Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler kızlar ben 3 gündür aynı kilodayım gram bile gitmemiş ama regl oldum ondan olabilirmi .okadar sıkı bir dukan diyetine gram gitmeyince morelim bozuluyor

iyi geceler kızlar ben 3 gündür aynı kilodayım gram bile gitmemiş ama regl oldum ondan olabilirmi .okadar sıkı bir dukan diyetine gram gitmeyince morelim bozuluyor

üzülme regl döneminde bir gr bile gitmedi aksine üzerine artılar gördük bir çoğumuz .bitince herşey eski rayına dönüyor.

süper gercekten senın yerınde olmak ısterdım. ben de 80 le basladım ıkı ay oldu ama 59 bana hayal gıbı gelıyor.tebrıkler.

İnan bana hayal değil, sen yeter ki iste

tebrikler canım ne kadar sürede verdin kilolarını dukanlamı verdin hepsini bende yapıyorumda o yüzden sordum kusura bakma

Teşkürler... Toplam 4.5 ayda, tamamını dukanla verdim canım. Darısı başına

Canım benim çok teşekkürler, hadi bakalım sıra sende, gel arkamdan
İNŞALLAH CANIM güçlendirmenin bittiği günleri de görürüm. Darısı başına arkadaşım:))

Haklısın çok can sıkıcı bi durum bu. Senin branşın ne??
Sakın sakın bak yapayım deme. Kaçamak kaçamağı doğuruyor ne yazık ki... bir kereyle kalmıyor. Sen hakim olabilirsin iradene..

gözün aydın
resimlerini koymayı düşünüyormusun
farkı merak ettim

Tabikisi de...

yok yok ben o dengeyi ayarlayabiliyorum çay dışında tatlandırıcı kullanmam tatlıyla da pek aram yoktur regl döneminde ister canım onu da hallediyorum artık

senden bunları duymak beni daha da inandırıyor... benim hedefim 60 fakat dukan bana 66 hedef belirledi... şimdi bakalım 3. seyir günüm henüz... kaçamak yapmamaya çalışıyorum... birde regl dönemindeyim... tatlı istiyor canım şu dukan sütlacını denedim beğenmedim yiyemedim... sanırım dün akşam bi kaçamağım oldu ama tekrarlanmıycak, önce kendime sonra sana söz veriyorum dayanamadım irmik helvası yaptım... irmik yasakmı değilmi bilmiyorum... 2 su bardağı irmiği yağsız kavurdum üzerine light süt-su karışımı ve bir de 2 kaşık toz splenda koydum... küçük bi kaseyi kalıp olarak kullanıp üzerine eritilmiş bitter çikolata döktüm 1,5 - 2 tatlı kaşığı kadar... çok mu yaramazlık yapmışım yaaa bide benim bağırsaklarım resmen kilitlendi tuvalete çıkmak istiyorum hatta mümkünse midemi bozmak istiyorum ama ne denediysem olmuyo... aç karnına form çay içiyorum... süt içiyorum... sıcak su içiyorum... ama banamısın demiyo...şu regl bitsin şişkinlikten nefret ediyorum... ama inceldiğimi görüyorum kemerim 2 delik geride lütfen buralardan kaybolma çünkü sana çooook ihtiyacım olucak... resimlerle ilgili düşencen içinde teşekkürler önce ve sonra durumunu paylaşırsan çok mutlu oluruz... kocaman öptüm tatlım... senin yolunda ilerliyorum bekle beni ulaşıcam mutlaka sana...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum yumurta sizealerji yapmışmıydı benim 1haftadır yüzümde sivilceler çıkmaya başladı nedeni yumurta olabilirmi

arkadaşlar bişey sormak istiyorum yumurta sizealerji yapmışmıydı benim 1haftadır yüzümde sivilceler çıkmaya başladı nedeni yumurta olabilirmi
yumurta biçok insana alerji yapar... bana yapmadı ama yapmasın diye hergün yemedim zaten bir gün ara verdim...

GÜNAYDIN KIZLAR 79 KG ile 2 şubat perşembe günü dukana başladım ama akşam üstü başlayan başağrım dün zirveye ulaştı aralıksız 24 saat baş ağrım oldu ağrı kesiciye rağmen hiç dinmedi çok fenaydı üstelik çok güzel beslendim su dahil hiç bişeyimi eksik etmedim ama ağrı dayanılmaz boyutta bugun itibari ile 1,6 kg vermiş gözüküyorum ama artık ağrıya dayanamıyorum
iş yerindeki 3 arkadaş başladık biri tansiyon şikayeti ile hastaneye gitti kolestrol çok yükselmiş o yüzden baş ağrısı ve tansiyonda fırlamış bıraktı. bendede aynı şikayet var muhtelemen kolestrol sıkıntım oluştu.. o yüzden bende artık bugun ek gıdalara geçicem

yolunuz açık olsun arkadaşlar bol bol sağlıkla verin inş. kilolarınızı

canım bana da yaptı ama birkaç gün yemeyince geçti bide alerji şurubu içmiştim . ama formda eskilerden çok tatlı bir arkadaşımız var dı o da çok etkilenmişti bitterdi galiba alerji olmuştu yumurta yüzünden dikkat et bir kaç gün yeme bide Z.... başlayan bir alerji şurubu var dr git hemen tedavisini söyler zaten hemen bir iğneyle de aynı gün kaşıntıdan kurtula bilirsin geçmiş olsun . sevgiler...

