Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat

buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor

Canım ben tavuk suyuna sebzeli çorba yada domates çorbası yapıyorum süper oluyor.
Tavsiye ederim.

-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)

Tebrikler maşallah :nazar:

arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat

buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor

valla bende öyle düşündüm onun için bu akşam pum pum çorbaaam var menüdeee:)
yoksa içim çürüceeek vallaa:)))

ahaha ismi çok güzel dimi tam yenmelik:))

-1,5 bardak su
-1/2 çay bardağı süt
-1 kaşık yulaf kepeği
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-2-3 dilim çemensiz pastırma veya 1 kaşık kıyma

kepek ve mısır unu suyla karıştırılarak 1 çimdik tuz eklenerek yaklaşık 10 dk. pişirilir.diğer tarafta pastırmalar ufak ufak doğranarak kavrulur(kıyma da aynı şekilde).kaynayan çorbaya etler ileve edilerek beraber biraz daha pişirilir.En son süt ilave edilip 1 taşım kaynatılıp altı kapatılır.

$pumpum çorbası.jpg

slm kızlar,henüz özelden mesaj yazamıyorum;gündüz de yazmıştım ama listede kendimi göremedim;tekrar yazayım eklemek zor olacaksa haftaya yine yazarım,hem belki özel mesaj yazabilecek sayıya erişirim:))
09.01.2012 başlangıç 61.7 14.02.2012:55.7 hedef:53
bu arada çok mutluyum,herkes incecik oldun yeter artık diyor ama hedef 53:) istediğim kiloya inmeden güçlendirmeye geçmeyeceğim kararlıyım:))
okulda benden özenip başlayan arkadaşlarım oldu,onlara da siteyi, önerdim:))çünkü benim en büyük yardımcım burası oldu:)inş.2 haftaya ideal kiloma inebilirim ve sonra yaşasın güçlendirme:)) ferçi güçlendirmeyle ilgili kafamda çok soru var ama zamanı gelince sizi rahatsız ederim.
hepimize bol-----ler:))

6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???

bende 5 ay önce doğum yaptım diyeta başlayalı 10 gün oldu sütüm arttı ve zayıflıyorum,tek sorunum tatlı bebeği görmeye gelenlere bir sürü çeşit yapıyorum bende yaptıklarımı kokluyorum yediklerime sayıyorum 1 ay sonunda epey zayıflarım diye düşünüyorum...
öyle ama veremiyorum napim
uzun zaman kalıp üzerime yapışmasın
4 senedir bu haldeyim
hamile kalmamla birlikte

bende 5 ay önce doğum yaptım diyeta başlayalı 10 gün oldu sütüm arttı ve zayıflıyorum,tek sorunum tatlı bebeği görmeye gelenlere bir sürü çeşit yapıyorum bende yaptıklarımı kokluyorum yediklerime sayıyorum 1 ay sonunda epey zayıflarım diye düşünüyorum...

evet o çok zor bir olay
bende dua ediyorum bize biri gelmesin veya davet etmesin diye :KK52:

çok çok iyi bende çok kararlıyım zayıflayınca iyi hissediyor insan şükür bu diyeti keşfettimmm..süt verince 500 kalori kafadan gidiyor zaten doğurdukça güzelleşecez inş....
6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???

kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

göbek popo ve kalca icin

The Bikini Abs Workout- - YouTube

bikinilere yardimci

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

yag yakmak icin

aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende gitmiyorum gezmeye bebek küçük daha diyorum burası çok soğuk ama gelenlere yok diyemem 1 aya kaç kilo verilebilir sizce??[/

benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum :KK52: üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off :KK43:

arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam :KK70:

benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum :KK52: üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off :KK43:[/QUOTE]

Arkadasim kendine öyle bir tarih belirleyip SIKINTI yapma, diet in keyfini cikar, Nisan a kadar cok zaman var, sen yaptigin isten mutlu olursan inan bana isler daha pozitif yürüyor, ama NISAN NISAN diye stres yaparsan, kilo vermedigin zamanlar bunalip üzülüp verirsin kendini yemege :KK1::KK1:

Bu olayi yasamis biri olarak söylüyorum...

ancak sana bir ipucu verebilirim, kilosunu en kiskandigim tanidiklarim isimlerini yazip yapistirdim, mutfakta ve oturma odasinda duvarlara dolaplara.... canim birsey cekince o isimler beni durduruyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum :KK52: üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off :KK43:

Arkadasim kendine öyle bir tarih belirleyip SIKINTI yapma, diet in keyfini cikar, Nisan a kadar cok zaman var, sen yaptigin isten mutlu olursan inan bana isler daha pozitif yürüyor, ama NISAN NISAN diye stres yaparsan, kilo vermedigin zamanlar bunalip üzülüp verirsin kendini yemege :KK1::KK1:

Bu olayi yasamis biri olarak söylüyorum...

ancak sana bir ipucu verebilirim, kilosunu en kiskandigim tanidiklarim isimlerini yazip yapistirdim, mutfakta ve oturma odasinda duvarlara dolaplara.... canim birsey cekince o isimler beni durduruyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:[/QUOTE]

işte buna bayıldım süper fikir kilosunu kıskandığım kişileri yapıştırma işi çok yaratıcı hemen yazıp yapıştırcam :KK1: bu arada benim eltiler kardeş 2 side tığ gibi ben bildiiğin balon :KK70: kıyafetlerimin hiç birisi olmuyo psikolojim çöktü ya resmen :KK70:

bak arkadasim burda hepimiz ayniyiz , popo göbek kalca almis basini gidiyor, bende yeni dogum yaptim 6 aylik bir oglum var.
artik emmeyi biraktigi icin diet e basladim, cok zor oldu basta, ama sonuclari almaya baslayinca düzelicek, aylarca aldigin kilo tik diye gider mi bicak mi bu ????

sen sabirli ol, ne demisler sabrin sonu selamet,SONUNDA BIZ KAZANICAZ....

hic SIKINTI yapma, yavas yavas diet in keyfini cikar.... kilolarin bir gider bir gitmez bir alirsin, hic moral bozma, diete devam....

ay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım:KK70:

5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)

ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)

X