Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne şanslısın benim burda ısıtmak için bi yerim bile yok sıcak suyla yemeğimi ısıtmaya çalışıp eziyet çekiyorum offf offf

benim de ısıtıcak yerim yok..o yüsden light ton balığı,sebze gününde havuç kabak gibi sebzeli yogurt,bazen sadece yogurt,bazen hindi füme,bazen de bugunki gibi peynir domates salatalık biber yiyorum..idare etmeye çalışıorum işte =)

cok tesekkürler paylasimlariniz icin,

ben bugün

kahvalti :1 yumurta, 3 dilim yagsiz peynir yedim ve 1 oralet ictim

ara :yulafli kücük kase yagsiz yogurt

öglen : 200 gr tavuk cigeri ile 200 gr tavuk yüregi karisik
2 dilim yagsiz peynir

simdiye kadar dogru mu yaptim acaba ???

cnm oralet hakkında fikrim yok,serbestmiydi bilmiyorum onun dışındakiler gayet uygun bence :KK56:

cok tesekkürler paylasimlariniz icin,

ben bugün

kahvalti :1 yumurta, 3 dilim yagsiz peynir yedim ve 1 oralet ictim

ara :yulafli kücük kase yagsiz yogurt

öglen : 200 gr tavuk cigeri ile 200 gr tavuk yüregi karisik
2 dilim yagsiz peynir

simdiye kadar dogru mu yaptim acaba ???

Oraletin serbestliğinden emin değilim açıkcası birde yulaf değil kepek tüketmeniz gerek...

Oralet, meyve cayi olarak düsünmüstüm. zaten 1 bardak ictim, ilk gün kazasi diyelim :KK34:

yulaf dan kastim,yulaf kepegi... ben yurtdisindayasiyorum ve yulaf kepegini bulmak hic sorun olmuyor,
yogurtla birlikte de gercekten güzel bir tadi var. yenilebilir yani :KK34:
6 aylik oglum da bulamac vari mamalar yedigi icin, görünüsünü yadirgamadim :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
kızlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için söylüyorum.
indirim sitelerininin birinde Bahçelievlerde Spor salonu üyeliği... 1 ay sınırsız Fitness + 12 Seans Grup Egzersizleri (aerobic+pilates+Aerofit+Taerebo)+ Sauna ve Buhar banyosu
66 lira kampayası var arkadaşımı aradım:) onaylarsa eşi hemen satın alıp bu hafta başlama planlarımız var:)))

iyi bir kampanya belki işinize yarar:)

Oralet, meyve cayi olarak düsünmüstüm. zaten 1 bardak ictim, ilk gün kazasi diyelim :KK34:

yulaf dan kastim,yulaf kepegi... ben yurtdisindayasiyorum ve yulaf kepegini bulmak hic sorun olmuyor,
yogurtla birlikte de gercekten güzel bir tadi var. yenilebilir yani :KK34:
6 aylik oglum da bulamac vari mamalar yedigi icin, görünüsünü yadirgamadim :KK1::KK1::KK1:

O zaman sorun yok kolaylıklar diliyorum :KK16::KK16::KK16:

kızlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için söylüyorum.
indirim sitelerininin birinde Bahçelievlerde Spor salonu üyeliği... 1 ay sınırsız Fitness + 12 Seans Grup Egzersizleri (aerobic+pilates+Aerofit+Taerebo)+ Sauna ve Buhar banyosu
66 lira kampayası var arkadaşımı aradım:) onaylarsa eşi hemen satın alıp bu hafta başlama planlarımız var:)))

iyi bir kampanya belki işinize yarar:)

Bende bahçelievlerdeyim ama hiç zamanım olmuyor spor için :KK50::KK50::KK50:

Bende bahçelievlerdeyim ama hiç zamanım olmuyor spor için :KK50::KK50::KK50:

valla sanırım zaman yaratmak lazım. ingilizce kursuna gidiyorum hafta içi hergün. 19-22 şimdi onu dondurcm spora gidicem.
pilates öğrendikten sonra evde de yaparım belkiiiiiii :)

evli misin sen?
bekarken yapabildiğimiz herşey yapmak lasım burda onu öğrendim valla:)

valla sanırım zaman yaratmak lazım. ingilizce kursuna gidiyorum hafta içi hergün. 19-22 şimdi onu dondurcm spora gidicem.

evli misin sen?