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bi kaç gün yumurta yemesem iyi olur sanırım

canım geçmiş olsun kan tahlillerini yaptırmış mıydın ben başlamadan yaptırmıştım ve kolesterolüm yüksek çıkmıştı 220 yağsız yedim sonra 169 düştü ilk ayda sonraki kontrollerde de düşük çıktı istersen önce kontrol ettir kan değerlerini sonra dr danış yapa bilir miyim diye tabi sağlık önce gelir tekrar geçmiş olsun...sevgiler

geçen sene 98 kilo ile başladığım bölük pörçük diyetlerle,seanslarını doldurmadığım sporlarla 82 kiloya düştüğüm zayıflama serüvenime dukan diyetiyle devam ediyorum.evet hanımlar yüzlerce sayfa tecrübelerinizi elimden geldiğince okumaya çalıştım ve fena halde gaza geldim.hemen kadınlar kulübüne üye olarak aranıza katılmak deneyimlerimi paylaşmak,tecrübelerinzden yararlanmak istedim.ve burdayım...bu uzun ve zahmetli diyette rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bu arada hayalim üç kelime o da şöyle ''YİYORUM KİLO ALAMIYORUM'

kızlar şaka gibi daha salon bakmadan balayı oteli bakmaya başladık... bizim nikah yıldırım olucak galiba... zaten düğün oldum olası istememişimdir... ohhh küçük çapta bi nikah-kına organizasyonu... ve elini bal ayı... anam ne biçim bi heyecan bu... ne enteresandır ki benim herif hala beklemede evlilik teklifi için tık yok çalışıyomu napıyosa artık "evet" almak kolay olmıycak diye yoruluyomu yoksa benim kuzucum... kıyamamki amaa tutup kolumdan kaçırıcakmı yoksaheyecanımı paylaşmak istedim sadece... :13:

Bir an altı ay öncesine dönüverdim ya Evlilik kadar güzel birşey yok sevdiğinle aynı evi paylaşmak çok güzel..Sen bi çıtlat bence evlilik teklifini oldu bittiye getirmesin

Bir an altı ay öncesine dönüverdim ya Evlilik kadar güzel birşey yok sevdiğinle aynı evi paylaşmak çok güzel..Sen bi çıtlat bence evlilik teklifini oldu bittiye getirmesin
Getirmez yazık getiremezki... Çok zorlanıcak bunu biliyorum çünkü bizim ilişkimizde hiçbi kutlama sıradan olmadı... Hiçbi doğumgünü sıradan hediyelerle yada kutlamalarla geçmedi... O yüzden ikimiz için de memnuniyet biraz zor... Kafası çorba gibidir garibimin... Bu arada 14 şubat tanışma yıldönümümüz 3. yılımız oluyor...Ben deli danalar gibi düşünüyorum acaba bu kez sıradışı ne yaşanabilir diye... Sanırım buldum gibi.. Hem Belki O da sevgililer gününde bir sürpriz yapabilir... Aslında beklentim yok diyorum ama bi taraftanda meraklanıyorum...

İlişki uzadıkça hediye olayı da çileye dönüyor malesef O zaman çok güzel bir şekilde teklif almanı diliyorum...Bizim evlilik hazırlığı süreci tantanalı olduğu için evlilik teklifi oldu bittiye gelmişti Sen ne yapmayı düşünüyorsun...

Bu diyete başlayamıcam sanırım ben...Alışverişe çıkayım önce dedim kredi kartının ekstre kesilsin diye bekledim şimdide kartın chipi bozuldu yeni kart bekliyoruz

Gitar istiyo deli gibi ama izin vermemiştim sanırım onunla ilgili bişi olucak... Bu arada hoş dileklerin için çok teşekkür ederim... Bizim durum da tantanalı o yüzden yer bile tutmadık... Beklemedeyiz... Aniden olabilir herşey... Ama program en geç Eylül...!!!!

Ayrıca sen de hazırlık aşamasında bol bol kitabı ve yorumları oku çoook işe yarıyo... Bende karar verdikten çok uzun süre sonra başlamıştım... Önce regl bitmesini bekledim... Sonra dişimden ameliyat oldum derken 1 ay boşa gitti... Ama boşa giden her güne üzülüyorum... Hiçbişey için geç değil yinede... Atak bitti seyirdeyim şimdi atakta 5 kilo verdim toplamda 20 kilo vermem lazım son 15 ağır yada hızlı gidicek eli mahkum... Çünkü ben gelin olucammm.... Aramıza hoşgeldin... Umarım rahat rahat kilolarımızı verebiliriz...

Gitar iyi fikir istediği birşey olması da ayrıca güzel...Ben hep derim geç olsun güç olmasın...İnşallah kazasız belasız atlatırsınız herşeyi...

Kitabı okudum...Vakit buldukça burdan yazılanları da okuyorum...Bende düğünden önce ilaç kullanmıştım 7 kilo vermiştim...Düğünden sonra fazlasını aldım Doğum kontrol hapının gözü kör olsun hep o aldırdı

ve kitabı güçlendirme dönemine kadar okudum en sonunda....
günlerdir iş yoğunluğundan kitabı elime zor aldım
sizleri de takip etmeye çalışsamda ancak bugün okuyabildim yazılanları...

Öncelikleee HOŞBULDUM :))

kitabı okurken notlar aldım kağıda kuralları yazdım vs vs. neden mii??? sevgili annem ve annem en yakın arkadaşı hatta karşı komşumuzu da aynı anda diyete sokmak için:)
emin olun kalabalıkta çok çok daha kolay yapılıyor diyet.

gerçekten iradeli bir yapım var ve ayrıca diyetide çok ağır bulmadığımdan deneyeceğim...

Yarın Doğumgünüm olduğumdan son kaçamağımı yapıp :)) 6 Şubat günü atak evreme başlama planlarım var:))

çok sık tartılan bir yapım var ve inanın her tartıldığımda bıkmadan buraya yazaarım... :))

artık benimlede uğraşmak zorunda kalacaksınız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…