Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yulaf kepegini her gün tüketiyorum,hatta bugün dukan krep yaptim,sabahlari nescafe bende iciyorum mutlaka ayilmak icinhatta bazen iki fincan bile iciyorum,ama tik yok,bagirsaklar gurul gurul efiyo,gümbür gümbür seslet geliyo ama ses var icraat yokbide minasofienin önerisini uygulayayim,evde kuru erigimde var,insallah onun faydasi olur

listeye benide eklemeyi unutmayin arkadaslar:92:
06.02.2012 baslangic tarihim
80 kiloya basladim
su an 77 kiloyum

umarım faydası olur cnm bide onu dene bakalım :) ben kaçıyorum herkesin sabah tartıda bol eksiler görmesi dileğiyle iyi geceler

Arkadaşlar ben öneri de bulundum bari sorumluluğu alayım..özelden pazartesi bana mesaj atarsanız çizelgeyi yaparım.ama minesofia ben yapabilirim diyorsan istersen sen yap..

Canim siteyi kullanmada yeniyim, ben sana sali günü özelden son durumumu bildiririm, listene eklersin,
bu arada asagida olan resimli cizelgeniz nasil hep duruyor, bende yaptim ama, her yazmada eklemem gerekiyor, nasil yaptiniz ?

kizlar bazi tariflerde misir nisastasi var,seyir evresinde misir nisastasi yenilebilirmi

kizlar bazi tariflerde misir nisastasi var,seyir evresinde misir nisastasi yenilebilirmi

ben 1 tatlı kaşığı mısır unu ve nişastası kullanıyorum.aslında en doğrusu bu tarz yiyeceklerden uzak durmak ama maalesef olmuyor.

kerokero ..............17.01.2012..............73.5kg.........................69.0.................

okuyorum okuyorum bitmiyo anacım yazılar. 2 saatten neler döktürülmüş böyle.

pia bende defalarca yazdım geri dönüşü olanalrda oldu olmayanlarda. kendi kendmize konuşmuyoruz. birbirimizden destek alıyoruz. desendeseni görünce gaza geldim ben mesela. nasıl harika kilo vermiş diye.

bir de 3.defa soruyorum saolasınız cevap verdiniz öncelerde ama ben yine yapamıyroum bu çizelge işini. urlyi kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz? bana oluiturabileceğim linkine gönderirseniz sevinirim. evdeki bilgisayarda favorilerimde yok. işede pazartesi gidicem. bende çizelge isityorum yaaa

asgari düzeyde kaçamaklı günler diliyorum hanımlar

ben 18 yaşındayım boyum 1.63 ve 57.9 kiloydum 07 Şubatta başladım diyete,dukan abimizin sitesindeki testi ben de yaptım mükemmel uygun kilondasın dukan diyetini yapmana gerek yok vs vs dedi fakat benim kalçalarım almış başını gidiyor bi 6 kilo vereyim en diyorum. Üniversitedeyim ve özel yurtta kalıyorum çok fazla yemek seçeneğim yok ne yazık ki diyeti ilk yaptığım gün çok fazla bi açlık hissetmedim fakat hayatımda ilk defa diyet yapıyor olmamın etkisi sanırım ertesi sabah uyandığım tansiyonum çok çok düşüktü ellerim falan titriyordu ikinci günden sonra (zaten üçüncü günün sonundayım şu an) sabahları bir dilim çavdar ekmeği, tuzsuz domates salatalık ve light beyaz peynir, şekersiz çayla kahvaltı yapmaya karar verdim öğle ve akşam yemekleri yağsız protein tavuk ızgara vs. diye düşündüm. Yaptığım tam bi dukan diyeti olmasa da sizce kilo verme de işe yarar mı ?

tickerımı oluşturuyorum. ama url yi yapıştırma konsunda sıkıntı var. linki hallettim ben.link vermenize gerek yok ama lütfen rica ederiyorum nooooollur nereye neyi yapıştarcamı bi bilen anlatsın.url yi kopyalayıp profilimde yapışyorum çizelge kısmına fakat uygun formatta değil diyor.

yardım desem dayak yememe ne kadar kalmıştır merak ediyorum.

kızlar bu diete başlamak istiyorum ama tam liste bulamadım ilk 10 günde mesala kahvaltıda ,öğlen,akşam ne yiyebiliyoruz? biriniz örnek liste verse ne güzel olur .ben başlamayı düşünüyorumda

Canlar günaydın.

Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65

Paylaşayım dedim.

Dukan ile 55. günümdeyim. Toplam giden az gibi ama benim için yeterli şükür buna da.

çok komik 2 tane tartı örneğim var benim:)))

bir normal tartı ona göre; 06 Şubat 2012 de 72 ile başladım ve 70,5 kg şuanda yani -1,5:)
ama dijital tartı aldım dün 74 kg çıktım yani bu durumda 75.5 kg başlamış oldum:)))

çizelgemide dijitale göre değiştircem vallaa:) çok gözüksün daha çok azim yapım:)

=)) seni seviyoruz..arada bi bizi silkele böle olmas mıı =)

Yaparım böyle arada

ben ilk defa dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu.kepekli çorbada yaptım nefis oldu ben zayıflıyamıyorum bari kızım zayıflasın

Poğaça hiç denemedim ama çorba yaptım güzel olmuştu. Siz de zayıflarsınız merak etmeyin

ay bu çok komik

Dukan poğaçalarını görünce beni parçalamayacaklarını bilsem denerdim aslında :)))

Süper olur :) yardıma da hazırım ayrıca

hedef kiloyu da ekleyelim bence...

bence pazartesi değil cuma yapalım bildirimleri... hafta sonu kaçamaklarına engel olmak adına daha mantıklı...

ısrarla cuma diyorum kızlarrr

ben çalışıyorum ve gün içinde aktif olabiliyorum sadece... akşamları ve hafta sonları pek bakamıyorum foruma... vakit olmuyor ama bence en ideali cuma bildirim yapmak... hafta sonu kaçamak yapmak istemiyorum çünküüü!!!

selam arkadaşlar umarım siz güne güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
bu sabah çok halsizim 3. kata çıkabilmek için 2 kez mola verdim bacaklarım tutmuyor resmen
adetimin 3. günü aslında artık su tutmamam lazım ama 100 gr almışım ona da canım sıkıldı
bir kahve içmeyi deniycem belki açılırım bir de ben bu +100 görünce atak evremi 1 gün daha uzatarak beş gün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…