Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar doktora gittim bugün test için. hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.

canım biliorum öle olduğunu hatta o da bilio ama o normalde 100 gün yapması gerekirken 3. evreyi 10 gün yapıp bırakmışşş..direk haftada 1 gün protein diyeti yaptığın koruma evresine geçmiş ve kilo almıomus..onu kastettim..acabaaa çok mu yanlışş =))

Anladim canim verecegi kilo cok fazla degilse atistirmayi kesip ödülleri de abartmazsa yine kilo verebilir. Face deki sayfayi takip ediyorum orada güclendirmede olupta hala kilo verenler var.

kızlar , yazılarınıza emo ları nasıl ekliyorsunuz? ben bulamadımda :KK43:

Yanlis hatirlamiyorsam ve hatirladigim dogruysa söyle anlatayim :KK53:

Sag üstte "Kontrol Paneli" yazan yeri tikla acilan sayfada sol kisimda "Ayarlarim" yazan bir yer var. Orada "Hesabim" kismindaki "Secenekleri Düzenle" yi tikla acilan yerde biraz alta dogru "Konu Gösterim Secenekleri" var "Grafikleri göster (Mesaja eklenmis Resimler, Gülümsemeler ve

Son düzenleme:
Anladim canim verecegi kilo cok fazla degilse atistirmayi kesip ödülleri de abartmazsa yine kilo verebilir. Face deki sayfayi takip ediyorum orada güclendirmede olupta hala kilo verenler var.

inşallah verebiliriz biz de güçledirmede..bozmak istemiorum ama 100 gün falan çok uzun sanki,hevesim kırılıp da bi anda yemeklere saldırmaktan korkuorum =(( bi de artık eşim isyana başladı çok pahalı olmaya başlamış bu diyet =))

Slm Kızlar;

dukanda 17.günüm ben 3 gün atak yaptım 61.7 ile başladım ve nihayet bu sabah 57.7'yi gördüm:)))) tam bir hafta 58lerde dolaştıktan sonra bana bu ilaç gibi geldi:)) hiç kaçamak yapmıyorum sadece tuzu kısıtlayamıyorum her zamanki tükettiğim şekilde tüketiyorum çünkü tuzsuz hiçbirşeyi yiyemiyorumm:KK43:( tuzsuz yesem belki daha çabuk gidecek;kimse karamsarlığa kapılmasın ve bence kimse diyetini bozmayı düşünmesin yavaşta olsa kilo veriyoruz ve vereceğimizi de biliyoruz,en güzeli de bu bence:))

bu arada light peynirlerle ilgili yazılanları okudum zaten ben light peynirlerin tadını hiç sevmemiştim;pınarın yarım yağlı üzgen peynirini ve lor tüketiyorum bende:)) onlardan da vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü artık yumurta görecek gözüm yok:))

Hepinize bol-----ler dilerim:))

tombişcim , resmen kabus görmüşsün, Allah korusun yani..bu arada çok sevindim kilo vermiş olmana..bugün bende -500 gr ile uyandım, bu mutluluk paha biçilemez..

evet yarencim cok kötü bi kabustu, sabah uyandigimda esime bakisimi görseydiniz sasardiniz, sanki gercekte yasamis gibi bütün gün etkisinden kurtulamamistim :KK1: beni kendime getirdi gercekten. iyi ki görmüsüm yoksa diyet diye bisey kalmicakti :KK55: hersey ucup gidecekti. tebrik ederim senide ---lerle uyanmak kadar güzel bisey yokmusss, insallah hep böyle devam eder.

Selam,

Nasılsınız kızlar, kilolar ne durumda :KK51:

bilgecim hosgeldin. ne zamandir ugramiyorsun? kilolar ne alemde, nasil gidiyor diyetin?

Allah hayırlara çıkarsın, bak kilo vermen gerekiyor işte, rüyalarına bile giriyor, bu kilolar bizde sıkıntıdan başka bi işe yaramıyor. Asla boşuna uğraşmıyorsun, sakın böyle düşünme. Kilo vermediğin zamanlar bile diyetine aynen hiç bişi olmamış gibi devam et, sonunda birden eksileri görüyorsun canım, moralini hiç bozma, bu diyeti diyet olarak değil de artık yeni beslenme alışkanlığın olarak kabul et. O zaman kilo veremesen bile moralin bozulmaz, çünkü senin yeni beslenme şeklin bu. Böyle devam ettiğin sürece kazanan hep sen olacaksın ve giden kiloların sevincini yaşayacaksın. Ayrıca güne eksilerle başladığın için çok sevindim senin adına, bak herşeyin başı sabır, bunu unutma. Daha ne eksiler göreceksin canım. İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.

