Merhaba arkadaşlar ;
Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (
Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (
Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (
Hepimize kolay gelsiinn (
ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)
biz de görecekmiyiz bu günleridukancanlarım uzun zamandır uğrayamadım.
bu pazar sabah çok şükür ki 63.7 gördüm, hem de son zamanlarda hergün ufak tefek kaçamaklarım olduğu halde, hem de regl olduğum halde...
o yüzden artık dukan hilesiyle güçlendirmeye geçmeye karar verdim. aramızda güçlendirme yapanlar vardı. kitabın o bölümünü okudum ancak sormak istiyorum.Bu evrede;
* protein ve sebzeyi istediğimiz zaman istediğimiz kadar yiyoruz. (artık sebze yanında fazlasıyla protein yeme olayı yok değil mi?)
*günde 2 dilim tam tahıllı ekmek.
* ilk yarıda hafta bir, ikinci yarıda haftada 2 bakliyat (fasülye,nohut,mercimek,barbunya gibi)
* ilk yarıda hafta bir, ikinci yarıda haftada 2 karbonhidrat (pirinç,bulgur, kestane, poğaça -börek vs.)
* ilk yarıda hafta bir, ikinci yarıda haftada 2 ödül yemeği (tatlısıyla vs beraber. acaba bunu ayrı uygulasak, misal bir akşam pizza yedikse tatlı yemedikse diğer akşam tatlı yenebilir mi? ödül yemeği illa ki tam takım mı olmalı ayrı ayrı yenebilir mi??)
* günde bir porsiyon meyve (illa 1 meyve değil de yarım portakal,yarım armut şeklinde 1 porsiyona tamamlanabilir mi?)
başka sormak istediğimse örneğin ilk haftadayım ve 1 ödül yemeği hakkım var. o hafta içindeki bakliyat,karbonhidrat haklarımı da kullandım diyelim. ödül yemeği olarak yine bir bakiyat yada karbonhidrat yiyebiliyor muyum?
bu bölüm bana biraz karışık geldi açıkçası. ben akşamları çayın yanında 2-3 badem,fındık,kuru üzüm de yiyorum. bunların da oldukça faydaları var çünkü. (zararı bir tabağı önümüze alıp yemekte bence..)
lütfen dukancanlar konu hakkında beni bilgilendirirseniz cok sevinirim...zira gün itibariyle güçlendirmedeeyim
arkadasım sen bu diyeti dukan ve karatay arası karistirmissin kk ölçüleri vermissin. Dukan yapacaksan Kesinlikle kitabı okuman gerekiyo karatay yapacaksan da aynı sekilde yoka menün hiç olmamiskizlar bugün ilk günümdü aslinda yapacagima inanmadim deneme gibiydi ama fena degildim bir bakarmisiniz menüme sabah (geç kalktim)
2 dilim sucuk (izgarada yaptim ve peçeteyle tüm yagini aldim ta$ gibi oldu)
2 kk diyet peynir
1 kk peynir
1.5 köfte kadar balik (yagsiz)ara
yarim bardak diyet sütle kahve
150gr diyet yogurt
2 çatal et
1.5 kk diyet peynirak$am
1 tane ha$lanmi$ tavuk budu kaçamagim ise malesef ak$am yemegini geç yedik ve gözüm döndü resmen ve 1 avuç kelogs (k fleks) yedimpeynir çok oldu biliyorum ama nede olsa tatliyi birakmak benim için sigarayi birakmak gibi etki yapti ve sürekli bir$eyler yemek istedim vede buna ragmen çok gergin ve sinirliydim
hepiniz süpersiniz kızlar yaa çoooookkkk teşekkür ederim :) süper moral oldu yazdıklarınız, önerileriiz :) leslie 3 mil yürüdüm şimdi, hala daha enerjim var, biraz da dans falan edeyim bari :))
moralim o kadar bozuktu ki bu sebze günümde hiç sebze yemedim2 gün protein yapmış oldum + 2 de sebze protein yapcam ozaman :)
indirilmiyor bu.. link verebilirmisiniz?
gözün aydın canım,darısı başıma.biz seninle aynı gün başladık.o yüzden seni takipteyim.ben daha tartılmadım.yarın sabah tartılacağım,kilo bildirimi için.bende --görmek istiyorum.bu arada kızlar kilo takip çizelgemizi kimler yapacaktı?kime özel msj göndereceğiz?bizim için bu kutsal görevi üstlenen arkadaşlarıda öpüyorum buradanGünaydın herkeslere:))
haftasonu şehir dışında olunca cidden diyeti takip etmek zor oluyormuş:)
insanın evi gibisi yok diyorumm:))
cumartesi akşam gittiğimde tavuk şiş yedim ve zero içtim ekmeksizz çok azcık salata ile:)
pazar ise harika bir yere kahvaltıya gitti... 1 haftadır en çok orda zorlandım sanırım benkahvaltılık herşeyi çok seviyorum...
ve pazar günleri yapılan köy kahvaltılarını danese orda da çok kazaya uğramadım sanırım. menemen söyledim kıza yağsız olması gerektiğini de ilettim sağolsun istediğim gibi geldi. 1 dilimde peynir yedim tatlandırıcılı çay ile... ama ev yapımı sıcacık ufak ekmeklere dayanamadım ve inanın ufacık tadına baktım... ( diyette olmasam tereyağı ile süper olabilirdi) :d
akşamda yine salata yedim tavuklu:) yanında zero ile:) aralarda da elimde light süterkek arkadaşım çok komik gözüküyorsun deyip durdu :d ankara sokaklarında elinde sütle gezen kız beeeendiiimmm :d çay ve kahve çok tükettik.... haa bu arada haftasonu kaçamağımı da sölim 1,5 çatal kadar cheesecake harika görünüyordu ve filtre kahveyle çok güzel oluyor.
kilo vermişsin dedi farketti bu güzeldii:) ama yesenee demekten kendini alamadıı:d bugün ye hafta içi spora git vs vsneseki elimden geldiğince bozmadım:)
sabah tartıya çıkarken biraz çekindim açıkçası... ama korktuğum gibi olmadı şükürkii....
06.02.2012 tarihinde başladığım ve bugün tam 1 hafta olan Dukan diyetim ile gün itibariyle toplam 2,500 kilo vermiş bulunmaktayım:)
mutluyuumm:)
günaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
arkadaslar ben hsonu bir sürü sey yedim ödül niyetine ve o kdr midem bulandı ki anlatamam..alışmışım sanırım dukan amcaya ve kendimi inanılmaz rahatsız hissettim..yemek ilk defa beni mutlu etmedi.. =))) bugunden itibaren tam gaz devam ederim inşallah..hsonu çook işim vardı hiç giremedim,ama aklımdaydı burası hep,iş de yogun her sayfayı okuyamadım =( bana bişi söleyen oldu mu göremedim =(
soonra biz de yicez hem de gönül rahatlığıyla...ben bi de hasta olcam ona rağmen yemedim tatlılardan da..ben geliim aklına sen de yeme soora bana da söle yemediğini tmm mı? =))