Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Kızlar :KK52:

Napıyoruz? Zayıflıyoruz değil mi?

Ben de aynen devam dukaratay diyetine :KK1: Haftada 5 gün karatay tipi beslenme 2 gün atakla ödem atma şeklinde, son derece basit, yormayan, zevkli ve kilo verdiren bir beslenme programı uydurdum kendime :KK76:

2 gün sadece saf protein ve en az 3 litre su içiyorum. Cüsse büyük malum 3 litreden azı kurtarmıyor beni :KK52:

Sakın su içmeyi ihmal etmeyin. Bol bol için kızlar. Kar var dışarda yürüyemiyorum bari evde stepper yapayım 1000 kere :KK55:

Selam Kızlar :KK52:

Napıyoruz? Zayıflıyoruz değil mi?

Ben de aynen devam dukaratay diyetine :KK1: Haftada 5 gün karatay tipi beslenme 2 gün atakla ödem atma şeklinde, son derece basit, yormayan, zevkli ve kilo verdiren bir beslenme programı uydurdum kendime :KK76:

2 gün sadece saf protein ve en az 3 litre su içiyorum. Cüsse büyük malum 3 litreden azı kurtarmıyor beni :KK52:

Sakın su içmeyi ihmal etmeyin. Bol bol için kızlar. Kar var dışarda yürüyemiyorum bari evde stepper yapayım 1000 kere :KK55:

Selaaaam :) birbirimize verdiğimiz gazla zayıflıyoruz zannımca :) :KK76:

Bu ne hız :) Çok hızlı kilo veriyorsun cnm :KK52: Sanırım yaza 50 kilo olursun. Sakın haa bırakmayalım diyeti. Bu yaz tuniksiz özgürce gezelim :21:

50 kilo olmak benim için hayal sanırım :) Diyeti bırakmayacağım :) buna garanti verebilirim. İnternetten elbise siparişlerimi de veriyorum. Artık tek tip kıyafet dönemi sona erdi :KK1:

50 kilo hayal değil, gırtlağımıza dur desek oluruk cicim :KK76: Bu sene değil 30 yaşında oluruk ama oluruk :KK28:
50 kilo olmak benim için hayal sanırım :) Diyeti bırakmayacağım :) buna garanti verebilirim. İnternetten elbise siparişlerimi de veriyorum. Artık tek tip kıyafet dönemi sona erdi :KK1:

Sende durumlar nasıl şekerim :KK19:

WUHUUUUU süper..........

50 kilo hayal değil, gırtlağımıza dur desek oluruk cicim :KK76: Bu sene değil 30 yaşında oluruk ama oluruk :KK28:

Sende durumlar nasıl şekerim :KK19:
on nömora.... bugun seyirimin ilk günü henüz... ve dün regl oldum... tablom aşağıda görüldüğü üzre... :KK36:

tam kilomu vermeden 3. evre geliştirme evresine geçmiştim. 1 aydır geliştirme evresi yapıyorum. 1 kilo verdim yine de:) 63,3 kilo olmusum

Allahım bende o günleri görmek istiyorum.bu arada merhaba kızlar.temizliği bitirip ancak gelebildim.gerçi tam bitmedi ama gerisinide yarın yaparım artık yoruldum.görünen o ki bugün herkes tam gaz devam modunda.herkese kocaman alkış...:KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:

X