Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bugün hamilemiyim diye dr. gttm ama polistik over olmuşum kilo verip spor yapmam lazımmış morelim çok bozuk kilo vermem lazım acillll bana dukan diyetini önerirmisiniz?
çok geçmiş olsun, moralini yüksek tut, bırakma kendini.
et yemeyi seviyorsan dukan diyetini öneririm. hiç aç kalmıyorsun. karbonhidrattan uzak kalabilirim diyorsan bence kesinlikle başlamalısın.
ama başlamadan önce mutlaka kitabını oku canım
kolay gelsin, dualarım seninle

hadi hayırlı olsun bakalım.krebi ben de tutturamıyordum.annemin tavsiyesiyle tavayı kısık ateşte oldukça ısıttım ve yine kısık ateşte pişirdim süper oldu...

kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım

selam arkadaşlar
benim de dukanda bugün ilk günümdü. ben eve süt almayı unuttuğum için 2 yumurtayulaf kepeği dil peyniriyle omlet gibi yaptım 1-2 dal dereotuyla yedim acıkmaya acıkmadım ama ben galiba zorlanıcam normalde ekmek yemem ama ekmek ve meyvenin eksikliğini çok hissettim.
kahvaltıyı geç yapmıştım acıkmadığım için yemedim arada akşam da balık yapmıştım balık da ekmeksiz içimi baydı
umarım 4 gün dayanabilirim

slm arkadaşlar bugün hamilemiyim diye dr. gttm ama polistik over olmuşum kilo verip spor yapmam lazımmış morelim çok bozuk kilo vermem lazım acillll bana dukan diyetini önerirmisiniz?

arkadaşım geçmiş olsun.öncelikle moralinizi düzeltip nasıl bir diyet yapabileceğinize karar vermenizi tavsiye ederim.dukan bile kitabında defalarca diyetin kurallarından bahsedip bunları göze alıyorsanız diyete başlayın yoksa başlamayın,diye söylemiş.bu uzun süreçli bir diyet.o enerjiye sahip misiniz?ya da damak tadınız bu diyeti kaldırabilecek mi?bunlara net olarak karar verip bir diyete başlamanız sizin için en sağlıklısı olacaktır.

sevgili meslektaşım hiç moralinizi bozmayın.regl zamanı herkes bunu yaşıyor.sadece daha önce kilonuzu böyle günü gününe takip etmediğiniz ya da yediklerinizden dolayı 'bunu yedimde oldu' durumunda olduğunuz için farketmemişsinizdir.geçen ay bende aynı durumdaydım.sabah tartıldığımda 69.1 olmam gerekirken 71.6yı gördüm.o gece regl oldum.aradaki fark 2.5kg ödem.ve bu arada ne bacağım ne parmaklarım hiçbir yerim şişmeden tutuyor vücudum bu suyu.o yüzden motivasyonunuzu kaybetmeyin ,regl olun normale dönersiniz.

tuğba kilonu yazmadın merak ediyorum:))

kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım

ben yulaf kepeğini realden aldım ama goji berry hakkında bir fikrim yok kitapta da böyle bişey okuduğumu hatırlamıyorum bu nedir

bende yazayım dukanımı

kahvaltı bir yumurtaya menemen ıkı üçgen peynir dukan ekmegi

öglen 250 gr kadar yogurt fırında soganlı tavuk

akşam yine ayni tavuktan yugurt aynı bir tanede turp 1 bardak kola nasıl kızlar

aramıza hoşgeldin bebeğimm...

hoşgeldiiinnnn:)
benimde ilk günüm şu saate kadar pek zorlanmadım umarım aynen böyle devam eder...
bol eksili bir hafta olurr inşşş:)

Teşekkürler kızlar...Sevdim bu diyeti ya şişkinlik sorunu yaşıyordum iki gündür şişkinliğim yok şükür ya..

istanbulda oturuyorum avrupa yakasında

Bend istanbulda avrupa yakasındayım migrostan alıyorum yulaf kepeğini gojiberry almadım henüz ama bimde varmış şimdilerde bulunmuyomuş sanırım ama şansını dene...Bir de aktarlarda oluyormuş malatya pazarı var biliyosundur orda satılıyormuş...

Son düzenleme:
ben yulaf kepeğini realden aldım ama goji berry hakkında bir fikrim yok kitapta da böyle bişey okuduğumu hatırlamıyorum bu nedir

dukan yemekleri tariflerinde hep goji berry i kullanıyorlar. sanırım kabızlığa çok iyi geliyor

çok teşekkür ederim destekleriniz için kadınlar kulübü olmasa bırakmıştım sanırım :)) inş.bir an önce regl olurum da kurtulurum şu evhamdan:))

bu arada tatlı isteğim tavan yapmışken gojiberry kompostosu yaptım kızlar ve çok beğendim,sizlere de tavsiye ederim;tatlı krizlerinde alternatif:)

selamm..

nasil gidiyor?..benim fena degil.. yarin, sayet usenmezsem birazdan cips ve kek yapicam..fikrimi yazarim..benim cok acelem yok 4 gün sonra 1 ay olucak 5 kilo fln verdim toplam..yani henuz 4 bucuk ta:) 4 gundede 500 gr gidicegini hesaplayip söyluyorum :) 1 ayda 5 kilo iyi bence daha hizli verildigini geri alinacagini dusunuyorum..tabi kilo fazlaligiylada orantili bence..birde kirmizi et yiyemiyorum ben ..onun disinda ki proteinleri tuketiyorum ..guclendirme seklinde devam ediyorum sadece ekmek "dukan ekmegi " yiyorum hep ve meyve yemiyorum..yinede yavas yavas gidiyor..bebegimde mutlu bende :))

nefffffiiiissssss gorunuyorrrrrrrr

sabret canim.. oluyor böyle..sonrasinda biranda 1- 2kilonun gittigini goruceksin..

arkadaşlar bu tickerfactoryden atarlamalrı yaptım ama kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor nasıl yaptınız

kızlar ben geldim özürdilerim 1 hafta oldu giremedim dukana başladım 2.günü bazı üzücü nedenlerden ile bıraktım.burayada girip haber veremedim.negüzel kızlar kilolar gitmiş şimdik ne güzel benimde gitmiş olacaktı kıskandımmartıkın bende yarın başlıoyorummm hadi bakalım kolay gelsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…