Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimde 1+1 buna şükür zaten vardı doğumdan sonra beter oldum benimde çay içme alışkanlığım yoktur nescafe sürekli o bile ancak bu kadar yapıyor valla allahım kadınlık çok zor gerçekten

benimde 1+1 buna şükür zaten vardı doğumdan sonra beter oldum benimde çay içme alışkanlığım yoktur nescafe sürekli o bile ancak bu kadar yapıyor valla allahım kadınlık çok zor gerçekten

evet, ama rezene cayi da iyi geliyor, yalniz tüm diyetislenler bagirsak söktürücü caylari hafta 1 en fazla 2 kez icin diyorlar. benim bu anlamda ciddi sorunum oldugu icin, dr um bana bir insan 10 gün wc gitmezse bu normal karsilanir 13. günden itibaren bagirsak söktürücü kullan demisti. ve haftada en fazla 2 kez. mesela pazartesi 1 bardak persembe 1 bardak seklinde, o caylar belli bir süre sonra daha beter yapiyor

artik sabah ya sigara -kahve , yada erik-kahve !

senin işinde çok zormuş gerçekten çünkü bağırsaklar tembelliğe alışıyo artık hep bi uyarıcı istiyor sürekli bişeyler kullanmanı istiyo adam akıllı çalışmak için bizide böyle mahvediyor işte

ve en kötüsüde ne biliyor musun ? bütün diyetisyenler ve dr lar, bagirsaklar düzenli calismazsa kilo vermeyi unutun diyor. bizim gelin hergün saat sabah 08:00-08:30 arasi kitap alip gidip oturuyormus wc ye. 1 haftada alistirdim simdi hergün gidiyorum dedi. o da iyi bir fikir....

simdi o sabah aksam gidiyor wc ye hergün. gercekten görsen kuru deynek. bir gr fazlalik yok. üstüne üstlük dogumda yapti.

Hergün tartılmamak lazım işte tam bu sebeple.
Tartı aralarını aç canım biraz.
Hem motivasyonun da düşmez bu sayede.

Bugün ki menüm kızlar.

Sabah Dukan krebi arasında omlet, pınar delight salam
Ara light yoğurt
Öğlen tavuk döner, salatalık turşusu
Ara light süt
Akşam tavuk ciğer ve yoğurt

merhaba. ilk başlarda çok oluyor ama sonra gecıyor. ben her aksam yatmadan lipton form plus kayısılı ıctım. mutlaka ıse yarıyor onerırım.

aktara çiçek tozu desem verir heralde:)
hangi çiçeğin tozu diye bir soru sormaz değil mi

bende dün + görmüştüm bugün yine salı günkü kilomdayım. tartılmıcam diyorum yok dayanamıyorum kiii (

Bende duramıyorum tartılmadan gözüm takılıyor.Aynaya bakıyorum farkedilir bir fark yok o yüzden tartıya sarılıyorum.. Ben eczaneden almış çiçek tozu ya da çiçek tohumu dersen verir hangi çiçek diyede sormaz...

teşekkür ederim tatlım... listeye ekledim... saat 14.00 'de paylaşıcam...

Teşekkür ederim kujum...

çiçek tozu alsam kullansam ama emziriyorum ben bebek için zararı olurmu acaba ?

Eczaneciye sorun derim tam fikrim yok o konuda :26::26::26:

Geçmiş olsun..ki geçmişte çok şükür.. hayırlısıyla kilolarını verir hamişte kalırsın inşallah

Ankamall'de yulaf kepeği yok böhüüüü hep yulaf ezmesi var. Stok yapcaktım ben yaaa

hangi kipaya gittiysem dogalsanın bütün çeşitleri (yulaf kepeğide dahil) ru-sheim bütün çeşitleri (yulaf kepeğide dahil) doluu

bende dün yaptım senin videodan. ama 1 tanesini sanırım ilk linkti. hani kızlar kalçalarını atıp duruyo 11 dk sürüyo..onu yaptım işte
bel yanlarım halaaa acıyo

tarçınlı sütü atakta içebiliyomuyuz ?

eveeeett

700 mü? ankarada oturmuyormuydun sen? burda kavitasyoa 700 verilirmi canım..

tebrikleeeer Allah mutluluğunu daim etsin İnşaAlLAH
Ankamall'de yulaf kepeği yok böhüüüü hep yulaf ezmesi var. Stok yapcaktım ben yaaa

lokman hekim'lerde bulunuyor yulaf kepeği ru-sheim markası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…