Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yanıma yulaf kepeğinden yaptığım ekmekten almayı unutmuşum... ben ekmeksiz kahvaltı yapamamki... yapsamda doyamammm yaa nolucak şimdi
tamam panik yapmıyorum.. bugün de ekmeksiz kahvaltı yapalım canım ölmeyiz ya... tamam doymadım ama yapıcak bişey yok... bugünkü yemek listemi sıralıyorum kızlarrr ;
SABAH
* 1 haşlanmış yumurta (baharatlarla tatlandırılmış)
* 2 kibrit kutusu light beyaz peynir (suda bekletilip tuzu da alınmış)
* 2 adet light üçgen peynir
* 3-4 dilim salatalık
* 1/4 kırmızı biber
* 5-6 dal maydanoz
* 2 yaprak roka
* 1 ajda bardağı çay :) (1/4 splendalı)
- şimdiye kadar 1 litre suyumu da tükettim... işe geldiğimde form çayımı da içmiştim...

ÖĞLE
* Dışardan söyliyceğim yağsız herhangi bir ızgara
* Evden getirdiğim salatalık-biber-maydanoz ve roka
* Belki zero kola içebilirim ama canım istemiyo şimdik

AKŞAM
* Anneciğimin elleriyle hazırladığı dukana uygun domates çorbası ve pırasa
* Yağsız tavada yağsız kıymadan köfte veya biftek

GECE
* Yatmadan öncede 1 kupa kaynamış light süte tarçın...

kızlar ben seyiri tamamladım 58 liloya düştüm ama annemlerin yanında sapıttım 2 gün tartılmadımda sonra.şimdi bugün başlayıp atak yapcam üç gün.ama hedefimi daha aşagıya çektim 56 için diyete başlırum tekrar.güçlendirmeye geçmeden seyirden devam.allam allam bi iltifatlar aldım memlekette sormayın.ay ne zayıflamıssın ne güzel olmussun diye.gaza geldim bende 56 ya kadar devam seyire:))

bu diyetle 2 ayda 7 kilo verdim çook mutluyum tekrar 38 beden oldum.3. evreye birkaç gün sonra geçeceğim kiloları tekrar almamak için 70 gün daha sabretmem gerkiyor ama buna değer.!

günaydın kızlar.canım tebrik ederim.benim hedefimde 7kg ve 38 beden.inşallah bende ulaşabilirim.gitsinde gelmesin o kilolar

canım kitabı okudun mu?orada 'hedefe ulaşan kilolu kişi hedef büyüterek bir yanılgı içine düşer ve bütün emeğini boşa çıkaracak bir yola sapabilir...' diyor.bu kısmı bir oku istersen.süreç zaten uzun bıktırıcı olmasın.

canım bana sorarsan atak yapma.sırayı izleyerek p günlerini yapmaya gayret .sunuçta seyir evresinde uzun süren duraklamalarda yapılan bir çeşit atak dönemine yumruk deniyor ve seninki kilo verişinin durması değil,diyete uyamamanın sonucu.(şarapla salata konusuna girmeden)bu günleri yaşanmamış sayıp,seyirine kaldığın yerden devam et.öğlen yemeklerini bir süre kendin hazırlayıp düzen yakalayabilirsin.ton balığı,yoğurt,bazı haşlama yada çiğ sebzeler sana yardım edebilir.bu soğuklarda taşıma yada saklama çok sıkıntı yaratmaz herhalde.yazın giyebileceğin şeyleri düşün ve ona göre motive ol lütfen!!!

canım acaba sıvı gıdaları tatlandırmayı tümden hayatımızdan çıkarsak mı acaba?sonuçta rafine şekerin zararı ortada.tatlandırıcı ise hayatının sonuna kadar çaylarınla içebileceğin birşey olmamalı bence.yapamam deme çünkü ben senin hayatta görebileceğin en ciddi tatlı kullanıcılarından biriyimdir ama asla hiçbir sıvıyı şekerli içemem,midem bulanır.ama ben kendimi bu hale getirdim şekeri bırakarak.

selam hanımlar,
arada sırada uğrayıp bakıp çıkıyorum ama işlerden yazmak nasib olmadı bi türlü...
face.deki rulo pastadan yaptım, kreması az geldi,buzdolabında durdukça da üstü kurudu, ben de 2 bardak sütten puding yapıp dilimledikten sonra üzerine döktüm, nefis oldu walla..

bu sıralar kaçamaklarım arttı, muhtemelen haftaya son haftam.. dukan aldatmacası yapıcam ben de, seyiri biraz az tutup güçlendirmede de abartmamak...

kandil olduğu için dün-bugün oruçluydum. dün marketteki erken çıkmış kandil simitlerine yenildim... ev kandil simidi dolu,babamlar da almışlar gelirken,bugün şirkette de dağıttılar. napcam ben yaa... ayrıca 2 gecedir sahurda protein içeceği içiyorum, şekersiz zaten (herbalife'ın) inş olumsuz etkilemez..
neyse şükür 5-6 yıl önceki kiloma geldim. bu şekilde dikkatli beslenirsem kilo almam inşallah diyorum,arasıra kaçamak her diyette olur..