Benim hastalığım başa döndü gibi, dün doktora gittim ilaçlara devam dedi.:2: Yine antibiyotik falan devam yanii, iyileşemedim bi türlü. Neyse ki eşimde bişey yok bu kez. (benim dırdırlarıma katlanacak kadar sağlam en azından :KK1:) Ben de bikaç haftaya kadar güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, gerçi hastalığım sebebiyle portakal suyu içiyorum, meyve yiyiyorum bunun dışında diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez. Yarı güçlendirme gibi bişi oldu ama neyse. Bir an önce iyileşeyim de, gerisi kolay. Sevgililer günü dönüm noktası olucak benim için inşallah. :KK16:

Eski arkadaşlar artık uğramaz oldular :KK50: buradan onlara sesleniyorum, nerdesiniz kızlar yaaa?? Bi ben kaldım galiba eskilerden, Nes'cim sen nerelerdesin, bana diyordun gitme diye sen yok oldun! Whitebird te girmiyo ne zamandır, diyeti bırakmayın sakın haaa :KK20:

amiiiiiin desendesencim. iyiki birakmamisim iyiki bozmamisiim diyeti. kirilma noktasina ulastim böylelikle. güzel mesajin moral verdi bana, cok tesekkür ederim canim. insallah sende biran önce sagligina kavusursun. simdilik güclendirme gibi yaparsin meyveni yersin her gün 1 porsiyon. ekmegini yine dukan usulu yersin. sonra iyilesince yine seyirden devam edersin. ben kendime hala inanamiyorum masallah diyeyim :nazar: 3 hafta oldu ve sanki diyette degilmisim gibi. artik dukani iyce benimsedim sanirim. misafirlige gittigim zaman bile izinli olan seylerden haric hic birsey yemiyorum. canim da istemiyor. gecen aksam babam cok israr etti. 1 tane börekten ölmezsin hadi ye diye. annem bak hastalanirsin ekmek ye ama az ye diye... :KK20::KK19:yooooook yemem, o kadar zamandir agzima almadim ihtiyacimda yok dedim. ben sabrimin mükafatini alinca görcekler ekmegin, tatlinin ne kadar zararli oldugunu. sizlerin mesajlarini okudukca. heleki senin gibi büyük basarilar sergileyenlen arkadaslarin msjlari daha da bi motive ediyor bizleri.

insallah sevgililer gününe kadar hedefledigin kiloyada ulasirsin tatlim. önce senin sagligin önemli. acil sifalar diliyorum.

slm kızlar doktora gittim bugün test için. hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
blackcat, gecmis olsun canim. yumurta yiyorsan, sarisini yememeni tavisye ederim. 2 günde 1 kilo cok güzel vermissin masallah. tebriklerrrrr!:nazar:

kızlar ailemin yanındayım annemin yemeklerine zar zor dayanıyorum valla.canım annem ya bana hergün dukan yemeği yapıyo kendi yemeklerinin yagsızını.umarım dayanırım ya

kızlar ailemin yanındayım annemin yemeklerine zar zor dayanıyorum valla.canım annem ya bana hergün dukan yemeği yapıyo kendi yemeklerinin yagsızını.umarım dayanırım ya

kızlarrrr....... artık aranızdayım..... herşeyden çok sizin desteğinize ihtiyacım var... bu akşam yemeğinde başladım aslında sabaha mükemmel bir başlangıç yapmak amacım... yarın sabah kahvaltımda iki çaykaşığı kadar light labne birüçgen peynir light ve bir haşlanmış yumurta... iki kaşık lght yoğurt-yulaf kepekli (arada)... öğle yemeğimde yemek içiçin tavuk göğüs baharatladım... onu yemeyi düşünüyorum iki dilim... akşamüstü tekrar yoğurt yerim... eve gelince de ızgara kırmızı et yaparım... en az 2 litre su içicemm... bir iki bitki çayı içerim... akşam 3-5 durak önce inip eve yürüycem... ve etlerim hazırlanana kadar 50-70 mekik çekmeyi planlıyorum... sonra yarım litre daha su içip duşumu alıp yattığımda mükemmel bir sabaha uyanabileceğimden eminim... lütfen desteğinizi eksik etmeyin... :KK9:

