- 19 Temmuz 2011
- 3.248
- 1.318
tamam canım yani doğru yer incelmeyen belim için burasıAnladım cnm benimde bel sorunum var ve dukanı geçen sene yaptığımda mucizevi şekilde spor yapmadan sadece yürüyüşle napsam erimeyen belim karnım göbegim okadar inceldiki bel ölçüm diyetin başlarında 83 dü 1 ay sonra 71 olmuştu inanamamıştım o yüzden doğru adrestesin :) yulaf kepeğini de büyük marketlerde bulabilirsin doğalsan ve ruseyhm markaları var,aktarlardan alınanlardan genelde kullananlar memnun değil diye biliyorum ama hepsi öyle değildir mutlaka
hoşgeldin aramıza.insan kilo olarak dönse bile beden olarak dönemiyor bence doğum öncesine ama bu çaba göstermeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabi.belin için oklavayı sırt tarafında tutup kollarını geçirip sağa sola dönme hareketi vardır ya onu çok tavsiye ederler.birkaç gün önce bu sayfalarada yazılmıştı faydasını gören bir arkadaş tarafından.sende deneyebilirsin.
hoşbulduk canım yardımlarınızla tabi oklava hareketini ben yaptım faydası oluyodu ama bıraktım şimdi tekrar başlamam lazım sanırsam
neler yapıyorsunuz menü paylaşıyor musunuz?
kilo bildirimi ne zaman oluyo? bide ben kaç gün atak yapmalıyım bir bakıyım inşallah bende faydası olur