Selam Kızlar,
Uzun süredir canım sıkkındı,reglden dolayı 56.5tan 57.5'a çıkmıştım,burda birçok arkadaşımın desteğiyle tartılmamayı başardım:)bugün reglin son günü sabah tartılmayım dedim sonuç 56.2:)))öyle mutlu oldum kio dönemde bana destek olan tüm arkadaşlarıma ÇOK TEŞEKKÜRLER,İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR yoksa ben pes edecektim,benim gibi olanlar varsa sakın telaş yapmayın,yaşadım ve gördüm.:)) yaşasın DUKAN,okulda arkadaşlarım bile şok oluyorlar bu nasıl bir irade diye,irademi bu platforma borçluyum:)
Bu arada migrosta sütaşın light meyveli yoğurtlartı satılıyor ancak dukancılar her yerde;bir hafta önce kutu kutu buldum ama son kullanma tarihleri yakın olduğu için sınırlı sayıda ladım,bu hafta sadece bir kutu kalmıştı
( meyveli yoğurt bulamadıysanız light yoğurda bir kaşık splenda koyun o da çok nefis oluyor,ben içine bazen tarçın,bazen de kaynar suda bekletilmiş gojiberry koyuyorum,güzel oluyor.
yörsan marka böreklik lor peyniri var;yağ oranı 2.2,onu da migrosta buldum,500gr'lık kutuda,o benim kurtarıcım oldu,tavsiye ederim peynirde sıkıntı yaşayanlara.
uzun süredir yazmadığım için biraz uzun yazdım sanırım,hepimize bol ---ler,