Yemekler konusunda yardımcı olalım birbirimize resmen kendime eziyet ediyorum . neler yiyiyorsunuz ne çok fazla ceşit yapmıyorum .değişik lezzettlere ihtiyacım var :):):):):):
Ben bayağıdır giremedim o yüzden konuları kacırdım gittigidiyordaki yulaf kepeği hakkında karar verilecekti ondan alalım mı diye soracaktım.?
Ben olduğum yerdeyim 63 de kaldım nerdeyse 2 haftada 1 kilo veriyorum.
selam dukan diyeti nedir
GunaydinAtak doneminde 3. gunum bitti bugun 4. gun.62,5 ile basladim.
Ben dun 60.7 idim bugun 60.3 gene 500 gr vermisim.
Sabah 7:30 -8:00 gibi 1.5 yulaf kepegi 2 kasik tatli light yogurt , yumurtanin sarisi ve bir cimdik tuz ile krep yapiyorum ve icine peynir koyuyorum super oluyor arkadaslar.
Sonra acikirsam 10:00-11:00 arasi 1yumurta ve fume dil yiyorum 1-2 dilim
Oglen 12:30 gibi mesela kofte, izgara soslu but (ama derisi olmicak) yoyirum.
Arada saat 14:00-15:00 gibi tatli light yogurt ustune ya nescafe yada tarcin ekiyorum(muhallebi gibi) :)
Aksam ise 16:30-17:00 gibi ise izgara Balik ,Kalamar (deniz mahsullerinden oluyor tabagim)
En az 2 litre su iciyorum ve saat 18:30 da Step derslerim var Ptesi-Carsamba -Cuma diger gunler ise spor salonunda en az yarim saat hizli bisiklet ceviriyorum.
2 ay sonra 51-52 gibi oldugumu dusunup kendimi sikiyorum cunku geceleri coook acikiyorum.
Ama sabir arkadaslar 3,5 ayda sabitlemede en azindan 2 dilim ekmek ve meyve var veyulaf kepegi 3 kasiga cikiyor
Herkese hayirli gunler hizli incelmeler diliyorum!!
yulaf kepeğini bulamadım ben hafta sonu ankaraya gidicem ordan alıcam inşallah o lounca daha iyi sonuç vericek galiba hem kabızlık açısından hemde tok tutma açısından bide çok yararlıymış
Selam Pamukcuk;
Ben sansliyim yurt disinda yasiyorum ve ilk girdigim markette buldum.Inan tokluk veriyor ve bagirsaklari super calistiriyor, cokta lezettli oluyor cunku surekli proteyin yiyosun ya sikiliyorsun aksam yatarken sabah uyanip krep yiyecegim hayaliyle uykuya daliyosun
Yani sabah Odulle basliyosun gune diyebilirim.
Gitti gidiyorda satiliyormus google dan da arastirmani tavsiye ederim Fransicasi" Le son D`avoine" yazinca bir suru marka cikiyor belki turkiye dede yabanci urunler satan marketlerde bulabilirsin.
Yemeklerimizi cesutlendirdikce Diyetten zevk alip devam edebiliriz diye dusunuyorum :)
Pamukcuk kabizligim hic olmuyor belki gunde 2 defa light yogurt ve light sut iciyorum aralarda
Biraz gaz yapiyor ama yumusatiyor birde umarim sende bulursun bu yulaf kepegide yumusatiyor bagirsaklari.
