Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Heee kizlar bu arada günde kac kere tartiliyorsunuz? Ben meraktan en az bir 5-6 kere tartiliyorumdur. Ilginc hep degisiyor.

Heee kizlar bu arada günde kac kere tartiliyorsunuz? Ben meraktan en az bir 5-6 kere tartiliyorumdur. Ilginc hep degisiyor.
e normal değilmi değişmesi... kaç kere yemek yiyip kaç kere tuvalete gidiyosun... terliyosun... uyuyosun...

kızlar... dukana uygun irmik helvası olabilirmi acaba?... yağsız kavrulmuş... light süt dökülmüş... fıstıksız... şeker yerine tatlandırıcı koysak nasıl olur yaa.... mübarek kandil gecesi hem evimizde bişi kokutmuş olurum hemde nasiplenirim olmazmı ki acaba irmik yasakmı yaa acil cevaaappp!!!!! nooluuurrr!!!!!!!!!

su içmdede sorun yok epeyce tüketiyorum aslında dün akşam başladı sanki yüzüm düşüyo inş kısa zamanda geçer
bu arada kek tarifi gördüm bi sitede deneyen var mı atakta yenio mu :)

Çok kasma kendini. Canın bu kadar istiyorsa yap azcık ye nolcak. Sonra spor yap ama mutlaka. Dietini öde

Kakaolu, tarçınlı, limonlu ve karatay diyeti de yaptığımdan zaman zaman az bişi havuçlu kek yaptığım oluyor. Tadı nefis. Tavsiye ederim. Kek güzel oluyor ben çok yemiyorum sevmiyoruma am canımız tatlı istediğinde kesinlikle kurtarıcı
su içmdede sorun yok epeyce tüketiyorum aslında dün akşam başladı sanki yüzüm düşüyo inş kısa zamanda geçer
bu arada kek tarifi gördüm bi sitede deneyen var mı atakta yenio mu :)

İrmik yasak ama feysteki tarif sayfasında irmik tatlısı tarifi var :)

♥ Sevgili Peygamberimizim ♥ Doğum Yıldönümü
Herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun , Duaları kabul olsun ,Dualarınız Eksik Etmeyin . [Amin]

arkadaşlar merhaba ben dukan diyetine yeni başladım sizlerden aldığım tariflerle diyetim çok güzel gidiyor hepinize çok teşekkür ederim....

canım benim bu kadarla kalıyorsa sorun yok ama süte,bitki çaylarına,tatlılara katılınca miktar yavaş yavaş ve farkettirmeden artıyor.ben bu açıdan söyledim.bitkisel olmasına itirazım yok ama sonuçta şeker pancarı yemiyoruz ki.bir şekilde tatlı fikrini hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum ben.farkındaysan bu konuda çok hassasım çünkü hayattaki tek zaafım tatlıdır.korkuyorum artık tatlının üstümdeki etkisinden..19:

arkadaşım harikasın.çok tebrik ediyorum seni.idolümsün.ama bundan sonra burayı terkedip gitmek yok.canlı bir örnek olarak sana daha çok ihtiyacımız var artık.gerçekten bir resim paylaşabilirsen hepimiz için çok motive edici olur.birde ne kadar sürede verdin?sürecinle ilgili biraz bilgi verirsen çok mutlu oluruzbende herkesin kandilini kutlarım.rabbim hiçbirimizin üstünden rahmetini eksik etmesin

Menün süper olmuş şekerim, afiyet olsun, giden kilolar olsun iiiinnnşaaallllaaahhh

Çoooookkk teşekkürler arkadaşım. inşallah darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına. Ben sana inanıyorum, benim gibi azimlisin sen de. Kendimi gördüm resmen. aynen böyle devam canım, hiç bozmadan.

Resim eklerim tabiki neden olmasın. Daha önce 67 kiloya indiğimde sanırsam eklemiştim zaten. Şimdi çekilir, yine eklerim. öpüyorum seni kocaman.

Harikasın :) Tebrik ediyorummmm ve ayakta alkışlıyorummmm :)

Kandilimiz de mübarek olsunn. Dualarım bizlerle olacak.

teşekkürler hayatım darısı başına inşallah. Bu diyet harika bişi, sakın ama sakın vazgeçmeyin

Sağolasın arkadaşım, güçlendirmede incelmek mi diyorsun ben buna hayır diyemem doğrusu. Zaten daha bir kilom var verilecek. Ben de gidişatı paylaşırım seninle, bakalım böyle bişi olucak mı.

haklı olabilirsin canım ama ne bilim korkuyorum ya 56 falan olayımda kilo alsamda 58 falan olurum diye düşünüyorum.diyetim çok rahat bide 1 ay oldu ben başlayalı herhalde dayanırım ya bozmam.o kadar keyifleniyorum ki bedenim inceldikçe kendime güvenim arttı resmen.herkes umarım istedigi kiloya ulaşır.bide burası beni acaip motive ediyo.bir hafta girmedim siteye kaçamaklar başladı hemen.ama toparladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…