Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anladım cnm benimde bel sorunum var ve dukanı geçen sene yaptığımda mucizevi şekilde spor yapmadan sadece yürüyüşle napsam erimeyen belim karnım göbegim okadar inceldiki bel ölçüm diyetin başlarında 83 dü 1 ay sonra 71 olmuştu inanamamıştım o yüzden doğru adrestesin :) yulaf kepeğini de büyük marketlerde bulabilirsin doğalsan ve ruseyhm markaları var,aktarlardan alınanlardan genelde kullananlar memnun değil diye biliyorum ama hepsi öyle değildir mutlaka
tamam canım yani doğru yer incelmeyen belim için burası

hoşgeldin aramıza.insan kilo olarak dönse bile beden olarak dönemiyor bence doğum öncesine ama bu çaba göstermeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabi.:KK1:belin için oklavayı sırt tarafında tutup kollarını geçirip sağa sola dönme hareketi vardır ya onu çok tavsiye ederler.birkaç gün önce bu sayfalarada yazılmıştı faydasını gören bir arkadaş tarafından.sende deneyebilirsin.

hoşbulduk canım yardımlarınızla tabi oklava hareketini ben yaptım faydası oluyodu ama bıraktım şimdi tekrar başlamam lazım sanırsam
neler yapıyorsunuz menü paylaşıyor musunuz?
kilo bildirimi ne zaman oluyo? bide ben kaç gün atak yapmalıyım bir bakıyım inşallah bende faydası olur

Kızlar iyi akşamlar bugün Ankara'daki ankamall Migros'a gittim. Aman ne yapmışlar öyle bütün reonlar ağzına kadar dolu bir sürü yeni ürün. Özelliklere light ürünler,çeşit çeşit light peynir markası.,light pudingler, light yogurtlar sutler indirimler,birde envayi çeşit form cayı ve yeşil çay(bu arada ben yeşil çay icemiyorum daha önce bergamotlusunu denedim. Onu da icemedim. Bugün portakallisini aldım bakalım o nasıl.) neler neler ankaradakiler bibaksin derim ben. Bı de anteres de Real'in cikisindaki baharatci da da rusheim marka kepek var 7 tl civarı.inşallah aranızda ankaralı çoktur ve yardımcı olabilmisimdir.

cemsu ve ben ankaradayım bildiğim kadarıyla. canım haftasonu antaresdeki realde ru-sheim marka kepek 4.5 tl idi.ben ordan aldım.gerçi kendi adıma tatlandırıcı hariç herşeyi depoladım realden ama migrosada bir bakmak lazım.gerçi bu kar yağışında bir yere gitmenin tadıda yok ama.sen tecrübelisin bilirsin.günde yarım kilo yarım yağlı süt içmek çok mu fazla olur?birde ben ara öğün yapmıyordum ve metabolizma hızım inanılmaz düşük çıktı bugün.arada ne yiyebilirim ki sence?ben öğretmenim.okulda buzdolabı ya da ocak yok.çantamda ne taşıyabilirim bilemiyorum.meyveli yoğurtlarıda bir tatlı krizine girince falan yiyeyim diye düşünmüştüm.başkada birşey gelmiyor aklıma.

kızlar merabalar bende dukan diyetine yeni başlayanlardayım inş. sonunu getiririm yardımlarınızı beklerim 2. günümdeyim 22 kilo fazlam var 67 ile hamile kaldım doğum yapalı 2 sene oldu hala bir gram veremedım aksine aldım bile şuan 87 kiloyum 10 gün atak dönemi yapmak istiyorom bu gün çok güzel geçti biraz başım ağrıdı alışırım inş. desteklerinizi bekliyorum

kızlar merabalar bende dukan diyetine yeni başlayanlardayım inş. sonunu getiririm yardımlarınızı beklerim 2. günümdeyim 22 kilo fazlam var 67 ile hamile kaldım doğum yapalı 2 sene oldu hala bir gram veremedım aksine aldım bile şuan 87 kiloyum 10 gün atak dönemi yapmak istiyorom bu gün çok güzel geçti biraz başım ağrıdı alışırım inş. desteklerinizi bekliyorum

merhaba hoşgeldin :) günlük 2-2.5 lt suyu eksik etme susuzluk baş ağrısına sebep oluyo ama yeni başladığın içinde olablilir zamanla düzelir.10 gün atak doktorunuza danışarak diyo dukan,eğer bi doktor tavsiyeniz yoksa bence okadar zorlamayın kendinizi 7-8 günde yeterli olur diye düşünüyorum zaten atakta bi süreden sonra çok farketmiyo boşuna bıkkınlık yaşamamış olursunuz

