Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar benim güçlendirme gayet iyi gidiyor 56.5 -57.4 arası değişiyor :) bazen uymasamda sonuçlar değişmiyor sabredin arkadaşlar + lar hepimizde oldu hergün tartılmada + gözüküyor yapabiliyorsanız haftada 1 tartılın yok benim gibi dayanamıyorsanız + ların geçici olduğunu unutmayın :) benim 1 ay daha kaldı güçlendirmenin bitmesine
bakalım koruma nasıl olacak sevgiler hepinize ... :)

günaydın kızlar benim güçlendirme gayet iyi gidiyor 56.5 -57.4 arası değişiyor :) bazen uymasamda sonuçlar değişmiyor sabredin arkadaşlar + lar hepimizde oldu hergün tartılmada + gözüküyor yapabiliyorsanız haftada 1 tartılın yok benim gibi dayanamıyorsanız + ların geçici olduğunu unutmayın :) benim 1 ay daha kaldı güçlendirmenin bitmesine
takdir-e şayan bir tablo ile karşımızdasın... tebrik ediyorum hemde kocaman kocaman... Allah nazarlardan saklasın...:nazar:darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah... bende yarın sabah seyire geçerken son kilomu alıcam ve gün içinde annemi arayıp baskülü saklamasını rica edicem... banyoya dişlerimi fırçalamaya bile girdiğimde, sabah akşam tartılasım geliyo... görünce dayanamıyorum napim... ama dönem dönem tartılmak en doğrusu dediğin gibi... böyle hayal kırıklıkları yaşamam hem... acayip ağrım da başladı zaten... bu regl dönemim çok sıkıntılı geçiyor benim... ağrılı sızılı...şişkinlik deseniz hat safhada... ama hepsi geçici tabi... mayısta mükemmel bir vücuda sahip olma düşüncesi... eylülde prensesler gibi bir gelin olabilme hayali... bütün olumsuzlukları unutturuyor... :21:

Kızlar lutfen bana yardim edin.2 gündür tüm kurallara harfiyen uymama rağmen bir gram kilo veremedim. 32 yaşındayım bir kızım var hayatımda hiç bir zaman balık etli bile olmadim.boyum 1.64 iken max 53 idim takı doguma kadar şimdi 60 kiloyum.bundan önce diyet denemelerim oldu ve 9 kilo verdim ama son 3 yıldır bi ileri bi geri gittim ve hiç veremedim. Diyet denemelerim oldu ama max 2 gün sürdü. Şimdi cok kararliyim bırakmıcam ama moralim cok bozuk cooook.
canım oluyo arada duruşlar panikleme bozmadan devam et değişecek ibreeeeeee
ewet ewet süperimmm... hem olsun +1800 olsa da kemerim yine geri geldiği son delikten iliklenebildi :=)) yavaş yavaş da olsa gidicek kilolar... DUKAN'ın bi bildiği varmış ki Mayıs'ta çıtır olucaksın-Kasım'da da kilonu sabitliyceksin dedi... :=)) Hem DUKAN seyire geçişte 81,6 olmayı önermişti... çok da anormal gitmiyorum demekkii... (diye motive ediyorum kendimi):21:
:21::21::21::21: çok güzel dedin

tebrikleeeer:KK9::KK9::KK9:mezun oluyon haaa ne güzeeeeel ah ah bizde bugünleri görürüz inşallah
takdir-e şayan bir tablo ile karşımızdasın... tebrik ediyorum hemde kocaman kocaman... Allah nazarlardan saklasın...:nazar:darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah... bende yarın sabah seyire geçerken son kilomu alıcam ve gün içinde annemi arayıp baskülü saklamasını rica edicem... banyoya dişlerimi fırçalamaya bile girdiğimde, sabah akşam tartılasım geliyo... görünce dayanamıyorum napim... ama dönem dönem tartılmak en doğrusu dediğin gibi... böyle hayal kırıklıkları yaşamam hem... acayip ağrım da başladı zaten... bu regl dönemim çok sıkıntılı geçiyor benim... ağrılı sızılı...şişkinlik deseniz hat safhada... ama hepsi geçici tabi... mayısta mükemmel bir vücuda sahip olma düşüncesi... eylülde prensesler gibi bir gelin olabilme hayali... bütün olumsuzlukları unutturuyor... :21:
ya bende günde en az 2 kez tartılıyom tutamıyom kendimiiiiiiiii benim tartıyıda biri saklasa dicem ama arar bulurum ben onu:)

eminim canım prensesler gibi gelin olacaksın sadece sabret pes etme en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın ve sıklaştığını görünce şaşıracaksın vücut ölçülerini al kilo verme sende göreceksin ki sıklaşıyorsun inan çok motive ediyor :) bide Leslie yapabiliyorsan yap çok işe yarıyor örnek 90 cm belim şuan 73- 72 cm :)

