Günaydın kızlar.
Bu hafta yaptığım sapıtıklıkların sonucu +500 gr.
Dün düzene girdim çok şükür.
Dün yediklerim sabah krep arasında salam, light üçgen peynir, haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk döner ve salatalık turşusu
Akşam tavuk sote ve yoğurt
Ara yoğurt
iremcim bayıldım bu sözüne, süppperrrrrr
Felsefemiz bu olsun kuzum.
ben activa marka koşu bandı kullanıyorum, 6 yıl garantili, modelşi 4990 dı sanırım..memnunum..
söyle bakalım akşam ne yedin
Sanırım Çarşamba akşamını soruyorsun cnm. Ne sen sor ben söyliyim. Öğlen ki mc menüden sonra akşamda dominos pizza
Kızım çok istedi kıyamadım yavruma.
Dukan' a 78 kiloyla başladım, süper gidiyordu, bol protein, açlık hissetmiyoruz güya, 3. ay 66 kiloydum.
Ama hayatımda bu kadar etten tiksindiğim başka bir dönem hatırlamıyorum.
Diyet bitti zayıfladık korumaya geçelim derken bir de baktım kansız kalmışım yine, saçlar dökülüyor.
Doktora gidip kan ilacına başladım ve 71 kilo oldum diyetten sonra.
Asla tavsiye etmiyorum, doktoruma da sordum, son zamanlarda bu diyet yüzünden çok hastanın geldiğini söyledi.
Şimdi Allah' a şükür sağlıklı bir diyet yapıyorum ve doktorum da hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi.
Bu diyette düzenli testn yapılması lazım canım. Çok şükür ben bi sorun yaşamadım sana da geçmiş olsun.
irem&özge arkadaşım koşu bandı için bilgi: (netten alıntı)
1-Tabiki marka çok önemli ama koşubandının ilk motor gücüne bakmak gerekir. 2 hp den az
olmamalıdır peki neden?
Motor gücü 1 ila 2 hp arasında olduğu zaman üstünde çalısma süreniz
yarım saat gibi bir zamandır. Süre uzatıldıgı takdırde arızalara ve motor yanmalara sebeb
olur bunula beraber taşıma kapasitesinide etkiler.
2-Motor sezsizligi bilindiği gibi motor ne kadar sessizse bu motorun ne kadar kaliteli oldugunu gosterir.
3-Tartan zemin genelde kimse bilgi sahibi deildir peki bu nedir? tartan zemin yürüdügünüz zemin altında
bulunan esnek papuclar sayesinde kosu bandı üzerınde kosarken kilonuz 80 se basınçla birlikte 100 ,110 kiloya
çıkar buda zemin esnek deilse ilerde eklem rahatsızlıkları demektir eğer esnekse kilonuzun olusturduğu
kilo basıncını direk zemine vermek demektir ve bu yuzden tartan zemin olmasına dikkat edelim
4-Eğim farkı otamatik eğim yaptığınız zaman yokuş yukarı çıkıyormussunuz gibi fazla enerji harcamanızı sağlarsınız
buda kısa zamanda kilo vermek demektir . umarım işine yarar. bende voit marka var iyilerden biridir 6 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı.
Cnm çok saol yarın gidip bakıcaz eşimle. Bunları mutlaka dikkate alıcam.
günaydin kizlar..
özgecim bence gayet iyi fikir,ben diyeti sürekli kilabilmek icin hergün degisik tarifler deniyorum simlanin blgoundan hemde tecrübe oluyor davete bi yere giderken yanimda getirebileegim tasriflerde cikiyor mesela dün unsuz keki denedim cok güzel oldu bugün ömrenin pogacasini yaptim oda cok lezzetliydi kekin resmini cekemeden gitti ama pogacayi cektim dur ekliyim bundan günde 2 tane yeme hakkim var ama ben bir tane yedim bir kasik yulaf kepek hakkimida tavuk köftesine kullanicam cünkü
Eki Görüntüle 338049
Eki Görüntüle 338050
Canım poğacayı bende denemek istiyorum. Senin yaptıklarında harika görünüyorlar. Afiyet olsun.
Yupppiiiiiiii
sonunda İzmir'e de kar yağdıııı
Her yer bembeyaz. Güne yağan karın güzelliğinle başladım. Umarım hepimizin günü güzel geçer...Öğleden sonra aşağı inip kartopu oynamak istiyorum.
Akşam haberlerde izledim. İzmirliler şen şakrak kar dolayısıyla.
Benim dün akşamki menüm kızlar:)
Hardal soslu-mantarlı dana et sote, buharda haşlanmış brüksel lahanası ve zeytinyağlı bakla.
Eki Görüntüle 338080
Eki Görüntüle 338081
Çok güzörünüyor cnm afiyet olsun.
arkadaslar benim motivasyonum düstü
yaa is yüzünden öglenleri hep restorana yemege gitmek zorundayim ordada diyetime uygun seyler yok. kac gündür et ve sebze yiyorum. acaba yine bi 5 gün atak mi yapsam? Regl'de oldum offff
ne öneriyorsunuz?
