yulaf kepekli yaptığım ekmekten sabahları az bişey yiyorum,kabızlık ne kelime tam tersi etki yapıyobi benim bünye nescafeyede alışık o konuda,nescafemide içtimmi tamamdır tabiki nescafem tatlandırıcı ve light cafemate ile içiyorum onuda belirtiyim yanlış anlaşılmasın
yulaf kepegini her gün tüketiyorum,hatta bugün dukan krep yaptim,sabahlari nescafe bende iciyorum mutlaka ayilmak icinhatta bazen iki fincan bile iciyorum,ama tik yok,bagirsaklar gurul gurul efiyo,gümbür gümbür seslet geliyo ama ses var icraat yok bide minasofienin önerisini uygulayayim,evde kuru erigimde var,insallah onun faydasi olur
Arkadaşlar ben öneri de bulundum bari sorumluluğu alayım..özelden pazartesi bana mesaj atarsanız çizelgeyi yaparım.ama minesofia ben yapabilirim diyorsan istersen sen yap..
listeye benide eklemeyi unutmayin arkadaslar:92:
06.02.2012 baslangic tarihim
80 kiloya basladim
su an 77 kiloyum
Canim siteyi kullanmada yeniyim, ben sana sali günü özelden son durumumu bildiririm, listene eklersin,
bu arada asagida olan resimli cizelgeniz nasil hep duruyor, bende yaptim ama, her yazmada eklemem gerekiyor, nasil yaptiniz ?[/Q
1.kutucuktaki 2.http ile başlayan yerden png yazan yere kadar kopyladım yapıştırdım.bir dene istersen
kizlar bazi tariflerde misir nisastasi var,seyir evresinde misir nisastasi yenilebilirmi
ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg................
GoldenVenus........ 05.02.2012.............. 67.1 kg ................... 65.2 kg................
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7 kg................
=)) seni seviyoruz..arada bi bizi silkele böle olmas mıı =)
ben ilk defa dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu.kepekli çorbada yaptım nefis oldu ben zayıflıyamıyorum bari kızım zayıflasın
ay bu çok komik
kızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo
hedef kiloyu da ekleyelim bence...ben hemen yazabilirim kendimindiki motive edilmeye cok ihtiyacimiz oluyor
kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................
bence pazartesi değil cuma yapalım bildirimleri... hafta sonu kaçamaklarına engel olmak adına daha mantıklı...kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................
GoldenVenus........ 05.02.2012.............. 67.1 kg ................... 65.2.................
bu şekilde herkes kendini ekleyerek devam ettirirbence pazartesi güzel olur hem hafta sonu kaçamaklarınada bi nebze olsun engel olur belki :)
ısrarla cuma diyorum kızlarrrevet pazar akşamından pazartesi öğlene kadar bildirimler alınsın pazartesi öğlen tablo yayınlansın gönüllü varsa herkes ona özelden msj atsın o bi tabloda toplasın hepsini ve yayınlasın.bence bu şekilde iyi olur ne dersiniz
ben çalışıyorum ve gün içinde aktif olabiliyorum sadece... akşamları ve hafta sonları pek bakamıyorum foruma... vakit olmuyor ama bence en ideali cuma bildirim yapmak... hafta sonu kaçamak yapmak istemiyorum çünküüü!!!hafta sonu pek uygun olmuyor genelde dışarda falan olunabiliyor.hafta içi salı günleri olsun mesela..hafta sonu yapılan kaçamak pazartesi telafi edilir salı tartılırız bende daha güzel bir çizelge yapıp yazarım buraya olur mu??
hadi kızlar sizde cevap yazınnnn