Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ben burda yeniyim :)

daha önce 13 kilo vermiştim daha almadım çok şükür ama hala kiloluyum :KK43: ben de dukan diyetine başlayacağım umarım hepimiz incecik oluruz :nazar:

kızlarr bnde budiyete başlamak istiyorum çnkü diyet listelernn arasnda en etkili ve kalıcısı bu gibi görünüyor.
şimdi benm merak ettiğim şeyler var ben şuan Fransadaym ve tavsiye ettiğiniz yulaf kepeği markası fln var mı ??
ayrıca öğün olayından bahsetmişsnz , kaç öğün yemeliyim hazırlık ve seyir dönemlerinde ??

kızlarr bnde budiyete başlamak istiyorum çnkü diyet listelernn arasnda en etkili ve kalıcısı bu gibi görünüyor.
şimdi benm merak ettiğim şeyler var ben şuan Fransadaym ve tavsiye ettiğiniz yulaf kepeği markası fln var mı ??
ayrıca öğün olayından bahsetmişsnz , kaç öğün yemeliyim hazırlık ve seyir dönemlerinde ??

Tam yerindeymiş siniz hiç zorlanacağınızı sanmıyorum tüm dukan diyet ürünlerinin bulunduğu yer . 3 öğün ve aralarda acıktıkça yemelisiniz ru.sheim marka kullanıyorum yulaf kepeği için tabi orada dukana uygun birçok marka olduğuna eminim diyeti doğduğu yer bir araştırma yapın . doğalsanın da var ama ben pek beğenmedim içi samanlı yulaf kepeğinin .atak da sadece saf protein alacaksınız izinli gıdalardan sınırsız yeme hakkınız var ne kadar protein o kadar yağ tabi ki başlamadan önce kan değerlerinizi ve kolesterolünüzde kontrol ettirin bide beden ölçülerinizi alın incelmeye başladığınızı göreceksiniz şimdiden kolay gelsin .sevgiler

Tam yerindeymiş siniz hiç zorlanacağınızı sanmıyorum tüm dukan diyet ürünlerinin bulunduğu yer . 3 öğün ve aralarda acıktıkça yemelisiniz ru.sheim marka kullanıyorum yulaf kepeği için tabi orada dukana uygun birçok marka olduğuna eminim diyeti doğduğu yer bir araştırma yapın . doğalsanın da var ama ben pek beğenmedim içi samanlı yulaf kepeğinin .atak da sadece saf protein alacaksınız izinli gıdalardan sınırsız yeme hakkınız var ne kadar protein o kadar yağ tabi ki başlamadan önce kan değerlerinizi ve kolesterolünüzde kontrol ettirin bide beden ölçülerinizi alın incelmeye başladığınızı göreceksiniz şimdiden kolay gelsin .sevgiler

teşekkür ederim evet ozmn yrn gidip alışveriş yapayım, bide örnek listelerinizi yazarmısınız arkadaşlar örnek olması açısından . evet binlerce sayfa şeyler yazmşsınız çok güzel ama 100sayfa ancak okuyabldmmm :S

regl dönemim şiştim resmen.gr oynamıyor - adına .neyse bakalım neler olacak..

evet atak ilk gününü geride bırakan biri olarak yorumumu yapım:)

dün işten çıkmadan önce 17:45 te krep yedim peynirli... bi tanede ufak activia elime de aldım 1 şişe suyuu doğru kursaa...
19:00-21:30 arası kursum var her akşam... çıkışta otobüste biraz zorlandım sanki ama o günün yorgunluğuda olabilir.

eve gelmeden 1 durak önce indim. yürüyüş olsun ve hava alım diye:) iyiki de inmişim çok iyi geldi:) eve gittim tarçınlı süt içtim...

not: normalde bağırsak problemi olan biriyim şöyleki 10 günde 1 anca çıkabiliyorum dışarı:) ama dün böyle bir sorunumda olmadı şükür ki...