Son düzenleme:
slm kızlaaar dukanla 2.gün :KK52::KK52:

slm canım ya inşallah yarışalımda ikimizde birbirimizden gaz alıp kilo verelim :) rakibimsin kabul:KK52:

hadi bakalim
ben, 2kez ekmek yaptim bu sefer sadece yulaf kepegi ve yulaf ezmesi koydum yine cok guzel oldu..ekmek yapinca rahat geldi bana ..gecen haftada kurabiye yapmistim fotosunu cektim ama koyamadim henuz..bu sekilde guclendirmeyle agir gidiyor biraz ama birkac hafta sabredicem bebegim icin..bunye alisiyor zaten sonra
herkese keyifli kilo vermeler

her ne kadar çok yazmasamda mutlaka sürekli okuyorum burayı..kızlar yardımınıza ihtiyacım var.her ne kadar bırakmayı düşünmesem de başıma gelenler düşündürüyo beni...ben tam 60.0la başladım dukana 7 gün atak yaptım 12 kilo vericem çünkü...7 gün atakta 58.5 oldum (5ocak-12ocak arası atak) 12 ocaktan beri seyirdeyim allahım bi inemedim deli gibi bi 58 bi 59 bi 57 çıldırıcam spor yappıyorum yeşil çay içiyorum ve asla kaçamak yapmıyorum ama neden böyle?pıtır pıtır kilo verenleri görünce üzülüyorum açıkçası...:KK43:((yanlış anlaşılmasın onlar adına çok çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...napım ben günde 3 saat koşayım mı:KK70:

merhaba! ben de 80 le başladım sımdı 72 kılo oldum.1,5 ay oldu başlayalı. benım de ilk uc gun cok basım agrıdı ama sonra gecıyor.hem de ılk gunler zor oluyor ne yıyecegını bılemıyorsun.mutsuz oluyorsun.dayanırsan il gunlere sonra alısıyorsun. dıyette degılmıssın gıbı gelıyor.

yarenk79, irem&özge, esoba cevaplarınız için teşekkür ederim. bugün 3.günü bitirdim ve dediğiniz gibi baş ağrım azaldı. esoba tebrik ederim umarım senin gibi kilo verebilirim ben de. hala kaçamak yapmadım ama zorlanıyorum :KK43: özellikle geceleri uyumadan önce kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi. yulaf kepeğimi sipariş verdim o gelince daha rahat ederim umarım

kızlarrrr....... artık aranızdayım..... herşeyden çok sizin desteğinize ihtiyacım var... bu akşam yemeğinde başladım aslında sabaha mükemmel bir başlangıç yapmak amacım... yarın sabah kahvaltımda iki çaykaşığı kadar light labne birüçgen peynir light ve bir haşlanmış yumurta... iki kaşık lght yoğurt-yulaf kepekli (arada)... öğle yemeğimde yemek içiçin tavuk göğüs baharatladım... onu yemeyi düşünüyorum iki dilim... akşamüstü tekrar yoğurt yerim... eve gelince de ızgara kırmızı et yaparım... en az 2 litre su içicemm... bir iki bitki çayı içerim... akşam 3-5 durak önce inip eve yürüycem... ve etlerim hazırlanana kadar 50-70 mekik çekmeyi planlıyorum... sonra yarım litre daha su içip duşumu alıp yattığımda mükemmel bir sabaha uyanabileceğimden eminim... lütfen desteğinizi eksik etmeyin... :KK9:

ben de 83 kiloyum ve vermemiz gereken kilo aynı :) atak evresine pazartesi günü başladım birbirimize destek olalım, beraber kilo verelim :)

ben de 83 kiloyum ve vermemiz gereken kilo aynı :) atak evresine pazartesi günü başladım birbirimize destek olalım, beraber kilo verelim :)

o zaman süper.... kaç gün atak peki?...
ayrıca bugün ne yiyceksin bide ekmek yapmam lazım en acilinden :KK1:

günaydın herkese....
dün akşam itibariyle ben de başlamış bulunuyorum.hadi hayırlısı bakalım. yulaf kepeği üzerindeki tarifi yaptım kahvaltıda valla baya güzel oldu ya.bilseydim daha önce alırdım şu yulaf kepeğini :)

