tamam panik yapmıyorum.. bugün de ekmeksiz kahvaltı yapalım canım ölmeyiz ya... tamam doymadım ama yapıcak bişey yok... bugünkü yemek listemi sıralıyorum kızlarrr ;kızlar yanıma yulaf kepeğinden yaptığım ekmekten almayı unutmuşum... ben ekmeksiz kahvaltı yapamamki... yapsamda doyamammm yaa nolucak şimdi
bu diyetle 2 ayda 7 kilo verdim çook mutluyum tekrar 38 beden oldum.3.evreye birkaç gün sonra geçeceğim kiloları tekrar almamak için 70 gün daha sabretmem gerkiyor ama buna değer.!
kızlar ben seyiri tamamladım 58 liloya düştüm ama annemlerin yanında sapıttım 2 gün tartılmadımda sonra.şimdi bugün başlayıp atak yapcam üç gün.ama hedefimi daha aşagıya çektim 56 için diyete başlırum tekrar.güçlendirmeye geçmeden seyirden devam.allam allam bi iltifatlar aldım memlekette sormayın.ay ne zayıflamıssın ne güzel olmussun diye.gaza geldim bende 56 ya kadar devam seyire:))
yani söyle
tamam restoranta yerken dikkat ettim hep sebze ve et olmasi icin fakat hazirlanis sekli zaten yagla bu yemeklerin ayrica ben 1+1 uyguluyordum 1haftadir nerdeyse hep sebze ve et yiyorum sirf protein günlerimi yapmadim...
ühüüü ayrica bugün sarak isctim salata yedim italyan soslu ühüüü ühüüü
napim? atak mi ypaim yine?
canım acaba sıvı gıdaları tatlandırmayı tümden hayatımızdan çıkarsak mı acaba?sonuçta rafine şekerin zararı ortada.tatlandırıcı ise hayatının sonuna kadar çaylarınla içebileceğin birşey olmamalı bence.yapamam deme çünkü ben senin hayatta görebileceğin en ciddi tatlı kullanıcılarından biriyimdir ama asla hiçbir sıvıyı şekerli içemem,midem bulanır.ama ben kendimi bu hale getirdim şekeri bırakarak.tamam panik yapmıyorum.. bugün de ekmeksiz kahvaltı yapalım canım ölmeyiz ya... tamam doymadım ama yapıcak bişey yok... bugünkü yemek listemi sıralıyorum kızlarrr ;
SABAH
* 1 haşlanmış yumurta (baharatlarla tatlandırılmış)
* 2 kibrit kutusu light beyaz peynir (suda bekletilip tuzu da alınmış)
* 2 adet light üçgen peynir
* 3-4 dilim salatalık
* 1/4 kırmızı biber
* 5-6 dal maydanoz
* 2 yaprak roka
* 1 ajda bardağı çay :) (1/4 splendalı)
- şimdiye kadar 1 litre suyumu da tükettim... işe geldiğimde form çayımı da içmiştim...
ÖĞLE
* Dışardan söyliyceğim yağsız herhangi bir ızgara
* Evden getirdiğim salatalık-biber-maydanoz ve roka
* Belki zero kola içebilirim ama canım istemiyo şimdik
AKŞAM
* Anneciğimin elleriyle hazırladığı dukana uygun domates çorbası ve pırasa
* Yağsız tavada yağsız kıymadan köfte veya biftek
GECE
* Yatmadan öncede 1 kupa kaynamış light süte tarçın...
selamm,
yaptigim tarifleri ve fikirlerimi paylasmak istiyorum:)
Eki Görüntüle 338770 Eki Görüntüle 338771
krep uzerine 1 tk salca kekik vs harmanlayip pizza gibi birsey yapmak istedim..kreple bana cok agir geldi.. yani vasat bir tatdi yenebilir..ama nefisti diyemiycem..birde margarita tarzi deniycem sonra:)
pilavimda pilava degil normal karnibahar kizartmasi gibi oldu..onada bayilmadim yani :)) vasatti oda.. tarifi "blogdan aldim..
yaninda ekmeklerimide cektim birlikte yemedim ama yinede cektim cunku bu diyette en cok severek kullanabildigim sey ekmek..kafamdan cesit cesit yapiyorum..bu haftada misir unuyla yaptim..guzel oldu..gecen hafta sade yulaf ezmesi ve kepegi ile yaptim oda cok guzeldi..ilk hafta icinde yok yoktu :)..ekmegide cesitli kullanabiliyoruz ekmegi herkese tavsiye ederim
ben birseyler yazicaktim ama unuttum yaaa..neyse
iyi aksamlar herkese
zamanla muıtlaka yaparım ama ben zaten tatlandırıcı tableti dörde bölüyorum büyük çay bardağında çay içerken ayrıca günde tek bardak çay içerim o da sabah kahvaltısında... yani 24 saatte kullandığım tatlandırıcı miktarı çeyrek tablet... yine de çok mu deersin??canım acaba sıvı gıdaları tatlandırmayı tümden hayatımızdan çıkarsak mı acaba?sonuçta rafine şekerin zararı ortada.tatlandırıcı ise hayatının sonuna kadar çaylarınla içebileceğin birşey olmamalı bence.yapamam deme çünkü ben senin hayatta görebileceğin en ciddi tatlı kullanıcılarından biriyimdir ama asla hiçbir sıvıyı şekerli içemem,midem bulanır.ama ben kendimi bu hale getirdim şekeri bırakarak.