sabah tartıldığımda 72 kilo ile başlamıştım tam 71 çıktım:)

bugün 2:) 3 gün dayanırım diye düşünmüştüm atağa ama bu hafta içi atağa devam etmeyi düşünüyorum:)
proteinleri seviyoruummm:)))

evet atak ilk gününü geride bırakan biri olarak yorumumu yapım:)

dün işten çıkmadan önce 17:45 te krep yedim peynirli... bi tanede ufak activia elime de aldım 1 şişe suyuu doğru kursaa...
19:00-21:30 arası kursum var her akşam... çıkışta otobüste biraz zorlandım sanki ama o günün yorgunluğuda olabilir.

eve gelmeden 1 durak önce indim. yürüyüş olsun ve hava alım diye:) iyiki de inmişim çok iyi geldi:) eve gittim tarçınlı süt içtim...

not: normalde bağırsak problemi olan biriyim şöyleki 10 günde 1 anca çıkabiliyorum dışarı:) ama dün böyle bir sorunumda olmadı şükür ki...

sabah tartıldığımda 72 kilo ile başlamıştım tam 71 çıktım:)

bugün 2:) 3 gün dayanırım diye düşünmüştüm atağa ama bu hafta içi atağa devam etmeyi düşünüyorum:)
proteinleri seviyoruummm:)))

dukanın sitesinden test yaptınız mı ?öyle kafanıza göre atak yapamıyorsunuz çünkü...

günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor

dukanın sitesinden test yaptınız mı ?öyle kafanıza göre atak yapamıyorsunuz çünkü...

evet dukanda test yaptım 4 gün çıkmıştı ama ben dayanamam diye kendime 3 gün demiştim...
kilo verme hızı ve zamanı bize göre...
kitabıda okuduğumda kendin düzenini oturtabiliyorsun.

birde açıkçası ben çok fazla sebze sevmediğimde sebze+protein gününe geçmeye çekiniyorum.
tam o noktada vazgeçmemel için diyeti biraz daha benimsemeliyim sanırım...

kimse bişi yazmiinca ben de bişi dememştim =) 1.2 kilo vermişim toplam 3 günde =) ama aksam yemek yemememle alakalı mı bilmiorum =) senin nası gidio??

günaydın canım.bir öğün yemedin diye 1.2kg vermezsin.belli ki diyetini güzel yapıp zayıflamışsın.tebrik ederim.ben dün başladım.regl,ishal,diyet,2gecedir uykusuzluk hepsi birarada.ama ben çok yiyemedim.çünkü yulaf kepeği inanılmaz şişiriyor.midemde yer kalmadı başka şeylere.birde regl olunca görülen kilo artışına lütfen kimse takmasın.ishalden deli gibi su kaybettiğim halde bugün düne göre 600gr fazla görünüyordum.

Günaydın herkese.

Bugün tartıldımmm. Büyük gündü benim için :) 1 kilo daha gitmiş. Eve gideyim cetveli güncellerimmm :)

:nazar:

dünden beri 600grvermişimm:KK9: hemde kaçamaklarım vardı. benim çok hızlı kilo vermem gerekiyor o yüzden bir hafta yada 10 gün falan atak evresini yapacağım:KK50: sorularım:)
1)sosis turp yeşillik yiyebiliyor muyuz?
2)tatlı ihtiyacını ne yapacagız?
3)dukan ekmeği nedir?:KK54::KK54::KK54::KK54:

Sütlü light sosisler var beşler marka onlar serbest.
Tatlı için sütaş light meyveli yoğurt yada tarçınlı süt.
Dukan ekmeği tarifler bölümünde var. Google de var.

ilk ay da daha fazla veriliyorya o yüzden azsındım :KK1:
ben 27 gündür diyetteyim son 1 haftadır 4 kez tükettim eyvah eyvah :2:

Duraklamaya sebep olabilir canım fazla yememeye çalış derim.