eminim canım prensesler gibi gelin olacaksın sadece sabret pes etme en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın ve sıklaştığını görünce şaşıracaksın vücut ölçülerini al kilo verme sende göreceksin ki sıklaşıyorsun inan çok motive ediyor :) bide Leslie yapabiliyorsan yap çok işe yarıyor örnek 90 cm belim şuan 73- 72 cm :)
Ölçülerimi aldım... Tarihlerini yazdım... Dukanın önerdiği tarihlerdeki kilolarımıda yazdım... Çok sıkı takip ediyorum... Aslında beni spor adına yaptıklarım düşündürüyor... Yeterlimi değil mi kestiremiyorum... pazar ve pazartesi günleri dans kursum var 1 saat orda oryantal ve roman oynuyorum... eve geliyorum saat 9 buçuk 10 oluyo... 100 de mekik çekiyorum duş alıp yatıyorum... diğer günler işten eve gelmem 8 yada 8 buçuk en geç evdeyim... o saatten sonra yürüyüş yapamam gün içinde işteyken de hiç mümkün değil... çünkü muhasebeciyim ve koltuğumdan kalkamıyorum desem yeri var... ben bunun için küçük de olsa şöyle bir çözüm ürettim yaklaşık 15-20 dk yüürüyorum akşam eve gitmeden... birkaç durak önce inip... ayrıca dik yokuşlar sonunda oturuyoruz... ilk başladığım zamanlarda çok zorlanırdım şimdi çok rahat çıkabiliyorum... acaba bunlar yeterli olurmu... kar kış kaybolursa zaten akşamları yürüyüşe bile çıkarım parklardaki spor aletleriyle spor bile yapabilirim bu imkanım var çünkü... umarım işe yarar...:KK14:

itiraf etmeliyim ki bu forum olmasaydı kesin ben diyeti bırakmıştım... ama iyiki varsınız.. destekleriniz için teşekkürler...

:KK19: Bırakmak yok aynen devam ediyoruz.
Dur bakalım yarında sen bana destek olmak zorunda kalabilirsin.
Ben + kaç çıkıcam bakalım :KK50:

canım hep aynı şeyleri söylüyorum ama beden ölçülerini al kilo vermesende inceliyorsun :)sevgiler ...

çok saol tatlım..sizlere dert yanabiliorum ya onu mazur görün..moralim cok bozuk aksam mesaiye kalcakmışız,aksam yemeğim yook,yakında yemek isticeim bi yer yook =( hava çok soğuk,spor yapamıorum,bide eşim abur cubur yiyo yine de kilo verio,ben yemiorum veremiorum..bozmadım hiç ama dayanma gücümün azaldığını hissediorum ki ben 'potansiyel aç' olduğum için dönüşüm muhteşem olur evdeki herşeyi yerim die korkuorum =/

çok saol tatlım..sizlere dert yanabiliorum ya onu mazur görün..moralim cok bozuk aksam mesaiye kalcakmışız,aksam yemeğim yook,yakında yemek isticeim bi yer yook =( hava çok soğuk,spor yapamıorum,bide eşim abur cubur yiyo yine de kilo verio,ben yemiorum veremiorum..bozmadım hiç ama dayanma gücümün azaldığını hissediorum ki ben 'potansiyel aç' olduğum için dönüşüm muhteşem olur evdeki herşeyi yerim die korkuorum =/

Benim eşimde 10 kilo verdi abur cubur meyve hepsini yedi bide :) yanında benim dukan yemeklerini erkekler biraz daha şanslı bize göre daha hızlı yakıyorlar doğa gereği moralini bozma.:)

arkadaşım merhaba.dukan'ın testini yaptınmı başlamadan önce?muhtemelen sana atakta 1kg verirsin demiştir ya da diyecektir.fazla kilosu olanlarda atakta daha çok gidiyor.birde bence hergün tartılıp moral bozmak yerine birkaç günde bir tartılıp aradaki süreçte motivasyonunu sağlam tutmak daha önemli.eğer devam edersen seyirde mutlaka gidecektir endişe etme.sende bilirsinki vucut sık kilo alıp verdiğinde bir süre sonra zayıflamaya direnç göstermeye başlıyor.belkide o dönemdesindir.ama vazgeçme kararlı bir şekilde uygula diyetini.eninde sonunda zayıflayacaksın:KK3:şimdi bundan vazgeçersen bir sonraki diyet denemendede başarılı olamazsın bunu bil.:KK43:

