Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)

bende de bi kaç yerde kızarık şekilde çıktı,daha önceki seferde öyle olmuştu ama zamanla özellikle bol su içmekten ve zayıflamaktan daha bi güzelleşiyo insanın cildi,dukanın en güzel yanlarından biri de bu sanırım ne kadar zayıflasanda yüzün çökmüyo mat sağlıksız olmuyo :KK12:

bu gün yediklerim

kahvaLTI 1 YUMURTAYLA LORLU OMLET DUKAN KREP

ÖGLEN HAŞLANMIŞ SİYAH ET YOGURT

AKŞAM TAVUK YUGURT

çok güzel bi menü afiyet olsun :KK56: bende birazdan sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokolimi yicem :KK56:

kızlar su içmek faydalıdır ancak 2.5-3 lt geçmeyin en az 2 en fazla 3 lt için herşeyin fazlası zarar profesörler su eğer emzirmiyorsanız 3lt geçmesin böbrekleriniz çok fazla çalışır ve yorulup iflas eder dedi tavsiyeeeeeee

arkadaşlar 3-4 yıldır 70ten aşağıyı göremiyordum.ve geçen hafta 69 lu rakamları gördüm. gerçi takıldım kaldım 69.000 da ama olsun 68 ve altıda gelecek. haftaya izin bitimi. işe başlicam. evden daha hareketli olur :21:

havadan mı kaynaklanıyor dietten mi bilemedim ama cildimde feciiii renksizlik kuruluk ve pullanma var. üstelik kızarıklıklarda oluyor. ne önerirsiniz sizde de oluyor muydu? gözlerimin altındak morluklardan bahsetmiyorum bile. bir de sizlerde ufak kaçamaklar yapıyormusunuz. tatlıya düşkünlüğüm yok ama başlayalı (4 hafta bitecek salı günü) uçuşuyor gözümün önünde. börek çöreğe harika davetlere karşı koyuyorum ama N**** (Siyahi) gitmiyor aklımdan(ki itiraf ediyorum evet yedim bugün) :KK47: çok pişmanım çooooooook :26:

havadan mı kaynaklanıyor dietten mi bilemedim ama cildimde feciiii renksizlik kuruluk ve pullanma var. üstelik kızarıklıklarda oluyor. ne önerirsiniz sizde de oluyor muydu? gözlerimin altındak morluklardan bahsetmiyorum bile. bir de sizlerde ufak kaçamaklar yapıyormusunuz. tatlıya düşkünlüğüm yok ama başlayalı (4 hafta bitecek salı günü) uçuşuyor gözümün önünde. börek çöreğe harika davetlere karşı koyuyorum ama N**** (Siyahi) gitmiyor aklımdan(ki itiraf ediyorum evet yedim bugün) :KK47: çok pişmanım çooooooook :26:

havadan da olabilir,günde ne kadar su içiyosun bilmiyorum ama belki az geliyo olabilir,benim buranın suyundan kaynaklı kuruluk pul pul dökülme oluyodu,bazı akşamlar yatmadan nemlendirici sürüyorum halloldu:21: aman kaçamaklara dikkat haklısın çok zor oluyo karşı koymak ama yaptığımız her kaçamak seyir evresine bi kaç gün ekliyo ve sevdiğimiz bütün o şeylere bir an önce kavuşmak varken bikaç parça abur cubur için onların tamamından uzaklaşıyoruz.ben daha önceki seferde arada bi ufacık bi parçacık bitter çikolata yiyodum hem nefsimi körlüyodu hemde şeker yağ oranı diğer şeylere göre az olduğu için tartıyada yansımıyodu:KK31:

offf sizlere bir sorum var:KK43:
şimdi bizde normal hassas tartı vardı. bugün takibim rht olsun diye dijital aldım.
ama dijitalde bayağı çok çıktım.

hangisine göre devam etsemki ben...

offf sizlere bir sorum var:KK43:
şimdi bizde normal hassas tartı vardı. bugün takibim rht olsun diye dijital aldım.
ama dijitalde bayağı çok çıktım.

hangisine göre devam etsemki ben...

