Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam yemeğimi anlatmak istiyoruuum. Tavsiye edilir :)
2 yemek kaşığı yulaf kepeğinden 2 adet krep yapılır.
Bir kapta haşlanmış tavuk göğsü ince ince didilir, bir küçük soğan ince ince piyaz şeklinde doğranır, azcık da maydonoz, karabiber, pulbiber, tozbiber atılır ve iyice karıştırılır.
Ayrı bir kaba çok olmayacak şekilde light kaşar rendelenir.
İlk krep alınır kaşar döşenir, üstüne tavuk karışımı koyulur, onun da üstüne kaşar koyulur en üste de diğer krep kapatılır.
Tavada tekrar ısıtılır, afiyetle yeniiiir :)
Tavsiyem kreplerin bir yüzünü diğerinden daha az pişirin, tavada ısıtırken az pişmiş tarafı tavaya gelsin. Bu sayede hem krepler pişiyor hem de iç harcı daha çok pişiyor ve bütünleşiyor. Afiyet olsuuuun :)

Yulaf kepeğinden nefret ediyorum. O tadı almamak için hep çorbalara koyuyorum içinde fark edilmiyor. Ne kötü tadı var

arkadaslar yarın sabah bi kaplıcaya gidicez hsonu için..2,5 gün boyunca orda olcaz...inşallah diyetim zarar görmez.. ızgara ve yağsız salata yemeğe çalışcam bakalım noolcak..benim için dua edin =) inşallah sizlerin hsonu da kaçamaksız,bol eksili geçer..sizi özlicem =.( çook öpüorum

Merhaba

Almanya da yasayan arkadaslara bir sorum var.

Yer elmasi Topinambur olan mi yoksa süsskartoffeln olan mi? Topinambur olan daha cok benziyor sanki.

:)) ben nasıl yıkıldım bir bilsen,birazdan misafirim gelecek,tiramisu,fırında börek,damla çikolatalı kurabiye,susamlı tuzlu simit,hepsini ben yaptımmmm ve yiyemeyeceğim,tadına bile bakamadım(

umarım çok güzellerdir aaahhhh aaaahhhh benim derdim de hamur işi, çok seviyorum yaaa offfffff yapıp da yiyememek çok zor gelir insana, tebrik ediyorum seni canım.

ooohhh gözünaydın hadi, regl sonrası gelsin -----leerrrr inşallah.
Canım yanında dukan kurabiyesi gibi bişi götürseydin keşke, çayın yanında yemek için. Beni de çağırdıklarında peşin peşin söylüyorum ben diyetteyim hiç bişi yapma bana diye. Hatta soruyorlar, sana uygun bişey yapayım neler yersin diye...Tabii senin dışında da gelenler oldu mu ikramlar daha çeşitli oluyor. Tebrik ediyorum seni, ısrarların üstesinden geldiğin için. Allahtan ben hiç öyle ısrarlarla karşılaşmadım diyetim boyunca, gerçekten zor bi durum

arkadaşlar merhaba, bende başladım bu diyete. bugun 3.günüm atakta kaç kere pes edecek duruma geldim ama dayandımm benim sormak istediğim tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bir de nerden temin ediyorsunuz?

Hoşgeldin, hayırlısı olsun. Ben çay ve kahvem için Canderel tablet, kek, tatlı içinse Takita toz tatlandırıcı kullanıyorum. Candereli eczaneden, Takitayı ise migrostan alıyorum.

arkadaşlar merhaba kilolar ne durumda...kızım hasta günlerdir giremiyordum nete..

Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir kızın

Ben de forumda tavsiye edilen 2 markadan aldım. Zaten ülkemizde en çok o 2 marka satılıyor. Biri kutuda diğeri de kağıt torbada. İkisini de sevmiyorum. Krepte falan özellikle krep çok kötü oluyor :26:
ben 2 ayrı marka aldım, ikisi de güzel. Acaba kullandığın ürünün markası ile alakalı olabilir mi?

canikom bunu diyet bölümündeki dukan yemeklerine eklesene.oradan daha kolay bulunuyor tarifler.kızlar birde ticker yaptım ama istediğim gibi olmadı.bunu zor yaptık eşimle.biraz daha uğraşıcam ama düzeltebilir miyim bilmiyorum.:44:

sağol canım, yalnız ben yulaf kepeğiyle ne kek nede kurabiyelerin tadını beğeniyorum, sıvı tatlandırıcı, diyet süt tozu, çikolata aroması, vanilya aroması, limon aroması.... hepsini alıp denedim sırf kek yiyebilmek yada kurabiye yiyebilmek için ama olmuyor olmuyor olmuyor
daha doğrusu gayet güzel kabariyor, normal keke çok benziyor ama ne yaparsam yapıyım o kokuyu hep sissediyorum, sonunda vazgeçtim bende
yemeği çok yiyip gidiyorum karnım o kadar tok oluyorki zaten yiyecek yerim olmuyor

cok güzel doyurur bu ..erken yense ne guzel yatasaya kadar acikmaz insan..mayonez yerine yogurt konsa olurmu ki? birde buna benzer dukan manti diye görmustum..ayni sekilde 2 krep arasina diyete uygun kiymali harc üzerine yogurt..ama denemedim

Merhaba

Almanya da yasayan arkadaslara bir sorum var.

