Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar anlatamadım galiba ben ilk çizelgenizi yapacam excelde sonrasında da ommur kabul ederse onun üstünden devam eder ...

büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..

slm kızlar,ben de henüz özelden mesaj atamıyorum((

09.01.2012:61.7 14.02.2012:55.7 hedef kilom:53

yetişebildim mi bilmiyorum çizelgeye ama(

acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye

Bende bir alternatif vereyim;

Yazin kuruttugum arnavut biberlerimi (acayip acı) rondodan geçirdim. light yoğurda pul haline getirdiğim biberi ve ovutulmus keten tohumu katip karıştırıyorum. Diyettekiler icin çok faydalı

büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..
kuzum senlik sıkıntı yok... teşekkürler sen bizi düşünüyosun ama... biz türk milleti olayı tekrarlamaktan çok keyif alırız... şimdi burda onlarca insanla liste yapıcaz haftada 7 gün var biri pazartesi ister diğeri cuma olsun der... hatırlıyosan ilk başta bende cuma olsun demiştim ama sonra mantıklı düşününce günün ne önemi varki... canın hangi gün istiyosa o zaman yap... yapamıycagın hafta da bana söyle ben devralabilirim... keza bulasıksuyu da bunun için yardımcı oluyormuş sana... ama bi gün belirle kendince... o gün bildiren tabloya girer bildirmeyen izler... yoksa bu kadar kalabalıkta ortak noktada buluşmak zor... hepimizin ortak noktası kilo vermek... HANGİ GÜN DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZUN HİÇBİ ÖNEMİ YOK BANA GÖRE...

kızlarrr bi Paris'e gittm geldm kaç sayfa yazmşsnzzz sz öyle en son ne yazdığımı da bulamıorm hee.. yardm edin bugn market alşverşne çıkıorm yrn ben de başlıorm vlla. 10kilo vermek istiyorum sizce kaç gün atak yapmalıyım ? bide zero cola içsem mi içmesem mi karar veremedim.. ayrıca şu seyirin 1+1 durumunu biraz anlatır mısınızz?? ve son olarak hangi marka yulaf kepeği diyorsunuz Fransadan getirtenler söleyesnler markalarnı ona göre alcam bugn ??
şimdiden teşekkrler hepnizee:))

walla gayet güzel, afiyet olsun arkadaşım..

neffis görünüyolarrr, tarif tarif tariffffffff

canım ekmekler harika görünüyor nasıl da güzel kokuyordur şimdi ah ah .ne koydun içine tarifini versene ben dün yaptım ama tam bi fiyaskoydu içi hamur kaldı çok malzeme kullandım sanırım

kızlar ilk başlarda başka tariflere göre yapıyodum pek olmuyodu herkesin malzemesi farklı olduğu için sanırım ayarı tutmuyodu artık biraz göz kararı yapıyorum yaklaşık olarak yazıyım ama bi daha ki sefere ölçerim yazarım yine,

2 yumurta
2 yemek kaşığı dolu dolu light yoğurt
göz kararı light süt sanırım yaklaşık yarım çay bardağı ama süt çok olmasın cıvıklaştırıyo
light beyaz peynir ufalıyorum,lor da olabilir,yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar
yarım paket instant kuru maya
azıcık tuz
bu karışımı blender dan geçiriyorum peynirler ezilsin diye,çatallada ezilebilir
karışıma yulaf kepeği çok olucak şekilde buğday kepeğide ekliyorum çok katılaşmayacak akışkan kıvamdayken kalıplara koyuyorum,kalıplarım ortası boşluk olduğu için belki içide iyice pişmiş oluyo pof pof yumuşak ekmekcikler oluyo

sakın ola kitabı okumadan başlama...
bu sorularının bütün cevapları orda var:)

sen kendine göre düzene oturtursun sonra

katılıyorum canım sana artık bi karar verilsin bence ilk listeyi ömmür yaptına göre karar hakkı ona verilsin bize de uygulamak düşsün -bu arada bende yardımcı olurum yetişilemediği yerde bütün gün burdayım

ohhh beee... isteyen bana bile atabilir bildirimlerini... olmazsa ömürle paslaşırım ben...
* başlangıç tarih ve kilo
* güncel kilonuz
* hedef kilonuz
farkların da görünebileceği detaylı bir tablo hazırladım... isteyen mail atabilir... miray_hur q mynet.com

acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye

Yoğurt+pul biberi denememiştim. Teşekkür ederim deneyeceğim bunu

Tavsiye için teşekkürler sırayla denerim bunları :)

bazı arkadaşlarımız activia kayısılı yada sadesini tüketerek çözebilmişler bu durumu... ben ılık su içiyorum yeterli oluyor...

Teşekkür ederim. Diğer denemelere bağışıklık kazandığım anda bunu da denerim işe yarar diye düşünüyorum. Doğal yollarla olmazsa patlamadan önce ilaç kullanırım artık

Son bir tavsiye kurallar da belirlense iyi olur. Kilo bildirimi şu tarihte şu saatte yapılacak, belli bir süre kilo bildirimi yapamayanlar geçici süreliğine listeden silinecek vs vs .

önümüzdeki hafta gelicek bildirimlerden sonra geçen hafta sütunları da doldurulacak...
bildirimler Çarşamba akşamından Perşembe öğle saat 13.00 e kadar yapılacak olup... 14.00'de paylaşılacaktır...
miray_hur q mynet.com 'a gerekli bilgileri gönderebilirsiniz... isterseniz özelden yazabilirsiniz... özelden yazamayanlarınız topikte paylaşabilirsiniz...

Eklentiler

• $1 hafta.jpg
    221,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…