Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

protein evet ama sebzede önemli.sadece basit çiğ sebzelere bırakma işi.yağsız sebze yemekleri yemelisin bence.bağırsaklarını onlarda çalıştırır.activia bende çok severim ama tahminim senin kilo verme hızını yavaşlattığı yönünde.kabızlık için az önce bulaşıksuyu'nada yazdım.arnavut biberi turşusunu bir dene istersen.bugün yerim yarın sabah tuvalete çıkarım.bu hiç değişmemiştir.birde şöyle düşün.hep deriz ya beslenme alışkanlıklarını değiştirmek lazım diye.işte sen kasımdan beri bunu yapıyorsun zaten.şimdi yavaş ve zor gidiyor ama bir daha geri gelmeyecekler

kızlar acı konusunda sizlere katılıyorum bende bir haftadır vc cıknıyordum dün acı biber turşusu aldırdım ve süper sonuc tavsiye ederim

ay inşallah gitsinler de geri gelemesinlerya her hafta verdiğim sürece ben mutluyum aslında. ama şuan o kadar tepe yaptı ki kilo kıyafet sorunu falan moral bozuo bir 5 kilocuk gitse hemencik sonrası gr gr razıyım. hayal işte benimki

canim ben dukan amcayi biraz kandirdim, seyirin ilk günü sabah kahvaltisinda 2 kücük domatesi dogradim, üsütne de 1 tatli kasigi zeytinyag döktüm ilk onu yedim, kahvaltim bitince de üstüne ictim rezene cayini. islem tamam

2 gündür saat gibi

arada kendimizim doktoru olucaz dimi .....

selam kizlar malesef ben bu diyeti yapamayacagim, tamda bugün listeye girmi$tim, benim göz migrenim var, ve bundan 5 ay önce dukan yaptigimda migrenimi çok tetikledigi için biraktim yani 1 yilda 5 kere migrenim tutarken, 1 haftada 5 kere tuttu ve pes etmedim ama son gün 3 kere tuttu körler gibi dola$tim resmen ve biraktim

bugün yine tuttu ve tekrarlayacak diye çok korktum, ak$ama kadar dukan yaptim ama ak$am 7 de bozdum mecburen, saglik daha önemli
beni listeden silebilirsiniz, gözüm bu diyette kaldi ya

he he güzel fikir ya benim denemediğim şey kalmadı. şu kayısılı form çayları acık etkili ama oda yetmiyo bazen son çarem sinemakiiiiiiiii ama oda çok karnımı ağrıtıyo

geçmiş olsun canım tabii sağlık daha önemli

hayırlısı olsun canım.önce sağlık.sana birşey sorabilir miyim?göz migreni denilen şey gözünün önünde ışıkların parladığı,etrafın bulanıklaştığı,20-25dk görme sıkıntısı yaşanılan bir olay mı?ben bunu 2senede 2kere yaşadım ama geçen hafta dukana başladıktan sonra yarım saat kadar şiddetli bir şekilde yaşadım.acaba diyetle ilgili olabilir mi?

Bu diyet mucize gibi bir şey sanırım. Sabah tartıldım 97 akşam tartıldım tartı resmen 96 yı gösteriyordu, tuvalete çıkamadığım halde. Şok içerisindeyimm, bir o kadar da mutlu ve gaza gelmiş

okuyunca ben bile burda sevindim kendim vermiş gibi süper cnm

canım bende senin gibiyim çok yavaş gidiyo, ilk yaptığımda takır takır gitmişti ama vücut direnç kazanıyo seninki de başka diyetten devam ettiğin içn öyle olmuş ama hiç ümitsizliğe kapılma,vücutta herşeyi yöneten beyin ve sen kilo veremicem zayıflıyamıcam diye düşünürsen illakı olumsuz etkisi olur tam tersi olucak hiç merak etme dukanla hayal değil fıstık gibi olucaz hepimiz

Kızlar iyi akşamlar bugün Ankara'daki ankamall Migros'a gittim. Aman ne yapmışlar öyle bütün reonlar ağzına kadar dolu bir sürü yeni ürün. Özelliklere light ürünler,çeşit çeşit light peynir markası.,light pudingler, light yogurtlar sutler indirimler,birde envayi çeşit form cayı ve yeşil çay(bu arada ben yeşil çay icemiyorum daha önce bergamotlusunu denedim. Onu da icemedim. Bugün portakallisini aldım bakalım o nasıl.) neler neler ankaradakiler bibaksin derim ben. Bı de anteres de Real'in cikisindaki baharatci da da rusheim marka kepek var 7 tl civarı.inşallah aranızda ankaralı çoktur ve yardımcı olabilmisimdir.

