Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benim 12. günüm bugün ama dün ilk defa kendimi kaybettim yememem gereken şeyler yedim :KK43: çok pişman oldum sonra ama iş işten geçti. bana da destek olun devam etmek istiyoruuum. çizelgeye bende katılıcam o zaman daha istikrarlı olurum inşaallah :KK4:

hedef kiloyu da ekleyelim bence...

bence pazartesi değil cuma yapalım bildirimleri... hafta sonu kaçamaklarına engel olmak adına daha mantıklı...

ısrarla cuma diyorum kızlarrr :KK1:

ben çalışıyorum ve gün içinde aktif olabiliyorum sadece... akşamları ve hafta sonları pek bakamıyorum foruma... vakit olmuyor ama bence en ideali cuma bildirim yapmak... hafta sonu kaçamak yapmak istemiyorum çünküüü!!! :KK19:

Benim için gün fark etmez :) Haftasonu kaçamak yapmak istemiyorum dedin ya ona binaen fikrimi beyan etmek istiyorum :KK1: Cuma dan cumaya tartılırsak eğer haftasonu da kaçamak yaptık diyelim bir sonraki cumaya kadar o kaçamağın telafisi vardır diye düşünebiliriz. Ama kafamızda kaçamak olayını bitirdiysek yapmam diyorsak cuma ya da pazartesi fark etmez.

Pazartesi ya da salı olursa tartı günümüze az bir zaman kaldığı için haftasonu kaçamaklarının önüne geçebiliriz diye düşünüyorum :)

selam arkadaşlar umarım siz güne güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
bu sabah çok halsizim 3. kata çıkabilmek için 2 kez mola verdim bacaklarım tutmuyor resmen
adetimin 3. günü aslında artık su tutmamam lazım ama 100 gr almışım ona da canım sıkıldı
bir kahve içmeyi deniycem belki açılırım bir de ben bu +100 görünce atak evremi 1 gün daha uzatarak beş gün yapıcam :KK43:

Ben de kısa bir süre halsizlik sorunu yaşadım. Bunu uzun atak dönemime bağladım. Eğer testi yaptıysan ve sana atak evresini 4 gün dediyse sadece 100 gr için bu evreyi uzatma. Sağlığımızdan olmak istemeyiz değil mi :) ben öyle bir hata yaptım sen yapma :KK66:

kızlar benim 12. günüm bugün ama dün ilk defa kendimi kaybettim yememem gereken şeyler yedim :KK43: çok pişman oldum sonra ama iş işten geçti. bana da destek olun devam etmek istiyoruuum. çizelgeye bende katılıcam o zaman daha istikrarlı olurum inşaallah :KK4:

Ben de 7. günün sonunda diyetimi bozdum. Ertesi gün aman nasılsa dün bozdum bugün de yiyeyim dedim, devamı geldi ve bir baktım 3 kilo eklenmiş güzel (!) vücuduma :KK1: Bu tarz şeyler yaşanabilir, moralini bozmadan bir daha olmayacak diyerek devam et diyetine.

günaydın dukancanlar :KK1:

sizlere isterim bişey sorayım ben yeniden başlamadım da daha önce xl... med.. denen yağ ve karbonitrat ayıran şeylerden almıştım o dönem hiç yerinde kullanamadım desem yeridir. acaba böyle ufak tefek kaçamaklar yaptığımda bunlardanda kullansam nolur bilemedim..

Benim için gün fark etmez :) Haftasonu kaçamak yapmak istemiyorum dedin ya ona binaen fikrimi beyan etmek istiyorum :KK1: Cuma dan cumaya tartılırsak eğer haftasonu da kaçamak yaptık diyelim bir sonraki cumaya kadar o kaçamağın telafisi vardır diye düşünebiliriz. Ama kafamızda kaçamak olayını bitirdiysek yapmam diyorsak cuma ya da pazartesi fark etmez.

Pazartesi ya da salı olursa tartı günümüze az bir zaman kaldığı için haftasonu kaçamaklarının önüne geçebiliriz diye düşünüyorum :)
bulaşıksuyu muhalefet bi yapın var gibi geldi bana...:KK1:

Ben de kısa bir süre halsizlik sorunu yaşadım. Bunu uzun atak dönemime bağladım. Eğer testi yaptıysan ve sana atak evresini 4 gün dediyse sadece 100 gr için bu evreyi uzatma. Sağlığımızdan olmak istemeyiz değil mi :) ben öyle bir hata yaptım sen yapma :KK66:

Ben de 7. günün sonunda diyetimi bozdum. Ertesi gün aman nasılsa dün bozdum bugün de yiyeyim dedim, devamı geldi ve bir baktım 3 kilo eklenmiş güzel (!) vücuduma :KK1: Bu tarz şeyler yaşanabilir, moralini bozmadan bir daha olmayacak diyerek devam et diyetine.

canım desteğin için teşekkür ederim. devam edicem inşaallah.. bugün Allah'tan toparladım kendimi. :KK9: sizlerin de desteğiyle devam edicem ve verecem bu kilolarıı En Büyük KK