slm kızlar:KK43:( resmen kilo vermem durmuş bulunuyor hatta aldım 500gr:KK43:( regl olucam olamıyorum!iki haftadır light puding yiyorum,o kadar sık tüketmemek lazım biliyorum ama canım deli gibi tatlı istiyor:KK43:pes etmek istemiyorum ama yaklaşık 10 gündür hiç veremedim ben,sporumu da yapıyorum.off ya nedendir anlamadım,çok sık yemiyorum bazen 2 bazen 3 öğün,ondan mı acaba???MUTSUZUM:KK43:(

Öğün atlamak zaten kilo alma sebebidir. Vücut kendini savunmaya alır öğün atladığında ve bir sonraki öğünde ne yersen ye enerjiye döner yani depolara gider.
Puding de sınırlı serbest ürünlerden bence fazla tüketme canım.

kızlar bu dukan harika bişey gercekten onu söyleyim birde kitapta diyor ya üç günden sonra aclık hissedilmez cok katılıyorum ben artık sırf metobolizmem calışsın diye zorla yiyorum

Aynen bende zor yiyorum.

Kabaklar ortadan 2 ye bölünür bıçak yardımıyla çekirdeklerinden dört tarafından çizik atılır kaynar suya atılır birkaç dk haşlanır çekirdekleri kaşık yardımıyla çıkarılır . Tavuk göğsü kuşbaşı doğranır soğanla ve salçayla sotelenir . Kabak sandallarının içine yerleştirilir . Çıkarılan kabak içleri püre haline getirilir 1 diş sarımsak rendelenir 1 kaşık mısır unu ve biraz süt ve light kaşar la püre yapılır 1 taşım pişirilir kabak sandallarının üstüne dökülür. Fırında üzeri kızarana kadar pişirilir .afiyetle yenir bu akşam Eki Görüntüle 341264 ki yemeğim

Süper görünüyor ki kabak sevmeyen biri olarak kesin demeyeceğim.

kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim yulaf kepeği - yulaf ezmesini ve goji berry i nereden temin ettiniz?
alıcam ve ben de başlayacağım

Yulaf ezmesi yasak canım. Kepeği ben Makro centerdan alıyorum kanyondan. Goji berry aktarlarda var ama ben hiç kullanmadım.

ben çok yemek yiiyorum atak evresinde yemeyi kısıyım mı yoksa problem olmaz mııı????:KK53::KK56::KK56::KK56:

Serbest olan gıdalarsa çok yemek sorun değil.

bende yazayım dukanımı

kahvaltı bir yumurtaya menemen ıkı üçgen peynir dukan ekmegi

öglen 250 gr kadar yogurt fırında soganlı tavuk

akşam yine ayni tavuktan yugurt aynı bir tanede turp 1 bardak kola:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56: nasıl kızlar

Dün üçgen peynirlerle ilgili yazı okudum face de ki Simlanın sayfasında.
Yağ oranı fazla olduğu için tavsiye edilmiyor.

regl dönemim şiştim resmen.gr oynamıyor - adına .neyse bakalım neler olacak..

Reglden sonra süper sonuç alacaksın cnm eminim.

evet dukanda test yaptım 4 gün çıkmıştı ama ben dayanamam diye kendime 3 gün demiştim...
kilo verme hızı ve zamanı bize göre...
kitabıda okuduğumda kendin düzenini oturtabiliyorsun.

birde açıkçası ben çok fazla sebze sevmediğimde sebze+protein gününe geçmeye çekiniyorum.
tam o noktada vazgeçmemel için diyeti biraz daha benimsemeliyim sanırım...

anladım ben 1,5 aydır bu diyeti yapan biri olarak fikrimi söyledim.gerisi size kalmış.kolay gelsin..

