Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba

Sümerya gerçekten çok iyi vermişsin,tebrik ederim. Bu diyeti bana duyuran arkadaşıma ve daha sonra bu forumda deneyimlerini paylaşarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Diyetin atak evresinde hızlı kilo verme sayesinde çok motive bir şekilde devam ediliyor. Sebze-protein döneminde kilo verme yavaşlıyor; haftada ya da 10 günde 1kg düşülebiliyor. (bu en azından bende böyle, spor yapamıyorum, 42 yaşındayım ve yavaş metabolizmalıyım) Ancak başlangıçtaki ani düşüşün verdiği itici güç ve sabredilince kiloların birer birer gideceğini bilmek azim veriyor insana...
tickerfactorydeki günlere göre kilo durumunu gösteren grafiği doldurdum. Yeni başlayacaklara fikir verir.

HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM
Sevgilerimle

Sindalfon

bende spor yapamıyorum fakat anaokulu öğretmeni olmak avantaj benim için sürekli hareket halindeyiz zatenhem beyin hem vucut sürekli çalışma halinde buna kalori yakımını hızlandırıyor.. yarısı gitti yarısı kaldı benim onuda 30 gün gibi bir sürede vermeyi hedefliyorum inşalla yeni yıla yeni halimle 52 kilo olarak girmek istiyorum:))

sidalfoncuğum, bende senden gördüm, grafiği. Çok hoşuma gitti. Bende hemen ekledim. Dediğin gibi diğer arkadaşlara daha iyi fikir verir.

Sevgiler.. İyi bayramlar...

yeni bebeğim oldu
sütü kestikten snra bende başlıycam bu diyete ama başlamam için önümdeee çooookkkk uzuuun bi zaman var

herkese merhaba,sitenizden ve sizlerden guc alarak bende bu gunden itibaren bu rejime basladim.latin amerika`da yasadigim icin bazi gidalari bulamasamda su anda attack devresinde oldugum icin tavuk ve deniz urunleriyle basladim.kilom 65,hedef kilom ise 55.banada destek verirseniz cok sevinirim.
herkese kolay gelsin

selam herkese
ipeksir güçlendirme evresinde adet öncesi dönemde veya herhangi bir şekilde ilk kilonun üstüne çıktığın oluyor mu?

Evet herkese merhaba

Uzun bayram tatilinden sonra burası pek bir sessiz kalmış. Belki benim gibi kaçamaklar yapılmış olabilir.. Açıkçası ben diyetimi bozmadım ama misafirler filan derken sebzeli günler proteinli günler birbirine girdi. İki kere de tatlı kaçamağım oldu, sadece 1 küçük dilim baklava ve yarım paket gofret gibi. İki kez de sıvı yağla pişirilmiş etli sebzeli ama patatesiz tencere yemeği yemek zorunda kaldım..Ayrıca kurban eti (koç) izin verilmeyen bir et olarak yenildi.Neyse ki sonuç kötü değil hatta düşüş devam etti. 55.4 leri gördüm. Bu sabah gene 55.9 idim..
Eskiden beri görmemiş arkadaşlarım çok inceldiğimi söylediler. hatta bu kadar vermen yeter bile dediler. Ben yine de hedef kilom 63 e kadar azimle devam edeceğim..
Simla'nın çok güzel hazırladığı blog sayfasını her gün ziyaret ediyorum
Devamlı yeni tatlı ve yemek tarifleri veriyor. Bazılarını da denedim örneğin çikolatalı kek..nefis oldu..Bloğuna yorum yazmayı başaramadım, kendisine kadınlar klubunden teşekkür ediyorum
herkese selamlar
Sindalfon

Merhabalar....

Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram telaşından sonra okulda hızlı başladı. Bu yüzden yazmaya fırsat bulamadım. Bir çok arkadaş gibi benimde kaçamaklarım oldu bu bayram. Eve döner dönmez iki gün saf proteinle toparladım işi. Güçlendirme evresine kaldığı yerden devam.....

Kitabım elimde, okumaya başladım.

Hayırlı olsun. Umarım çok çok çok işine yarayacak....