Izgara et falan yokmu canım acaba. Bence atak yapma. Bu kadar kısa süreli kaçamaklar için atak önerilmiyor. Genelde uzun süreli duraklamalardan sonra atak yapın diyorlar.
Allahım ne olur bana güç ver, motivasyon ve iradem hep böyle olsun..
Kızlar bu kez ciddi ciddi zayıflamak istiyorum ya. Normalde hani diyet yapar, zayıflamaya karar veririz ama bişi olur, günden güne irademiz azalır. Bende öyle olmuyor, tam tersi her geçen gün daha da coşuyor ve gerçekten zayıflamak, normal bir insan kılığına girmek istiyorum.
Hep beraber zayıflayalım..
Az önce ilk kez ben de leslie ile 2 mil, yarım saat yürüdüm. Her gün düzenli yürüdğümden yarım saat bana hiç geldi diyebilirim. Ama abartmamak da lazım sanırım.
Karar verdim her sabah ve akşam yarım saat leslie ile yürüyeceğim
İşallah cnm başarıcaz hep beraber.
Azmin daim olsun.
selamm,
yaptigim tarifleri ve fikirlerimi paylasmak istiyorum:)
Eki Görüntüle 338770
Eki Görüntüle 338771
krep uzerine 1 tk salca kekik vs harmanlayip pizza gibi birsey yapmak istedim..kreple bana cok agir geldi.. yani vasat bir tatdi yenebilir..ama nefisti diyemiycem..birde margarita tarzi deniycem sonra:)
pilavimda pilava degil normal karnibahar kizartmasi gibi oldu..onada bayilmadim yani :)) vasatti oda.. tarifi "blogdan aldim..
yaninda ekmeklerimide cektim birlikte yemedim ama yinede cektim cunku bu diyette en cok severek kullanabildigim sey ekmek..kafamdan cesit cesit yapiyorum..bu haftada misir unuyla yaptim..guzel oldu..gecen hafta sade yulaf ezmesi ve kepegi ile yaptim oda cok guzeldi..ilk hafta icinde yok yoktu :)..ekmegide cesitli kullanabiliyoruz ekmegi herkese tavsiye ederim
ben birseyler yazicaktim ama unuttum yaaa..neyse
iyi aksamlar herkese
Pizza çok leziz görünüyor ama tadını tabi sen biliyorsun ben yine de deniyeceğim cnaım. Teşekkürler.
Akşam yemeğimi anlatmak istiyoruuum. Tavsiye edilir :)
2 yemek kaşığı yulaf kepeğinden 2 adet krep yapılır.
Bir kapta haşlanmış tavuk göğsü ince ince didilir, bir küçük soğan ince ince piyaz şeklinde doğranır, azcık da maydonoz, karabiber, pulbiber, tozbiber atılır ve iyice karıştırılır.
Ayrı bir kaba çok olmayacak şekilde light kaşar rendelenir.
İlk krep alınır kaşar döşenir, üstüne tavuk karışımı koyulur, onun da üstüne kaşar koyulur en üste de diğer krep kapatılır.
Tavada tekrar ısıtılır, afiyetle yeniiiir :)
Tavsiyem kreplerin bir yüzünü diğerinden daha az pişirin, tavada ısıtırken az pişmiş tarafı tavaya gelsin. Bu sayede hem krepler pişiyor hem de iç harcı daha çok pişiyor ve bütünleşiyor. Afiyet olsuuuun :)
Afiyet olsun cnm bunu da deneyeceğim.
Yulaf kepeğinden nefret ediyorum. O tadı almamak için hep çorbalara koyuyorum içinde fark edilmiyor. Ne kötü tadı var
Bende sadece krep olarak tüketebiliyorum.
arkadaslar yarın sabah bi kaplıcaya gidicez hsonu için..2,5 gün boyunca orda olcaz...inşallah diyetim zarar görmez.. ızgara ve yağsız salata yemeğe çalışcam bakalım noolcak..benim için dua edin =) inşallah sizlerin hsonu da kaçamaksız,bol eksili geçer..sizi özlicem =.( çook öpüorum
Aminnnnnn. İyi eğlenceler canım.
yeni ticker'ım.umarım olmuştur.bu arada ayakkabı aşktır diyorum.
Kesinlikle ayakkabı aşktır.
iyi aksamlar kizlar benim 2 aksamdir migdem cok kötü bulaniyor,ne yapicam ben
Cnm nane limon içsen belki iyi gelir.
bu diyetle 2 ayda 7 kilo verdim çook mutluyum tekrar 38 beden oldum.3.
evreye birkaç gün sonra geçeceğim kiloları tekrar almamak için 70 gün daha sabretmem gerkiyor ama buna değer.!
Darısı hepimizin başına işallah. Tebrikler cnm.
bügün seyir evresinin ilk günüydü sebze+protein yaptım çok daha rahat oluyor tabi , 1 kg vermiştim ben bugün tartıldım ve 1 kg daha gitmiş yani toplamda 10 günde 2 kg yag gitti :)
Tebrikler