canim ben dün 3 tane youtube den sayfa eklemistim, göbek ve bel cevresi icin bire bir, tavsiye ederim, 3 ayri dans videosu cok eglenceli, gerci yaptiktan ertesi gün fark ediyosun ki heryerin tutulmus, ben aman bundan ne olur ki demistim, ama kalcalarim ve belim ertesi gün yürüken aciyodu, hergün yapiyorum, süper....
kızlar geçen hafta bildirim yapıp, bugun bildirimleri henüz ulaşmayanları bi hatırlatıyım istedim...
nes05
tilsim85
dorstiko
ommur
ceren26
tugbayatmaz
alceste
hijazz
yarenk79
banucan1975
dilsahim
angel4449
blackcat
goldenvenus
glyztrk
oprah2
leyya88
cannet
vee bu günkü menümüde sölim:)
sabah: 1 dukan krep+yumurta+organik çay
öğlen: 1 dukan krep + peynir + bol kıvırcık ve maydanoz
ara: yoğurt veya süt
akşam: domates çorbası + ıspanaklı yumurta + yoğurt
yatarken : tarçınlı süt:)
ayyy tarcinli süt süper fikir, aksam bende yapicam. harikasin...
vee bu günkü menümüde sölim:)
sabah: 1 dukan krep+yumurta+organik çay
öğlen: 1 dukan krep + peynir + bol kıvırcık ve maydanoz
ara: yoğurt veya süt
akşam: domates çorbası + ıspanaklı yumurta + yoğurt
yatarken : tarçınlı süt:)
tarçınlı sütü atakta içebiliyomuyuz ?
bayılıyorum bendee:))) acaip zevk alıyorum içerken:)
ben birde akşam yemeğimi 18:20'de filan yiyorum
böyle yatmadan 1 saat önce filanda o içtiğim süt benim için muhteşem birşeey:)
ben elma ve portakali her zaman tarcinla yerim, aksam bende en gec 18:00-18:30 arasi yiyorum, ilik tarcinli süt iyi olur.
bende kabizdim, biraz önce wc gittim... lotto kazansam bu kadar sevinmem
vericez kizlar biz bu kilolari insallah, gerci benim ki kaplumbag hizinda ama olsun
içebilirsin canım sorun olmaz ben içtim yani:)
buarada benim yaptığım ve sizlerinde yapabileceği bir şey daha söylim:)
çayımı içerkende tarçın koyuyorum :) onla tatlandırıyorum:) ama çaya koyduğum sap halindeki tarçın:)
henüz tatlandırıcıya ihtiyaç duymadım:) 11. günüm:)
çok güzel bende tatlandırıcı kullanmak istemiyorum aslında şekerden pek bi farkı olmadığını duymuştum kararsız kaldım alıp almama konusunda ama gerekte yokmuş yanibu arada bu kabızlık sorununu ne yapcam bilmiyorum benim doğumdan sonra hemoroidim iyice fazlalaştı birde kabız olursam yanarım valla düşünemiyorum kendimi :S
mutlaka önlem ol çünkü kabızlık çekiyoruz maalesef.
bir sürü öneriler verildi.
ben her sabah sıcak su içmeye bakıyorum.
ama genelde sinameki otuyla çıkıyorum tuvalete ve bu da çok kötüü çünkü alışkanlık yapıyormuş
bugün işten eve giderken eczaneye uğrıcam bakalım bir şeyler önerebilcek mi?
yes..........................
çok teşekkür ederim bende sana yanıt verdim diye hatırlıyorum amayarim'cim seni tebrik ediyorum.kilolarından ve yüzüklerinizden dolayı. sana özelden msj attım kilo bildirimi ile ilgili.gördün mü?
mutlaka önlem ol çünkü kabızlık çekiyoruz maalesef.
bir sürü öneriler verildi.
ben her sabah sıcak su içmeye bakıyorum.
ama genelde sinameki otuyla çıkıyorum tuvalete ve bu da çok kötüü çünkü alışkanlık yapıyormuş
bugün işten eve giderken eczaneye uğrıcam bakalım bir şeyler önerebilcek mi?
teşekkür ederim tatlım... listeye ekledim... saat 14.00 'de paylaşıcam...Ben bir dönem zayıflamak için çiçek tozu kullanmıştım...Hem yağları yakıyor hem de cır cır yapıyordu...Bunu dene istersen birde bende şu an için çok büyük kabızlık sorunu olmadığından almadım ama olurda sorun yaşarsam aklımdaki ilk şey bu...
Yarim tebrik ederim seni hem kilon için hemde yüzükleriniz içinÇok sevindim adına...
Ben bugün kiloda + görerek başladım güne malesef dün sporumu sabahtan yaptım akşam yemeğinden bir saat sonrada uyudum bünyem yakmadı sanırım o yüzden kilo olarak döndü bana...
Benide eklermisiniz listeye
Başlama tarihi 06/02/2012
Hedef kilom 55
Başladığım kilo 73,4
Şu an 71,6 deyim dün 69 görmüştüm
Ben bir dönem zayıflamak için çiçek tozu kullanmıştım...Hem yağları yakıyor hem de cır cır yapıyordu...Bunu dene istersen birde bende şu an için çok büyük kabızlık sorunu olmadığından almadım ama olurda sorun yaşarsam aklımdaki ilk şey bu...
Yarim tebrik ederim seni hem kilon için hemde yüzükleriniz içinÇok sevindim adına...
Ben bugün kiloda + görerek başladım güne malesef dün sporumu sabahtan yaptım akşam yemeğinden bir saat sonrada uyudum bünyem yakmadı sanırım o yüzden kilo olarak döndü bana...
Hedef kilom 55
Başladığım kilo 73,4
çok güzel bende tatlandırıcı kullanmak istemiyorum aslında şekerden pek bi farkı olmadığını duymuştum kararsız kaldım alıp almama konusunda ama gerekte yokmuş yanibu arada bu kabızlık sorununu ne yapcam bilmiyorum benim doğumdan sonra hemoroidim iyice fazlalaştı birde kabız olursam yanarım valla düşünemiyorum kendimi :S
Ben bir dönem zayıflamak için çiçek tozu kullanmıştım...Hem yağları yakıyor hem de cır cır yapıyordu...Bunu dene istersen birde bende şu an için çok büyük kabızlık sorunu olmadığından almadım ama olurda sorun yaşarsam aklımdaki ilk şey bu...
Hedef kilom 55
Başladığım kilo 73,4