zamanla muıtlaka yaparım ama ben zaten tatlandırıcı tableti dörde bölüyorum büyük çay bardağında çay içerken ayrıca günde tek bardak çay içerim o da sabah kahvaltısında... yani 24 saatte kullandığım tatlandırıcı miktarı çeyrek tablet... yine de çok mu deersin??
bende splenda kullanıyorum bu organik... forumda da aynı bilgiler var...o kadar tatlandırıcıdan bir sey olmaz heralde. ben gunde 15-20 bardak cay ıcıyorum. kucuk bardağa butun tatlandırıcı atıyorum. ama bu splenda bitkısel dedı eczacı bu da zararlı mı?
kandilin mübarek olsun... kocaman kocaman tebrik ediyorum seni... acayip oldum hee... kendimi gördüm sanki birden... evet bende max 4 ay sonra bunu söyliycem... en fazla o da yani... fotoğrafını paylaşırmısın bizimle desendesen... önce ve sonra şeklinde... valla bak yüzünü görmesekde olur eğer deşifre olmak istemiyorum dersen... ama ben bu gelişimi görüp kendimi iyice motive etmek istedimde... umarım kırmazsın beni...Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
Kızlar 59.2 kiloyum artıkınDukan bana 14 şubatta 60 kilo hedef belirlemişti. Ben artık güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar. Benim kendi hedefim olan 58 e ise güçlendirmede ulaşmayı planlıyorum. Bugün ilk olarak ayva yiyecem. (ayvayı yedim gibi oldu ) Canım ayva istiyor.
Sakın pes etmeyin kızlar, hedefinize ulaşmak için bu diyet zor değil. Hepiniz yaza fıstık gibi gireceksiniz, buna eminim. (kendimden biliyorum) Yok bir haftadır bir gram veremedim, yok fazla çıktım falan bunlara aldırmayın sakın. Ben de yaşadım hepsini. Siz kendinizi bozmayıp aynen devam ettiğiniz müddetçe incecik bir kız olmanız hayal değil.Morali bozuk olanlar; bir an önce toparlanın. Gözünüzün önündeki örneklere bir bakın. Hadi bakalım booollll ------liiii günler bizim olsun. Hepinizi seviyorum.
Bu arada; kandiliniz mübarek olsun...
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
Kızlar 59.2 kiloyum artıkınDukan bana 14 şubatta 60 kilo hedef belirlemişti. Ben artık güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar. Benim kendi hedefim olan 58 e ise güçlendirmede ulaşmayı planlıyorum. Bugün ilk olarak ayva yiyecem. (ayvayı yedim gibi oldu ) Canım ayva istiyor.
Sakın pes etmeyin kızlar, hedefinize ulaşmak için bu diyet zor değil. Hepiniz yaza fıstık gibi gireceksiniz, buna eminim. (kendimden biliyorum) Yok bir haftadır bir gram veremedim, yok fazla çıktım falan bunlara aldırmayın sakın. Ben de yaşadım hepsini. Siz kendinizi bozmayıp aynen devam ettiğiniz müddetçe incecik bir kız olmanız hayal değil.Morali bozuk olanlar; bir an önce toparlanın. Gözünüzün önündeki örneklere bir bakın. Hadi bakalım booollll ------liiii günler bizim olsun. Hepinizi seviyorum.
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu
kızlaar sözünüzü bal ilen kesiyorum ama ben gecen hafta bırakmak zorunda kalmıştım dukanı. bu pazartesi geri dönmek istiyorum 61le başlamıştım 57 ile bırakmıştım dün tartıldım 58 kg yim şimdi yine 3 gün ataklamı başlamalıyım.
öffffff...... süper beeeeeeSüper süper süper tebrikler arkadaşım çok sevindim güçlendirmede mutlaka vereceksin bende tam bu konuyla ilgili yazacaktım kilom aynı ama inceliyorum biraz tırstımmm tam 57 kilo ya inmişken giydiğim bir kaç pantolon vardı şimdi bol anlam veremedim bir hafta sonra bi daha giyeceğim eğer bollaşma olursa 4. evreye geçmeyi planlıyorum çünkü dahada incelmek istemiyorum zaten bacaklarım çok inceldi kalçamda dar sayılır çocuk gibi olmak istemiyorum .güçlendirmeye geçen arkadaşlar lütfen paylaşın aynı durumlar varmı ? şikayetçi değilim çünkü sağlık açısından hiç olmadığı kadar değerlerim süper çıktı çok sağlıklıyım ama bu incelme neyin nesi anlamadım kızlar lütfen paylaşın güçlendirmede olanlar . hepinize sevgiler... kandiliniz mübarek olsun:)
Ben de kaçamak yapıp atakla tekrar başlamıştım ama sonra facebookta bir yazı okudum şu meşhur tariflerin olduğu yer :) Her keçamaktan sonra tekrar atak veya yumruk yapmak yanlıştır, aksi halde bilmeden sağlığımızı tehlikeye atarız yazıyor. Bunu okuduktan sonra ataktan vazgeçip seyire geçtim. Yürüyüşü 4 gün boyunca 60 dk çıkarıp kaldığın yerden devam etmen daha yararlı imiş :)
Yeeeehhhhhuuuuuuuuuu