Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
Kızlar 59.2 kiloyum artıkınDukan bana 14 şubatta 60 kilo hedef belirlemişti. Ben artık güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar. Benim kendi hedefim olan 58 e ise güçlendirmede ulaşmayı planlıyorum. Bugün ilk olarak ayva yiyecem. (ayvayı yedim gibi oldu ) Canım ayva istiyor.
Sakın pes etmeyin kızlar, hedefinize ulaşmak için bu diyet zor değil. Hepiniz yaza fıstık gibi gireceksiniz, buna eminim. (kendimden biliyorum) Yok bir haftadır bir gram veremedim, yok fazla çıktım falan bunlara aldırmayın sakın. Ben de yaşadım hepsini. Siz kendinizi bozmayıp aynen devam ettiğiniz müddetçe incecik bir kız olmanız hayal değil.Morali bozuk olanlar; bir an önce toparlanın. Gözünüzün önündeki örneklere bir bakın. Hadi bakalım booollll ------liiii günler bizim olsun. Hepinizi seviyorum.
Bu arada; kandiliniz mübarek olsun...
kızlar http://www.bonprix.com.tr/# bu siteden alıcak oo kaar çok şey buldumki aklınız durur... bi aylık maaşımı yatırsam yetmez alıcaklarıma... offf çoook heyecanlandım ya... incecik olucamm.... her istediğmi giyicem...
yahu iki beden küçük sipariş veririm... gelene kadar ben o bedene inerim zatii1 ayda geliyor. Çok sinir bişi yaa. Hemen gelse ben de alcam ama ordan gelesiye kaç kilo olacağımız belli değil şekerimdaha önce aldım kıyafet. Malları güzel..
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
Kızlar 59.2 kiloyum artıkınDukan bana 14 şubatta 60 kilo hedef belirlemişti. Ben artık güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar. Benim kendi hedefim olan 58 e ise güçlendirmede ulaşmayı planlıyorum. Bugün ilk olarak ayva yiyecem. (ayvayı yedim gibi oldu ) Canım ayva istiyor.
Sakın pes etmeyin kızlar, hedefinize ulaşmak için bu diyet zor değil. Hepiniz yaza fıstık gibi gireceksiniz, buna eminim. (kendimden biliyorum) Yok bir haftadır bir gram veremedim, yok fazla çıktım falan bunlara aldırmayın sakın. Ben de yaşadım hepsini. Siz kendinizi bozmayıp aynen devam ettiğiniz müddetçe incecik bir kız olmanız hayal değil.Morali bozuk olanlar; bir an önce toparlanın. Gözünüzün önündeki örneklere bir bakın. Hadi bakalım booollll ------liiii günler bizim olsun. Hepinizi seviyorum.
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
canımmmm
çok mu çok sevindim, gözün aydın, emek ettin ve karşılığını da aldın tabiki
güçlendirmeyide tamamlayıp, güçlendirmede bittiiiii yazacağın günler yakındır bu azimle...
tekrar tebrik ederim
ben bugün bitik haldeyim, kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum ve karar verdim bana bu kadar kilo aldıran şey kpss ymiş, eminim artık
bugün atamalar oldu ve benim branşım 86.9da kalırken, bazı branşlarda 22-25-27-32 gibi puanlarla atama oldu
sinirden fıttırmış haldeyim ve inan kendimi tutuyorum yoksa gidip direk ekler pasta yapçam kafam dağılsın diye.......
ingilizce 75.093 te kalmışgeçmiş olsun cnmpeki bilio musun ing. öğrt. kaçta kaldı acaba?
ingilizce 75.093 te kalmış
memurlar nette tablo var......
söyleyecek çok şey var ama derdini anlatabileceğin kimse yok
hayallerim hayal kırıklığı oldu sadece(((
canımmmm
çok mu çok sevindim, gözün aydın, emek ettin ve karşılığını da aldın tabiki
güçlendirmeyide tamamlayıp, güçlendirmede bittiiiii yazacağın günler yakındır bu azimle...
tekrar tebrik ederim
ben bugün bitik haldeyim, kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum ve karar verdim bana bu kadar kilo aldıran şey kpss ymiş, eminim artık
bugün atamalar oldu ve benim branşım 86.9da kalırken, bazı branşlarda 22-25-27-32 gibi puanlarla atama oldu
sinirden fıttırmış haldeyim ve inan kendimi tutuyorum yoksa gidip direk ekler pasta yapçam kafam dağılsın diye.......
yahu iki beden küçük sipariş veririm... gelene kadar ben o bedene inerim zatii
ayyy...özür dilerim.. küçük beden alsaydın bariiiyaaaaaaa
sizin yüzünüzden borca girdim.kendime mont aldım
Ben de forumda tavsiye edilen 2 markadan aldım. Zaten ülkemizde en çok o 2 marka satılıyor. Biri kutuda diğeri de kağıt torbada. İkisini de sevmiyorum. Krepte falan özellikle krep çok kötü oluyor :26:
ohhh afiyet olsun, benim kzımda bisküvi yerken nolursun benim için 1 tane ye diyo, bende mecburen yiyorum, onun için 10 dk fazla yürürüm, kızımı kırmayım diyorumGünaydın kızlar.
Felsefemiz bu olsun kuzum.
