- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
2 dakika film izletmiyorsunuz. bi fringenin yeni bölümünü anca bitirdim. bi oraya bak bi burayı takib et. zor anacım zor
ehehhehe aynı durumdayız bende fringe i izledim supernatural a geçtim bi oraya bakıyorum bi buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 dakika film izletmiyorsunuz. bi fringenin yeni bölümünü anca bitirdim. bi oraya bak bi burayı takib et. zor anacım zor
bu arada daha kolay bir pizza tarifi buldum:)
Malzemeler:
1 yumurta
3kahve fincanı yulaf kepeği
1 ymek kaşığı sıvı yağ
yarım paket kabartma tozu
salça
kekik ve istediğiniz malzemeler.
Hazırlanışı:
bütün malzemeler karıştırılıp teflon tavaya dökülür ve düzleştirilir. Üzerine su ile seyreltilmiş salça sürülür. istenilen malzemeler hamurun üstüne ilave edilip. kapağı kapatılır. orta ateşte 15-20 dk kapak açılmadan pişirilir demiş tarif.
benim düşüncem piştikten sonra üstüne kaşar koyulup azcıkta fırınlanmalı sankii:))))
güzel bir tarif tebrik ederim seni hafta sonu için deneyebilirim
Selam aranan kişi ben olabilirim ben güçlendirmedeyim .sevgilerr
valla allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın hee... draje yedim... bi güzel yedim hemde bademli fındıklı... 6-7 tane... bu akşam dans dersim var... çıkınca da yürüyerek gidicem eve... 1 saat dans edip yarım saat yürüsem eve boş mideyle gidebilirmiyim acaba... ya dayanamadım napim... yogurdumda bitmişti... acıktım... ağzımı oyalıycak bişi lazım oldugu anda patronum deli gibi ısrar etti... ppfff yaaaaaaa
valla allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın hee... draje yedim... bi güzel yedim hemde bademli fındıklı... 6-7 tane... bu akşam dans dersim var... çıkınca da yürüyerek gidicem eve... 1 saat dans edip yarım saat yürüsem eve boş mideyle gidebilirmiyim acaba... ya dayanamadım napim... yogurdumda bitmişti... acıktım... ağzımı oyalıycak bişi lazım oldugu anda patronum deli gibi ısrar etti... ppfff yaaaaaaa
fire deme yaa üzülürümmm :2: ayrıca bi kere yaptım diye bi daha yapmam... tü bana tüü... hem o salak herif bilmiyoki benim diyette oldugumuu... vakti zamanında çok ısrar ettiler kilo ver kilo ver diye onlara neysesusturdum ben böyle mutluyum uzatmayın diye... şimdi de zayıflamaya çalışıyorum desem aboowww hepten makara olurum... ya çekmecemde aslında yoğurt stoğum vardı ama eşşek ben öğle yemeğinde yedim hepsini... yedikçe yemek istedim iki küçük kutuyu bitirdim...Fire 1:))
üzülme canım yaa arttır biraz sporu ve sakın 1 kere kaçırdın diye devam etme:)
bu da sana ders olsun:) diyet yapan biri çekmecesine stok yapmaz mı yaa?? :)
ayrıca patronuna da kızdım ne diye ısrar ediyor. Biz millet olarak "hayır" kelimesini çok kullanamıyoruz.
suç senin değil patronunun:)
asma suratını merak etme bir şey olmıcak aynı şekilde devam et sen:)
fire deme yaa üzülürümmm :2: ayrıca bi kere yaptım diye bi daha yapmam... tü bana tüü... hem o salak herif bilmiyoki benim diyette oldugumuu... vakti zamanında çok ısrar ettiler kilo ver kilo ver diye onlara neysesusturdum ben böyle mutluyum uzatmayın diye... şimdi de zayıflamaya çalışıyorum desem aboowww hepten makara olurum... ya çekmecemde aslında yoğurt stoğum vardı ama eşşek ben öğle yemeğinde yedim hepsini... yedikçe yemek istedim iki küçük kutuyu bitirdim...
SOrusu olanlaaaaaaaaaar. Ben geldiginin. Varmi bana dukanla ilgili bisey sormak isteyen
nasıl peynir yediğinin de önemi var tabi... kireç gibi bişiii yağsızz böğğkk... bende severim peyniri ama kireç gibi olanını değil...
şeker için tatlandırıcı kullandığınızda biraz olsun krizi önler belki denediniz mi hiç bilmiyorum.süt ürünlerdede yağ miktarı uygun olduğu sürece sorun olmaz sanırım ama yinede fazlaya kaçmamak lazım ya da arkdaşımızın dediği gibi bıkkınlık yaratmaması için tek tip beslenmekten kaçınmak serbest şeylerin çoğuna yer vermeye çalışmak lazım.kabızlık ta atak ta normal ,seyire geçince düzene girer.gojy berry yi sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ılık suyla yerseniz baya bi çözüm oluyo :)
SOrusu olanlaaaaaaaaaar. Ben geldiginin. Varmi bana dukanla ilgili bisey sormak isteyen
güçlendirme ile ilgili sorusu olan bir arkadaş vardı.istersen onu bir bul 10 sayfa kadar önceydi diye hatırlıyorum.bu arada mesleğini icra etmesede bendenizde biyoloğum aslında.niless arkadaşım bakıyorum sen bugün tuzlu tarifler üzerinde yoğunlaşmış durumdasın.herkes birşeyler söylüyor sen arada pat bir tarif atıyorsun.kızlar özelden msj atmak nasıl birşey oluyor?yarınki kilo bildirimi için soruyorum
günlük light süt kaosu nedir alamadım.piyasadaki sütler (pastörize olanlar) günlük süt adıyla satılıyor zaten.dolayısıyla sek pınar ve birçok markanın lığht günlük sütleri var.bu benim bilmediğim başka bir şey ise aydınlatın lütfen!
Evet canım kullanabilirsin bende hep o ikisini kullandım. Karbonhidrat a gelince içtiğimiz yagsiz sutlerdede bir miktar karbonhidrat var oyuzden sorun degil. Rahatlıkla kullaneveeeeetttttttttt. Benim var öğretmenimben yeni başladım. bugün atak dönemini 4. günü bitti. Benim derdim tatlılarla. Krizlerim çok oluyor. Şimdilik youk Allahtan. Ben tatlandırıcı sıkıntısı çekiyotum. Bulunduğum yede splenta yok Takita diyi bi şey var. Hem tableti hem tozu. Ama tozunda karbonhidratta var. Sadece tableti yağ:0 kar:0 protein:0 ne yapmalıyım onu kullansam olur mu?
Kizlar hic yulaf kepegiyle revani yapmayi denedinz mi canim acayipserbetli bi tatli istior da