Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hemen sıkıştırayım kendimi araya :)))))

kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60
İrem&Özge 18.12.2011 76,6 70,6 65

2012 ocak

neyseee 5.01.2012 78 70 62

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

bu arada kafam karıştı listeyi kim yapıyor tatlım?

ommur yapıyor canım.
Dağınık olmasın diye böyle ekliyoruz.

kızlar minasofia nın yaptığı gibi devam mı ediyorsunuz?çizelge mi istiyorsunuz netleştirelim lütfen??

tamam canım anladım beni de eklemeyi unutmayın lütfen :) şimdi dersim var çıkacağım ancak akşama görürüm güncel listeyi herkese bol --- ler diliyorumm

İşallah cnm kolay gelsin.

kızlar minasofia nın yaptığı gibi devam mı ediyorsunuz?çizelge mi istiyorsunuz netleştirelim lütfen??

Cnm çizelge olsun. Ben sadece sana kolaylık olsun herkes toplu bi mesajda olsun diye bu şekilde ekledim kendimi.

öyle çok karışık bence tablo olsun... yardım gerektiği yerde hazırım... 07.30-18.00 arası burdayım hergün...

Kızlar ben 1700 gr + dayım.
Yarın ve Perşembe sp yapmayı planlıyorum.
Cuma ps, C.tesi ve Pazar yine sp gibi.
Bu aldığım 1700 + yı hemen vermek istiyorum.
Yoksa motivasyon diye bişiy kalmıcak bende.

Ommur cum, bazi arkadaslar daha kolay bir tablo yöntemi oldugunu söylüyorlarmis en iyisi onlardan gelen yardimi bekleyelim.

ve CARSAMBA günü kesinlestirelim. adam akilli bir tablo olsun. herkes kendini ekleyebilsin, ben bir kisinin bu isi yüklenmesine karsiyim, yapana da yazik... cünkü cok kalabaligiz.

bu arada NUTELLA KRIZI icin cözüm bilen var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

:18::18::18::18::18::18::18::18:

Canlarım tabloyu ben yapıyorum..şöyle yapalım mı cuma günü konusunda da özelden çok mesaj alıyorum..siz bana salı ya da cuma GÜNÜ DEYİN netleştirlim.öğlen 12 ye kadar özelden mesaj atın.atamaynlar burdan yazabilir.ben de o saate kadar gelenleri sadece 1 kez tablo olarak buraya bildireyim.
gün için herkese uygun olan bir günü bana haber verin bana hepsi uyar.
akşam saatlerinde de koyaRIM BURAYA.HEM İŞ GÜÇTE OLMAZ.EVİNDE NET OLMAYANLAR İÇN BİLMİYORUM NE YAPSAK:))))

ŞİMDİ OKUDUM BİRAZ KARIŞIK OLMUŞ AMA ANLADINIZ SİZ ONU:=))

Bence Cuma olsun kızlar.
Daha önce de dediğim gibi Cuma yarışmalarında olanlar var içimizde.
Cuma en güzeli.

al bebeğim bu da benden sana olsun:)))

DUKAN USULÜ NUTELLA
3 çorba kaşığı light labne
4 dolu çorba kaşığı az yağlı kakao
Yarım su bardağı Canderel toz tatlandırıcı
5-6 damla fındık aroması
1/4 çay bardağı kadar süt

HAZIRLANIŞI:

Bütün malzemeyi bir kapta çırparak karıştırın. Bitter-sütlü çikolata zevkinize veya dilediğiniz kıvama göre süt oranını artırabilir veya azaltabilirsiniz.

dukanella veya light puding

tamam bekliyorum o zaman....

tamam ben cuma öglen 12 ye kadar sana özelden mesaj yollarim...

dukanella veya light puding

Adımızı aldığımız ama tarifini ancak koyabildiğimiz, peçeteye yazılıp istenen dukanella tarifine geldi sıra. :) Çeşitli tarifler deneyip, mutlu sona yaklaşamadığımız için bu tarifi koymamıştık. Ama ben bugün deneyip, memnun kaldığımı paylaşacağım. İleride Neslihan'ın yoğun labne tatlı dukanellasını, Başak'ın da acımtırak dukanellasını doğru oranlara ulaştırabilirsek alternatif tarifleri de sizle paylaşıyor oluruz. Aşağıda benim denemiş olduğum tarif için ise Ebru Ferah İşel'e paylaşımı için teşekkür ederiz.

Malzemeler :

1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı süt tozu
2 yemek kaşığı light süt
1 yumurta beyazı
3 yemek kaşığı tatlandırıcı
6-8 damla vanilya aroması

Bu malzemeleri iyice ama gerçekten iyice karıştırıyoruz. Sonra cam bir kaba koyup, dolapta 1 gün bekletiyoruz. Sonra da Begüm'ün dukan ekmeğine sürüp veya dukakekin üstüne sos niyetine döküp yiyoruz. Tabii kaşıklamak da serbest

ALINTIDIR
http://dukanellaa.blogspot.com/2012/01/dukanella.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…