Mel_ca'cığım öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim. İnan sizlerle burada konuştukça bende kendimi daha iyi hissediyorum. Kilo vermemişsen hiç dert etme. Çünkü dert ettikçe inan bana vermek daha da zorlaşıyor. Ben bu hafta içinde 58.1 gördüm. Tam güçlendirme evresine geçiyorum diye düşünüyordum. Ertesi gün 58,8 gördüm. Birkaç günüm daha var dedim içimden. Anlayacağın bu hafta kilom oynayıp duruyor tek bildiğim bunun da bende kalmayacağı. Hedefe bu kadar yaklaşmışken "amannnn boşver" demek hiç işime gelmiyor.
Her bünye farklı direnç gösterebilir. Eğer daha önce çok diyet yaptıysan, çok az yiyerek beslendiysen, kısacası eğer vücudunun hafızasında kötü bir diyet varsa vücut daha erken direnmeye başlayabilir. Düşünsene bizim fazla diye düşündüğümüz yağları o zor günlerde kullanmak için depoladığını düşünüyor. AMA VÜCUDUN DİRENCİ BİR YERE KADAR. Yeter ki o güne kadar biz motivasyonumuzu yitirmeyelim. Burada hep birlikte olduğumuz sürece bunu daha kolay başarabiliriz.
:lepi::lepi::lepi::lepi:
Her bünye farklı direnç gösterebilir. Eğer daha önce çok diyet yaptıysan, çok az yiyerek beslendiysen, kısacası eğer vücudunun hafızasında kötü bir diyet varsa vücut daha erken direnmeye başlayabilir. Düşünsene bizim fazla diye düşündüğümüz yağları o zor günlerde kullanmak için depoladığını düşünüyor. AMA VÜCUDUN DİRENCİ BİR YERE KADAR. Yeter ki o güne kadar biz motivasyonumuzu yitirmeyelim. Burada hep birlikte olduğumuz sürece bunu daha kolay başarabiliriz.
:lepi::lepi::lepi::lepi: