- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Kızlaaaarrrrrr..... atak döneminde yulaf kepeği krebinden yiyebiliyormuyuz?
evet yiyebilirsiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaarrrrrr..... atak döneminde yulaf kepeği krebinden yiyebiliyormuyuz?
ben daha önce çok denedim hep verdim de ama hiç bu kadar kilolu olmadığım için kolay vermiştim .şimdi de azimliyim umarım vericem
Hoşgeldin canım, stevia ben kullanmadım ama güzel bi ürün. doğan bir tatlandırıcı olduğunu biliyorum, alabilirsin, ben Canderel tablet kullanıyorum.
ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki
teşekkür ederim. ve sizi gönülden tebrik ederim. kilolarınızı dukan diyeti yardımıyla mı verdiniz? ve ne kadar sürede? Bu arada canderel tableti tatlılarda, fırında pişenlerde de kullanabiliyor muyuz? Nereden alıcaz? çok soru oldu galiba Herkese güzellikler...
buğday kepeği kabızlık durumunda 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılarak kullanılıyor yani zorunlu durumlarda :)
dün eşim migrostan canderilin tozunu almış.. normal toz şeker gibi kocaman kavanoz her türlü tatlıda kullanabiliyosun ben bugün dukan sütlaç yaptım ligt süt tatlandıcı yulaf kepeğindenteşekkür ederim. ve sizi gönülden tebrik ederim. kilolarınızı dukan diyeti yardımıyla mı verdiniz? ve ne kadar sürede? Bu arada canderel tableti tatlılarda, fırında pişenlerde de kullanabiliyor muyuz? Nereden alıcaz? çok soru oldu galiba Herkese güzellikler...
bence hiç te öyle yapma sende kendine bişeyler hazırla dukan tariflerinden yanında götür hem aç kalmazsın hemde canın ne isterse yediğini görsünlerrr..
Kitabını okudun mu acaba burda yazılanlarmı idare edeceksin...teşekkür ederim hepinize...bu diyeti duyduğumda diğerleri gibi olduğunu düşünmüştüm.çok inandırıcı gelmemişti...sizin yorumlarınızı okudukça doğruluğuna inandım...deneyipte olduğu yerde sayan hiç kimse yok sanırım..kişiye göre değişiklik gösteriyo tabiki kilo kaybı buda çok normal.başlamadan önce ne yiyebilirm diye araşırdım ve öyle başladım..şu ana kadar 2 kilo verdim..sayenizde diyebilirm..bu kadar çok olumlu yorumlar duymasaydım hiç başlamazdım...tekrar teşekkür ediyorum tüm paylaşımlarınız için
gerçekten mi ben dün dukan ekmeği yaptım evde internette aldığım tarife göre 6 yemek kaşığı yulaf kepeği-6 yemek kaşığı bugday kepeği -2 kaşık yogurt-kabartma tozu-1 yumurta yazıyorda bende tarife göre yaptım ama çoook güzel oldu.üzüldüm şimde bende hep yapar yerim diye düşünüyordum
gerçekten mi ben dün dukan ekmeği yaptım evde internette aldığım tarife göre 6 yemek kaşığı yulaf kepeği-6 yemek kaşığı bugday kepeği -2 kaşık yogurt-kabartma tozu-1 yumurta yazıyorda bende tarife göre yaptım ama çoook güzel oldu.üzüldüm şimde bende hep yapar yerim diye düşünüyordum
canim ben hepsini yiyorum 3-4kasik yiyorum pasta borekte 1 dilim dun bilgisayarim bozuldu telefondan size yazmak cok zor oluyor bilgisayarim yapilana kadar hepiniz i okumakla yetinecegim sevgilerevet canım ben 40 gün yapıcam 13.gündeyim pirinç derken pilav yağlı oluyo yiyebiliyomuyuz hamurişi çörek,börek olurmuki
dün eşim migrostan canderilin tozunu almış.. normal toz şeker gibi kocaman kavanoz her türlü tatlıda kullanabiliyosun ben bugün dukan sütlaç yaptım ligt süt tatlandıcı yulaf kepeğinden
valla canım kitapda öyle yazıyor krep yapıyoruz yaa 1 kaşık yulaf kepeği olsun 1 kaşık buğday kepeği o da kabızlık durumunda diye belirtmiş
teşekkürler. Ben Niğde de yaşıyorum. Burada da migras var ama olduğunu düşünmüyorum(İnşallah vardır). Yulaf kepeğini aramıştım yoktu.
Bende Niğdeliyim
anladım canım zaten bir dilim yedim bişey olmaz sanırım bilgin için çok tşk ederim[/QU
yok canım noğlucak o kadar yemekten ben arada kaçamak bile yaptım :)=)))) rus salatası yedim mesala
Ben Niğdeli değilim ama 6 aydan beri burada yaşıyorum. Görev sebebiyle. Burası çok karlı:)
mm yada mmm migros ta olabilir çünkü daha dün aldı eşim hem yulaf kepeği hem de tatlandıcıyıteşekkürler. Ben Niğde de yaşıyorum. Burada da migras var ama olduğunu düşünmüyorum(İnşallah vardır). Yulaf kepeğini aramıştım yoktu.