Sanırım Çarşamba akşamını soruyorsun cnm. Ne sen sor ben söyliyim. Öğlen ki mc menüden sonra akşamda dominos pizza
Kızım çok istedi kıyamadım yavruma.
sanada hayırlı kandiller canımselam hanımlar,
arada sırada uğrayıp bakıp çıkıyorum ama işlerden yazmak nasib olmadı bi türlü...
face.deki rulo pastadan yaptım, kreması az geldi,buzdolabında durdukça da üstü kurudu, ben de 2 bardak sütten puding yapıp dilimledikten sonra üzerine döktüm, nefis oldu walla..
bu sıralar kaçamaklarım arttı, muhtemelen haftaya son haftam.. dukan aldatmacası yapıcam ben de, seyiri biraz az tutup güçlendirmede de abartmamak...
kandil olduğu için dün-bugün oruçluydum. dün marketteki erken çıkmış kandil simitlerine yenildim... ev kandil simidi dolu,babamlar da almışlar gelirken,bugün şirkette de dağıttılar.napcam ben yaa... ayrıca 2 gecedir sahurda protein içeceği içiyorum, şekersiz zaten (herbalife'ın) inş olumsuz etkilemez..
neyse şükür 5-6 yıl önceki kiloma geldim. bu şekilde dikkatli beslenirsem kilo almam inşallah diyorum,arasıra kaçamak her diyette olur..
HEPİMİZE HAYIRLI KANDİLLER İNŞ DUKANCANLARIM!
bravo bravo bravo arkadaşım süpersin, ne büyük mutluluk,Allah bizede nasip etsin inşallah..Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
az su tüketmek başağrısı yapar... vücudun susuz kalmış olabilirmi?Kızlar baş ağrım dayanılmaz biçimde öneriniz var mı? ( atak 2.gündeyim)
bende krebi bi türlü sevemedim, omre poaçası yapıyorum, üzerinede çörek otu serpiyorum, gayet leziz oluyo..kahvaltıda tüketiyorum..
ohhh afiyet olsun, benim kzımda bisküvi yerken nolursun benim için 1 tane ye diyo, bende mecburen yiyorum, onun için 10 dk fazla yürürüm, kızımı kırmayım diyorum
sanada hayırlı kandiller canım
bravo bravo bravo arkadaşım süpersin, ne büyük mutluluk,Allah bizede nasip etsin inşallah..
kızlar ben dün regl oldum, ama tartıda fazla çıkmadım,hatta -200 gr.. sizce regl bitince bayağı bi vermiş mi olurum, yoksa bende su tutmamışdırda normal kilomudur? varmı benle aynı durumu yaşayan?
bide dün dr.oetker lıght puding denedim, kesinlikle tavsiye ederim, tatlı krizi için süper çözüm..
Kızlar baş ağrım dayanılmaz biçimde öneriniz var mı? ( atak 2.gündeyim)
az su tüketmek başağrısı yapar... vücudun susuz kalmış olabilirmi?
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
Günaydın kızlar.
Bu hafta yaptığım sapıtıklıkların sonucu +500 gr.
Dün düzene girdim çok şükür.
Dün yediklerim sabah krep arasında salam, light üçgen peynir, haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk döner ve salatalık turşusu
Akşam tavuk sote ve yoğurt
Ara yoğurt
Felsefemiz bu olsun kuzum.
Sanırım Çarşamba akşamını soruyorsun cnm. Ne sen sor ben söyliyim. Öğlen ki mc menüden sonra akşamda dominos pizza
Kızım çok istedi kıyamadım yavruma.
Bu diyette düzenli testn yapılması lazım canım. Çok şükür ben bi sorun yaşamadım sana da geçmiş olsun.
Cnm çok saol yarın gidip bakıcaz eşimle. Bunları mutlaka dikkate alıcam.
Canım poğacayı bende denemek istiyorum. Senin yaptıklarında harika görünüyorlar. Afiyet olsun.
Akşam haberlerde izledim. İzmirliler şen şakrak kar dolayısıyla.
Çok güzörünüyor cnm afiyet olsun.
Izgara et falan yokmu canım acaba. Bence atak yapma. Bu kadar kısa süreli kaçamaklar için atak önerilmiyor. Genelde uzun süreli duraklamalardan sonra atak yapın diyorlar.
İşallah cnm başarıcaz hep beraber.
Azmin daim olsun.
Pizza çok leziz görünüyor ama tadını tabi sen biliyorsun ben yine de deniyeceğim cnaım. Teşekkürler.
Afiyet olsun cnm bunu da deneyeceğim.
Bende sadece krep olarak tüketebiliyorum.
Aminnnnnn. İyi eğlenceler canım.
Kesinlikle ayakkabı aşktır.
Cnm nane limon içsen belki iyi gelir.
Darısı hepimizin başına işallah. Tebrikler cnm.
Tebrikler
canım bana sorarsan atak yapma.sırayı izleyerek p günlerini yapmaya gayret .sunuçta seyir evresinde uzun süren duraklamalarda yapılan bir çeşit atak dönemine yumruk deniyor ve seninki kilo verişinin durması değil,diyete uyamamanın sonucu.(şarapla salata konusuna girmeden)bu günleri yaşanmamış sayıp,seyirine kaldığın yerden devam et.öğlen yemeklerini bir süre kendin hazırlayıp düzen yakalayabilirsin.ton balığı,yoğurt,bazı haşlama yada çiğ sebzeler sana yardım edebilir.bu soğuklarda taşıma yada saklama çok sıkıntı yaratmaz herhalde.yazın giyebileceğin şeyleri düşün ve ona göre motive ol lütfen!!!