Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler canım ne kadar sürede verdin kilolarını dukanlamı verdin hepsini bende yapıyorumda o yüzden sordum kusura bakma

kızlar http://www.bonprix.com.tr/# bu siteden alıcak oo kaar çok şey buldumki aklınız durur... bi aylık maaşımı yatırsam yetmez alıcaklarıma... offf çoook heyecanlandım ya... incecik olucamm.... her istediğmi giyicem...

1 ayda geliyor. Çok sinir bişi yaa. Hemen gelse ben de alcam ama ordan gelesiye kaç kilo olacağımız belli değil şekerim daha önce aldım kıyafet. Malları güzel..

1 ayda geliyor. Çok sinir bişi yaa. Hemen gelse ben de alcam ama ordan gelesiye kaç kilo olacağımız belli değil şekerim daha önce aldım kıyafet. Malları güzel..
yahu iki beden küçük sipariş veririm... gelene kadar ben o bedene inerim zatii

canımmmm
çok mu çok sevindim, gözün aydın, emek ettin ve karşılığını da aldın tabiki
güçlendirmeyide tamamlayıp, güçlendirmede bittiiiii yazacağın günler yakındır bu azimle...
tekrar tebrik ederim

ben bugün bitik haldeyim, kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum ve karar verdim bana bu kadar kilo aldıran şey kpss ymiş, eminim artık
bugün atamalar oldu ve benim branşım 86.9da kalırken, bazı branşlarda 22-25-27-32 gibi puanlarla atama oldu
sinirden fıttırmış haldeyim ve inan kendimi tutuyorum yoksa gidip direk ekler pasta yapçam kafam dağılsın diye.......

gözün aydın
resimlerini koymayı düşünüyormusun
farkı merak ettim

geçmiş olsun cnm peki bilio musun ing. öğrt. kaçta kaldı acaba?

geçmiş olsun cnm peki bilio musun ing. öğrt. kaçta kaldı acaba?
ingilizce 75.093 te kalmış
memurlar nette tablo var......
söyleyecek çok şey var ama derdini anlatabileceğin kimse yok
hayallerim hayal kırıklığı oldu sadece (((

ingilizce 75.093 te kalmış
memurlar nette tablo var......
söyleyecek çok şey var ama derdini anlatabileceğin kimse yok
hayallerim hayal kırıklığı oldu sadece (((

Haklısın aslında söylenecek çok şey var, 22, 25, 35 vs vs bu puanlarla öğretmen ataması yapmak gerçekten büyük bir ayıp. Aslında yapılan sınavın öğretmenliğe geçişte aşılması gereken bir unsur olması bile büyük bir saçmalık.

Hiç canını sıkma, çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ben de eğitim fakültesi çıkışlıyım ve atama bekleyen o kadar çok arkadaşım oldu ki. Umudunu yitirme derim ben.

üzülme canım en azından formasyonun var ben 3. sınıfdayken kaldırıldı inş seneye alacağım verilen hak geri alınmaz muhabbetleri hepsi yalan ülkemizde inş ağustos ayında atanırsın hayırlısıyla bir sürü de kadro açık kalmış o alanlara kaydırsalardı avukatdan ancak bu Kadar olur İNŞALLAH ağustos ayında istediğin yere atanırsın canım sevgiler... yemek yerine yazsan yada bişiler çizsen bu durumlarda baya işe yarar tecrübeyle sabittir.

Atanamayan arkadaşım; lütfen kafana takma. Kız kardeşim 3 sene atanmayı bekledi. Çok yıprattı kendini. Psikolojik olarak çok harap oldu. Hep ağlardı her atama sonrası, yıkılırdı. Derdim ki; canını sıkma, her şeyin hayırlısı. Demek ki henüz sana orda ekmek yok.

Bak geçtiğimiz temmuzda atandı ve çok şükür bütün dertleri bitti. Bir arkadaşım 28 yaşında kaç sene sonra atandı mesela. Kısmet. Her şey kısmet. Bu tip durumlarda Allah'ı düşün ve demek ki kısmetim başka yerdeymiş, de.

Canını sıkma, hayat devam ediyor değil mi, diyet bozmaya değer mi hem, ne güzel zayıflıyoruz. Bırak ekleri falan.

Ben de forumda tavsiye edilen 2 markadan aldım. Zaten ülkemizde en çok o 2 marka satılıyor. Biri kutuda diğeri de kağıt torbada. İkisini de sevmiyorum. Krepte falan özellikle krep çok kötü oluyor :26:

bende krebi bi türlü sevemedim, omre poaçası yapıyorum, üzerinede çörek otu serpiyorum, gayet leziz oluyo..kahvaltıda tüketiyorum..

ohhh afiyet olsun, benim kzımda bisküvi yerken nolursun benim için 1 tane ye diyo, bende mecburen yiyorum, onun için 10 dk fazla yürürüm, kızımı kırmayım diyorum

sanada hayırlı kandiller canım

bravo bravo bravo arkadaşım süpersin, ne büyük mutluluk,Allah bizede nasip etsin inşallah..

kızlar ben dün regl oldum, ama tartıda fazla çıkmadım,hatta -200 gr.. sizce regl bitince bayağı bi vermiş mi olurum, yoksa bende su tutmamışdırda normal kilomudur? varmı benle aynı durumu yaşayan?
bide dün dr.oetker lıght puding denedim, kesinlikle tavsiye ederim, tatlı krizi için süper çözüm..

Kızlar baş ağrım dayanılmaz biçimde öneriniz var mı? ( atak 2.gündeyim)

Canım benim :) Nasılsın? Diyeti raya oturttuğuna çok sevindim. Yemeklerde ve kahvaltı yanında ekmeğe ihtiyaç duymuyorum. O nedenle kepekten o sevmediğim tadı almamak için çorbalara bi kaşık falan koyuyorum, götürüyorum. Zaten her gün çorba içiyorum. Çorba hem doyurucu hem de acı acı iyi oluyor
Gayet güzel bir durum. Ama sakın haa kaçamak yapma olar mı cnm Bir hafta sonra sağlıklı kilonu öğrenirsin.

Aynen öyle. Susuzluk baş ağrısı yapar. Bol bol su iç. Bugünler geçecek. Hepimizde oldu o baş ağrısı

Kızlar baş ağrım dayanılmaz biçimde öneriniz var mı? ( atak 2.gündeyim)

az su tüketmek başağrısı yapar... vücudun susuz kalmış olabilirmi?

Canım ya gönülden tebrik ediyorum seni,tebrikler;inan kaçamak yapmak istediğimde seni aklıma getiriyorum,süper kilo vermişsin darısı bizim başımıza:))diğer arkadaşlar gibi bende çok merak ediyorum fotoğrafını yüklesene:))bize daha büyük motivasyon olur

abooo bu kacamaklarima ragmen tartim bugün eksilerdeydi :) ayyyy bi sevindim bi sevindim anlatamam size. Evet kaldigim yerden devam edecegim, cünkü eger atak yaparsam vücudumun ataklara alisacagini djüsünüyorum ve bi gün gercekten ihtiyacim oldugunda o zaman ise yaramaya bilir =/

Kizlar ben yurtdisinda yasadigim icin türkiyede ki gibi disarda yemek yeme konusunda pek sansli degilim. Öyle izgara felan yok, menüde ne varsa onu secmek zorundasin...

arkadaslar benim son 6kilom hemen gitsin istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…