Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de nie böle bişi yaptımki die düşünüdum ama pişman olmamaya çalışıorum çunku bu sayede biraz daha devam edebilcem seyire inşallah =) kuruyemiş ve çikolataydı benim derdim onlardan da hevesimi aldım sanırım =)

Evet hafta sonu da geçti ve ben diyetimi bozmadım hemde o kadar pasta böreğe rağmen çok sevinçliyim...ve sevincimi paylaşmak istedim:)

süpersin =)) ben artık seyiri bitiriyim,kendimi de çook zorlarsam güçlendirmeye sabrım kalmaz die düşünüp hsonu ödüller verdim kendime ama inan çook gereksizmişş..

Kızlar size çok güzel haberlerim var :) Arkadaşım seyir döneminde 15. günü ve tam 7.5 kilo verdi beli ve poposu inceldi yüzü küçüldü çok güzel oldu. Ben de bugün 8. günümdeyim ve 4 kilo kadar verdim. Özellikle ağırlıklı olarak bel ve popo egzersizleri yaptığım için belimin nasıl inceldiğini görmelisiniz hemde 8 günde.. Bugün okul pantolonumu giydim ve ilk dikkatimi çeken yanlardan taşan etlerimin yok olmasıydı. Dümdüz ve hatta 1 parmak bol geliyor pantolon. İçine sığamıyordum. Göbeğim indi ve farkedilir şekilde yüzüm küçüldü. İlerleyen zamanlarda sizlere mesajla fotoğraflarımı paylaşabilirim. Belinizin incelmesini istiyorsanız oklavayla dönme egzersizini şiddetle öneriyorum size.Hepimiz incecik olalım inşallah. Öptüm!

birgün kaçamak yapmışsın hiç bişey olmaz yeterki devamı gelmesin ....

arkadasım sen bu diyeti dukan ve karatay arası karistirmissin kk ölçüleri vermissin. Dukan yapacaksan Kesinlikle kitabı okuman gerekiyo karatay yapacaksan da aynı sekilde yoka menün hiç olmamis

Canim ben miltarini belirtmek icin kibrit kutusu dedim
menum peynirin yuzundenmi dukana uygun degil?

kizlar kiymali, yagsiz TARHANA corbasi serbest mi ?

bu soguk kis günlerinde,iyi olur da

canım tarhanayı un ile domates karışımı olarak biliyorum ben..karbonhidrat yani ama emin değilim.ben dün domates çorbası yaptım pek bir güzel oldu...

arkadaşlar 97 kiloyla başladım 10 gün atak yaptım seyir döneminde de 11. günüm bu sahab tartıldım 91,6 geldim :)) seyir döneminde neredeyse hiç verememiştim bu sabah düşüşe geçti kilom.duraklamanın nedeni de çözdüm galiba yeterince protein almadığımı ve aç kaldığımı farkettim ,duraklayanlar varsa bu ihtimalide değerlendirsin .ne kadar protein alırsak o kadar kilo veriyoruz,çok çok protein yemek lazım.
bu arada bişey kafama takıldı ,sebze gününde sebzeyi her öğün tüketemiyor muyuz?nette bir yerde böyle bir şey okudum ,ben her öğün proteinle beraber sebze tüketiyordum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.ben de katıldım aranıza...beni çok zorlu günler beklemiyordur umarım.destekleriniz için şimdiden teşekkürler çünkü ihtiyacım olacak

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır siteye giremiyordum fakat Dukan Diyetine başlamaya karar verince, paylaşımlarla motive olabileceğimi düşndüm.
hayatım boyunca 52 kilonun üstüne çıkmamış olan ben, nutellanın yardımıyla 60ı gördüm.
spor yapmaya başadım 1 kilo verebilmişim fakat diyetle de desteklemek istiyorum. Karatay diyetinin kitabını aldım fakat öğün aralarında uzun süre aç kalmak pek bana göre değil.
Bugunden itibarek dukana başlamak istiyorum, şuanda 59 kiloyum ve hedefim 52. testi kendime uyguladım ve 3 gün atak süresi verdi.
Umarım diyeti sonuna kadar götürebilirim, buraya yazdığımda kaçamak sayım azalıyor=)

canım arkadaşın ve sen başlangıçta kaç kiloydunuz merak ettim ,ben spor yapamıyorum malesef ( yürüyüş bandım var evde yarım saatle başlayacam inşallah ,çok zor günler geçiriyorum çünkü ,nişanlımla ayrılıyoruz ( bu durum bile beni yıldıramaz bugün dukanda 21. günüm ve hiç bozmadım.haftaya yürüyüşe başlayacam ,hatta bu akşam mı başlasam

hoş geldin çok güzel günler bekliyor emin ol....

çok sağol ommur.içim rahatladı birden nedense.başlamak için uzun zamandır bekliyorum.bu süre beni oldukça gerdi.yazılan yorumları kaç kez okudum inan hatırlamıyorum.ilk defa diyet yapacağım için galiba.ama çok gaza gelmiş durumdayım,yiyerek mutlu olan insanlardanım çünkü

günlük light süt kaosu nedir alamadım.piyasadaki sütler (pastörize olanlar) günlük süt adıyla satılıyor zaten.dolayısıyla sek pınar ve birçok markanın lığht günlük sütleri var.bu benim bilmediğim başka bir şey ise aydınlatın lütfen!

ben dayanamıyorum tartılıyorum valla:) 300-500'ün hesabını yapmaya başladım:)
sporla desteklemek lasım kilolar gidior bi şekilde ama vücut sarkmasın diye:)

benim en çok dikkatimi çeken ciddi anlamda selülitlerimin yok olmuş olması:)
hani bu kilodan bile önemli beniiim için:)))

hiç panik yapma kitabını okumanı tavsiye ederim.ben de hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ilk 3-4 gün çok zorlandım ama sonra inanılmaz kolaylaştı her şey.yulaf kepeğini almadan başlama. ekmek seven biriysen bu ihtiyacını ancak yulafla kapatırsın çünkü.ki karbonhidrat ihtiyacı için kesinlikle gerekli.kolaylıklar dilerim..

waaaaaaaoowww tebrik ederim, bende 4 gün atak yaptim 700 gr verdim, 1 kilo bile degil, ama benim asiribir kabizlik sorunum var :2::2::2::2::2::2: insallah o düzelince bende vermeye baslicam,

seyir evresi 5+5 yada 1+1 seklinde yapiliyor, dr dukan 1+1 yöntemini öneriyor. yani bir gün sebze ve protein, 1 gün sadece protein ( atak evresi gibi)

selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…