75 günün sonunda eksi 11 kilo:-) eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o:-)

Yanlis hatirlamiyorsam ve hatirladigim dogruysa söyle anlatayim :KK53:

Sag üstte "Kontrol Paneli" yazan yeri tikla acilan sayfada sol kisimda "Ayarlarim" yazan bir yer var. Orada "Hesabim" kismindaki "Secenekleri Düzenle" yi tikla acilan yerde biraz alta dogru "Konu Gösterim Secenekleri" var "Grafikleri göster (Mesaja eklenmis Resimler, Gülümsemeler ve Kodlari ile eklenmis Resimler ve Grafikler dahil)" yazan yeri isaretle ve ayarlari kaydet. Sonra yeni mesaj yaz dedigin zaman ifadelerinde cikmasi lazim böyle degilse yeniden bakar yazarim.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım bi deneyeim ben..

[quote="yarim_, post: 22832118"][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]kızlarrrr....... artık aranızdayım..... herşeyden çok sizin desteğinize ihtiyacım var... bu akşam yemeğinde başladım aslında sabaha mükemmel bir başlangıç yapmak amacım... yarın sabah kahvaltımda iki çaykaşığı kadar light labne birüçgen peynir light ve bir haşlanmış yumurta... iki kaşık lght yoğurt-yulaf kepekli (arada)... öğle yemeğimde yemek içiçin tavuk göğüs baharatladım... onu yemeyi düşünüyorum iki dilim... akşamüstü tekrar yoğurt yerim... eve gelince de ızgara kırmızı et yaparım... en az 2 litre su içicemm... bir iki bitki çayı içerim... akşam 3-5 durak önce inip eve yürüycem... ve etlerim hazırlanana kadar 50-70 mekik çekmeyi planlıyorum... sonra yarım litre daha su içip duşumu alıp yattığımda mükemmel bir sabaha uyanabileceğimden eminim... lütfen desteğinizi eksik etmeyin...[/FONT][/B][/COLOR] :46:[/QUOTE] bravo, sen bu işi kotarmısın arkadaşım, aman azmini kaybetme, hep beraber inceleceğiz, unutma..

[quote="alceste, post: 22833821"]her ne kadar çok yazmasamda mutlaka sürekli okuyorum burayı..kızlar yardımınıza ihtiyacım var.her ne kadar bırakmayı düşünmesem de başıma gelenler düşündürüyo beni...ben tam 60.0la başladım dukana 7 gün atak yaptım 12 kilo vericem çünkü...7 gün atakta 58.5 oldum (5ocak-12ocak arası atak) 12 ocaktan beri seyirdeyim allahım bi inemedim deli gibi bi 58 bi 59 bi 57 çıldırıcam spor yappıyorum yeşil çay içiyorum ve asla kaçamak yapmıyorum ama neden böyle?pıtır pıtır kilo verenleri görünce üzülüyorum açıkçası...:(((yanlış anlaşılmasın onlar adına çok çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...napım ben günde 3 saat koşayım mı:D[/QUOTE] hiç moralini bozma arkadaşım..bende atakda verdim , seyirde durdu , 8 gün hiç eksilmedi hatta arttı 500 gr..ama 8 gün sonra 500 gr düştüm canım.şöyle düşün, demekki senin metabolizman yavaş çalışıyor,benim de yavaş çalışıyor..sen birden kilo vereceksin bence, bozma moralini..

[quote="whitebird, post: 22836302"]75 günün sonunda eksi 11 kilo:-) eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o:-)[/QUOTE]
tebrik ederim canım, ne güzel, eğer 75 gün diyet yapmasaydın değil 11 , 1 kilo bile veremeyecektin..süper vermişsin yani..darısı bize..

Günaydın kızlar.
Canım sıkıldı sabah sabah dün 70,3 çıkmıştım bu sabah 70,6.
Ay delirtiyor beni bu tartıdaki oynamalar. biliyorum normal olabiliyor ama insan daha az çıkarım umuduyla çıkınca tartıya fazla görmek sinir ediyor.

Ama buna rağmen ölçülerim azalıyor. 18 Aralık da 86 cm olan belim şu an 76 çıkıyor.
Ben akşama en iyisi tüm ölçülerimi alayım belki de yağdan gidiyordur ama vücudum su tutyordur ne bileyim.