selam kızlar bende dukanı araştırdım cuma zayıflama yarışmasındayım yaklaşık 3 aydır 6 kilo verdim doğum kilolarım uğraşıyorum saolsun arkadasların desteğiyle verdim biraz ve bi arkadasımın tavsiyesiyle o da dukanla çok kilo verdi hala devam ediyo arastırdım bende baslamak istiyorum ama bu yulaf kepeğini nerden bulucaz bilmem sehre inince aktara bakıcam artık kızlar şu anda yaklasık 7 kilo fazlam kaldı sizde kabul ederseniz arada sizinlede olmak bu diyeti yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

ayyy inşallaaaaah
ben acık hoplayıp zıplayıp kalori yakam size iyi sohbetleeeer

ayyy inşallaaaaah
ben acık hoplayıp zıplayıp kalori yakam size iyi sohbetleeeer

canım bu arada sinameki ve içeriğinde sinameki bulunan çaylar(bazı form çaylarda var) bağırsak yüzeyini düzleştirip kronik kabızlığa sebep oluyo aklınızda bulunsun mecbur kalmadıkça tüketmemeye çalışın

te$ekkür ederim canim, evet canim ayni anlattigin gibi, her$eyi bulanik görüyorum 30dk sürüyor gözümde bir baski hissediyorum i$ikli yuvarlak cisimler görüyorum üstelikte dersteydim ve yazilanlari hiç göremedim, he birde mide bulantisi ve ba$ agrisi oluyor sonrasinda...

diyetle alakasi yok, mesela ramazanda falan olmuyor ama bazi gidalara bagli, mesela ben kendime salami ve tulum peynirini yasakladim onlari yedigimde mutlaka tutuyor, birde dukan yapinca çok tutuyor, günde 3 kere

hoşgeldin aramıza bmi değerine göre boyuna göre kilon gayet iyi görünüyo ama insan kendini nasıl mutlu hissedicekse o kilo da olmalı tabi ,hep birlikte o mutluluğa kavuşcaz inş tez zamanda

hoşgeldin aramıza bmi değerine göre boyuna göre kilon gayet iyi görünüyo ama insan kendini nasıl mutlu hissedicekse o kilo da olmalı tabi ,hep birlikte o mutluluğa kavuşcaz inş tez zamanda
saol canım ismim bu arada gülçin evet kendimizi iyi hissedeceğimiz kiloda olmalıyız bencede
doğumdan önceki kilom 50 ydi tekrar aynı kiloma dönmek istiyorum
bide benim belim çok kalın bölgesel kilom var yani ölçülerim
bel 81
basen 93
belimi inceltmem lazım su anki bedenim 40 beden

Anladım cnm benimde bel sorunum var ve dukanı geçen sene yaptığımda mucizevi şekilde spor yapmadan sadece yürüyüşle napsam erimeyen belim karnım göbegim okadar inceldiki bel ölçüm diyetin başlarında 83 dü 1 ay sonra 71 olmuştu inanamamıştım o yüzden doğru adrestesin :) yulaf kepeğini de büyük marketlerde bulabilirsin doğalsan ve ruseyhm markaları var,aktarlardan alınanlardan genelde kullananlar memnun değil diye biliyorum ama hepsi öyle değildir mutlaka

eveeet atak günüm bu gün itibariyle bitmiş oldu yarın seyir evresi inşallah (

yine menümü paylaşayım dedim kilo bildirimide yapmıştım ama arada kaynamış sanırsam :44:

Kahvaltı : yulaflı tavuk dilimli 1 yumurtalı omlet / bi kaç çatal beyaz peynir / çay

ara : 3 kaşık yoğurt

öğle : tavuk dilimiyle soğanı soteledim yanında da 1 bardak ayran

öğlen biraz geç yediğim için acıkmadım 3 çatal peynir 1 bardak tarçınlı süt içtim ve günü tamamladımmmm (

Yarında Seyir evresini 1+1 şeklinde uygulucam inşallah bakalım sonuç güzel olacak umarım

hoşgeldin aramıza.insan kilo olarak dönse bile beden olarak dönemiyor bence doğum öncesine ama bu çaba göstermeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabi.belin için oklavayı sırt tarafında tutup kollarını geçirip sağa sola dönme hareketi vardır ya onu çok tavsiye ederler.birkaç gün önce bu sayfalarada yazılmıştı faydasını gören bir arkadaş tarafından.sende deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…