- 20 Aralık 2011
- 154
- 0
aynen
dün anem harika şeyler hazırlamış bizide çağırdı gittim ve yedim ama akşam inanılmaz mide bulantısıı sonunda da pişmanlık.5 kilo vermişken şimdiye kadar nedne böyle yaptım diye kızdım kendime. 3 gün ya da 5 gün duruma göre atak yapacağım. dukanda tavsiye ediyor böyle yapılmasını.
iştahsız ve eksili günler diliyorum sizlere hanımlar
Evet hafta sonu da geçti ve ben diyetimi bozmadım hemde o kadar pasta böreğe rağmen çok sevinçliyim...ve sevincimi paylaşmak istedim:)
heheh gayet iyi görünüyor bence :) tadı güzelse ve tavsiye ediyorsan ben de deneyebilirim.
kızlar günaydın... dün akşam sevgilim geldi (biz ayrı şehirlerdeyiz de) iki haftadır görmemiştim... ve acayip şaşırdı çoook zayıflamışsın... göbeğin küçücük kalmış dedi... napıyosun sen? diye kızdı (diyet yapmama çok karşı-zayıflamamı pek istemiyor)... ama ikna ettim işte pek bişey yapmıyorum dedim dansa gidiyorum ya ondan olmuştur diye geçiştirdim... diyete ilk başladığım zamanlarda da dişim ağrıyo ondan yiyemiyorum sen ye diye geçiştiriyodum (dişten ameliyat olduğumda)... ama dün akşam ve bugun kandırmak çok zor oldu... dün annem ona da çaktırmamak adına fırında çupra yapmış ve yanında dukan ekmeğim-zero kolamla akşamı vukuatsız kapattım... ama bu sabah tutturdu birlikte kahvaltı yapalım diye... gittik bi pastaneye normal bildiğiniz kahvaltı yaptık (bu kaçamaktan çok pişmanım ve bugun deliler gibi yürüyüp yakıcam yediklerimi) dün zaten doğru düzgün su içememiştim o kadar çok işim vardı ki yemek bile yiyememiştim... bugun yemek için akşam evde hazırlıkda yapamadım (sevgilim her dk yanımdaydı-bu ne bu ne diye sorar çatlar yoksa) bugun bol bol su içicemm öğle yemeğinde de dışardan yağsız tuzsuz bi ızgara zeroyla birlikte... telafi edicem seni kaçamak başka şansın yok...
arkadasım sen bu diyeti dukan ve karatay arası karistirmissin kk ölçüleri vermissin. Dukan yapacaksan Kesinlikle kitabı okuman gerekiyo karatay yapacaksan da aynı sekilde yoka menün hiç olmamis
kizlar kiymali, yagsiz TARHANA corbasi serbest mi ?
bu soguk kis günlerinde,iyi olur da
evet evet... sıkıntısız biticek inşallah bu diyet...birgün kaçamak yapmışsın hiç bişey olmaz yeterki devamı gelmesin ....
merhaba arkadaşlar.ben de katıldım aranıza...beni çok zorlu günler beklemiyordur umarım.destekleriniz için şimdiden teşekkürler çünkü ihtiyacım olacak
Kızlar size çok güzel haberlerim var :) Arkadaşım seyir döneminde 15. günü ve tam 7.5 kilo verdi beli ve poposu inceldi yüzü küçüldü çok güzel oldu. Ben de bugün 8. günümdeyim ve 4 kilo kadar verdim. Özellikle ağırlıklı olarak bel ve popo egzersizleri yaptığım için belimin nasıl inceldiğini görmelisiniz hemde 8 günde.. Bugün okul pantolonumu giydim ve ilk dikkatimi çeken yanlardan taşan etlerimin yok olmasıydı. Dümdüz ve hatta 1 parmak bol geliyor pantolon. İçine sığamıyordum. Göbeğim indi ve farkedilir şekilde yüzüm küçüldü. İlerleyen zamanlarda sizlere mesajla fotoğraflarımı paylaşabilirim. Belinizin incelmesini istiyorsanız oklavayla dönme egzersizini şiddetle öneriyorum size.Hepimiz incecik olalım inşallah. Öptüm!
Kızlar selam, önceki sayfaları okudumda günlük light süt varmı demişsiniz. Sek günlük light süt üretimine başladı, yakında marketlere dağıtımına başlar. Hepinize bol eksili günler..
hoş geldin çok güzel günler bekliyor emin ol....
gözün aydın canım,darısı başıma.biz seninle aynı gün başladık.o yüzden seni takipteyim.ben daha tartılmadım.yarın sabah tartılacağım,kilo bildirimi için.bende --görmek istiyorum.bu arada kızlar kilo takip çizelgemizi kimler yapacaktı?kime özel msj göndereceğiz?bizim için bu kutsal görevi üstlenen arkadaşlarıda öpüyorum buradan
çok sağol ommur.içim rahatladı birden nedense.başlamak için uzun zamandır bekliyorum.bu süre beni oldukça gerdi.yazılan yorumları kaç kez okudum inan hatırlamıyorum.ilk defa diyet yapacağım için galiba.ama çok gaza gelmiş durumdayım,yiyerek mutlu olan insanlardanım çünkü
arkadaşlar 97 kiloyla başladım 10 gün atak yaptım seyir döneminde de 11. günüm bu sahab tartıldım 91,6 geldim :)) seyir döneminde neredeyse hiç verememiştim bu sabah düşüşe geçti kilom.duraklamanın nedeni de çözdüm galiba yeterince protein almadığımı ve aç kaldığımı farkettim ,duraklayanlar varsa bu ihtimalide değerlendirsin .ne kadar protein alırsak o kadar kilo veriyoruz,çok çok protein yemek lazım.
bu arada bişey kafama takıldı ,sebze gününde sebzeyi her öğün tüketemiyor muyuz?nette bir yerde böyle bir şey okudum ,ben her öğün proteinle beraber sebze tüketiyordum