al bebeğim bu da benden sana olsun:)))
DUKAN USULÜ NUTELLA
3 çorba kaşığı light labne
4 dolu çorba kaşığı az yağlı kakao
Yarım su bardağı Canderel toz tatlandırıcı
5-6 damla fındık aroması
1/4 çay bardağı kadar süt
HAZIRLANIŞI:
Bütün malzemeyi bir kapta çırparak karıştırın. Bitter-sütlü çikolata zevkinize veya dilediğiniz kıvama göre süt oranını artırabilir veya azaltabilirsiniz.
ACİL DESTEK
Kızlar dün deneme amaçlı dukan günü yaptım bakalım acaba başarabilirmiyim diye?
sabah 1 tane form mısır patlağı yedim haş yumurta jambom bi parça peynir
öğlen yogurt köfte
aralarda kight kefir ve light süt
akşam düğün çorbası (kırmızı et ve yoğurtla yapıyor) ha tavuk ve yoğurt
ve başkada birşey yemedim
ama
sabah +300 gr almış gördüm tartıdaacaba neden böyle olmuş olabilir...
kızlar minasofia nın yaptığı gibi devam mı ediyorsunuz?çizelge mi istiyorsunuz netleştirelim lütfen??
ayyy sen cok yasa, malzemeleri alip yapicam... Inanir misin bugün actim kokladim nutellayi :2::2::2::2:
6 gün nutellasizlik :26::26::26: ve seyir evrem daha 90 gün sürücek
ommurcum işin zor, ama dediğin gibi saat belirleyelim..örneğin öğlen 1'e kadar gönderilsin.gönderemeyenler perşembe akşamı iletsin.sanada çok yük olmasın..kalp kalbe karşı:)) bu arada acıktım yemeğe gidiyorum
sevgiili arkadaşlardan yeni fikirler geliyor paylaşacağım.
ama öncelikli kilo bildirim için saat uygulaması diyorum ben.o gün o saate kadar yapılan bildirimler bir kere yayınlansın.artık pazartesi geceden atarsınız mesajları.böyle devamlı güncellemek zor oluyor..ne dersiniz...
ben kaçtım acıktım.tavuk yoğurt salata menüm.öpüldünüz yüzünü hiç görmediğim arkadaşlarım...
hoşgeldinn..slm dukancanlar bayadır aranızdayım ama ancak yazma fırsatı buluyorum. diyete doktorumum tavsiyesiyle başladım hani pek önermez ya doktorlar onu belirteyim dedim :) adet düzensizliği sonucu aşırı kilo alınca doktorum dukan diyetini yap dedi. neyse yazdım google amcaya sizi çıkardı karşıma baya araştırdım sonra kitabımı aldım okudum ve başladım.41. günümdeyim toplamda 8 kilo verdim benim gibi hormon problemi olan biri için mucize diyebilirim çok da mutluyum yani :))))) tartım dijital değildi kocam sevgililer günü için uzun zamandır istediğim ancak biraz daha kilo vereyim öyle alırım dediğim tartımı almış. "umarım kafamda parçalamazsın dedi
gelelim sadede ben de kilo bildirimine katılmak istiyorum yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ommurcüm :)
başlangıç tarihi 5 Ocak 2012
başlangıç kilom 78
şimdiki kilom 70
hedef kilo 62 (tabi şimdilik)
tatlım hep sen bana akıl verirsin gerçi ama bu kezde ben sana yardımcı olayım..geçen hafta benimde 1 kilo fazlam çıktı ve 3 gün filan aynıydı tartı..bugün kırdım o zinciri..seninde geçer merak etme..ben regl döneminde artı görmedim ama geçen hafta gördüm..vücut yapısı herkesde farklı oluyo..sakın demotive olma emi tatlım..Kızlar ben 1700 gr + dayım.
Yarın ve Perşembe sp yapmayı planlıyorum.
Cuma ps, C.tesi ve Pazar yine sp gibi.
Bu aldığım 1700 + yı hemen vermek istiyorum.
Yoksa motivasyon diye bişiy kalmıcak bende.
Canlarım tabloyu ben yapıyorum..şöyle yapalım mı cuma günü konusunda da özelden çok mesaj alıyorum..siz bana salı ya da cuma GÜNÜ DEYİN netleştirlim.öğlen 12 ye kadar özelden mesaj atın.atamaynlar burdan yazabilir.ben de o saate kadar gelenleri sadece 1 kez tablo olarak buraya bildireyim.
gün için herkese uygun olan bir günü bana haber verin bana hepsi uyar.
akşam saatlerinde de koyaRIM BURAYA.HEM İŞ GÜÇTE OLMAZ.EVİNDE NET OLMAYANLAR İÇN BİLMİYORUM NE YAPSAK:))))
ŞİMDİ OKUDUM BİRAZ KARIŞIK OLMUŞ AMA ANLADINIZ SİZ ONU:=))
bence liste muhabbetini kapatalım...listeyi ya sırayla yapalım yada gönüllü varsa ona verelim.
bazı arkadaşlarımız activia kayısılı yada sadesini tüketerek çözebilmişler bu durumu... ben ılık su içiyorum yeterli oluyor...Kabızlık sorununa form çay, sabah gojiberry, ılık su, kayısı, erik dışında çözüm bulan var mı
canım form mısır patlağı nedir onu anlamadım.ama mısır olması bizim diyetimize uygun olmadığı anlamına geliyor.birde reglin yakın mı?bir günde ciddi bir düşüş beklemiyoruz zaten.+300de bence çok önemsenecek birşey değil.çünkü bu yediklerinden kilo almazsın ancak sudur o.menün fena değil.hastane işlerin bittiyse başlayabilirsin diyete.yolumuz uzun.böyle gram hesabı yaparsak motivasyonumuz kalmaz diyete devam edecek.
tatlım hep sen bana akıl verirsin gerçi ama bu kezde ben sana yardımcı olayım..geçen hafta benimde 1 kilo fazlam çıktı ve 3 gün filan aynıydı tartı..bugün kırdım o zinciri..seninde geçer merak etme..ben regl döneminde artı görmedim ama geçen hafta gördüm..vücut yapısı herkesde farklı oluyo..sakın demotive olma emi tatlım..
valla bi yeter yaa... ommur yapamadığı hafta burdayım ben hallederim...Şekerliğim benim artı sebebim sapıtmam. Keşke kaçamak yapmasaydım da sabit olsaydım yada +.
Ama kaçamaklarım abartılı hale geldi.
Haftasonu evimde olamamam mahfetti tüm düzenimi.
Şimdi yarın ve öbür gün atak gibi yapıcam.
Öpüyorum çok saol desteğin için.
Şu çizelge olayına son noktayı koyalım.
Cumaları yapalım ve ommur gönüllü o yapsın.
Yapamazsa destek oluruz.
Son noktayı koyuyorum uleyyynnnnnnn