Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada yulaf kepeği kipa ya da gelmişşş haberi olmayanlara duyrulur... kurtköy kipada bugün vardı...

canım sende çikolata ya da tatlı yememişsin ya.gayet telafi edilebilir bir kaçamak.bol su iç,spor yapıyorsan eğer yarın biraz daha fazla spor yap.olur böyle şeyler,bunun için diyeti bırakmayacağına göre kafana takma ama bir daha olmamasınada gayret et.:44::44:

Kizlar birseyi cok merak ediyorum dukan kek ve ekmekleri cok guzel gorunuyor daha hic yapmayi denemedim kac dilim yemeli icinde 6-7 kaşik yulaf kepegi var?

Kizlar birseyi cok merak ediyorum dukan kek ve ekmekleri cok guzel gorunuyor daha hic yapmayi denemedim kac dilim yemeli icinde 6-7 kaşik yulaf kepegi var?
Canım seyirdeysen hergun 2 kasik Yemen gerektiğine göre yaptığın keki 3 e bölüp her gun bir parçasını yiyebilirsin

Üçüncü Günü'de zayiatsiz atlattım cok şükür kaçamayın minik bir parça ekmek oldu ikindiye kadar cok kötüydüm sonra kendime geldim giden 2 kilo

Kızlar yazdıklarınızı okudum özellikle meyveli yoğurt hakkındaki bilgilendirme için çok teşekkürler benim şöyle bi sorum var dukana başlamadan önce 5 gün atak yapmayı planlamıştım atağımın ikinci gününde dukanın kendi sitesindeki testi doldurdum 3 gün atak yapmam gerektiğini söyledi. ben inatla ufak tefek değişiklikler yaparak 3-4 test daha yaptıktan sonra hepsinde 3 gün yazdığını gördüm inmek istediğim kilo 55 ama inatla yok 56.5 yok 57 illa kıllık yapacak dukan abimiz. toplamda 8-9 kilo verebilecekmişim. fakat ben bi 10-13 kilo vermek istiyorum ve şu an 3 gün atak yaptığım için kendimi yiyip bitiriyorum keşke 5 yapsaydım diye. sizce bu kilo verme konusunda büyük bi etken mi? Bir de 1+1 5+2 falan varmış bunlar nedir acaba? Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür edip öpücük yolluyorum:)

1+1 1gün protein 1 gün protein+sebze
5+2 5 gün protein+sebze 2 gün protein
ancak ikinci seçenek çok fazla verecek kilosu olmayanlar için, bence ilk seçenek daha mantıklı, her gün değişiyor ve bıkmıyorsun.

3 gun yapmakla iyi yapmışsınız 5 gun obeze yakın olanlar icin. seyirde 1+1 yada5+5uyguluyoruz. Anlami1 gun protein ve sebze 1 gun proteinyada5 gun protein 5 gun protein ve sebze. yalnız sebze protein den çok olmayacak.bunlar zayıflamak icin 5-0 veya2-5 gibi çeşitleri var onlar farklı biz sadece 1+1 yada5+5i uyguluyoruz ama 1+1 kolay oluyor yine tercih senin tabii.sana verdigi ideal kilon. Sen daha az olmak istiyorsan istediğin kiloya kadar seyre devam edersin

benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?

benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
Seyirin ilk 10- 14 gunu tam bir duraganlik yaşanıyor 3. Haftadan itibaren Her hafta1 kg ya elveda. Ama yürüyüş yada spor şart şart şart ve kesinlikle 2 lt su aksatilmamali yeşil çay icebiliyorsan ki ben icemiyorum oda hızlandırıyor kilo vermeyi kolay gelsin sakın kaçamak yapmayin

tam üstüne bastın arkadaşım benımde 1 hafta oldu sanırım seyirde gecen hafta ile aynı kiloyum gramı gramına hemde iyi bari sen vermişşn azda olsa ne zman gıtcek yaaa

tam üstüne bastın arkadaşım benımde 1 hafta oldu sanırım seyirde gecen hafta ile aynı kiloyum gramı gramına hemde iyi bari sen vermişşn azda olsa ne zman gıtcek yaaa

tam gaz devam o zaman :) eninde sonunda gidecek pes etmek yok

ya su olayı sıkıntılı ama zorlucam artık kendimi ... hadi ya o kadar beklıcezmi uff bi an önce gitsin artıkkk

tam gaz devam o zaman :) eninde sonunda gidecek pes etmek yok

eriyin yağlarrrr artıkk :)

Çok çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. :) Peki 1+1 in 5+5'ten farkı nedir gösterdiği etki olarak bi bilginiz var mı acaba?

çok geçmiş olsun cnm uyu dinlen biran önce iyileşirsin umarım iyi geceler

geçmiş olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar çok teşekkür ederim ben geçen pazartesi de gtimiştim antibiyotik vermişti ama hala düzelemedim bu defa iğne verdi bir sabah bir akşam iğnemi oldum ama hala yutkunamıyorum umarım yarın daha iyi olurum

dukana gelince bugün seyirde ilk günümdü ama ben 3 gündür gram vermiyorum artık regl filan da kalmadı 59.2 ye takıldım geçen gün ki +100 de yapıştı popoma galiba inatla tartı 59.2 diyor yarın yine protein günüm spor yapamıyorum ondan galiba kilo veremiycem ben ama spor da yapacak zamanım yok ki 18 aylık bir canavarım var tüm vaktimi alıyor
neyse bakalım bir süre daha direnicem

bu arada UHT li sütlerden yoğurt yapan arkadaşımızın önünde saygıyla eğiliyorum ben defalarca denedim ama yapamadım

Çok çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. :) Peki 1+1 in 5+5'ten farkı nedir gösterdiği etki olarak bi bilginiz var mı acaba?

5+5 ile başlangıçta daha çok kilo veriyorsunuz.ancak 20 günün sonunda her ikisindede verilen kilolar eşitleniyor.yani aslında bir fark yok.dukan bıktırmaması ve uygulanmasının kolay olması yönünden 1+1i tavsiye ediyor.

bu arada UHT li sütlerden yoğurt yapan arkadaşımızın önünde saygıyla eğiliyorum ben defalarca denedim ama yapamadım
Sen biraz soguk yapmış olabilirsin. 2. Hata ise su : normal yağlı sütten yoğurt yapmış olsan 1 tatlı kasığı yoğurt mayası yeterli olurdu ama yagsiz ve birde uht olunca mayayı en az 3 kat artırman gerekiyor mesela 1 lt sut icin(sıcaklık ayarının nasıl olması gerektiğini bugün sabah yazmıştım)yaklasik3 çorba kasığı yoğurdu ilim sutle iyice inceltmen gerekiyor. 3 . Yapılan hata:3-4 saatin sonunda mayalanan yoğurdu açtığında yoğurt kabın sogumussa yada ılık ise demekki yoğurt kabını iyice sarmamissin. Önce etrafına sofra bezi gibi birseyle sar ve mutlaka bir bezin üstüne koy sonrada üstüne battaniye atabilirsin. Hadi bir daha dene. Bu sefer kesin olacak

sanırım herkeste aynı sorun var.. bende seyirin 10. günündeyim ama kilom gitmiyo,inceldiğimi hissediyorum ama tartıya çıkınca çok az farkediyo :44:moralim çok bozuluyo acaba bende mi etkili değil diyorum ama sonra burdaki yorumları okuyunca moral buluyorum ancak öyle devam ediyorum inşaallah tecrübelilerin dediği gibi bi anda başlıycaz -leri görmeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…