Kabızlık sorununa form çay, sabah gojiberry, ılık su, kayısı, erik dışında çözüm bulan var mı
kızlaarrr.... yılan hikayesi gibi oldu bu çizelge işi... bugun sadece bununla ilgili konuştuk ve hala çözümlemiş değiliz... bi gün değişikliği bi çizelge hazırlanması... ne kadar ciddi sorun haline gelmiş...
acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye
kuzum senlik sıkıntı yok... teşekkürler sen bizi düşünüyosun ama... biz türk milleti olayı tekrarlamaktan çok keyif alırız... şimdi burda onlarca insanla liste yapıcaz haftada 7 gün var biri pazartesi ister diğeri cuma olsun der... hatırlıyosan ilk başta bende cuma olsun demiştim ama sonra mantıklı düşününce günün ne önemi varki... canın hangi gün istiyosa o zaman yap... yapamıycagın hafta da bana söyle ben devralabilirim... keza bulasıksuyu da bunun için yardımcı oluyormuş sana... ama bi gün belirle kendince... o gün bildiren tabloya girer bildirmeyen izler... yoksa bu kadar kalabalıkta ortak noktada buluşmak zor... hepimizin ortak noktası kilo vermek... HANGİ GÜN DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZUN HİÇBİ ÖNEMİ YOK BANA GÖRE...büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..
walla gayet güzel, afiyet olsun arkadaşım..
neffis görünüyolarrr, tarif tarif tariffffffff
canım ekmekler harika görünüyor nasıl da güzel kokuyordur şimdi ah ah .ne koydun içine tarifini versene ben dün yaptım ama tam bi fiyaskoydu içi hamur kaldı çok malzeme kullandım sanırım
kızlarrr bi Paris'e gittm geldm kaç sayfa yazmşsnzzz sz öyle en son ne yazdığımı da bulamıorm hee.. yardm edin bugn market alşverşne çıkıorm yrn ben de başlıorm vlla. 10kilo vermek istiyorum sizce kaç gün atak yapmalıyım ? bide zero cola içsem mi içmesem mi karar veremedim.. ayrıca şu seyirin 1+1 durumunu biraz anlatır mısınızz?? ve son olarak hangi marka yulaf kepeği diyorsunuz Fransadan getirtenler söleyesnler markalarnı ona göre alcam bugn ??
şimdiden teşekkrler hepnizee:))
katılıyorum canım sana artık bi karar verilsin bence ilk listeyi ömmür yaptına göre karar hakkı ona verilsin bize de uygulamak düşsün -bu arada bende yardımcı olurum yetişilemediği yerde bütün gün burdayımkuzum senlik sıkıntı yok... teşekkürler sen bizi düşünüyosun ama... biz türk milleti olayı tekrarlamaktan çok keyif alırız... şimdi burda onlarca insanla liste yapıcaz haftada 7 gün var biri pazartesi ister diğeri cuma olsun der... hatırlıyosan ilk başta bende cuma olsun demiştim ama sonra mantıklı düşününce günün ne önemi varki... canın hangi gün istiyosa o zaman yap... yapamıycagın hafta da bana söyle ben devralabilirim... keza bulasıksuyu da bunun için yardımcı oluyormuş sana... ama bi gün belirle kendince... o gün bildiren tabloya girer bildirmeyen izler... yoksa bu kadar kalabalıkta ortak noktada buluşmak zor... hepimizin ortak noktası kilo vermek... HANGİ GÜN DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZUN HİÇBİ ÖNEMİ YOK BANA GÖRE...
ohhh beee... isteyen bana bile atabilir bildirimlerini... olmazsa ömürle paslaşırım ben...katılıyorum canım sana artık bi karar verilsin bence ilk listeyi ömmür yaptına göre karar hakkı ona verilsin bize de uygulamak düşsün -bu arada bende yardımcı olurum yetişilemediği yerde bütün gün burdayım
devam o zaman...yarim akşam sana mail atarım
acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye
Bende bir alternatif vereyim;
Yazin kuruttugum arnavut biberlerimi (acayip acı) rondodan geçirdim. light yoğurda pul haline getirdiğim biberi ve ovutulmus keten tohumu katip karıştırıyorum. Diyettekiler icin çok faydalı
bazı arkadaşlarımız activia kayısılı yada sadesini tüketerek çözebilmişler bu durumu... ben ılık su içiyorum yeterli oluyor...
öpüyorum tatlım sıkıntı yok... birimizin yetemediği yerde diğerimiz devreye girer...devam o zaman...yarim akşam sana mail atarım
Son bir tavsiye kurallar da belirlense iyi olur. Kilo bildirimi şu tarihte şu saatte yapılacak, belli bir süre kilo bildirimi yapamayanlar geçici süreliğine listeden silinecek vs vs .
günümüz tüm DUKANcıların en sevdiği gün olan PERŞEMBE olsun bence... hatırlamak daha kolay olur...evet iyi olur bugün çok karışık oldu
,günümüz tüm DUKANcıların en sevdiği gün olan PERŞEMBE olsun bence... hatırlamak daha kolay olur...