Herkese merhaba, diyetimin 11. günündeyim. 79 kilodan bu sabah 74,4 kiloya düştüm. Yani 4 kilo 600 gram.Benim için muhteşem. Bu arada forumda bir çok kişi yulaf kepeği bulamamaktan şikayet etmişti İstanbul'da olanlar için: Erenköy tren köprüsünün orada, Bağdat caddesine inerken sağ tarafta Meydan fırının yanında bir aktar var ben orada buldum. Fiyatı da çok uygun. Hatırlamıyorum bile kaç para verdiğimi. Ben başlangıçta bir çoğunuz gibi bulamayıp yulaf ezmesi yemiştim. Onun tadı doğrusu çok daha güzeldi. Bu resmen kepek ve sadece süt ile kısa süre pişirince ya da mikrodalgada isitinca asla süt ile tam bütünleşmiyor ve açıkçası yemesi epey zor. Özellikle de her gün olunca. Ben içine çok az (tatlı kaşığının ucu ile) Migros'tan aldığım Darbo diyabetik bal koyuyorum. O da olmasa yenecek gibi değil. Bir kere o pan cake'i yapmaya kalktım tavaya yapıştı ve tadı da pek bir şeye benzemedi. Yani uğraşmaya değmedi (( 5:
Sizlerin durumlar nasıl gidiyor...
Merhaba sevgili hanımlar,
ben de 21.11.2010 tarihinde dukan diyetine başladım. Ben İngilteredeki siteye üye olup her gün koçluk servisi alıyorum. Ama sizlerin de yazdığı gibi oradaki menüler bizim damak tadımıza hiç uymuyor. Bu anlamda durucum'a ben de çok teşekkür ediyorum. Ve tabii ki ipeksire de çünkü bütün grubu inanılmaz motive ediyor. Sayenizde foruma girerken adımı azimliyim olarak seçmek istedim. Başladığım gün 79 kilo idim dün sabah 75,8 oldum. Bu sabah atak dönemi bittiğinden olsa gerek 76,3 oldu. Ama vermeye devam edeceğime eminim. Hepimize kolay gelsin.
HERKESE MERHABA
Edut, kaslı ve azimliyim sizler de hoşgeldiniz
Yeni geldiniz ama süper adapte oldunuz, çok iyi başlangıçlar yaptınız.
Benim 8. haftam 73.5 dan 65 KG ya indim, yani 8.5 kilo verdim.
Benim şu anki sorunum kilo verme hızımın epey yavaşlaması.. Örnek verecek olursam 65.1- 65.9 arası rakamlarda 17 günüm geçti, ancak dün 65.0 ı görebildim.. Metabolizma hızımı ölçtürdüm ve 3 hafta önceye göre daha düşük bir rakam çıktı..
Azimliyim sen dukan sitesinden rehberlik aldığını yazmışsın , bu şekilde kilo verme hızı yavaşladığında acaba nasıl önlemler önerdiklerini sorabilir misin acaba..
şimdiden teşekkürler
sindalfon
selam kızlar....galiba tam olmasada 1 e yakın bir kilo verdim terazim hassas olmağından pek anlamıyorum...ancak akşamları çok acıkıyorum....size deoluyormu alışkanlıklarımdan dolayımı?
ücret eve ulaştığındamı ödeniyo?
ben uzun süredir 61,5 da tıkanmıştım.neyse ki bu sabah 60,8'i gördüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?