dukani birakmama ragmen, $u an yine migrenim tuttu, bir günde 2 kere çok agir oldu ya :KK43::KK43:

tamam canım yani doğru yer incelmeyen belim için burası

hoşbulduk canım yardımlarınızla tabi oklava hareketini ben yaptım faydası oluyodu ama bıraktım şimdi tekrar başlamam lazım sanırsam
neler yapıyorsunuz menü paylaşıyor musunuz?
kilo bildirimi ne zaman oluyo? bide ben kaç gün atak yapmalıyım bir bakıyım inşallah bende faydası olur

arkadaşlardan menü ya da tarif paylaşanlar oluyor.kilo bildirimine bu hafta başladık.ama bundan sonra perşembeleri yapacağız inşallah.sana 3 gün atak yeterlidir.burada en çok duyacağın cümle 'kitabı okumadan başlama' olacaktır. kolaylıklar dilerim...

te$ekkür ederim canim, evet canim ayni anlattigin gibi, her$eyi bulanik görüyorum 30dk sürüyor gözümde bir baski hissediyorum i$ikli yuvarlak cisimler görüyorum :KK43::KK43: üstelikte dersteydim ve yazilanlari hiç göremedim, he birde mide bulantisi ve ba$ agrisi oluyor sonrasinda...

diyetle alakasi yok, mesela ramazanda falan olmuyor ama bazi gidalara bagli, mesela ben kendime salami ve tulum peynirini yasakladim onlari yedigimde mutlaka tutuyor, birde dukan yapinca çok tutuyor, günde 3 kere :KK43:

teşekkürler canım bilgilendirdiğin için.demekki bendede göz migreni varmış.tekrar geçmiş olsun.sana kolaylıklar diliyorum.kendine göre bir diyet bulursun inşallah.:KK54:

selam kızlar bende dukanı araştırdım cuma zayıflama yarışmasındayım yaklaşık 3 aydır 6 kilo verdim doğum kilolarım uğraşıyorum saolsun arkadasların desteğiyle verdim biraz ve bi arkadasımın tavsiyesiyle o da dukanla çok kilo verdi hala devam ediyo arastırdım bende baslamak istiyorum ama bu yulaf kepeğini nerden bulucaz bilmem sehre inince aktara bakıcam artık kızlar şu anda yaklasık 7 kilo fazlam kaldı sizde kabul ederseniz arada sizinlede olmak bu diyeti yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

merhaba bende yeni başladım 5gün atak yaptık ve 4 gündürde seyirdeyiz allahtan eşim de yapıyo işim kolay... doğum sonrası kiloları hepimizin derdi..yulaf kepeğini migros ve kipa dan alıyoruz... doğalsan.. tarifler de her yerde var... bugün etli biber dolması yaptım mesela içine pirinç yerine yulaf kepeği koydum sıfır yağ ve güzel olduuu.. eşim dalga geçiyo siz Türk kadınları Fransız diyeti Türk yaptınız diye ama napalım...

selam yasmin46 burda herkes kilo vermekle yğraşıyo az yada çok bende doğum kilolarıyla uğraşıyorum diyetisyen ve çeşitli denemelerden sora dukan a başladım.. sende devam ilk günler baş ağrısı hafif sesemlik oluyo... ama 10 gün atak çok gibi sen bi dukanın sayfasındaki testi yap.. ona göre devam et.. başarılar...

Yasmin Merhaba.. Ben 28 gündür dukan yapıyorum.. 70 ile başladım şu an 63 üm.. US - Dukan US sayfasından testi yapmadan ve kitabı almadan sakın başlama derim.. 10 gün atak çok fazla ben 4 gün atak yaptım.. Seyiri in 24. günündeyim.. Facebookta da dukan diyeti tarifleri sayfasından motive oluyorum benim gibi 10.000 den fazla arkadaş var.. Sonunu getirmeye kararlıysan başla derim zira bu diyet hayatta 2 kez yapılabilir.. Eminim sana da yararı olacaktır.. Kendine iyi bak.. Sevgiler..

selam yasmin46 burda herkes kilo vermekle yğraşıyo az yada çok bende doğum kilolarıyla uğraşıyorum diyetisyen ve çeşitli denemelerden sora dukan a başladım.. sende devam ilk günler baş ağrısı hafif sesemlik oluyo... ama 10 gün atak çok gibi sen bi dukanın sayfasındaki testi yap.. ona göre devam et.. başarılar...

Yasmin Merhaba.. Ben 28 gündür dukan yapıyorum.. 70 ile başladım şu an 63 üm.. US - Dukan US sayfasından testi yapmadan ve kitabı almadan sakın başlama derim.. 10 gün atak çok fazla ben 4 gün atak yaptım.. Seyiri in 24. günündeyim.. Facebookta da dukan diyeti tarifleri sayfasından motive oluyorum benim gibi 10.000 den fazla arkadaş var.. Sonunu getirmeye kararlıysan başla derim zira bu diyet hayatta 2 kez yapılabilir.. Eminim sana da yararı olacaktır.. Kendine iyi bak.. Sevgiler..

slm kızlar ben banu takipteyim dukanın sayfasının

kilo bildirimi yapmak istiyorum bende

başlangıç kilom 88
başlangıç tarih 12 ocak 2012
hedef kilom 65
şu anki kilom 82

1 ay bitti ve 6 kiloya eyvallah dedim çok mutluyum
hep beraber gönderelim artık şu kiloları :KK70:
a eolun kızlar...:KK54::KK54::KK54:
listedesin banucan... perşembe bildirimlerinde yayınlanan listede adını görebilrsin... :KK9:

slm kızlar,henüz özelden mesaj yazamıyorum;gündüz de yazmıştım ama listede kendimi göremedim;tekrar yazayım eklemek zor olacaksa haftaya yine yazarım,hem belki özel mesaj yazabilecek sayıya erişirim:))
09.01.2012 başlangıç 61.7 14.02.2012:55.7 hedef:53
bu arada çok mutluyum,herkes incecik oldun yeter artık diyor ama hedef 53:) istediğim kiloya inmeden güçlendirmeye geçmeyeceğim kararlıyım:))
okulda benden özenip başlayan arkadaşlarım oldu,onlara da siteyi, önerdim:))çünkü benim en büyük yardımcım burası oldu:)inş.2 haftaya ideal kiloma inebilirim ve sonra yaşasın güçlendirme:)) ferçi güçlendirmeyle ilgili kafamda çok soru var ama zamanı gelince sizi rahatsız ederim.
hepimize bol-----ler:))
listedesin hijazz perşembe bildirimlerinde yayınlanan listede adını görebilrsin... :KK9:

çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.
teşekkürler tatlım :KK16:

slm bende şimdiden bildirim yapayım dedim

başlangıç: 29.01.2012
başlangıç kilo: 63,8
hedef kilo:55
güncel kilo:14.02.2012 61,1

böyle bakınca farkettim biraz yavaş gidiyo galiba :))
listedesin mkm perşembe bildirimlerinde yayınlanan listede adını görebilrsin... :KK9:

Günaydın.

Yine ve yeniden aynı azimle dönüm diyetime.

Perşembe ye + larımdan kurtulmuş olacağım kısmetse. :KK9:

bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına... :21:çoook lezzetlii çoookkk... :KK34: $IMG_2233.JPG $IMG_2234.JPG $IMG_2237.JPG
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm... :KK34:
$IMG_2236.JPG $IMG_2239.JPG
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...:KK76:
$IMG_2231.JPG
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle :KK9:
$IMG_2160.JPG

bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına... :21:çoook lezzetlii çoookkk... :KK34:Eki Görüntüle 347311 Eki Görüntüle 347312 Eki Görüntüle 347313
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm... :KK34:
Eki Görüntüle 347315 Eki Görüntüle 347316
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...:KK76:
Eki Görüntüle 347317
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle :KK9:
Eki Görüntüle 347318

dün çok özel sebeplerden dolayı nete giremedim.birşeyler olmuş bildirim günü değişmiş listeyi sen yapacakmışsın anlayamadım!!!bilgilendirirseniz sevinirim.

kilo bildirimi ile kırgınlığımı belirtterek hepinize kolaylıklar dilerim...topikten de ayrılıyorum.çok iyi yazıştığımız arkadaşlarım vardı umarım istediğiniz kiloya en kısa zamanda inersinzi hoşçakalınnnnn...:KK5:

kilo bildirimi ile kırgınlığımı belirtterek hepinize kolaylıklar dilerim...topikten de ayrılıyorum.çok iyi yazıştığımız arkadaşlarım vardı umarım istediğiniz kiloya en kısa zamanda inersinzi hoşçakalınnnnn...:KK5:

Aaaa saçmalama canım ya.
Nereye gidiyorsun ben senden güç alıyorum bu diyeti yaparken.
Bi kilo bildirimi yüzünden olacak iş mi şimdi bu.
:26:

bu kadar kolay olmamalı... neticede yaptığım listeyi senin mailindede paylaştım... ikimiz hatta üçümüz paslaşarak halledilebiliceğini herkes biliyo... bu konuda alınganlık yapmana gerek yok... dün yeterince karışıklık vardı ve bunu o anda birinin çözmesi gerekiyordu... ama ben yine de kendi adıma kusura bakma diyorum...

X