapandıııı
çok azcık dar ama olsun eskiden birleşmiyordu bi yerden sonra:))
kilomun neden oynamadığını henüz bilmiyorum ama kaçamaksız devam ediyorum:)
reglim yaklaştı ben ona bağlıyorum 2-3 gün içinde olucam çünkü... inş... bundan ötürüdür:)
hedef kilomu da yazayım DA TAM OLSUN.
başlama tarihi :17.01.2012
başlangıç kilo : 73.5
güncel kilo : 68.2
hedef kilo : 60
(63 e de anlaşabilirim )
dün hep hayal ettimi ama giymeye bile cesaret edemediğim tulumlara baktım. evet modası geçti ama ben modayken bile giyememiştim korkudan. baktım önce dar gibi geldi gözüme. giydiiiim veeeee cuk oldu. işin e güzel tarafı kumaşını beğenmediğim için almadım. gelmediğinden yakışmadığından değil. BEN BEĞENMEDİMİÇİN ALMADIM!!!
HARİKA BİR DUYDU
ben yaklaşık 5-6 kilo kadar önce çıkardım alyansımı, düşüp duruyordu artık
şimdi almakta istemiyorum 10 kilo daha verince bu aldığımda bol gelecek sonuçta...
bugün çok sıkı bir şekilde yeni bir başlangıç yaptım, sıkıldım artık 70li rakamlardan...nisan gelmeden bitmiş olacak bu diyet hoş dukan mayıs dedi ama olsun, sıkıldım artık
canım kentparkın en alt katında bir mağaza var adı neydi unuttum diet ürünler falan da satılıyo. kepekte varnış kesin tatlandırıcı da bulursunkonuştum. stok sıkıntısı sebebiyle ancak haftaya elinize ulaştırabiriz dedi.
napiiim bende beklerim. ya da eşimle çıkınca reale falan gidersek kentparkta ordan bulunbilir. real işyerime daha yakın oluyor.
hormon deme bana zaten... ben 17 yaşımda kalp rahatsızlığım sonrasında 9 yıl boyunca ilaç kullandım... tüm dengemi altüst eden durum bu zaten... deli gibi kilo almamın sebebi de... okula giderken alıcak forma bulamıyorduk zayıf oldugum için... bikini bile giyemiyodum çünkü kalça yoktu göğüs yoktu... ama hormonal dengem bozulunca şekil şemal de kaydı tabi... geçen yıl mayıs ayında küçük bir kalp operasyonu geçirdim çok şükür artık iyiyim ve ilaç kullanmıyorum... sadece kansızlık sorunum var onu da kırmızı et yiyerek hallediyorum... yarın akşam tekrar doktoruma uğrayıp kan değerlerime baktırıcam diyette yaklaşık 1 ayımı doldurmak üzereyim... bi bakalım bakalım ne durumdayım... neler görücem... çünkü bu yaz kısmetse düğünümüz olucak ve hemen hamile kalmak istiyorum bunun için de vücut değerlerimin tümünü normal seviyeye ulaştırmam lazım... ne sorunlu bi hamilelik... ne doğum sonrası birsürü kiloyla savaşmak... nede sağlıksız bir çocuk doğurmak istemiyorum... Allah'ım hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin... dilediğimiz kilolara hızla ve sağlıkla kavuşalım inşallah...Ahhh canim, ne güzel yazmissin saol, benim hormon rahatsizligimda oldugu icin bu regl dönemleri dünyam dönüyo resmen, bir aybasi bu kadar mi etkiler insani, daha da kötüsü dogumdan sonra 1 kere hastalandim, 4 aydir hastalanmiyorum. sanirim emzirmenin etkisi, bir de hormon probleminden. hormonlarim tavan yapiyo, 1 hafta simdi midem agzimda gezerim, sonra da ac tavuk gibi saldiririm herseye :-((( 1 gün wc 2 gün kabizlik olunca buda SIKINTI yapiyor bende :-(((
Ankamall'de yulaf kepeği yok böhüüüü hep yulaf ezmesi var. Stok yapcaktım ben yaaa
konuştum. stok sıkıntısı sebebiyle ancak haftaya elinize ulaştırabiriz dedi.