Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende aynı şeyi hissediyorum canım, inanmak istemiyoruz sanırım :KK9:

kızlar yaa, yulaf kepeğini rossman dan alıyodum kalmamış ne yapacam ben yaaa :KK50: çocuk sabah koliyi açtım ama bitti diyo..nekadar çok dukancan varmış meğer :KK76:

Migros ta da var ben ordan alıyorum...

regl zamanım karın ağrısından ve tatlı istediğinden ölebilirim(daha doğrusu çikolata isteği) ne yapmalıyım??

regl zamanım karın ağrısından ve tatlı istediğinden ölebilirim(daha doğrusu çikolata isteği) ne yapmalıyım??

canım bende senin durumundaydım;light puding yaptım,gojiberry kompostosu yaptım,yoğurda splenda karıştırdım yedim:)))sana da tavsiye ederim,light puding pek önerilmiyor ama onu da yapmasam çikolataya saldıracaktım:)

bi de nası bi aralıktır 45-55 dimi =))) eet zaten ben yemeyi bu kdr severken hayatta sırf kemik olamam =)))

ahahaha aynen bende ya:)
öle çooook zayıf insanlara pek özentim yok:)
Osmanlı Torunlarıyız azcık etimiz budumuz olsun:) Giydiğimiz kıyafeti TAŞMADAN dolduralım yeter:)

evet geldik atak 3 :)

bugün işim yoğun olduğundan çok acıkmayacağımı umuyorum:)

sabah tartıldım yine her sabah olduğu gibii:))))

72 ile başladım... sabah 70.600 çıktım:)
çok güvenemiyorum 5 günün sonunda bakıcam:)

dün ağız kuruluğu ve kokusu derdim oldu.
şekersiz sakız aldım umarım bi etkisi olmaz ama gün içinde sakıza ihtiyacım olucak gibi gözüküyor.
benim acıkmamıda ciddi anlamda kesiyor çünkü.

Tatlandırıcılı sakızlardan da çiğneyebilirsin :KK34:

kitap ne kadar ve herhani bir kitapçıdanda bulabilirmiyimm[/QUOTE

Ben internet üzerinden 12.5 TL.ye almıştım. Bi araştır istersen...

canım ben fen bilgis öğretmeniyim, zamanında nasılsa atanırız diye çok asılmadık özel ders ücretli öğretmenlik tatlı geldi, sözleşmeyi beğenip yazmadık şimdide çocuk oldu hiçbiri yok elimizde, barajımız bu atamada 87ye kadar anca indi, yazın en az 90 cıvarı almam lazım ki atanıyım yani... of ki offf, zaten bu kiloların en büyük sebebide o kpss sınavıya zaten :KK43:
unutmadan sanada kolay gelsin canım, oh ne güzel keyfle verirsin inşallah son 3 dersini

sabah söylemesi ayıp 71.6 kilo çıktım hemde daha wcye gitmeden ve dün sebze günümken,
yarın güncelliyce çizelgemi, sabırsızlıkla bekliyorum yarını.

BRAVO :KK9: canım sana, bişi kalmamış bak, bir iki haftaya 69 u görürsün inşallah. ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelir zatii :KK23: bi bakmışsın güçlendirmedesin, bi bakmışsın o a bitmiş aaaahhh ne güzel dimi. inşallah o günleri de görüceezz...

Çok can sıkıcı şu atamalar, sinirden başka bi işe yaramıyor malesef. Allah yardımcın olsun arkadaşım, hayırlısıyla sen de atanırsın inşallah, dualarım seninle olucak :KK16:

:118::118::118::118::118: Bugün -1,300 ile başladım çok mutluyum

TEBRİKLEEERRRRRR :KK9::KK9::KK9:

Kesinlikle kakaolu light pudingi tavsiye ediyorum. Benim yegane kurtarıcımdır kendisi.:KK52:

97 kiloyla başladım 10 gün atak evresi yaptım 6 gündür de seyir evresindeyim .atak evresinin 5-6. günlerine kadar 93 e düşmüştüm,hala 93 teyim :KK43:( reglimde yeni bitti ,şişlik var desem.Normalde hızlı kilo veren bir yapım ver ama offfffffffffffff ,direncim kırılmaya başladı :KK43:((((

97 kiloyla başladım 10 gün atak evresi yaptım 6 gündür de seyir evresindeyim .atak evresinin 5-6. günlerine kadar 93 e düşmüştüm,hala 93 teyim :KK43:( reglimde yeni bitti ,şişlik var desem.Normalde hızlı kilo veren bir yapım ver ama offfffffffffffff ,direncim kırılmaya başladı :KK43:((((

Direncin kırılmasın bir kaç gün bekle inecektir o zaten regliden kaynaklıdır.Kitapta kilo da eksilmeye yoksa yürüyüşü bir saate çıkarın diyor birde öyle deneyin :KK34::KK34::KK34:

ahahaha aynen bende ya:)
öle çooook zayıf insanlara pek özentim yok:)
Osmanlı Torunlarıyız azcık etimiz budumuz olsun:) Giydiğimiz kıyafeti TAŞMADAN dolduralım yeter:)

hem hatun dediğin azıcık etli olmalı =) daha güsel duruo bence de kıyafetler içini doldurunca =))

Direncin kırılmasın bir kaç gün bekle inecektir o zaten regliden kaynaklıdır.Kitapta kilo da eksilmeye yoksa yürüyüşü bir saate çıkarın diyor birde öyle deneyin :KK34::KK34::KK34:

desteğin için teşekkürler mutlucuğum.İnşallah öyledir.spor atak evresinde yaptım ondan sonra yapmadım :KK43: yarım saat yürüyüşle tekrar başlayayım bugün o zaman ....

fadime hanım ben gittim baskül aldım ,evdeki tartıda bi yanlışlık vardır diye :) ama nafile ... biraz daha sabredelim bakalım ,inşallah birden düşecek o kilolar,vücut direniyor şu anda ,ama h,iç direnmesin canını okuyacam bu kiloların :KK4:

Son düzenleme:
desteğin için teşekkürler mutlucuğum.İnşallah öyledir.spor atak evresinde yaptım ondan sonra yapmadım :KK43: yarım saat yürüyüşle tekrar başlayayım bugün o zaman ....

slm kızlar nasılsınız bende 1 haftadır aynı kiloda takıldım kaldım

Spor önemli heyoo ihmal etme soğuk diye çıkamıyorsan dışarda evde yap egzersiz...

Fadime moralini bozma okuyosan buraları herkes aynı şeyleri yaşıyor zaman zaman...

fadime hanım ben gittim baskül aldım ,evdeki tartıda bi yanlışlık vardır diye :) ama nafile ... biraz daha sabredelim bakalım ,inşallah birden düşecek o kilolar,vücut direniyor şu anda ,ama h,iç direnmesin canını okuyacam bu kiloların :KK4:

inşallah ama ben hiç spor yapamıyorum bu aralar ondan olabilirmi

X