arkadaşlar bugün 6. günüm tatlı ihtiyacım had safhada hiç şeker almıyormuyuz bu diyette "ipeksir" bu konuda yardımcı olursan sevinirmi bide zeytinde mi ? yok :2:
arkadaşlar bugün 6. günüm tatlı ihtiyacım had safhada hiç şeker almıyormuyuz bu diyette "ipeksir" bu konuda yardımcı olursan sevinirmi bide zeytinde mi ? yok :2:
benim bugün migdem cok kötü ne yapicam ben ya5.günüm bugün yarin sebzeye basliyorum tabi yarini edebilirsem ama migdem allak bullak bulaniyomu agriyomu anlamiyorum canim normal yemek bile istemiyo dogru dürüst bisey yiyemedim bugün
benim bugün migdem cok kötü ne yapicam ben ya5.günüm bugün yarin sebzeye basliyorum tabi yarini edebilirsem ama migdem allak bullak bulaniyomu agriyomu anlamiyorum canim normal yemek bile istemiyo dogru dürüst bisey yiyemedim bugün
ipeksir öncelikle bende seni tebrik ederim hedefine ulaştığın için alkisalkisalkis Kitabım geldi okuyorum. bugünde atak döneminde 6 günüm oldu.yaklaşık 2.5 kilo verdim gibi şimdilik :dance: haftayaseyir dönemine geçeceğim. sana sormak istediğim kitapta yazılanlardan 1+1 yöntemini yoksa 5+5 imi uyguladın birde ektsra bir spor yaptın mı canım cevaplarsan sevinirim..
Çok çok geçmiş olsun. Üşütmüş olmayasın. Ihlamur iç belki iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun...
5. gündesiniz başarılar,kaç kilo verdiniz peki?bende başlıycam bilgi yazarsanız sevinirim,,olumunekankayizsmile
Ben 3 gün atak evresi yapıp sonrasında 1+1 yöntemini uyguladım. Kitapta da 20 gün sonunda verilen kiloların aynı olduğu idi. 5+5 sıkıcı olur diye düşündüm ve 1+1'de karar kıldım. Atak evresini çok uzatmaya gerek yok. "Verilecek kilo 20'den fazla ise atak dönemi 7 ve 10 güne çıkarılabilir" diyor kitapta. Daha az ise 3-5 gün yeterli oluyor.. Sevgiler...opuyorumnanaktan
ben kitabı almadım ama ipeksir arkadaşımın anlattığı şeylere göre yapmaya çalışıyorum
ama 3 gündür çikolatasızlık beni mahvediyor çayımda tatlandırıcı kullansamda şekerin yerini tutmuyor bakalım nasıl dayanacağım
ben kitabı almadım ama ipeksir arkadaşımın anlattığı şeylere göre yapmaya çalışıyorum
ama 3 gündür çikolatasızlık beni mahvediyor çayımda tatlandırıcı kullansamda şekerin yerini tutmuyor bakalım nasıl dayanacağım
slm beren. belki sana yardımcı olabilirim canım bende eskiden çayıma 5 tane şeker attığım günleri bilirim , ama diyetle bereber şekersiz içmeye çalışıyorumm.Bence sende zorlansanda birkaç gün şekersiz iç, sonra da tatlandırıcı koyunca öyle bir tatlı geliyoki..yani tatlandırıcı kötünün iyisi oluyor anlayacağın..bende arada bir tatlandırıcı koyduğumda çok tatlı geliyor..
belki işine yarar..
a.s.
Bende cikolataya dayanamiyorum canim ama su light yogurtlar varya onun ustune tarcin ekip kendimi kandiriyorum tarcinli muhallebi yiyorum :)
Aklinda bitmelisin Beren`cim dayanisma kilo verdikce , giysilerde fark ettikce iyi hissediyor guven duyuyorsun kendine !
Koy vermiyoruz gitsin kilolar gelsin guzel elbiseler , iltifatlar...
tesekür ederim canim üsütmeden degil kac gündür et yemeyi migdem kaldirmadi saniirm kötü oldum ve biseyler yemek zorunda kaldimanliycagin gitti diyet cok heveslenmistim ama yapamadim bana göre degilmis bi kac gün et ve et türü göremiycem sanirim