Arkadaslar bu alkol ve turşu konusunda bilgisi olan. Varmi aksam parti var iceyim mi içmeyeyim mi
Kitabım elimde, okumaya başladım.
herkese merhaba,sitenizden ve sizlerden guc alarak bende bu gunden itibaren bu rejime basladim.latin amerika`da yasadigim icin bazi gidalari bulamasamda su anda attack devresinde oldugum icin tavuk ve deniz urunleriyle basladim.kilom 65,hedef kilom ise 55.banada destek verirseniz cok sevinirim.
herkese kolay gelsin
selam herkese
ipeksir güçlendirme evresinde adet öncesi dönemde veya herhangi bir şekilde ilk kilonun üstüne çıktığın oluyor mu?
Evet herkese merhaba
Uzun bayram tatilinden sonra burası pek bir sessiz kalmış. Belki benim gibi kaçamaklar yapılmış olabilir.. Açıkçası ben diyetimi bozmadım ama misafirler filan derken sebzeli günler proteinli günler birbirine girdi. İki kere de tatlı kaçamağım oldu, sadece 1 küçük dilim baklava ve yarım paket gofret gibi. İki kez de sıvı yağla pişirilmiş etli sebzeli ama patatesiz tencere yemeği yemek zorunda kaldım..Ayrıca kurban eti (koç) izin verilmeyen bir et olarak yenildi.Neyse ki sonuç kötü değil hatta düşüş devam etti. 55.4 leri gördüm. Bu sabah gene 55.9 idim..
Eskiden beri görmemiş arkadaşlarım çok inceldiğimi söylediler. hatta bu kadar vermen yeter bile dediler. Ben yine de hedef kilom 63 e kadar azimle devam edeceğim..
Simla'nın çok güzel hazırladığı blog sayfasını her gün ziyaret ediyorum
Devamlı yeni tatlı ve yemek tarifleri veriyor. Bazılarını da denedim örneğin çikolatalı kek..nefis oldu..Bloğuna yorum yazmayı başaramadım, kendisine kadınlar klubunden teşekkür ediyorum
herkese selamlar
Sindalfon
Evet herkese merhaba
Simla'nın çok güzel hazırladığı blog sayfasını her gün ziyaret ediyorum
Devamlı yeni tatlı ve yemek tarifleri veriyor. Bazılarını da denedim örneğin çikolatalı kek..nefis oldu..Bloğuna yorum yazmayı başaramadım, kendisine kadınlar klubunden teşekkür ediyorum
herkese selamlar
Sindalfon
Pardon ipeksir ilk kilo değil son kilodemek istemiştim.yani son kilon olan 58de güçlendirme evresindeyken adet öncesi gibi dönemlerde dalgalanma oluyor mu?
Bu arada senin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Sevgiler...
ben teşekkür ederim:)birileri faydalanınca ve memnuniyetini dile getirince hoşuma gidiyor:)
bu arada benim de hedefe ulaşmama az kaldı ama bu aralar sporu aksattım ve 1+1 günlerim karıştı.toparlanırsam 3. evreye geçmeyi iple çekiyorum çünkü meyveyi özledim.
mail adresim yerine facebooktaki dukan sayfamı koysam olur mu?Facebook'a HoÅ Geldin57.5 ile 58.5 arası gidip geliyor. Bir önceki gün yediklerime göre değişiyor.Ayrıca öğretmenler günü kutlaması için de çok teşekkür ederim...
simlacığım bir mail adresi verebilirsen iyi olur. Bazen sana yazmak istiyorum ama nereye yazacağımı bilemiyorum. Eğer bir sakıncası yoksa tabi. İstersen özelden gönder. Sevgiler...