canım kemeraltından aldım tadı çok kötü acımsı un gibi nerden alcağımı bilmiyorumcanım türkiyede nerde var bilmiyorum..bende yurtdışından getiriticem ama sanırım un gibi olan yulaf ezmesi..kitapta da yulaf ezmesi yulafın içinden yapıldığı için fazla şeker içerir diyo.
yulaf keğei ise yulasın kabuğundan elde edilen bir ürün..dikkatli olmak lazım..
birsey sormak istiyorum dukan diyetinde atak ve seyir evresinde biber salçası (az miktarda tat için) serbest mi?
birde hangi jambonları tüketmekte sınır yok bu jambon konusunu anlayamadım
ben böyle arada bir gelip blogumun adresini versem sorun olmaz sanırım:)
izleyicim fazla değil onun için havaya yazıyormuşum gibi geliyor blogda.
girip yorum yazarsanız ve hatta siz de tarif gönderirseniz daha güzel paylaşımlar olacağını düşünüyorum.
dukandiyetim.blogspot.com olarak aratabilirsiniz.link veremiyorum malum:)
merhaba,Durucum merhaba
blog sayfan çok güzel olmuş, tebrik ederim özenle hazırlamışsın gerçekten
ben de tatlıyı hayatımdan çıkarmışken senin tariflerini görünce arada yapayım diye niyetlendim..
soracağım şey diyet unu nereden bulunur? sinangilin diye yazmışsın ama markette çok çeşit var ancak diyet un yazılı bir şey göremedim
ayrıca bizim dukan diyetinde aslında una müsade edilmiyor, sen buna rağmen bu unlu mamullerden ne sıklıkta tüketiyorsun?
selamlar
sindalfon
aa bu başlıgı ilk defa görüyorum kızlar bende 6 kilo verdim bu diyetle:) 8 ay oluyor korumasınıda yaptım geride almadım:)
merhaba, bende sizin sessiz takipcilerinizdendim ama artik aktif olmaya karar verdim surekli kilo alip veren bir yapim dikkat etsem veriyorum azicik ucunu kacirsam alıyorum dukanda bugun atak devresinde 4.gunum ve ben hic aclık krizi yasamadan 2,8 kg verdim tabi bunun cogu odem ve sudur ama bu bile beni motive etmeye yetti.
Sizinle paylasmak istedigim bir nokta var.Malum diyet fazlaca et ve turevi iceriyor ve sebze sınırlı ,meyve yasak o yuzden imkani olanlar gunluk 1000 mg c vitamini alsınlar.C vitamini hem kolestrol dusurmeye yardimci, hem antioksidan hemde karnitin sentezi icin gerekli.Diyetimizde kolestrol yukselmesini onlemek icin ve yağ yakımını hızlandıran karnitini desteklemek icin bunu hatirlatmak istedim.
sonunda hedefime ulaştım bir süredir 55 te takılı kalmıştım.53,5a inmişim:))
1-2 güne kadar güçlendirmeye geçicem.
ipeksircim senin güçlendirme evresi nasıl gidiyor bir gününü genel anlamda anlatırmısn??
Arkadaşlar merhaba bende sizde gaza geldim başladım dukana:) birkaç soru soracağım size arkadaşlar bu diyette alkol almak yasak mı? birde bugun ikinci günüm fena kabızlık var normal mi? hee birde sekersiz kola içebilirmiyiz hani şu sıfır şeker olanlardan:)
teşekkür ederim. su alkol konusunda emin olabilirmiyiz? bilgisi olan var mı? iyi tarafından bakarsak protein değil ama karbonhidratta değil:)Sevgili nur5, sebze+protein günü gibi devam ediyor. Menüye eklenen 2 dilim ekmek, 40 gr yağlı peynir ve 1 meyve sanki daha fazla şey yiyormuşum gibi hissettiriyor. Ayrıca 1 öğün ödül yemeği süper oldu. 3 aydan sonra geçen hafta ilk defa mercimek yedim, özlemişim. Yediklerimi hala yazıyorum ki kaçırmayayım. :13:
Alkol konusunda kitapta ne yazıyordu hatırlamıyorum. Ama yasak olması gerekir gibi geliyor. Çünkü protein değil :86: Şekersiz kola elbette içebilirsin. Kabızlık görülebiliyor, hemen önlemi al. En az iki litre su tüket, yulaf kepeği bulabilirsen onu tüket. Eğer daha kötü olursa form çayları yardımcı olabilir. Bir arkadaş magnezyum hapından bahsetmişti eczaneye danışabilirsin. Sevgiler...
Sevgili nur5, sebze+protein günü gibi devam ediyor. Menüye eklenen 2 dilim ekmek, 40 gr yağlı peynir ve 1 meyve sanki daha fazla şey yiyormuşum gibi hissettiriyor. Ayrıca 1 öğün ödül yemeği süper oldu. 3 aydan sonra geçen hafta ilk defa mercimek yedim, özlemişim. Yediklerimi hala yazıyorum ki kaçırmayayım. :13:
teşekürler ipeksir:13: