Sonunda geldim :92:
Birkaç gündür et diyeti yapıp da iyi sonuç aldığım için Dukan diyetine devam etmeye karar verdim. Hem de geçici bir süre için değil, sonuna kadar götürmek için. Bu yüzden kitabı almak istiyorum ama aramama rağmen bulamadım. Kitabı başında sonuna kadar bir nefeste okuyup oradaki esaslara göre diyete devam etmek istiyorum. Nerelerden alabilirim bu kitabı? Her yerde yok sanırım. :97:
acilll yulaf kepeğinle neler yapıyosunuz sade tadı cok kötü ve acımsı yiyemiyorum
teşekkür ederim izmirde yaşıyorum kemeraltında değirmen diye bi yerden aldım un gibi benim aldığım ve tadıda çok acımsı yenmiyorYulaf kepeğini nereden aldın bilemiyorum ama sanırım kitapta bahsi geçenin tadı kötü değil.
Birinci resim gittigidiyorda satılan. Bu ürün benim rossmanndan aldığıma benzemiyor. Yulafın başka bir ürünü sanırım.
İkinci ve üçüncü resimde benim aldığıma çok benziyor. Ayrıca tadı çok güzel.
Sevgiler...
çok moralim bozuldu..bugün reglimin sonuncu günü artık bitmek üzere ve tartıldım sonunda..diyete başladığımda 83 kiloydum..4 kilo vererek 79 kiloya inmiştim..ve şu anda 81 kiloyum..nasıl oluyor da kilo alıyorum anlamıyorum..çok moralim bozuldu.hatta oturup hırsımdan ağladım bile..sanırım ben kilo vermeyi başaramıcam.
çok moralim bozuldu..bugün reglimin sonuncu günü artık bitmek üzere ve tartıldım sonunda..diyete başladığımda 83 kiloydum..4 kilo vererek 79 kiloya inmiştim..ve şu anda 81 kiloyum..nasıl oluyor da kilo alıyorum anlamıyorum..çok moralim bozuldu.hatta oturup hırsımdan ağladım bile..sanırım ben kilo vermeyi başaramıcam.
kızlar ben bişi sorucam köftenin yanında biraz lahana turşusu yedim bugün
turşu yasakmıydı:18:
Sonunda geldim :92:
Birkaç gündür et diyeti yapıp da iyi sonuç aldığım için Dukan diyetine devam etmeye karar verdim. Hem de geçici bir süre için değil, sonuna kadar götürmek için. Bu yüzden kitabı almak istiyorum ama aramama rağmen bulamadım. Kitabı başında sonuna kadar bir nefeste okuyup oradaki esaslara göre diyete devam etmek istiyorum. Nerelerden alabilirim bu kitabı? Her yerde yok sanırım. :97:
acilll yulaf kepeğinle neler yapıyosunuz sade tadı cok kötü ve acımsı yiyemiyorum
sanırım sadece salatalık turşusu diyodu 1-2 tane. Ama bence tuz oranı yğun olduğundan dikkat et..boşuna su tutar vücudun ve moralin bozulur.ama önemli değil diiyetine devam et karbonhidrat ve yağ değil sonuçta dimi