Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben 72'ye takıldım kaldım.2 ay oldu başlayalı.40 gunde falan verdım 8 kılo, 20 gundur kılo vermıyorum. ne duraklatıyor anlamadım. bu kadar duraklama olur mu? yumruk yapmama gerek yok zaten sebze nadıren yıyorum.cok fazla yuruyemıyorum sadece ama yıne de gram da olsa gıtmez mı?

Yok yok, onca başarısız zayıflama denemesinin ardından bu kez yeter dedim kendime ve ben zayıflayacağım. Güç bende artık

Vücudun zayıflamaya alışmış olabilir, demek ki diyetin başarılı canım. Sıkma canını, sen aynen devam et. Diyeti hareket, yeşilçay, su ve biraz daha az yemeyle destekle.

Başlarsın tekrardan kilo vermeye.

arkadaslar benim motivasyonum düstü
yaa is yüzünden öglenleri hep restorana yemege gitmek zorundayim ordada diyetime uygun seyler yok. kac gündür et ve sebze yiyorum. acaba yine bi 5 gün atak mi yapsam? Regl'de oldum offff ne öneriyorsunuz?

hepinize bol bol kilo vermeler arkadaşlar sürekli simlanın bloğu diye yazıyorsunuz sayfaları araştırıyorum bir türlü bu blog sahibi kimdir bloğu nedir bulamadım acil bir cvp yazsanız size kilo vermeniz için bol bol dilekte bulunurum:)

Google'i aç cnm arama çubuğuna dukan diyeti tariflerim yaz ve ara. İlk çıkan blogspot blog. İşte o tam kendisi adres vermek yasak mı değil mi bilemedim ondan bunu seçtim

Google'i aç cnm arama çubuğuna dukan diyeti tariflerim yaz ve ara. İlk çıkan blogspot blog. İşte o tam kendisi adres vermek yasak mı değil mi bilemedim ondan bunu seçtim

bir an kendimi çok saf buldum :) dukanda sürekli okuduğum blok ve senin cevbını görmeden 1 dakika önce blog yorumlarını okurken adının simla olduğunu öğrendim ilgine teşekkürler ayrıca çok matraksın :)

canım belkide çok az sebze yediğin ve bünye proteine alıştığı için veremiyorsundur.duraklama herkesde görülür.ama kilo veriyorum diye yediklerini çok azalttıysan ondanda duraklarsın.mesela ben tiroid hastası olmadığım halde metabolizma hızım tiroid hastası arkadaşımdan 80 kalori fazla sadece(evvelden çok diyet yaptığım için)belki seninde metabolizma hızında bir azalma vardır.ölçtürebilirsen bir baktırabilirsin.metabolizma hızını artıracak çaylar tüketebilirsin.bir de burada bahsi sıksık geçen leslie var.evde yapılan bir spor.ben indiremedim henüz ama çok ter attırdığını söylüyorlar.

Allahım ne olur bana güç ver, motivasyon ve iradem hep böyle olsun..

Kızlar bu kez ciddi ciddi zayıflamak istiyorum ya. Normalde hani diyet yapar, zayıflamaya karar veririz ama bişi olur, günden güne irademiz azalır. Bende öyle olmuyor, tam tersi her geçen gün daha da coşuyor ve gerçekten zayıflamak, normal bir insan kılığına girmek istiyorum.

Hep beraber zayıflayalım..

Az önce ilk kez ben de leslie ile 2 mil, yarım saat yürüdüm. Her gün düzenli yürüdğümden yarım saat bana hiç geldi diyebilirim. Ama abartmamak da lazım sanırım.

Karar verdim her sabah ve akşam yarım saat leslie ile yürüyeceğim

çok tatlısın şekerim.bilge yazmış sende bulmuşsun simlanın bloğunu ama yinede kilo vermemiz için bol bol dilekte bulunmaktan vazgeçme.bu arada amacın dukana uygun yemek tarifi bulmaksa forumun yemek tarifleri bölümünde diyet yemeklerine girdiğinde dukan tarifleri diye bir bölüm var faydalanabilirsin.

canım seni tebrik ediyorum bu azmin içinsen burda birçok kişiye destek oluyorsun.bizde her zaman senin yanındayız.herkes istediği kiloya gelsin herkes istediği kıyafeti giysin diyorum ve seni öpüyorum

Teşekkür ederim Sen de çok sağol, siz de bana desteksiniz. Birlikte çabalamasak gücümüz tükenir, azim olmaz ki. Nasıl olsa naparsam yapayım kilo veremiyorum..En kötü psikoloji işte bu :26:
canım seni tebrik ediyorum bu azmin içinsen burda birçok kişiye destek oluyorsun.bizde her zaman senin yanındayız.herkes istediği kiloya gelsin herkes istediği kıyafeti giysin diyorum ve seni öpüyorum

selamm,

yaptigim tarifleri ve fikirlerimi paylasmak istiyorum:)

krep uzerine 1 tk salca kekik vs harmanlayip pizza gibi birsey yapmak istedim..kreple bana cok agir geldi.. yani vasat bir tatdi yenebilir..ama nefisti diyemiycem..birde margarita tarzi deniycem sonra:)

pilavimda pilava degil normal karnibahar kizartmasi gibi oldu..onada bayilmadim yani :)) vasatti oda.. tarifi "blogdan aldim..

yaninda ekmeklerimide cektim birlikte yemedim ama yinede cektim cunku bu diyette en cok severek kullanabildigim sey ekmek..kafamdan cesit cesit yapiyorum..bu haftada misir unuyla yaptim..guzel oldu..gecen hafta sade yulaf ezmesi ve kepegi ile yaptim oda cok guzeldi..ilk hafta icinde yok yoktu :)..ekmegide cesitli kullanabiliyoruz ekmegi herkese tavsiye ederim

ben birseyler yazicaktim ama unuttum yaaa..neyse

iyi aksamlar herkese

tatlım anlamadım ben.hem diyetime uygun şeyler yok diyorsun hem de et ve sebze yiyorum diyorsun.biraz aç beslenme şeklini,yaptıklarınıda ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

işte zevk almadan sadece karnım doysun diye yiyorum, ben de aerobik cd si aldım vakit buldukça yapıyorum. o senin dediğini de indirmek için uğraştım başaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…