Canim 30 senedir kabizim diyebilirim, ve senin gibi dogumda hafif olmakla birlikte bir hemoroid atlattim, bende sabahlari ac karna kara erik kurusu yiyip (3-4 tane) üstüne sütsüz nescafe iciyorum. bunu buldum sonunda, tuvaletimde 1+1 seklinde ama olsun buna da sükür. hic gidememkten iyidir. birde ben sebze günlerimde cig domatesin üstüne 1 cay kasigi zeytinyag döküyorum. :26::26::26:
çok teşekkür ederim bende sana yanıt verdim diye hatırlıyorum amaözür dilerim cvp vermemişim ama listede güncelledim...
ekledim bile... 14.00 de paylaşılıcak...benide listeye eklermisiniz? motive olup artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan birde hangi günler bildiirim yapıyoruzz?
benimde 1+1 buna şükür zaten vardı doğumdan sonra beter oldum benimde çay içme alışkanlığım yoktur nescafe sürekli o bile ancak bu kadar yapıyor valla allahım kadınlık çok zor gerçekten
ekledim bile... 14.00 de paylaşılıcak...
evet, ama rezene cayi da iyi geliyor, yalniz tüm diyetislenler bagirsak söktürücü caylari hafta 1 en fazla 2 kez icin diyorlar. benim bu anlamda ciddi sorunum oldugu icin, dr um bana bir insan 10 gün wc gitmezse bu normal karsilanir 13. günden itibaren bagirsak söktürücü kullan demisti. ve haftada en fazla 2 kez. mesela pazartesi 1 bardak persembe 1 bardak seklinde, o caylar belli bir süre sonra daha beter yapiyor
artik sabah ya sigara -kahve , yada erik-kahve !
senin işinde çok zormuş gerçektençünkü bağırsaklar tembelliğe alışıyo artık hep bi uyarıcı istiyor sürekli bişeyler kullanmanı istiyo adam akıllı çalışmak için bizide böyle mahvediyor işte
Ben bir dönem zayıflamak için çiçek tozu kullanmıştım...Hem yağları yakıyor hem de cır cır yapıyordu...Bunu dene istersen birde bende şu an için çok büyük kabızlık sorunu olmadığından almadım ama olurda sorun yaşarsam aklımdaki ilk şey bu...
Yarim tebrik ederim seni hem kilon için hemde yüzükleriniz içinÇok sevindim adına...
Ben bugün kiloda + görerek başladım güne malesef dün sporumu sabahtan yaptım akşam yemeğinden bir saat sonrada uyudum bünyem yakmadı sanırım o yüzden kilo olarak döndü bana...
Benide eklermisiniz listeye
Başlama tarihi 06/02/2012
Hedef kilom 55
Başladığım kilo 73,4
Şu an 71,6 deyim dün 69 görmüştüm
çok güzel bende tatlandırıcı kullanmak istemiyorum aslında şekerden pek bi farkı olmadığını duymuştum kararsız kaldım alıp almama konusunda ama gerekte yokmuş yanibu arada bu kabızlık sorununu ne yapcam bilmiyorum benim doğumdan sonra hemoroidim iyice fazlalaştı birde kabız olursam yanarım valla düşünemiyorum kendimi :S
Hergün tartılmamak lazım işte tam bu sebeple.
Tartı aralarını aç canım biraz.
Hem motivasyonun da düşmez bu sayede.
ve en kötüsüde ne biliyor musun ? bütün diyetisyenler ve dr lar, bagirsaklar düzenli calismazsa kilo vermeyi unutun diyor. bizim gelin hergün saat sabah 08:00-08:30 arasi kitap alip gidip oturuyormus wc ye. 1 haftada alistirdim simdi hergün gidiyorum dedi. o da iyi bir fikir....
simdi o sabah aksam gidiyor wc ye hergün. gercekten görsen kuru deynek. bir gr fazlalik yok. üstüne üstlük dogumda yapti.[/Q
bağırsakları terbiye etmek gerek oturmak gerçekten işe yarıyor ama benim bebeğim biraz huysuz ben wc zor gidiyorum bazen su almaya bile zor gidiyorum evi başıma yıkıyor gelene kadarbende doğum sonrası kilolarımdan kurtulurmuyum acabaa
Hergün tartılmamak lazım işte tam bu sebeple.
Tartı aralarını aç canım biraz.
Hem motivasyonun da düşmez bu sayede.
merhaba. ilk başlarda çok oluyor ama sonra gecıyor. ben her aksam yatmadan lipton form plus kayısılı ıctım. mutlaka ıse yarıyor onerırım.
düne göre kilo vermişsin canım..
düne göre kilo vermişsin canım..
aktara çiçek tozu desem verir heralde:)
hangi çiçeğin tozu diye bir soru sormaz değil mi
bende dün + görmüştüm bugün yine salı günkü kilomdayım. tartılmıcam diyorum yok dayanamıyorum kiii(
teşekkür ederim tatlım... listeye ekledim... saat 14.00 'de paylaşıcam...
çiçek tozu alsam kullansam ama emziriyorum ben bebek için zararı olurmu acaba ?
hormon deme bana zaten... ben 17 yaşımda kalp rahatsızlığım sonrasında 9 yıl boyunca ilaç kullandım... tüm dengemi altüst eden durum bu zaten... deli gibi kilo almamın sebebi de... okula giderken alıcak forma bulamıyorduk zayıf oldugum için... bikini bile giyemiyodum çünkü kalça yoktu göğüs yoktu... ama hormonal dengem bozulunca şekil şemal de kaydı tabi... geçen yıl mayıs ayında küçük bir kalp operasyonu geçirdim çok şükür artık iyiyim ve ilaç kullanmıyorum... sadece kansızlık sorunum var onu da kırmızı et yiyerek hallediyorum... yarın akşam tekrar doktoruma uğrayıp kan değerlerime baktırıcam diyette yaklaşık 1 ayımı doldurmak üzereyim... bi bakalım bakalım ne durumdayım... neler görücem... çünkü bu yaz kısmetse düğünümüz olucak ve hemen hamile kalmak istiyorum bunun için de vücut değerlerimin tümünü normal seviyeye ulaştırmam lazım... ne sorunlu bi hamilelik... ne doğum sonrası birsürü kiloyla savaşmak... nede sağlıksız bir çocuk doğurmak istemiyorum... Allah'ım hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin... dilediğimiz kilolara hızla ve sağlıkla kavuşalım inşallah...
Ankamall'de yulaf kepeği yokböhüüüü hep yulaf ezmesi var. Stok yapcaktım ben yaaa
canim ben dün 3 tane youtube den sayfa eklemistim, göbek ve bel cevresi icin bire bir, tavsiye ederim, 3 ayri dans videosu cok eglenceli, gerci yaptiktan ertesi gün fark ediyosun ki heryerin tutulmus, ben aman bundan ne olur ki demistim, ama kalcalarim ve belim ertesi gün yürüken aciyodu, hergün yapiyorum, süper....
tarçınlı sütü atakta içebiliyomuyuz ?
ooo 5 kilo mu bana da 4 . biz zayıflattık demek için sanırım dur bakalım sonunda kaç çıkıcak . evde 67 çok su içip tartılırsa 68 çıkyorm en fazla . 71 de neydi çok moralsizlik oldu çok. boşa para vermiş olmasambari 700 tl verdim bde parafnli korse aldırdılar 80 de o . işe yaramazsa yandık.
kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptımbütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:
Ankamall'de yulaf kepeği yokböhüüüü hep yulaf ezmesi var. Stok yapcaktım ben yaaa