- 27 Ocak 2012
- 513
- 1
çok geçmiş olsun, moralini yüksek tut, bırakma kendini.slm arkadaşlar bugün hamilemiyim diye dr. gttm ama polistik over olmuşum kilo verip spor yapmam lazımmış morelim çok bozuk kilo vermem lazım acillll bana dukan diyetini önerirmisiniz?
evet 2 haftalık araştırma,karar verme,şartların hazırlanması sürecinden sonra nihayet bugün bende diyete başladım.beklediğim gibi sabah kalktığımda regl olmuştum.ishalimde oldukça azalsada bugünde devam ediyor.yarın okuldan diyete başlayacak arkadaşlar olduğu için benim atak sürem 4 güne çıktı.sabah yulaf kepeğinden krep yapmaya çalıştım ve çoğu kişinin olduğu gibi benim ilk seferimde başarısız oldu.ama o haliylede olsa yedim.1 kaşık kepekle yapmıştım.bana çok ağır geldi ve midemi inanılmaz şişirdi.yanında 1haşlanmış yumurta va iki çatal ucuyla lor peynir.öğlen 1adet light yoğurt ile 1küçük kutu ton balığı yedim.2 bardak bitki çayı.1lt su tükettim.az önce 1bardak süt içinde mistik çay(malum regl zamanı artan tatlı isteğini bastırsın diye)içtim.birazdanda tavuk salatası yeyip,su içip günü bitirmeyi planlıyorum.herkesede başarılar diliyorum.güzel bir durum daha var ki sömestr tatilinde kilo almamışım.67.9dan 68 le başladım diyete.bu dönemde kilo almamamın nedeni bu sayfalarda okuduklarımın yarattığı motivasyondur.bunun içinde herkese teşekkür ederim.
slm arkadaşlar bugün hamilemiyim diye dr. gttm ama polistik over olmuşum kilo verip spor yapmam lazımmış morelim çok bozuk kilo vermem lazım acillll bana dukan diyetini önerirmisiniz?
slm kızlar( resmen kilo vermem durmuş bulunuyor hatta aldım 500gr ( regl olucam olamıyorum!iki haftadır light puding yiyorum,o kadar sık tüketmemek lazım biliyorum ama canım deli gibi tatlı istiyor pes etmek istemiyorum ama yaklaşık 10 gündür hiç veremedim ben,sporumu da yapıyorum.off ya nedendir anlamadım,çok sık yemiyorum bazen 2 bazen 3 öğün,ondan mı acaba???MUTSUZUM (
kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım
arkadaslar ben geldimm =) hsonu kaplıcada olucaamı yazmıstım hatırlayan olursa =) çok korkuodum diyetimi bozmaktan ama,Allahıma şükürler olsun ki bozmadım =) ama çook zor oldu..az önce geldik eve yemek yoktu,dışardan mı sölesekkk dedik ama onu da yapmadım,eşime bişiler yazırlayıp ben sadece tarçınlı süt içiorum =) keyfim yerinde yarın sabah tartılınca daha da keyiflenirim inşallah =)
hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz daha kolay yardım alırsınız.
kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım
süperrr, tebrik ederim..kaç gündür diyettesin?
aramıza hoşgeldin bebeğimm...
hoşgeldiiinnnn:)
benimde ilk günüm şu saate kadar pek zorlanmadım umarım aynen böyle devam eder...
bol eksili bir hafta olurr inşşş:)
istanbulda oturuyorum avrupa yakasında
ben yulaf kepeğini realden aldım ama goji berry hakkında bir fikrim yok kitapta da böyle bişey okuduğumu hatırlamıyorum bu nedir
sevgili meslektaşım hiç moralinizi bozmayın.regl zamanı herkes bunu yaşıyor.sadece daha önce kilonuzu böyle günü gününe takip etmediğiniz ya da yediklerinizden dolayı 'bunu yedimde oldu' durumunda olduğunuz için farketmemişsinizdir.geçen ay bende aynı durumdaydım.sabah tartıldığımda 69.1 olmam gerekirken 71.6yı gördüm.o gece regl oldum.aradaki fark 2.5kg ödem.ve bu arada ne bacağım ne parmaklarım hiçbir yerim şişmeden tutuyor vücudum bu suyu.o yüzden motivasyonunuzu kaybetmeyin ,regl olun normale dönersiniz.
Kabaklar ortadan 2 ye bölünür bıçak yardımıyla çekirdeklerinden dört tarafından çizik atılır kaynar suya atılır birkaç dk haşlanır çekirdekleri kaşık yardımıyla çıkarılır . Tavuk göğsü kuşbaşı doğranır soğanla ve salçayla sotelenir . Kabak sandallarının içine yerleştirilir . Çıkarılan kabak içleri püre haline getirilir 1 diş sarımsak rendelenir 1 kaşık mısır unu ve biraz süt ve light kaşar la püre yapılır 1 taşım pişirilir kabak sandallarının üstüne dökülür. Fırında üzeri kızarana kadar pişirilir .afiyetle yenir bu akşam Eki Görüntüle 341264 ki yemeğim
ben de ona bozuluyorum ya su içiyorum,spor yapıyorum,kaçamak yapmıyorum(light pudingi saymazsak) ama kilom durdu,regl olmam lazım belki de ondandır,moralimi bozmamaya çalışıcam,beklemedeyim,reglim geçsin bakıcam artık durumlara
tuğba kilonu yazmadın merak ediyorum:))