Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah ama ben hiç spor yapamıyorum bu aralar ondan olabilirmi

slm kızlar nasılsınız bende 1 haftadır aynı kiloda takıldım kaldım

Slm. ben 8 kılo verdıkten sonra 20-25 gun 72 ye takıldım kaldım. ama sonunda bu hafta 71'e dustum. ama pek yuruyemedım sanırım duraklamalar bıraz da yurumekle alakalı.2 ayda 9 kılo vermıs oldum ama toplasan bir ıkı saat yurudum ve 3 kez falan da spor yaptım.yuruseydım belkı de 12-13 kılo vermıs olacaktım.

arkadaslar
ben 1 haftadir hep kacamaklar yapiyorum ve 1 kilo almisim. Suyumu icmedim yulafimi yemedim offff offff
Simdi seyirden devam edecegim 1+1 ne dersiniz?Dünde raclett'le patates yedim, valla herseyden yedim

ühüüü ühüüüü direncim gitti artik sanirim

Tam diyete başlıcam grip oldum yaaaa

başlasammı diye düşünüyorum acaba direncim düşermi

ne yapmalıyım???

ben e-kitabi amazon uzerinden satin aldim, sen de bakabilirsin. kolay gelsin canim..

selamlar herkese,

iki gundur yogurt corbasi yapip yulaf kepegini oyle tuketiyorum. benim gibi kepegin tadini sevmeyenlere oneriyorum. facebook sayfasinda var ama bir daha vereyim tarifini:

yogurt corbasi:
2 kasik yulaf kepegi
2 bardak su
1 yumurta
1 bardaktan az yagsiz yogurt

once kepekle su tencerede kaynatilir. bu arada bir kapta yumurta ile yogurt cirpilir. karisim tencereye yavas yavas karistirarak eklenir. nane, pulbiber eklenir. bir tasim kaynattiktan sonra altini kapatmadan bir fiske tuz eklenir. afiyet olsun :)

inşallah ama ben hiç spor yapamıyorum bu aralar ondan olabilirmi

spor yapmadan olmuyor maalesef hiç birşey yapamıyorsan evde yürüyüş proğramı var (leslie sansone'nin) onu yapabilirsin epey faydalı.yada işe gidip gelirken 2 durak önce inip yürüyebilirsin yani yapacak bir şey mutlaka bulursun. kaytarmak yook:) televizyon seyrederken arada bir kalkıp sağa sola adım atıyorum mesela oturmaktan iyidir, çocuklar dalga geçiyorlar annem çıldırdı yine diye :) yani nerde hareket orda bereket ha gayret....

annemi aradım akşam yemeği için değişik birşeyler istiyorum dedim:)
teli kapattık şimdi tekrar aradı buldum diyee:)))

çok sevdiğimi bildiği için "hamsi buğulama" yapacağını söyledi. pişirirken soğanı koyarım sen yemezsin dedi:)
baharatta koyuyor sanırım. ve yağsız yapıyor :)

bir terslik yok di mi?? Dukanın atak evresi için sizcede uygunmu?

ARKADASLAR BIR SEY SORUCAMMM ÖZELLIKLE biraz yol katetmis ve kitabi iyi anlamis arkadaslara :S

ben 1 ay önce "GÜCLENDIRME EVRESINDEN " basladim diyete. simdi normal uygulamak istiyorum..atak yapmalimiyim yoksa seyirden mi devam edeyim??

ARKADASLAR BIR SEY SORUCAMMM ÖZELLIKLE biraz yol katetmis ve kitabi iyi anlamis arkadaslara :S

ben 1 ay önce "GÜCLENDIRME EVRESINDEN " basladim diyete. simdi normal uygulamak istiyorum..atak yapmalimiyim yoksa seyirden mi devam edeyim??

ben senin yerinde olsam 1-2 gün bile olsa atak yapmayı tercih ederdim ki.
vücudum kendini uyarsın.

daha sonra seyirden devam edebilirsin. sırayı bozmadan...

bir de neden Güçlendirme den başladın?
kilo korumak mı kilo vermek mi amacın?

merabalar arkadaşlar ben bu diyeti 1 ay kadar yapıp yaklaşık 4 kilo verdim istediğim kiloya geldim ama güçlendirmede bocalıyorum bazen korkuyor yada unutuyor ve meyve ve ekmek hakkımı yemiyorum acaba bunun bir zararı olurmu.bazende serbest günlerimde abartıyorum sonra kilomun fazla çıktığı oluyor seyirde iken daha iyiydi yasak diye bişey yiyemiyodum şimdi korkuyorum kiloları geri alırım diye güçlendirmede olan arkadaşlar cevap yazabilirlermi lütfen

Korkma canım bişeycik olmaz fazla abarttığın gün ardından sıkı tut yada saf protein yap ben öyle yapıyorum ve kilo almıyorum ben artık güçlendirmenin 2. yarısına geçeceğim meyve mi bazen atlıyorum unutuyorum bazen 2 tane yiyorum bazen ekmek hakkıma kaçamak yapıyorum ama yulaf kepeğini atlamamaya çalışıyorum kısma kendini zaten güçlendirmen 40 gün olacak kaç gün kaldı ?

çok sağol canım, en son 2003 yılında bu kilodaydım o kadar uzun zaman olduki, sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
sipariş ettiğim elbise geldi 40 beden, giydim hatta fermuarıda kapandı, dar geldi tabi boyu biraz normalin üzerine çıktı öyle oluncada, eşim tutturdu bunu sana giydirmem diyorum 10 kilo sonr daha uzun duracak, bakalım pazarlığımız halen sürüyor
ama çok güzel bir duygu, 48ler dar gelirken şimdi m40 bedene girebilmek
darısı 38lerin başına...........

kızlar çoookkk hastayım sinüzitim başımı kaldıramıyorum.direncim kırıldı bir kilom kaldı verecek ama güçlendirmeyemi geçsem diyorum.özel dukan yemeği yapacak dermanım yok.sizce son kalan bi kilomu güçlendirmede verebilirmiyim?ayyyy sanki bıktım diyetten herşeyden.

geçmiş olsun hemen 1 kupa siyah çayın içine yarım limon sık iç başagrısı kesiliyor

Kızlar selam;

Biraz önce Gojiberry Muffin yaptım veee nefis oldu;hepinize tavsiye ederim;tarifi paylaşmak istiyorum belki biliyosunuzdur ama:))

2 Yumurta ile 2 Kaşık Splenda güzelce çırpılır içine 6 kaşık yulaf kepeği,3 yemek kaşığı light yoğurt,1/4 kabartma tozu,tarçın,gojiberry eklenir(tarifte çikolata aroması yoktu ama ben birazcık ekledim) güzelce karıştırılır,mini silikon muffin kalıplarına dökülür 170 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirilir,sonra da afiyetle yenirrr:)) hem çok basit hem de çok lezzetli,yanında light sütle mis oldu miss:))

sağol canım 11. gündü bugün dediğin gibi ertesi günü:18: genelde sıkı tutuyorum ama tartıda hep farklı kilolar çıkıyor bu yüzden garanti olsun diye seyire dönüp 2 kilo daha versemmi diye düşünüyorum böyle yapılabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…