çok merak ettim halkoyunları kursunu nerden alıyorsun ve hangi yöreyi öğreniyorsun :) ben de halkoyunları eğitmeniyim sana tavsiyem halkoyunları selilüti engelliyor ve dinamik yapıyor insanı ben 2 yıl ara vermiştim aktif oynamaya sonra baktım 50 kilolardan 60lara fırladım şükür yine hızla kilo veriyorum vücut yıllarca aktif oynamaya alışınca pek bir zorlanıyor kilo vermekte ama bu diyet sayesinde sorunsuz kilo veriyorum kaçamaklarım da çok olduğu halde :)

Halk oyunları derneğine üye olduk biz. İlk olarak Harmandalı'nı öğreniyoruz. Gerçekten de özellikle bacakları acayip çalıştırıyor. İlk gün bayaa ağrıdı. :KK52:

Selam kizlar bende aranıza katılmak istiyorum 86 kilo 1.60 boy cok kötüyün yapabilirsem 10 gün atak yapmak istiyorum bugün motivasyonum iyiydi şimdilik inşallah böyle gider
Yediklerimi yaziyim
Sabah. 1 yüm lorpeyniri
Öğle. 1 yüm lor peyniri
İkindi. 1 bardak kefir 2 kk peynir
Aksam kıymalı yumurta yiycem inşallah gecekriz gelirse ne yapiyorsunuz

Genelde bana değil de eşime her gece kriz geliyor :KK1: Sana tavsiyem kriz anlarını light yoğurtla atlat. Eşim öyle yapıyor.

arkadaslar

önerilenden fazla yulaf yense bisey oluyor mu?

Fazla tüketmen doğru olmaz, yalnız çok ihtiyaç duyduğunda birazcık aşabilirsin ama devamlı olmaz. Bulimik durumlarda geçici olarak biraz fazla tüketilebileceği kitapta da yazıyor. :KK3: Tabii her zaman değil.

Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)

Allah Allah bende de tam tersi oldu, bir kaç sivilce olurdu özellikle regl dönemi öncesinde. Artık olmuyor bu diyete başladığımdan beri :nazar:

Halk oyunları derneğine üye olduk biz. İlk olarak Harmandalı'nı öğreniyoruz. Gerçekten de özellikle bacakları acayip çalıştırıyor. İlk gün bayaa ağrıdı. :KK52::nazar:
bende pazartesi oryantal cuma günleri oryantal+halk danslarına gidiyorum... yani oryantal-misket-zeybek-roman öğreniyorum... hem eğleniyorum hem kilo veriyorum... :KK16:

kızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo

evet arkadaşım iyi fikir yapalım.bir önceki salı kilosu bu salı kilosu şeklinde yapalım.1haftadaki ---leri görelim.ona göre dereceleri belirleyelim.hem böylece günlük değil haftalık tartılır sürekli moral bozmayız.

bende pazartesi oryantal cuma günleri oryantal+halk danslarına gidiyorum... yani oryantal-misket-zeybek-roman öğreniyorum... hem eğleniyorum hem kilo veriyorum... :KK16:

bende dün aldım spor salonu üyeliğimi:)))
hafta içi en az 2 gün fitness yapma düşüncem var:) hafta sonları ise aerobikkk:)))

Persephonecik, GoldenVenus, glyztrk

Hepinize ayrintili cevaplarinizdan oturu cook tesekkurederim..En Büyük KK bende bugun diyetin atak evresinin 4 gunundeyim ve diyetle birlikte adetimde basladi ama tartima gore kilo verdim bu donemde de :KK66:)insallah bitince daha hizli veririm burasi cok motive etti beni ilk2 gun cok kotu hisstetmistim kendimi okulda ogleleri kendimi zor tuttum ama burayi okuyunca tekrardan sarildim diyetime..
Bide buda benden nacizane tavsiye olsun tartisiz gecmesi cook zor atak doneminin herkesin mutlaka almasini tavsiye ederim..resmen eve gelip tartilmak icin saat sayiyorum:KK1::KK1:

rica ederim canım ne demek.destek alıp destek vermek için buradayız.

kızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo

evet çok iyi düşünmüşsün böyle daha motive olucamıza eminim

tickerımı oluşturuyorum. ama url yi yapıştırma konsunda sıkıntı var. linki hallettim ben.link vermenize gerek yok ama lütfen rica ederiyorum nooooollur nereye neyi yapıştarcamı bi bilen anlatsın.url yi kopyalayıp profilimde yapışyorum çizelge kısmına fakat uygun formatta değil diyor.

yardım desem dayak yememe ne kadar kalmıştır merak ediyorum.

arkadaşım ben yapmadım eşim yaptı ama hatırladığım kadarıyla http ile başayan kısımdan pngye kadar olan kısım olacak.yapıştırdıktan sonra olmaması gereken yerleri tek tek sildik.birde googledan ticker yapımı diye girdiğinde açılan sayfalarda kadınlar kulübü olarak göreceklerindede çok ayrıntılı anlatıldığını göreceksin.

X