Süper.... Dünyanın bir ucunda da olsa istedikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yok. Yağsız peynir, yağsız yoğurt bulabiliyorsan onları da rahatça tüketebilirsin. Ayrıca yumurta en vazgeçilmezimiz....

selam herkese
ipeksir güçlendirme evresinde adet öncesi dönemde veya herhangi bir şekilde ilk kilonun üstüne çıktığın oluyor mu?

İlk kilodan kastın tam olarak ne anlayamadım ama diyet süresince bu tip şeyler başıma elbette geldi. Mesela, (ki adet öncesi değildi)
6 Ekim 2010 60.6 kg
7 Ekim 2010 60.1 kg
8 Ekim 2010 60.3 kg
9 Ekim 2010 59.4 kg
10 Ekim 2010 59.9 kg
11 Ekim 2010 59.9 kg
12 Ekim 2010 60.0 kg gibi.

Bu tip dalgalanmaların olması sanırım normal. Ama biliyorum ki eninde sonunda o gördüğün kiloya iniyorsun... :130:

Sindalfon 55'i görüp 63'e kadar azimle devam mı edeceksin. İlahi güldürdün akşam akşam beni....:90:

Pardon ipeksir ilk kilo değil son kilodemek istemiştim.yani son kilon olan 58de güçlendirme evresindeyken adet öncesi gibi dönemlerde dalgalanma oluyor mu?

Bu arada senin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Sevgiler...

ben teşekkür ederim:)birileri faydalanınca ve memnuniyetini dile getirince hoşuma gidiyor:)
bu arada benim de hedefe ulaşmama az kaldı ama bu aralar sporu aksattım ve 1+1 günlerim karıştı.toparlanırsam 3. evreye geçmeyi iple çekiyorum çünkü meyveyi özledim.

slm.bende bugün itibariyle bu diyete başladım.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.menü konusunda yardımcı olursanuız sevinirim

Merhaba sevgili hanımlar,
ben de 21.11.2010 tarihinde dukan diyetine başladım. Ben İngilteredeki siteye üye olup her gün koçluk servisi alıyorum. Ama sizlerin de yazdığı gibi oradaki menüler bizim damak tadımıza hiç uymuyor. Bu anlamda durucum'a ben de çok teşekkür ediyorum. Ve tabii ki ipeksire de çünkü bütün grubu inanılmaz motive ediyor. Sayenizde foruma girerken adımı azimliyim olarak seçmek istedim. Başladığım gün 79 kilo idim dün sabah 75,8 oldum. Bu sabah atak dönemi bittiğinden olsa gerek 76,3 oldu. Ama vermeye devam edeceğime eminim. Hepimize kolay gelsin.

57.5 ile 58.5 arası gidip geliyor. Bir önceki gün yediklerime göre değişiyor. Ayrıca öğretmenler günü kutlaması için de çok teşekkür ederim...

simlacığım bir mail adresi verebilirsen iyi olur. Bazen sana yazmak istiyorum ama nereye yazacağımı bilemiyorum. Eğer bir sakıncası yoksa tabi. İstersen özelden gönder. Sevgiler...

mail adresim yerine facebooktaki dukan sayfamı koysam olur mu?Facebook'a Hoş Geldin

kızlar merhaba bayram dı okulun yoğunluydu derkengeldim sonunda bayram daki kaçmaklar , Öğrtemnler günü süprizleri falan derken kilo veremdim bu arada kiç hala 58.5 kilom ama pazartesi saf proteine başlıcam yine acığımı acil kapatmam lazım :84: spora başlasam bide harika olacak aslında... sesiz kalmayalım birbirimize destek şart motivasyon şart :87:

herkese merhaba ben yeni üye oldum dukan diyetine başlıcaktım burda sizlerin yazdııklarını okudum çok hoşuma gitti daha da şevk geldi böyle paylaşımlar yaparak diyet yapmak daha kolay olucak sanırım. Yulaf kepeği bulamadığım için internetten sipariş verdim gelir gelmez başlıcam tecrübeli olan arkadaşlar bana da yardımcı olursa çok sevinirim.Sevgiler

kızlar selam bende bu akşam arkadaşımdan aldım kitabı okuyup salı yada çarşamba başlamayı düşünüyorum. umarım desteklerinizi esirgemzsiniz. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…