cnm bence dijitalle devam et sen çünkü gram gram değişimi görünce daha iyi adapte olursun .arada ki farkı da önemseme,sen yine sensin sonuçta,bide dijital tartı hep aynı yerde dursun farklı yerlerde de farklı tartabiliyo

kaçamak yaptım bugün ilk defa :KK43: bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum :KK50:

kaçamak yaptım bugün ilk defa :KK43: bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum :KK50:

hayır canım öyle düşünme.insanız sonuçta.zaaflarımıza karşı koyamayabiliyoruz.ama şu gerçeği kabul edelim ki buraya yazan herkes sonuçta nefsine hakim olamadığı için kilo almış insanlar.normal bir insan gibi yeseydik şimdiye kadar zaten sorunumuz olmazdı.böyle kötü beslenme alışkanlığı olan insanlardan bir anda tüm bu alışkanlıkları değiştirmesi beklenemez.amacımız sadece kilo vermek değil aynı zamanda doğru beslenme alışkanlıklarını edinmek.buda zamanla olacak birşey.böyle ufak kazalar herkesin başına gelebilir.olduğun yerden diyetine devam et.ortada bir başarısızlık yok.geçti bitti.bir daha olmamasına gayret edip,diyete uygun atıştırmalıklar bulundurmaya gayret et.

meraba canım ben bu diyetle 4 kilo fazlam vardı 1 ay gibi bi sürede verdim ben hiç kaçamak yapmamıştım ama bi arkadaşım bu diyeti iki aydır yapıyor ve 14 kilo verdi haftada 1 mutlaka koca bir çikolata yiyormuş çok sevdiği için dayanamıyodum diyor ama buna rağmen bütün kilolarını verdi şimdi güçlendirmeye geçecek sende takma kafana ertesi gün kaldığın yerden devam et yılmak yok:KK9:

Canim öncelikle verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim. Ancak sanirim beni yanlis anlamissin, cünkü ben bir arkadasa da izzah ettim. su an oglum 6 aylik ve 24 saat icinde beni toplam 20 dk emiyor. ve ben diet e daha bugün basladim. yani oglum beni zaten birakti gibi bir sey :KK1: bu nedenle diet e bugün basladim, 2 haftadir esimle gözlemliyoruz artik beni emmiyor, yada emsede doymuyor. Yoksa bende emseydi devam eder, diet yapmazdim. kendi bencilligim icin onun sagligi ile oynamazdim, ama tekrar söylüyorum, 24 saat icinde toplamda 20 dk emmek sanirim, diet icin sorun olusturmaz.

selam benim de 18 aylık bir oğlum var 6 aydan sonra ne kadar uğraşsam da emziremedim ki 35 yaşındayım tümhayatım boyunca emziren kadınlara imrenerek bakardım kısmet değilmiş sen yediklerine dikkat et 20 dakika da olsa devam et derim ve Allah yardımcın olsun ve inşallah oğlun aklını başına toplar ve deliler gibi emmeye başlar
vee atak 4 bugün:)
ben 4 gün atak yaptım sonraki aşamaya nasıl geçicem yarın direkt s+p yapmalı mıyım yoksa önce proteinli gün mü gelecek

grip başlangıcım var vee astımım olduğu için çok ağır geçiriyorum:KK43:
tam zamanıydıı vallaa:KK43: yarın seyire geçmeyi planlıyorum en azından sebzelerin vitaminlerinden faydalanırım.
yoksa 20 gün geçmez bu grip:KK43:

sandoz C vitamini kullansam sorun olmaz değil mi?

not: Dün akşam hamsi buğulama yedim ve başka birşey yiyemicek hatta su bile içemeyecek kadar doydum:)
balık sevenlere tavsiye ediyorum:) salatanın eksikliğini yaşadım ama napalım dayancaz:)
ben de balıkla çok güzel doyuyorum yanına da 1-2 tane acı biber turşusu iyi geliyor bana

ilk başlarda içiyordum ama şimdi hiç içmek gelmiyor midem bulandı sudan artık ama bu diyette içmekte şart :KK43:
ben de su içemem ama çay içiyorum çok çok açık