normalde acaip proteinciyimdir.et,balık,yoğurt vs. bayılırım ama sp günleri artık işkence oluyor bana .yanlış anlaşılmasın asla dönüş yok da bir öneride bulunun bana sp günlerini renklendirecek:))))))

anladım ben 1,5 aydır bu diyeti yapan biri olarak fikrimi söyledim.gerisi size kalmış.kolay gelsin..

canım benim çok teşekkür ederim tabikide burdaki herkesin fikri ve düşüncesi önemli.. eğer öyle olmasadı burdan destek olup devam etmek yerine herkes kendi başına yapardı:)
hepimize kolay gelsin:)

günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor

canını sıkma bende 60 da takıldım tam 13 gün ama geçti sonra .sakın moralini bozup diyeti bırakma tamam

günaydın kızlar o kadar mutluyumki anlatamam yıllar sonra tartıda 57 yi gördüm:)boyum 1,69 herkes yeter artık güçlendirmeye geç minicik kaldın diyo ama ben ya kadar devam edicem.bide hastayım üç gündür sinüzit oldum antibiyotik ve tylolhot iiyorum.acaba tylolhotdaki şeker beni etkilermi ya kızlar.önceden ballı süt içerdim boğazım için içmiyorum artık

günaydın kızlar o kadar mutluyumki anlatamam yıllar sonra tartıda 57 yi gördüm:)boyum 1,69 herkes yeter artık güçlendirmeye geç minicik kaldın diyo ama ben ya kadar devam edicem.bide hastayım üç gündür sinüzit oldum antibiyotik ve tylolhot iiyorum.acaba tylolhotdaki şeker beni etkilermi ya kızlar.önceden ballı süt içerdim boğazım için içmiyorum artık

:KK1::KK1::KK1: güldüm çünkü paranoyaklaşıyoruz resmen ben de herşeyin içindeki karbonhidratı şkeri düşünmekten helak oldum..çok geçmiş olsun.birşey olmaz zaten tylolhot çok da faydalı bir şey değilmiş çok ihtiyaç duymuyorsan içme istersen.

arkadaşlar dün benim değişik birşeyler yemek isteme günümdü sanırım.etin yanında onu biraz şenlendirecek birşeyler gibi.neyse markete gittim (açken markete gitmeyin fikri ne kadar doğruymuş) soslar filan aldım ajvar vs gibi.akşam sebzeli somon yapmıştım yanında açtım birkaç çatal kreple yedim sonra bir bakarım içindekilere şeker var amanınnnnn.sonra kendi kendime amannn 2 çataldan birşey olmaz dedim ama sanırım olacak.:KK1::18:ya da özel günüme az kaldı onda bir tuhafım.acıkıyorum,gerginim falan filan...

Herkese günaydıııın :)

Diyete yeni başlayan arkadaşlara sabırlı vee bol eksili günler diliyorummm :)

Bugün ne oldu bilmiyorum ama çok acıktım benn :) öğlen için getirdiğim tüm tavuklu köfteleri yedimmm :KK1:

günaydın canım.bir öğün yemedin diye 1.2kg vermezsin.belli ki diyetini güzel yapıp zayıflamışsın.tebrik ederim.ben dün başladım.regl,ishal,diyet,2gecedir uykusuzluk hepsi birarada.ama ben çok yiyemedim.çünkü yulaf kepeği inanılmaz şişiriyor.midemde yer kalmadı başka şeylere.birde regl olunca görülen kilo artışına lütfen kimse takmasın.ishalden deli gibi su kaybettiğim halde bugün düne göre 600gr fazla görünüyordum.

günaydın canım =) 1,2 olmasa da 200-300 gramı o yusden olabilir die sevinmeye korktum =)) eet tatlım regl çok farkettiriyor..hala ishalsen kahve iç,bol su iç bi de kola da işe yarıo..(diyete uygun olarak) 7 kiloymuş hedefin çok rahat verirsin bence..benim 34. günüm,7 gitti bile..ama daha var fazlam =(

X