Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bugün 6. günüm tatlı ihtiyacım had safhada hiç şeker almıyormuyuz bu diyette "ipeksir" bu konuda yardımcı olursan sevinirmi bide zeytinde mi ? yok :2:

arkadaşlar bugün 6. günüm tatlı ihtiyacım had safhada hiç şeker almıyormuyuz bu diyette "ipeksir" bu konuda yardımcı olursan sevinirmi bide zeytinde mi ? yok :2:

Canım, gerçekten çok üzgünüm ama şeker hiç almıyoruz. Tatlı ihtiyacını tatlandırıcı ile giderebilirsin. Yulaf kepeği bulmuşmuydun bilemiyorum. Eğer bulamadıysan 2 kaşık yulaf ezmesi kullan. Ama her gün yeme. Yulaf ezmesini rondodan geçir. Bir yumurta, istediğin kadar tatlandırıcı (5 tanesi bayağı tatlı yapıyor), biraz yağsız yoğurt, gerekirse biraz yağsız süt ekle. Bir çay kaşığı kadar da kabartma tozu koy. Ben geçen gün bir tatlı kaşığı kakao da ekledim. Sonra onları bir güzel çırp. Yağsız tavada krep gibi pişir. Belki küçük kek kalıplarında fırında da olabilir ama ben henüz denemedim. Sonra yap bir kahve yanına afiyetle yeee... opuyorumnanaktan Ama daha önce dediğim gibi her gün yememeye çalış. Tatlı ihtiyacı had safhadaysa adet dönemi yüzünden olabilir. Adet olunca geçiyor inan bana. Ayrıca cola zero da bir nevi şeker ihtiyacını karşılıyor. Eğer hala şeker istiyorsa canın, su iç, yürüyüşü arttır ama en iyi aç müziği dans et. Şekerden daha tatlı bir etkisi var. :dance::dance: Sevgiler....

Unutmuşum, zeytin de hiç yok. Zira kendileri safi yağ.....

Son düzenleme:
benim bugün migdem cok kötü ne yapicam ben ya 5.günüm bugün yarin sebzeye basliyorum tabi yarini edebilirsem ama migdem allak bullak bulaniyomu agriyomu anlamiyorum canim normal yemek bile istemiyo dogru dürüst bisey yiyemedim bugün

Çok çok geçmiş olsun. Üşütmüş olmayasın. Ihlamur iç belki iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun...

5. gündesiniz başarılar,kaç kilo verdiniz peki?bende başlıycam bilgi yazarsanız sevinirim,,olumunekankayizsmile

ipeksir öncelikle bende seni tebrik ederim hedefine ulaştığın için alkisalkisalkis Kitabım geldi okuyorum. bugünde atak döneminde 6 günüm oldu.yaklaşık 2.5 kilo verdim gibi şimdilik :dance: haftayaseyir dönemine geçeceğim. sana sormak istediğim kitapta yazılanlardan 1+1 yöntemini yoksa 5+5 imi uyguladın birde ektsra bir spor yaptın mı canım cevaplarsan sevinirim..

Ben 3 gün atak evresi yapıp sonrasında 1+1 yöntemini uyguladım. Kitapta da 20 gün sonunda verilen kiloların aynı olduğu idi. 5+5 sıkıcı olur diye düşündüm ve 1+1'de karar kıldım. Atak evresini çok uzatmaya gerek yok. "Verilecek kilo 20'den fazla ise atak dönemi 7 ve 10 güne çıkarılabilir" diyor kitapta. Daha az ise 3-5 gün yeterli oluyor.. Sevgiler...opuyorumnanaktan

Çok çok geçmiş olsun. Üşütmüş olmayasın. Ihlamur iç belki iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun...

tesekür ederim canim üsütmeden degil kac gündür et yemeyi migdem kaldirmadi saniirm kötü oldum ve biseyler yemek zorunda kaldim anliycagin gitti diyet cok heveslenmistim ama yapamadim bana göre degilmis bi kac gün et ve et türü göremiycem sanirim
5. gündesiniz başarılar,kaç kilo verdiniz peki?bende başlıycam bilgi yazarsanız sevinirim,,olumunekankayizsmile

71.1 ile baslamistim bu sabah 68,5 tum ama diyetim bozuldu bugün yarin sabah ne olurum bilemem

evet bende uzatarak hata yaptim migdem kaldirmadi bugün birakmaliydim belki sebzeye gecseydim kötü olmiycaktim ama cok gec artik bidahada atak evresini kaldirmaz migdem püff ne yapalim bende ayarliycam kendime göre biseyler

ben kitabı almadım ama ipeksir arkadaşımın anlattığı şeylere göre yapmaya çalışıyorum

ama 3 gündür çikolatasızlık beni mahvediyor çayımda tatlandırıcı kullansamda şekerin yerini tutmuyor bakalım nasıl dayanacağım

slm beren. belki sana yardımcı olabilirim canım bende eskiden çayıma 5 tane şeker attığım günleri bilirim , ama diyetle bereber şekersiz içmeye çalışıyorumm.Bence sende zorlansanda birkaç gün şekersiz iç, sonra da tatlandırıcı koyunca öyle bir tatlı geliyoki..yani tatlandırıcı kötünün iyisi oluyor anlayacağın..bende arada bir tatlandırıcı koyduğumda çok tatlı geliyor..

belki işine yarar..