HEPİMİZE HAYIRLI KANDİLLER İNŞ DUKANCANLARIM!

pia hanım merhabalar sizin ekmek resimlerinize bayılıyorum. zahmet olmayacaksa belki daha önce paylaşmıssınızdır ama malum 3500 sayfa var tek tek aramayım ekmek tariflerinizi paylaşabilirmisiniz.çok mutlu olurum.

zamanla muıtlaka yaparım ama ben zaten tatlandırıcı tableti dörde bölüyorum büyük çay bardağında çay içerken ayrıca günde tek bardak çay içerim o da sabah kahvaltısında... yani 24 saatte kullandığım tatlandırıcı miktarı çeyrek tablet... yine de çok mu deersin??

o kadar tatlandırıcıdan bir sey olmaz heralde. ben gunde 15-20 bardak cay ıcıyorum. kucuk bardağa butun tatlandırıcı atıyorum. ama bu splenda bitkısel dedı eczacı bu da zararlı mı?

o kadar tatlandırıcıdan bir sey olmaz heralde. ben gunde 15-20 bardak cay ıcıyorum. kucuk bardağa butun tatlandırıcı atıyorum. ama bu splenda bitkısel dedı eczacı bu da zararlı mı?
bende splenda kullanıyorum bu organik... forumda da aynı bilgiler var...

Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu

Kızlar 59.2 kiloyum artıkın Dukan bana 14 şubatta 60 kilo hedef belirlemişti. Ben artık güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar. Benim kendi hedefim olan 58 e ise güçlendirmede ulaşmayı planlıyorum. Bugün ilk olarak ayva yiyecem. (ayvayı yedim gibi oldu ) Canım ayva istiyor.

Sakın pes etmeyin kızlar, hedefinize ulaşmak için bu diyet zor değil. Hepiniz yaza fıstık gibi gireceksiniz, buna eminim. (kendimden biliyorum) Yok bir haftadır bir gram veremedim, yok fazla çıktım falan bunlara aldırmayın sakın. Ben de yaşadım hepsini. Siz kendinizi bozmayıp aynen devam ettiğiniz müddetçe incecik bir kız olmanız hayal değil. Morali bozuk olanlar; bir an önce toparlanın. Gözünüzün önündeki örneklere bir bakın. Hadi bakalım booollll ------liiii günler bizim olsun. Hepinizi seviyorum.

Bu arada; kandiliniz mübarek olsun...

kandilin mübarek olsun... kocaman kocaman tebrik ediyorum seni... acayip oldum hee... kendimi gördüm sanki birden... evet bende max 4 ay sonra bunu söyliycem... en fazla o da yani... fotoğrafını paylaşırmısın bizimle desendesen... önce ve sonra şeklinde... valla bak yüzünü görmesekde olur eğer deşifre olmak istemiyorum dersen... ama ben bu gelişimi görüp kendimi iyice motive etmek istedimde... umarım kırmazsın beni... senin adına çooook mutlu oldum... gözün aydın kuzucukk...

kızlaar sözünüzü bal ilen kesiyorum ama ben gecen hafta bırakmak zorunda kalmıştım dukanı. bu pazartesi geri dönmek istiyorum 61le başlamıştım 57 ile bırakmıştım dün tartıldım 58 kg yim şimdi yine 3 gün ataklamı başlamalıyım.

Harikasın :) Tebrik ediyorummmm ve ayakta alkışlıyorummmm :)

Kandilimiz de mübarek olsunn. Dualarım bizlerle olacak.

Süper süper süper tebrikler arkadaşım çok sevindim güçlendirmede mutlaka vereceksin bende tam bu konuyla ilgili yazacaktım kilom aynı ama inceliyorum biraz tırstımmm tam 57 kilo ya inmişken giydiğim bir kaç pantolon vardı şimdi bol anlam veremedim bir hafta sonra bi daha giyeceğim eğer bollaşma olursa 4. evreye geçmeyi planlıyorum çünkü dahada incelmek istemiyorum zaten bacaklarım çok inceldi kalçamda dar sayılır çocuk gibi olmak istemiyorum .güçlendirmeye geçen arkadaşlar lütfen paylaşın aynı durumlar varmı ? şikayetçi değilim çünkü sağlık açısından hiç olmadığı kadar değerlerim süper çıktı çok sağlıklıyım ama bu incelme neyin nesi anlamadım kızlar lütfen paylaşın güçlendirmede olanlar . hepinize sevgiler... kandiliniz mübarek olsun:)

Son düzenleme:

Ben de kaçamak yapıp atakla tekrar başlamıştım ama sonra facebookta bir yazı okudum şu meşhur tariflerin olduğu yer :) Her keçamaktan sonra tekrar atak veya yumruk yapmak yanlıştır, aksi halde bilmeden sağlığımızı tehlikeye atarız yazıyor. Bunu okuduktan sonra ataktan vazgeçip seyire geçtim. Yürüyüşü 4 gün boyunca 60 dk çıkarıp kaldığın yerden devam etmen daha yararlı imiş :)

öffffff...... süper beeeeee kilo vermek ne keyifli bişeymiş...

çok teşekkürler haklısın sanırım ozaman ilk gün sp ile başlayıp ertesi gün sebze 1+1 olayı daha uygun

süper gercekten senın yerınde olmak ısterdım. ben de 80 le basladım ıkı ay oldu ama 59 bana hayal gıbı gelıyor.tebrıkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…