Yer elmasi Topinambur olan mi yoksa süsskartoffeln olan mi? Topinambur olan daha cok benziyor sanki.

yerelmasi, topinambur arkadasim

bende kekde begenmedim.yerken hep cok isitip yiyebildim.. isitinca tarcinin kokusu yine belirginlesiyodu...kurabiyelerdede sade kapak koymadim.izinli olan herseyi karistiriyorum :)

iyi aksamlar kizlar benim 2 aksamdir migdem cok kötü bulaniyor,ne yapicam ben

diyetle ilgisi yoktur diye dusunuyorum ama bilmyiorum ..acaba hoslanmadigin seylerimi tuketiyosun zorunlu? ben mesela kirmizi et cok yiyemiyorum ..o yuzden baska proteinlere yoneliyorum..ilk baslardada konserve baliklar rahat gelmisti ama 2 gunden sonra midem bozuldu dogal olarak..gecmis olsun sanada

bende az önce 4 kare bitter cikolata yedim..ama bitter:) zartbitter bile degil..sade bitterde cok cok az yag oldugunu biliyorum..saf cikolata....carsamba -800 dü geceb pazartesiden sonra..durumu aleyhime cevirmek istemem..2 tatsiz tuzsuz cikolata icin :)

tatlım anlamadım ben.hem diyetime uygun şeyler yok diyorsun hem de et ve sebze yiyorum diyorsun.biraz aç beslenme şeklini,yaptıklarınıda ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

yani söyle
tamam restoranta yerken dikkat ettim hep sebze ve et olmasi icin fakat hazirlanis sekli zaten yagla bu yemeklerin ayrica ben 1+1 uyguluyordum 1haftadir nerdeyse hep sebze ve et yiyorum sirf protein günlerimi yapmadim...

ühüüü ayrica bugün sarak isctim salata yedim italyan soslu ühüüü ühüüü

napim? atak mi ypaim yine?

bu diyetle 2 ayda 7 kilo verdim çook mutluyum tekrar 38 beden oldum.3. evreye birkaç gün sonra geçeceğim kiloları tekrar almamak için 70 gün daha sabretmem gerkiyor ama buna değer.!

bügün seyir evresinin ilk günüydü sebze+protein yaptım çok daha rahat oluyor tabi , 1 kg vermiştim ben bugün tartıldım ve 1 kg daha gitmiş yani toplamda 10 günde 2 kg yag gitti :)

Günaydın kızlar.
Bu hafta yaptığım sapıtıklıkların sonucu +500 gr.
Dün düzene girdim çok şükür.
Dün yediklerim sabah krep arasında salam, light üçgen peynir, haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk döner ve salatalık turşusu
Akşam tavuk sote ve yoğurt
Ara yoğurt

iremcim bayıldım bu sözüne, süppperrrrrr

Felsefemiz bu olsun kuzum.

ben activa marka koşu bandı kullanıyorum, 6 yıl garantili, modelşi 4990 dı sanırım..memnunum..

söyle bakalım akşam ne yedin

Sanırım Çarşamba akşamını soruyorsun cnm. Ne sen sor ben söyliyim. Öğlen ki mc menüden sonra akşamda dominos pizza
Kızım çok istedi kıyamadım yavruma.

Bu diyette düzenli testn yapılması lazım canım. Çok şükür ben bi sorun yaşamadım sana da geçmiş olsun.

Cnm çok saol yarın gidip bakıcaz eşimle. Bunları mutlaka dikkate alıcam.

Canım poğacayı bende denemek istiyorum. Senin yaptıklarında harika görünüyorlar. Afiyet olsun.

Akşam haberlerde izledim. İzmirliler şen şakrak kar dolayısıyla.

Benim dün akşamki menüm kızlar:)
Hardal soslu-mantarlı dana et sote, buharda haşlanmış brüksel lahanası ve zeytinyağlı bakla. Eki Görüntüle 338080 Eki Görüntüle 338081

Çok güzörünüyor cnm afiyet olsun.

Izgara et falan yokmu canım acaba. Bence atak yapma. Bu kadar kısa süreli kaçamaklar için atak önerilmiyor. Genelde uzun süreli duraklamalardan sonra atak yapın diyorlar.

İşallah cnm başarıcaz hep beraber.
Azmin daim olsun.

Pizza çok leziz görünüyor ama tadını tabi sen biliyorsun ben yine de deniyeceğim cnaım. Teşekkürler.

Afiyet olsun cnm bunu da deneyeceğim.

Yulaf kepeğinden nefret ediyorum. O tadı almamak için hep çorbalara koyuyorum içinde fark edilmiyor. Ne kötü tadı var

Bende sadece krep olarak tüketebiliyorum.

Aminnnnnn. İyi eğlenceler canım.

yeni ticker'ım.umarım olmuştur.bu arada ayakkabı aşktır diyorum.

Kesinlikle ayakkabı aşktır.

iyi aksamlar kizlar benim 2 aksamdir migdem cok kötü bulaniyor,ne yapicam ben

Cnm nane limon içsen belki iyi gelir.

bu diyetle 2 ayda 7 kilo verdim çook mutluyum tekrar 38 beden oldum.3. evreye birkaç gün sonra geçeceğim kiloları tekrar almamak için 70 gün daha sabretmem gerkiyor ama buna değer.!

Darısı hepimizin başına işallah. Tebrikler cnm.

bügün seyir evresinin ilk günüydü sebze+protein yaptım çok daha rahat oluyor tabi , 1 kg vermiştim ben bugün tartıldım ve 1 kg daha gitmiş yani toplamda 10 günde 2 kg yag gitti :)

Tebrikler

kızlar yanıma yulaf kepeğinden yaptığım ekmekten almayı unutmuşum... ben ekmeksiz kahvaltı yapamamki... yapsamda doyamammm yaa nolucak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…