Merhaba Bende Yurtdisinda yasiyorum ve 23.10.2010 Ctesi basladim diyete 2 gun bitti ve 1,200 gr vermis durumdayim.Sporun cok faydasi var birde cok su tuketmek lazim kilo kaybini hizlandiriyor ayrica 5-6 gibi bitiriyorum aksam yemegini.
Atak devresini 5 gun uygulayip sonra seyir donemine 5P/5SP olarak devam etmek istiyorum.Suan 60,7kg im yilbasina kadar seyir donemi bitecek ozamana kadar 51 kg olmam lazim. Gerci 10 Aralik`ta Istanbul`a gidecegim ama kendimi tutup bozmicam kendime soz verdim
Ulasmam gereken kiloya gelene kadar azimle devam edip sabitledikten sonra yiyecekler serbest zaten bir dahaki Istanbul ziyaretimde kullanacagim tum haklarimi
Kilo verdikce sizlerle paylasacagim…
Herkese simdiden kolay gelsin !

a.s.
Bende cikolataya dayanamiyorum canim ama su light yogurtlar varya onun ustune tarcin ekip kendimi kandiriyorum tarcinli muhallebi yiyorum :)

Aklinda bitmelisin Beren`cim dayanisma kilo verdikce , giysilerde fark ettikce iyi hissediyor guven duyuyorsun kendine !
Koy vermiyoruz gitsin kilolar gelsin guzel elbiseler , iltifatlar...

teşekkür ederim canım tavsiyeni dikkate alacağım

tarçınlı muhallebi fena fikir değil deneyeyim teşekkürlera.s.

Aslında bu diyetin ana fikri de bu bence. Beynimizi ve vücudumuzu zorlamadan yapmak. Sanki daha uzun sürerse daha iyi olacakmış hissi. Böyle olduğunda da vücut fazla zorlanmış oluyor. Bu yüzden zorlamadan yapmak lazım. BENCE bırakma. Önce biraz rahatla sonra 1+1 ile devam et. Sevgiler...opuyorumnanaktan

berenciğim umarım sana yardımcı olabiliyorumdur. Forumda önceki sayfalarda detaylı açıklamalar yapmıştık. Bende tatlı ihtiyacıkı için sıcak yada soğuk süt içine tatlandırıcı ve neskafe koyarak gidermeye çalıştım. Özellikle geçen gün farkettim ki tatlı şeyler yedikçe yiyesi geliyor insanın. Eğer adet öncesi ise bir kaç gün sabretmeye çalış. (Bu arada eşim içeride çocuklar için (!) kek yapıyor çeşit çeşit. Ama ben daha önceki seferlerde de olduğu gibi yemiyeceğim. Çünkü bu halimle yani neredeyse 13 kilo vermiş halimle HARİKA GÖZÜKÜYORUM...) :dance::dance:

slm arkadaşlar galiba bende dediğiniz gibi atak dönemini biraz fazla abarttım ama sonuç benimde bugün tansiyonum düştü.bencede 5 günden fazla kimse yapmasın atak dönemini.bende açıkçası devam edip etmemekte kararsızım.sırf protein nereye kadar ve niye hiç meyva yok ve seyir dönemi bitene kadar da (buda kilo vereceğiniz süre 2 ayda olur 3 ayda) bildiğim kadarıyla meyva yasak. :çok üzgünüm:sanırım çok sağlıklı bir diyet olmadığını düşünmüyorum.:1no2:

İpeksir,eccemm ve diğer arkadaşlar merhaba

sonunda yulaf kepeğine kavuştum,ankara antares deki rossman mağazasından.1.5 kg.'su bana toplam 25liraya maloldu (kargo dahil). Gelen yulaf kepeği tahmin ettiğimden de ince unumsu.. gittigidiyorda satılan hem daha pahalı hem de talaş kadar kaba gözüküyordu. Rossmanın ürününü bu bakımdan tavsiye ederim.
Tabi hemen kitaptaki galeta tarifini yaptım. Tarif :1.5 kaşık yulaf kepeği,1.5 kaşık yağsız yoğurt,1 yumurta, tuz yda tatlandırıcı eklenip tavada yağsız pişiriliyor. Bu şekilde yapınca oldukça sulu bir hamur oluştu. Yine de krep tavasına döküp pişirdim. krep gibi çevirilemedi.parçalandı..5 tane kandereli ezip ekleyince fazla tatlı oldu.Tarifte 1 çay kaşığı ekleyin yazıyordu.Kısacası ilk deneme tam istediğim gibi olmadı. Tuzlusunu deneyeceğim yarın
Bu arada bugün 3. hafta doldu ve ben son 1 haftadır 68 ile 69 arasında zigzag çiziyorum
İpeksir sağolsun bizi motive ediyor. ama istediği kiloya inmek üzere, giderse kendi başımıza kalacağız..

evet ipeksir ideal kilona ulaştıktan sonra lütfen bir müddet daha bizimle kalır mısın

enazından sanırım senin daha güçlendirme dönemin olucak bu süre zarfında diyet meleğimiz olarak kanatlarını bizim üzerimizden çekmea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…