çok teşekkür ederim zaten vazgeçmiş değilim kesinliklede vazgeçmicem, bu kadar kolay bir diyet bulmuşken asla bırakmam.Dukan testini yaptım atak döneminin 2 gün olması uygun görüldü. Ancak ben 4 gün yapmaya kararlıyım daha öncede diyet denemelerim olduğu için vücudum alışkanlığa karşı direnç göstermesin istiyorum.zaten hiç zorlanmıyorum. günde 2 kutu coca-cola zero içiyorum acaba ilgisi olabilir mi? evet serbest biliyorum ama....
Eşim 98 ile başladı (boyu.1.83) bugün 3.günümüze girdik ve 95.7 ye indi ama genel kuralı biliyorum çok kilodan cok gidiyor.
Kararlıyım zayıflıcam asla pes etmicem.
Cuma günü seyir dönemim başlıyor, pazartesi ve perşembeleri saf protein kalan günlerde ise sabze+protein yapıcam kitap elimden düşmüyor zaten.Sizin başarılarınız beni motive ediyor. Kurtulmak istiyorum artık oturunca karnımın katlanmasından.....incecik olmak istiyorum. İnşallaahhhhhhh

Benim eşimde 10 kilo verdi abur cubur meyve hepsini yedi bide :) yanında benim dukan yemeklerini erkekler biraz daha şanslı bize göre daha hızlı yakıyorlar doğa gereği moralini bozma.:)

çook saol cnm ya =) iiki varsınız iiki bu siteyi keşfettim =)) hsonu spora başliim ben soğuk demeden bari..

ewet ewet süperimmm... hem olsun +1800 olsa da kemerim yine geri geldiği son delikten iliklenebildi :=)) yavaş yavaş da olsa gidicek kilolar... DUKAN'ın bi bildiği varmış ki Mayıs'ta çıtır olucaksın-Kasım'da da kilonu sabitliyceksin dedi... :=)) Hem DUKAN seyire geçişte 81,6 olmayı önermişti... çok da anormal gitmiyorum demekkii... (diye motive ediyorum kendimi):21:

işte bu! bence yarında tartılma reglin bitene kadar bekle ki motivasyon tavan yapsın:)

ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(

merak etme yanlız değilsin ben de varım. 12 ocakta 64 ile başlamıştım şimdi 60 civarındayım ısrarla devam ediyorum çok yavaş gidiyor ama gidiyor en azından almıyorum buda muhteşem bir şey sabırla olacak devammm:)

Bugün önemli bir yemeğe gideceğim :) bana dua edersiniz dimiii :)

Ayrıca kendimi zayıf hissediyorum ben yaaa :)

Tartımı da annem saklayacak pazartesi tartılcammm :)

kiloları ile dertli olan ve bu sene içerisinde nişanı olacak biri olaraktan beni de aranıza alabileceğinizi umuyorum :)
24 yaşında 170 boyunda ve şuan için 71-72 kilo civarındayım:) tabi bu kiloya inene kadar çok çabalar sarfetmedim değil.
1 sene öncesine kadar neredeyse 80'e dayanmıştım. daha sonra diyetisyene başvurmalar... onunla beraber tekrar 2-3 kilo almalar derken...
diyetisyenlerin sadece bir kalıbı olduğunu bana verdiği 3+3 öğünlü liste ile kilo alacağımı iletsemde beni pek dinlemediler açıkçası ve sonuç benim dediğim oldu ve 1 ay içerisinde verdikleri liste ile 1,5-2 kilo daha kiloma kilo katmış oldum.

daha sonra da karar verdim ki insan kendi vücudunu an geliyor doktorlardan daha iyi tanıyor. bu arada elime İsveç diyeti listesi geçti ve yapmaya karar verdim. çoğunuzun deneyimi olmuştur İsveç Diyeti ile ölüm orucu gibi bir şey ama gerçekten kilo verdim ve bu da benim heveslenmeme sebep oldu. tabi daha sonra çıkan demir eksikliği ve vb diğer kan değerlerindeki düşüklükleri saymaz isek gayet etkili bir diyet. :)) 13 günde 6 kiloya yakın vermek insanın psikolojisini okadar düzeltiyorki... daha sonra bıraktığında 2 kiloya yakın geri alıyorsun elde var 4:))

en çok işime yarayan diyet sabah nesfit öğlen istediğini akşam ise saat 6 dan önce çorba olarak devam ettiğim diyetti sanırım. bununla şuanki kiloma kadar indim. ama insan tek düze beslenmeye sıkılıyor. yeni alternatifler araştırırken Dukan Diyeti ile karşılaştım 3 gün önce. hemen gidip kitabını aldım ve şu anda okuyorum. 3 gündür de forumu ciddi anlamda takip ediyorum. kitap bittikten hemen sonra diyete başlayacağım tabiki sizlerin önerilerini dikkate alarak. sitesine girdiğimde 62 kilonun benim için uygun olduğunu ve hangi devreyi kaç gün yapmam gerektiğini gösterdi. sizlerin azmi de beni heveslendirdi açıkçası. umarım bu hayatımdaki son diyet deneyimim olur.....

X