Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım biliyormusun onu yardım edersen sevinirim

aramıza hoşgeldiniz.dukanın kendi sitesine giriyorsunuz.orada test kısmını görüyorsunuz.soruları cevaplıyorsunuz.sorular bitince size ertesi günden başlayan bir takvim çıkarıyor.ingilizceniz varsa ya da yanınızda ing.olan biri varsa sorun yok.dil sorununuz varsa tarayıcınızı google chrome'a çevirirseniz dili çevirdiği söylenmişti daha önce forumda.

ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım

hoşgeldin canım.işte benim gibi bir tatlı canavarı.umarım ikimizde kurtuluruz bu zaaftan:2:

ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım

dukandiet.com dan canım simlanın sitesinde adım adım anlatmış ordan yararlan çubağa dukan testi yaz simlanın bloguna gir kolay gelsin:)sevgiler
http://
dukandiyetim.
blogspot
.com/
2011/05/dukanin-resmi-sitesindeki-hesaplama.html bunları sırayla yan yana yapıştır canım orda yazıyor.

Son düzenleme:

canım sitenin tam adresini hatırlamıyorum ama google'a dukan sitesi diye yaz gelen adreslerden anlarsın orjinal siteyi.sorular gebelik sayısı,daha önce yapılan diyet sayısı ..tarzında şeyler.az buçuk bile anlarsan cevaplayabilirsin.

Calculate your true weight, calculate your ideal weight, personalized diet: subscription to Pierre Dukan diet

Link bu burdan ulaşabilirsin teste...Sayfa açıldığında alttaki gibi sorular göreceksin ben türkçelerini yazarım sen kendine göre cevaplarsın...

Soruların yanında change units diye bir yazı var ona tıkla ve kg seç ibs değişik bir kilo kavramı...

Your first name

Adın

You are:
Female Male

Bayanmısın erkekmi female in karşısını işaretlemen gerek

What is your current weight? Kaç kilosun st lbs change unit Bahsettiğim kilo kavramı bu

Your email: Mail adresin

How much would you like to weigh? Kaç kilo olmak istiyorsunst lbs change unit Burayı da kg yapman gerek

Have you already followed any diets
in order to lose weight?

Herhangi bir diyet uyguladın mı...Seçeneklerde none hiç demek

What is the most you have ever weighed?
Apart from during pregnancy for women st lbs change unit

En çok kaç kiloydun hamilelik dönemi hariç

After the age of 18, excluding any period of illness,
what is the least you have ever weighed?
Apart from during pregnancy for women st lbs change unit

En düşük kaç kiloydun hastalık dönemleri hariç..

What is your stable weight?
This is the weight maintained without any
special effort and when eating spontaneously st lbs change unit

Sabit kilon kaç..Sabitlemek için herhangi bir çaba harcamadan olan kilon

What is your height?

Boyun kaç...Cm seçmen gerek yine

Are you in a hurry to lose weight?
Please choose if you are in a hurry to lose weight
Yes No

Kilo kaybetme de acelen varmı

In your family is there a tendency to put on weight?
Please select if you have a tendency to put on weight
Yes No

Ailende kiloya yatkınlık varmı

When you check what you eat do you feel
as if you lose weight easily?
Please select if you lose weight easily
With ease With difficulty Y

Yediklerine dikkat ettiğinde çabuk kilo verirmisin kolay dersen with ease ı seç zor dersen with difficulty seç

Does eating less make you feel tired?
Please select whether eating LESS makes you feel tired
Yes No

Az yemek seni yorgun düşürüyormu evet ya da hayıra tıkla

Lets assess your bone structure:
Grasp your left wrist between your right thumb and right forefinger.

Burda da kemik yapın la ilgili sormuş

thin bone structure
The ends of your fingers overlap

İnce yapılı

Normal bone structure
The ends of your fingers just touch

Normal yapılı

Heavy bone structure
There is a gap between the ends of your fingers

Kalın yapılı

Date of birth: Doğum tarihi

Choose your username: Kullanıcı ismi

Your password:
Use only letters and numbers. Şifre harf ve rakam seçilebilir sadece

Password confirmation: Şifre onayı

I agree to receive my personal summary, to benefit from a 20% reduction on my coaching, to receive information on Pierre Dukan, news about his method and possible offers from partners of dukandiet.co.uk Bunun yanında kutucuğu da işaretlemen gerek

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme:
cok teşekkürler zahmet verdim kusura bakmayın cahillik işte ugraşacagım yapmaya

hoşgeldin canım.işte benim gibi bir tatlı canavarı.umarım ikimizde kurtuluruz bu zaaftan:2:

diyet sürem boyuncaa;
erkek arkım ile sorun yaşamazsam...
iş yerinde sorun çıkmazsa...
ailede de aynı şekildee...

tatlı krizimi dizginleyebilirim:)) eeeveeet bendeee onlardaanım... canım sıkıldımııı? moralim bozuldu muu??? hemen koca bir çikolata yiyp mutlu olabiliyorum:)
canı sıkılınca yemekten kesilen insanlara hep imrenmişimdir:)))

arkadaşım yaa şu bilgisayarlı resmi değiştirmeni rica etsem olurmu acep ,çok sinir bozucuu

merhaba kızlar bugun dünyayı yedim bakalım bu bana yarın nasıl dönecek inş çok pahalıya mal olmaz hepimize kolay gelsin .sevgiler...

arkadaşım muhteşemsin.

selam kızlar,

reglim yaklaştı ve yine 57.4'e çıktım 56.5'dan sinir oluyorum,doymuyorum,gözüm doymuyor,sürekli bişeyler yemek istiyorum,diete başladığımdan beri hiç böyle olmamıştım,çok mutsuzum ya(

yürüyüşleri bir saate mi çıkarmak lazım acaba :44:

yürüyüşleri bir saate mi çıkarmak lazım acaba :44:

leslies yapıyorum,2 mil sabah,3 mil akşam
offf çok canım sıkkın ya bir haftadır böyle 56.5-57.5 insanın psikolojisi bozuluyor,reglim olsun geçsin değişiklik olmazsa yumruk yapayım bari(

deneyimli arkadaşlaaaar bir sorum var activia yoğurt yiyom ben devamlı kabızlık ve gaz içinde. dukanı yaparken onun meyvelilerinden yiyebilir miyim kayısılı mesela 2-3 parça kayısı var içinde şeker yazmıyo varmı bilemedim ama tadı sanki şekerli gibi

leslies yapıyorum,2 mil sabah,3 mil akşam
offf çok canım sıkkın ya bir haftadır böyle 56.5-57.5 insanın psikolojisi bozuluyor,reglim olsun geçsin değişiklik olmazsa yumruk yapayım bari(

ilk kilom takıldığı gün yazdığımı hatırlıyorsundur sonrasında regl oldum bitti sonrasında 2 gün daha aynı kiloda kaldım,sonra ibreyi bir sabah 55.9 gördüm sonra yine 56.4 e çıktı.aradan 4 gün geçti bu sabah 55.3 ile güne başladım .bak o zaman sen destek oldun ,burda yazılanları okuyup moral buldum.o yüzden moral bozmak yok ,eninde sonunda gidecek bu kilolar bir sonraki evreye geçip meyve,tatlı,ekmek yiyebileceğimiz günler de gelecek ,motivasyonunu hiç düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…