Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ve kitabı güçlendirme dönemine kadar okudum en sonunda....
günlerdir iş yoğunluğundan kitabı elime zor aldım :KK43:
sizleri de takip etmeye çalışsamda ancak bugün okuyabildim yazılanları...

Öncelikleee HOŞBULDUM :))

kitabı okurken notlar aldım kağıda kuralları yazdım vs vs. neden mii??? sevgili annem ve annem en yakın arkadaşı hatta karşı komşumuzu da aynı anda diyete sokmak için:)
emin olun kalabalıkta çok çok daha kolay yapılıyor diyet.

gerçekten iradeli bir yapım var ve ayrıca diyetide çok ağır bulmadığımdan deneyeceğim...

Yarın Doğumgünüm olduğumdan son kaçamağımı yapıp :)) 6 Şubat günü atak evreme başlama planlarım var:))

çok sık tartılan bir yapım var ve inanın her tartıldığımda bıkmadan buraya yazaarım... :))

artık benimlede uğraşmak zorunda kalacaksınız :))))

Keşke kitabı okumaya devam etseydin...Kitapta bilinmesi gereken bilgilerde verilmiş o yüzden sana yararı olurdu...Ben tamamen okudum kitabı dönemleri tekrar tekrar üzerinden geçerim dedim daha sonra...Bende isteyince hızlı veriyorum kilo ama cipsi,çerezi ve çikolatayı görünce dayanamıyorum başka hiçbir yiyecekte gözüm yok :KK14::KK14::KK14::KK14:

Çevrendekilerle başlaman iyi olur en azından yemekle uğraşmazsın ayrıca annen üstlenir onu...

Gitar iyi fikir istediği birşey olması da ayrıca güzel...Ben hep derim geç olsun güç olmasın...İnşallah kazasız belasız atlatırsınız herşeyi...

Kitabı okudum...Vakit buldukça burdan yazılanları da okuyorum...Bende düğünden önce ilaç kullanmıştım 7 kilo vermiştim...Düğünden sonra fazlasını aldım :KK14::KK14::KK14: Doğum kontrol hapının gözü kör olsun hep o aldırdı :KK37::KK37::KK37:
bizde evlendiğimiz gibi çocuk düşünüyoruz o yüzden... zayıf hamile kalmak istiyorum... sonra kilo vermek daha zor olur diye... bi yerde okumuştum insan kaç kiloyla hamile kalıyosa hayatı boyunca en zayıf olabileceği kilo oymuş... o yüzden incelicem... şart yani ZeynepSu ve AliAydın için :KK16:

bizde evlendiğimiz gibi çocuk düşünüyoruz o yüzden... zayıf hamile kalmak istiyorum... sonra kilo vermek daha zor olur diye... bi yerde okumuştum insan kaç kiloyla hamile kalıyosa hayatı boyunca en zayıf olabileceği kilo oymuş... o yüzden incelicem... şart yani ZeynepSu ve AliAydın için :KK16:

Doğru olabilir bu tespit :KK9::KK9::KK9: Kaç yaşındasın hemen çocuk kötü olmaz mı biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız :26::26::26:

Doğru olabilir bu tespit :KK9::KK9::KK9: Kaç yaşındasın hemen çocuk kötü olmaz mı biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız :26::26::26:
yok yok hemencik gelsin ZeynepSu ve AliAydın... zaten bekliyoruz bunca zamandır boşyere onlarla birlikte çıkarırırz hayatın tadını...28 yaşındayım 30 umda falan anne olurum... daha fazla da geç kalmak istemiyorum...

Keşke kitabı okumaya devam etseydin...Kitapta bilinmesi gereken bilgilerde verilmiş o yüzden sana yararı olurdu...Ben tamamen okudum kitabı dönemleri tekrar tekrar üzerinden geçerim dedim daha sonra...Bende isteyince hızlı veriyorum kilo ama cipsi,çerezi ve çikolatayı görünce dayanamıyorum başka hiçbir yiyecekte gözüm yok :KK14::KK14::KK14::KK14:

Çevrendekilerle başlaman iyi olur en azından yemekle uğraşmazsın ayrıca annen üstlenir onu...

yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))

annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.

yok yok hemencik gelsin ZeynepSu ve AliAydın... zaten bekliyoruz bunca zamandır boşyere onlarla birlikte çıkarırırz hayatın tadını...28 yaşındayım 30 umda falan anne olurum... daha fazla da geç kalmak istemiyorum...

:KK9::KK9::KK9::KK9: Annelik hormonları kabarmış bir bayan görüyorum karşımda...Hayırlısı olsun senin için inşallah...Bir an önce kavuşursun Zeynepsu ve Aliaydın a umarım...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))

annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.

Bende de var tatlı sorunu :26::26::26: Markete filan gittiğimizde eşim çikolata alayım mı sana diye soruyor :KK9::KK9::KK9: Dukan tariflerine bakarken direk tatlılara odaklandım hatta... Allahtan light pudingler varmış :KK9::KK9::KK9: Zayıflayan bayanların resimlerini göster anneye :KK9::KK9::KK9:

Ne demek uğraşmak aşkolsun :KK45::KK45::KK45: Çalışıyor musun. Ben İstanbul dayım turizmciyim 25 yaşındayım :KK9::KK9::KK9:
ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağın :KK70: turizmciyim derken balayı oteli seninle bakabliiriz yani :KK8:

ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağın :KK70: turizmciyim derken balayı oteli seninle bakabliiriz yani :KK8:

İstanbulda nereye geliceksin ay yakınıma gelirsin inş gider geliriz :KK9::KK9::KK9: Bakabiliriz tabi neden olmasın...

selam arkadaşlar artık bende tamamen dukana adapte oldum defalarca denememe ragmen bir gün bile yapamamıştım ama şimdi konsantrem cok iyi bu gün ilk atagım bitti artık aranızdayım kendime güveniyorum inş başaracagım

kızlar şaka gibi daha salon bakmadan balayı oteli bakmaya başladık... bizim nikah yıldırım olucak galiba... zaten düğün oldum olası istememişimdir... ohhh küçük çapta bi nikah-kına organizasyonu... ve elini bal ayı... :KK9::KK9::KK9::KK9: anam ne biçim bi heyecan bu... ne enteresandır ki benim herif hala beklemede evlilik teklifi için tık yok çalışıyomu napıyosa artık :KK16::KK48:"evet" almak kolay olmıycak diye yoruluyomu yoksa benim kuzucum... kıyamamki amaa :KK25: tutup kolumdan kaçırıcakmı yoksa:KK4::21:heyecanımı paylaşmak istedim sadece... :13::nazar::KK54:

tadini cikarin :KK66:

arkadaşlar şu hesaplama işini bileniniz varmı lütfen bana yardım edermisiniz rica etsem

X