Seyir donemine gecince daha bir rahatlar diye dusunuyorum bagirsaklar!!
ben light içmiyorum ama her akşam süt ve yoğurt yemeye çalışıyorum light olması önemli değilmi yağsız olmalı süt alırım ama yoğurdu kendim yapıyorum zaten ama kepeği bulmam lazım kesin
slm arkadaşlar galiba bende dediğiniz gibi atak dönemini biraz fazla abarttım ama sonuç benimde bugün tansiyonum düştü.bencede 5 günden fazla kimse yapmasın atak dönemini.bende açıkçası devam edip etmemekte kararsızım.sırf protein nereye kadar ve niye hiç meyva yok ve seyir dönemi bitene kadar da (buda kilo vereceğiniz süre 2 ayda olur 3 ayda) bildiğim kadarıyla meyva yasak. :çok üzgünüm:sanırım çok sağlıklı bir diyet olmadığını düşünmüyorum.:1no2:
evet ipeksir ideal kilona ulaştıktan sonra lütfen bir müddet daha bizimle kalır mısın
enazından sanırım senin daha güçlendirme dönemin olucak bu süre zarfında diyet meleğimiz olarak kanatlarını bizim üzerimizden çekmea.s.
Yemekler konusunda yardımcı olalım birbirimize resmen kendime eziyet ediyorum . neler yiyiyorsunuz ne çok fazla ceşit yapmıyorum .değişik lezzettlere ihtiyacım var :):):):):):
Ben bayağıdır giremedim o yüzden konuları kacırdım gittigidiyordaki yulaf kepeği hakkında karar verilecekti ondan alalım mı diye soracaktım.?
Ben olduğum yerdeyim 63 de kaldım nerdeyse 2 haftada 1 kilo veriyorum.
hepinize sabır diliyorum arkadaşlar bende dün başladım dün iyi geçti çok zorlanmadım kahvaltıda bile köfte yedim ağır gelir diye düşündüm ama pek öyle olmadı dün sabah 3 köfte biraz peynir sekersiz çay öğle tavuk ve ayran akşam köfte ve yoğurt saat 9 gibi bir bardak süt içtim 30 dk bisiklet çevirdim bugün sabahta erken kalktım ve bisiklet çevirdim 30 dkka sabah peynir bir sosis ve sekersiz çay içtim tabi dayanamayıp sabah tartıldım 78,8le başlamıştım sabah 78,2 geldi 600 gr bir gün için bakalım ne kadar vericem inşallah işe yarar
Arkadaşlar atak dönemi 5 gün yaptım ve 3 kilo verdim şu anda seyir evresindeyim canım hiçbir şey yemek istemiyor ama birşeyler yemeye çalışıyorum atak evresini 61.50 bitirdim seyir evresine geçince 62 oldu kilom iki gündür değişme yok 20 dakika yürüyüş ve hergün 20 mekik var spor listemdem tek derdim su içememek..ve Yulaf kepeği...
ipeksir hedefine ulaşmış olarak görmek beni çok motive ediyor. evet süreç uzun olabilir fakat 5günde 5 kilo falan olan diyetler daha sağlıksız ve verilen kiloları alınama hızı daha fazla.. ben devam edeceğim bırakmaya niyetim yokk belki kaçamaklar olabilir ama bu kaçamaklar oldu diye diyeti bırakmak yanlış diye düşünüyorum ayrıca İpeksirin bizi yanlız bırakacağını düşünmüyorum hergün yazarsak motive oluruz diye düşünüyorum etraftan gelen "boşver diyeti","birazcık ye birşey olmaz" lakırtılarına kulak asmayın eminim eski kıyafetlerimize girince reddettiğimiz pasta ve böreklere şükredeceğiz :)
Selam Pamukcuk;
Ben sansliyim yurt disinda yasiyorum ve ilk girdigim markette buldum.Inan tokluk veriyor ve bagirsaklari super calistiriyor, cokta lezettli oluyor cunku surekli proteyin yiyosun ya sikiliyorsun aksam yatarken sabah uyanip krep yiyecegim hayaliyle uykuya daliyosun
Yani sabah Odulle basliyosun gune diyebilirim.
Gitti gidiyorda satiliyormus google dan da arastirmani tavsiye ederim Fransicasi" Le son D`avoine" yazinca bir suru marka cikiyor belki turkiye dede yabanci urunler satan marketlerde bulabilirsin.
Yemeklerimizi cesutlendirdikce Diyetten zevk alip devam edebiliriz diye dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?