bu arada aklıma gelmişken benim tatlı krizim olduğunda şekerli türk kahvesi benim hem tatlı krizime çözüm oluyor hem de uzun süre tok tutuyor

hayır canım öyle düşünme.insanız sonuçta.zaaflarımıza karşı koyamayabiliyoruz.ama şu gerçeği kabul edelim ki buraya yazan herkes sonuçta nefsine hakim olamadığı için kilo almış insanlar.normal bir insan gibi yeseydik şimdiye kadar zaten sorunumuz olmazdı.böyle kötü beslenme alışkanlığı olan insanlardan bir anda tüm bu alışkanlıkları değiştirmesi beklenemez.amacımız sadece kilo vermek değil aynı zamanda doğru beslenme alışkanlıklarını edinmek.buda zamanla olacak birşey.böyle ufak kazalar herkesin başına gelebilir.olduğun yerden diyetine devam et.ortada bir başarısızlık yok.geçti bitti.bir daha olmamasına gayret edip,diyete uygun atıştırmalıklar bulundurmaya gayret et.

evet haklısın canım. çok kötü bir beslenmem vardı benim zaten, hiç yemek yemezdim sırf abur cuburla gün geçirirdim. günde 3 tane büyük çikolata yediğim olurdu. en azından aşama kaydettim diye düşünüyorum. diyete devam :KK34: çok teşekkür ederim desteğin için. :KK16:

meraba canım ben bu diyetle 4 kilo fazlam vardı 1 ay gibi bi sürede verdim ben hiç kaçamak yapmamıştım ama bi arkadaşım bu diyeti iki aydır yapıyor ve 14 kilo verdi haftada 1 mutlaka koca bir çikolata yiyormuş çok sevdiği için dayanamıyodum diyor ama buna rağmen bütün kilolarını verdi şimdi güçlendirmeye geçecek sende takma kafana ertesi gün kaldığın yerden devam et yılmak yok:KK9:

canım çok teşekkür ederim desteğin için :KK16: daha dikkatli olacağım bundan sonra. umarım ben de sizler gibi amacıma ulaşırım.

buraya motive olmak ve mora lbulmak icin girerken, moralimi bozmaya basladi.. yazdigim herhangi bir yaziya , yoruma, SORUya, paylasimlarima hic muhatap olmuyor. alintili yazilarima bile .buda canimi sikmaya basladi..kisisel algilamiyorum..saniyorum kalabaliktan kaynaklaniyor..ama kendi kendine takilmakta yazdigim gibi canimi sikti tam tersi morelimi bozuyor..o yuzden aboneliklerimden cikariyorum sayfayi..diyete devam..herkese saglikli kilo vermeler

buraya motive olmak ve mora lbulmak icin girerken, moralimi bozmaya basladi.. yazdigim herhangi bir yaziya , yoruma, SORUya, paylasimlarima hic muhatap olmuyor. alintili yazilarima bile .buda canimi sikmaya basladi..kisisel algilamiyorum..saniyorum kalabaliktan kaynaklaniyor..ama kendi kendine takilmakta yazdigim gibi canimi sikti tam tersi morelimi bozuyor..o yuzden aboneliklerimden cikariyorum sayfayi..diyete devam..herkese saglikli kilo vermeler

çok kalabalık da ondan galiba aynısı bana da oluyor siz en iyisi bana sorun ben de size sorayım :KK1:

Merhaba ben güçlendirme deyim senin bu kaçamaklardan epey bir yaptım ve yapmayada devam ediyorum tam 10 kilo verdim ve verdiğim kilomu hala koruyorum yani başarısız olmadın olmayacaksın kaçamak mı yaptın ertesi gün sıkı tut hiç bişicik olmaz üstelik o yediklerini vitamin ve mineral olarak düşün diyete kaldığın yerden devam:)sevgiler...

arkadaşlar 4 gün atak yaptım
şimdi yarın yine mi protein yapcam yoksa s+p ye geçebilir miyim

ben öyle olduğunu düşünmüyorum birçok defa size yazdığımı hatırlıyorum ayrıca sor biri mutlaka cevap verir sizin gibi bir dukan arkadaşımdan olmak istemem kalmaya devam sevgiler ...:)

X