Evet evliyim işten çıkınca yemekti evi toparla kendine zaman ayır zaman uçup gidiyor bir de spor çok zor :KK50::KK50::KK50:

2 yıldır takılı kalan kilolarımı hızla vermeye başladım çok kaçamak yaptığım halde hızla kilo veriyorum kendimi çok iyi hissediyorum bu diyet bir harika:) hepinize bol kilo vermeler

Canım, güzel (ve incecik) günlerde giy canım elbiseni, hayırlı olsun, inşallah bir ay sonra bol gelsin :KK1:

Elbisen hani o resmini gönderdiğin elbise dimi, çok güzel gerçekten. Zayıflayınca biraz daha uzun olur boyu merak etme, rahat rahat giyersin hayatım. öptümmm :KK54:

zaten bu sıvı aromalardan da bulamıyorum... onun için de carrefoura bakıcam... teşekkürler...

kabartma tozunun filan yanında oluyo, hemen hemen tüm büyük marketlerde var,küçük paket olduğundan dikkatli bakman lazım canım.
günaydınnnnn

herkese bol ---- günler......
nessss tablon süper yaaaa:KK3:, imreniyorum walla..

günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi :KK34:
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum :KK16:
hepimize kolay gelsin
hoşgeldin aramıza, bol eksili günler canım..

10 gündür regl dönemim bitemedi ve ben dün akşam tartıldığımda 80.00 i gördüm ne güzel atağı 78.00 le kapatmıştım... atakta 5 kilo gitti diye seviniyodum su atıldı vücuttan diye... seyire başladığım gün regl oldum ve tartılmıyorum... dün akşam merakımdan baktım ve sonuç yıkıcı :KK19: sizde de böyle olmuş muydu?.. motivasyonumu yitirmekten korkuyorum... bu normal bişeymi arkadaşlar:KK25:sizler de böyle şeyler yaşadınız mı? yani böyle duraksamalar olup da mı bu kilolarınızı verdiniz çok merak ediyorum... aslında incelme hissediyorum annem de zayıfladın diyo... pantalonum da bol gelmeye başladı hatta yeni kemerlere ihtiyaç duyuyorum ama yine de korkuyorum işte... ya hedeflediğimiz sürede ulaşamazsam diye... :KK14:
canım bende aynı şeyleri yaşadım, hatta bırakacam bu diyeti kocaman pasta yiyeceğim filan dedim, ama sonra birden eksiler başladı, sabırlı olmak gerekiyor sanırım :KK9:

ne şanslısın benim burda ısıtmak için bi yerim bile yok sıcak suyla yemeğimi ısıtmaya çalışıp eziyet çekiyorum offf offf
bende aynı dertten muzdaribim..evde sabah yemeklerimi ısıtıyorum, tupperlarıma koyuyorum, ,işyerinde kalorifer peteklerinde öğlene kadar bekletiyorum, ılık oluyo enazından ama napalım..dışardan söylesem yağlı oluyo..

Kızlar seyirde 4.günüm ve adet oldum
tatlı krizimden resmen gözüm döndü
halvalar-revaniler falan uçuşuyor gözümün önünde
Nolurrr bana acilen seyire uygun tatlı tarifleri yazın

evli misin sen?

Ben de evliyim :KK52:

Resim, tiyatro, aerobik-step, at biniciliği, gitar, ingilizce kurslarına gittim. (aklıma ilk gelenler) Halen okulum için dersaneye gidiyorum ve geçen hafta eşimle birlikte halk oyunları kursuna başladık. :KK24:

Yani insan istedikten sonra herşeyi yapabilir :KK53:

kızlar dün akşam canım et/tavuk filan istemedi..kii zatende sevmem..ne yesem ne yesem derken, 2 tane yumurtayı tavada omlet yaptım.tabağa aldım.üzerinede sarımsaklı yoğurt döktüm, üzerinede biber..neffis oldu..dar zamanlar için süper bir öğündü.paylaşayım dedim..

bugün hem sabah hemde öğlen kıymalı yumurta ve dukan poaça yedim.aralardada yoğurt..ben yoğurdu sade sevmediğimden içine tatlandırıcı ekleyip yiyorum..kızlar eğer spor yaparsanız daha hızlı kilolar gidiyo,tavsiye ederim..

ya millete sormak istemiyorum ama sürekli soruyorum "KİLO VERDİĞİM BELLİ OLDUMU " diya..kocaman kadınım ama bu diyet beni çocuklaştırdı :KK9:

X