Dün ki menüm.
Sabah Dukan krebi arasında, light sütlü sosisli omlet
Öğlen et döner ve salatalık turşusu
Akşam Tavuk ciğer kavurma, biraz kuru soğan ve maydanoz, yoğurt

Akşam yediğim yoğurt yağlı idi acaba ondan mı artış oldu. Gerçi öğlen ki dönerde yağlıydı. Pufffff :44:

Süpersin maşallah ya. Harika gidiyorsun aman aynen devam.

Slm Kızlar;

dukanda 17.günüm ben 3 gün atak yaptım 61.7 ile başladım ve nihayet bu sabah 57.7'yi gördüm:)))) tam bir hafta 58lerde dolaştıktan sonra bana bu ilaç gibi geldi:)) hiç kaçamak yapmıyorum sadece tuzu kısıtlayamıyorum her zamanki tükettiğim şekilde tüketiyorum çünkü tuzsuz hiçbirşeyi yiyemiyorumm:KK43:( tuzsuz yesem belki daha çabuk gidecek;kimse karamsarlığa kapılmasın ve bence kimse diyetini bozmayı düşünmesin yavaşta olsa kilo veriyoruz ve vereceğimizi de biliyoruz,en güzeli de bu bence:))

bu arada light peynirlerle ilgili yazılanları okudum zaten ben light peynirlerin tadını hiç sevmemiştim;pınarın yarım yağlı üzgen peynirini ve lor tüketiyorum bende:)) onlardan da vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü artık yumurta görecek gözüm yok:))

Hepinize bol-----ler dilerim:))

Olsun cnm dediğin gibi gitsin de yavaş gitsin aman.

HAdi hayırlı olsun bakalım. Valla mesajından bile belli ne kadar kararlı başladığının.
Devamlı olmasını diliyorum ve bol ---- li günler.

her ne kadar çok yazmasamda mutlaka sürekli okuyorum burayı..kızlar yardımınıza ihtiyacım var.her ne kadar bırakmayı düşünmesem de başıma gelenler düşündürüyo beni...ben tam 60.0la başladım dukana 7 gün atak yaptım 12 kilo vericem çünkü...7 gün atakta 58.5 oldum (5ocak-12ocak arası atak) 12 ocaktan beri seyirdeyim allahım bi inemedim deli gibi bi 58 bi 59 bi 57 çıldırıcam spor yappıyorum yeşil çay içiyorum ve asla kaçamak yapmıyorum ama neden böyle?pıtır pıtır kilo verenleri görünce üzülüyorum açıkçası...:KK43:((yanlış anlaşılmasın onlar adına çok çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...napım ben günde 3 saat koşayım mı:KK70:

Canım boyun kaç bilmiyorum ama belki de çok fazla kilon olmadığındandır. 12 kilo vermek istiyorum diyorsun ama boyuna oranla fazla olabilir.

günaydın herkese....
dün akşam itibariyle ben de başlamış bulunuyorum.hadi hayırlısı bakalım. yulaf kepeği üzerindeki tarifi yaptım kahvaltıda valla baya güzel oldu ya.bilseydim daha önce alırdım şu yulaf kepeğini :)

Hoşgeldin hayırlısı.

75 günün sonunda eksi 11 kilo:-) eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o:-)

Tebrikler :KK19:

günaydın herkese....
bende bende :KK1: kahvaltımı yaptım misler gibi ohh... şimdi süper bi menü listesi hazırlıyorum... facebook sayfasındaki tariflerden... resimli mesimli... :21:umarım burda da paylaşabilirim... gün içinde biter sanırım.... bol şans hepimizeee :KK9:

HAdi hayırlı olsun bakalım. Valla mesajından bile belli ne kadar kararlı başladığının.
Devamlı olmasını diliyorum ve bol ---- li günler.
teşekkür ederim irem.... süper iyi hissediyorum kendimi... dün üzüntüden ağladım bile... ağzıma ne tıkıştırmaya çalıştılarsa da yemedim... yemiycem dedim... kararlıyım 38-40 beden gelin olmak istiyorum... o gül yapraklarıyla bezenmiş yol üzerinde salına salına yürümek istiyorum :21::KK9::KK36:

X