- 2 Ekim 2007
- 618
- 28
Ayyy farklı bi gaza geldim şimdi :) Uzak hedeflerim arasına 50 kilo olmak da girsin
Sen ikizlersin, bu nedenle sana güvensem mi bilemedimBen de ikizlerim de ondan şey kem küm
ya ben 72'ye takıldım kaldım.2 ay oldu başlayalı.40 gunde falan verdım 8 kılo, 20 gundur kılo vermıyorum. ne duraklatıyor anlamadım. bu kadar duraklama olur mu? yumruk yapmama gerek yok zaten sebze nadıren yıyorum.cok fazla yuruyemıyorum sadece ama yıne de gram da olsa gıtmez mı?
pizzanın yarısına ton balığı yarısına da peynir koy
hepinize bol bol kilo vermeler arkadaşlar sürekli simlanın bloğu diye yazıyorsunuz sayfaları araştırıyorum bir türlü bu blog sahibi kimdir bloğu nedir bulamadım acil bir cvp yazsanız size kilo vermeniz için bol bol dilekte bulunurum:)
Google'i aç cnm arama çubuğuna dukan diyeti tariflerim yaz ve ara. İlk çıkan blogspot blog. İşte o tam kendisiadres vermek yasak mı değil mi bilemedim ondan bunu seçtim
1 mil indirdim işe yaramazmıki...
ya ben 72'ye takıldım kaldım.2 ay oldu başlayalı.40 gunde falan verdım 8 kılo, 20 gundur kılo vermıyorum. ne duraklatıyor anlamadım. bu kadar duraklama olur mu? yumruk yapmama gerek yok zaten sebze nadıren yıyorum.cok fazla yuruyemıyorum sadece ama yıne de gram da olsa gıtmez mı?
hepinize bol bol kilo vermeler arkadaşlar sürekli simlanın bloğu diye yazıyorsunuz sayfaları araştırıyorum bir türlü bu blog sahibi kimdir bloğu nedir bulamadım acil bir cvp yazsanız size kilo vermeniz için bol bol dilekte bulunurum:)
Allahım ne olur bana güç ver, motivasyon ve iradem hep böyle olsun..
Kızlar bu kez ciddi ciddi zayıflamak istiyorum ya. Normalde hani diyet yapar, zayıflamaya karar veririz ama bişi olur, günden güne irademiz azalır. Bende öyle olmuyor, tam tersi her geçen gün daha da coşuyor ve gerçekten zayıflamak, normal bir insan kılığına girmek istiyorum.
Hep beraber zayıflayalım..
Az önce ilk kez ben de leslie ile 2 mil, yarım saat yürüdüm. Her gün düzenli yürüdğümden yarım saat bana hiç geldi diyebilirim. Ama abartmamak da lazım sanırım.
Karar verdim her sabah ve akşam yarım saat leslie ile yürüyeceğim
tatlandırıcı olarak splenda kullanıyoruz. büyük marketlerde ve eczanelerde var. splenda yüksek ısıya dayanıyor. kekler için çok iyi
canım seni tebrik ediyorum bu azmin içinsen burda birçok kişiye destek oluyorsun.bizde her zaman senin yanındayız.herkes istediği kiloya gelsin herkes istediği kıyafeti giysin diyorum ve seni öpüyorum
arkadaslar benim motivasyonum düstü
yaa is yüzünden öglenleri hep restorana yemege gitmek zorundayim ordada diyetime uygun seyler yok. kac gündür et ve sebze yiyorum. acaba yine bi 5 gün atak mi yapsam? Regl'de oldum offffne öneriyorsunuz?
canım belkide çok az sebze yediğin ve bünye proteine alıştığı için veremiyorsundur.duraklama herkesde görülür.ama kilo veriyorum diye yediklerini çok azalttıysan ondanda duraklarsın.mesela ben tiroid hastası olmadığım halde metabolizma hızım tiroid hastası arkadaşımdan 80 kalori fazla sadece(evvelden çok diyet yaptığım için)belki seninde metabolizma hızında bir azalma vardır.ölçtürebilirsen bir baktırabilirsin.metabolizma hızını artıracak çaylar tüketebilirsin.bir de burada bahsi sıksık geçen leslie var.evde yapılan bir spor.ben indiremedim henüz ama çok ter attırdığını söylüyorlar.