Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...

bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)
1 haftadır 2 dörtlü activia bitirdim ve 2.700 kilo verdim canım.
durdurmadı yani kilo verişimi:)

bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)

gerçekten tuvalete çıkmada etkili mi bu tatlım ya . ben işe yaramaz diye hiç almamıştım bende de kabızlık problemi var son 2 gündür kara kuru erik yiyorum biraz işe yaradı ama en iyisi ben de alayım o yoğurtlardan. sabah aç karnına mıyiyorsun yoksa gün içinde istediğin saatte yiyebiliyor musun tatlım?

gerçekten tuvalete çıkmada etkili mi bu tatlım ya . ben işe yaramaz diye hiç almamıştım bende de kabızlık problemi var son 2 gündür kara kuru erik yiyorum biraz işe yaradı ama en iyisi ben de alayım o yoğurtlardan. sabah aç karnına mıyiyorsun yoksa gün içinde istediğin saatte yiyebiliyor musun tatlım?

yok ben ara öğün yapıyorum canım genelde:)

benim durumum da çok farklı değil... yanlış anlama ama kilo vermeni yavaşlatabilir... ben 1 haftada 5 kilo verdim... yine de bi dene derim...

Bende önce bi kilo bildirimimi yapim :)

başlangıç tarihi : 24.12.2012
başlangıç kilosu : 58.5
hedef kilo : 50-48
şimdiki kilo : 54.7 ne yazikki 1 kilo almis bulunuyorum arkadaslar.

1 hafta disiplinsizligin cezasini 1 kilo almakla ödüyorum. :KK43:

Veeee nasil ben yine baslicam diyete nerden devam etsem? Normalde ay sonuna kadar 50kilo olacaktim hesaplamalara göre ama bogazimi tutamadigim icin sanirim bu sonuca varamayacagim.

Ne önerirsiniz? Sanirim ben bu dukan diyetinin yaramaz kiziyim :)

hehe kizlar benden biktiniz cevap bile gelmio :)

arkadaşlar kilo bildirim günü bugün mü eğer bugünse kilo bildirimimi yapayım başlangıç kilom 97 bu sabah ki kilom 91,2 dukanda 22. günüm

tılsıııım üst üste protein günü yap istersen ben alıntı yapamıyom da :KK43:

msjını okuduğun kişiye alıntı ile cvp vermek istiyorsan msjın sağ alt köşesinde yazan "alıntı ile cvpla" butonuna tıkla. ekranda çıkan yazının altına tıkla yazmaya başla :KK66: ben de yeniyim ama hemen yazabildim şükür :))))

Selam kızlar.
Ancak girdim sabahtan beri sitede sorun vardı bende.
Geç kaldım bildirim için özür dilerim.

kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60
İrem&Özge 18.12.2011 76,6 70,6 65

2012 ocak

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

*lütfen herkes kendini alinti ile cevaplayarak eklesin, cok tesekkürler
2012 mart

sarmısaklı dukan ekmegi yaptım ekmegi ufak kesip üzerine yogurt döktüm sonra pul biber nefis oldu tavsiye ederim:KK56:

X